Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Είπαν οφ δι ρεκορντ στον Δημητρό "Μητσάκο, τα σκατώσαμε ρε συ με τον χατζηψάλτη, οπότε κάναμε μια μάζωξη και το ... ΠΑΟΚονκλάβιο σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει να βάλει πρώτη φορά στην καριέρα του τον Τιεμουέ σέντερ μπακ στας Ευρώπας. Θα σε παρακαλούσα όμως να μη βγει προς τα έξω, ναι;"

- WeWillRockYou
Στην επίθεση είναι ήδη εκτός ο Shoretire και βγαίνουν ακριβώς οι 6 θέσεις ξένων συν των Κωνσταντέλια.joshua έγραψε:Αν έρθει στοπερ για τη λίστα, θα πρέπει να μείνουν 4 εκ των Σαστρε,Γκομεζ,Βιερινια,Μουργκ,Μπραντον,Σορετιρε εκτός.Για μένα η επιλογή είναι εύκολη. Για τον Ραζβαν όχι.
Στα χαφ θα μπει ο Μπακαγιόκο να συμπληρώσει την 4αδα, οπότε όποιος (ελπίζουμε πως) έρθει θα μείνει εκτός, αλλά αυτό θα είναι κάπως αναμενόμενο για παίκτη που θα υπογράψει μήνα Σεπτέμβριο.
Στην άμυνα μένουν 7 θέσεις ξένων ( 1 τερματοφύλακας, 3 στόπερ, 3 ακραία μπακ).
Ο Γκόμεζ δεν υπάρχει περίπτωση να δηλωθεί. Αριστερά μπορεί να καλύψει τη θέση ο Οττο.
Το μόνο διλλημα θα ήταν ανάμεσα σε Βιειρίνια ή Σάστρε.
Που αν πχ. ερχόταν ο Χατζηδιάκος ή ο Πολωνός, που μπορούν να καλύψουν τη θέση του δεξιού μπακ, πάλι θα μειωνόταν το πρόβλημα.
Οπότε δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει ότι θα έμενε ο στόπερ εκτός, πέρα από ως δικαιολογία για την καθυστέρηση στην ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης.
- zarathustra79
Να προτείνω να δημιουργηθεί ένα topic κράξιμο για μεταγραφές/διοίκηση/παίκτες/προπονητή και να παραμείνουν τα υπόλοιπα on topic; Φαντάζομαι βέβαια οτι θα έχει προταθεί δεκάδες φορές...
Επειδή πάντως το έχω δει γραμμένο πολλές φορές, δεν πάμε με 3 στόπερ στην ευρώπη. Με 4 πάμε. Kedziora-Colley-Θυμιάνης-Μιχαηλίδης. Αν θεωρούμε οτι ο Θυμιάνης δε μας κάνει, το λάθος έγινε όταν αποκτήθηκε, όχι τώρα. Επίσης και αυτό είναι πολύ σημαντικό, τα δυο τελευταία παιχνίδια της league phase είναι γενάρη, που σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις κάποια διορθωτική κίνηση πριν τα παιχνίδια αυτά.
Επειδή πάντως το έχω δει γραμμένο πολλές φορές, δεν πάμε με 3 στόπερ στην ευρώπη. Με 4 πάμε. Kedziora-Colley-Θυμιάνης-Μιχαηλίδης. Αν θεωρούμε οτι ο Θυμιάνης δε μας κάνει, το λάθος έγινε όταν αποκτήθηκε, όχι τώρα. Επίσης και αυτό είναι πολύ σημαντικό, τα δυο τελευταία παιχνίδια της league phase είναι γενάρη, που σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις κάποια διορθωτική κίνηση πριν τα παιχνίδια αυτά.
-
Scotch4 έγραψε:Άρχισε το ξέπλυμα ότι ο Ραζβαν δεν θέλει στόπερ για να μην χαλάσει τη λίστα και το κλίμα..
Το επόμενο είναι ότι ο Ραζβαν ζήτησε Θυμιανη για Μπακο και χάφ άσχετα αν τώρα δεν τον βάζει.
Και φυσικά φταίει μόνο αυτός που δεν περάσαμε τη Μαλμε.
Αυτό που θέλω να καταλήξω ότι όλοι είμαστε ΠΑΟΚ και όχι Ιβαν και Ραζβαν. Πρέπει να κάνουμε κριτική και στήριξη στην ομάδα. Δεν είναι όλα καλώς καμωμένα σε αυτή την ομάδα
Θα σφυρίξει καμία 4αρα στην Ευρώπη και μετά θα φταίει ο Ραζβαν…
Α ρε βρεμένη σανίδα που χρειάζεται…
Αγορά εισιτηρίου από μη έλληνα και από μη ελληνική ip.gika έγραψε:Εχω ξενερώσει φουλ γιατί μέσα σε όλα τ' άλλα δεν έχω καταφέρει να πάρω εισητήριο για το Man U - ΠΑΟΚ. Έκανα account, πλήρωσα το membership και επειδή έγινε μετά την κλήρωση δεν μ' αφήνει να πάρω.
Ακόμα και τα hospitality packages με φαγητό σε σουίτα, που δεν απαιτούν να είσαι μέλος, ακόμα και αυτά τα έχουν κάνει restrict σε προυπάρχοντες λογαριασμούς.
Υπάρχει ένα ταξιδιωτικό γραφείο που είναι επίσημος sponsor της Man U και σου κλείνει εισητήριο και δωμάτιο μαζί - οι τιμές ξεφεύγουν, αλλά ακόμα και αυτοί με απέρριψαν λέγοντας ότι δεν θα αφήσουν κόσμο να μπει στο γήπεδο αν δεν είναι ντόπιοι υποστηρικτές της Man U.
Εύκολα μπορεί κανείς να βρει second hand από online sites αλλά η πιθανότητα να γίνει ότι και με την Μπριζ δεν είναι μικρή. Και το investment του να φέρω τον πατέρα μου από Θεσσαλονίκη -> Λονδίνο, και μετά να πάμε με τρένο Manchester, να κλείσουμε ξενοδοχείο, να πάρουμε εισητήριο, για να την βγάλουμε σε μια παμπ στο τέλος δεν είναι ευκαταφρόνητο.
Πφφφ κάντε καμιά μεταγραφή ρε να μας φτιάξετε την διάθεση.
Άμα εισαι ήδη Αγγλία είναι εύκολο, βαλε ένα φίλο σου οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας εκτός από ελληνικής να σου πάρει δυο εισιτήρια.
Σορρυ για το οφ τοπικ.
-
Οι μεταγραφικοι σχεδιασμοι δεν φερνουν τα αποτελεσματα απο μονοι τους.Μπαρκαρούτσος έγραψε:O περσινός σχεδιασμός πάντως μας έβγαλε προκριματικά Champions League.gergeo4 έγραψε:μιλάμε για σχεδιασμό επιπέδου τσ.λ και φετος
Δινουν στον προπονητη και στους παιχτες την ευκαιρια να πετυχουν.
Γιαυτο η περσινη επιτυχια ειναι πιο πολυ του προπονητη.
Γιατι να ειμαστε τοσο χωριαταραιοι ομως και να μην αλλαξουμε οντως επιπεδο κανοντας σοβαρο σχεδιασμο και χτυπωντας τους ομιλους του ΤσΛ?
Το λες και το ξαναλες και το ξαναλες...Παμε αλλη μια...Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ειπε οτι ο Θυμιανης υπολογιζεται στα ΧΑΦ.zarathustra79 έγραψε:Να προτείνω να δημιουργηθεί ένα topic κράξιμο για μεταγραφές/διοίκηση/παίκτες/προπονητή και να παραμείνουν τα υπόλοιπα on topic; Φαντάζομαι βέβαια οτι θα έχει προταθεί δεκάδες φορές...
Θα ρθει;joshua έγραψε:Μα ειπαμε ρε Γιαννη θα ερθει στοπερ.
Για να δούμε, εγώ πλέον δεν παίρνω όρκο.
Και στην τελική αν είναι να ρθει στόπερ επιπέδου Νασμπεργκ καλύτερα να πάρει παιχνίδια ο Θυμιανης να δούμε αν μας κάνει κιόλας.
Οχι δεν γινεται. Η λιστα αλλαζει τον Φλεβαρηzarathustra79 έγραψε:Να προτείνω να δημιουργηθεί ένα topic κράξιμο για μεταγραφές/διοίκηση/παίκτες/προπονητή και να παραμείνουν τα υπόλοιπα on topic; Φαντάζομαι βέβαια οτι θα έχει προταθεί δεκάδες φορές...
Αυτό μου διέφυγε.joshua έγραψε:Το λες και το ξαναλες και το ξαναλες...Παμε αλλη μια...Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ειπε οτι ο Θυμιανης υπολογιζεται στα ΧΑΦ.zarathustra79 έγραψε:Να προτείνω να δημιουργηθεί ένα topic κράξιμο για μεταγραφές/διοίκηση/παίκτες/προπονητή και να παραμείνουν τα υπόλοιπα on topic; Φαντάζομαι βέβαια οτι θα έχει προταθεί δεκάδες φορές...
Αν έκανε τέτοια δήλωση τότε το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο απ’ ότι νομίζουμε.
Αυτό κάνει το σενάριο σου για απόκτηση στόπερ μετά το κλείσιμο της λίστας, σενάριο επιστημονικής φαντασίας.joshua έγραψε:Το λες και το ξαναλες και το ξαναλες...Παμε αλλη μια...Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ειπε οτι ο Θυμιανης υπολογιζεται στα ΧΑΦ.zarathustra79 έγραψε:Να προτείνω να δημιουργηθεί ένα topic κράξιμο για μεταγραφές/διοίκηση/παίκτες/προπονητή και να παραμείνουν τα υπόλοιπα on topic; Φαντάζομαι βέβαια οτι θα έχει προταθεί δεκάδες φορές...
Δηλαδή ο λουτσεσκου θέλει λίστα με 3 στόπερ. ...
Δεν ξερω τι ακριβως περιμενατε να ερθει αυτη τη στιγμη.Ενας παικτης ειτε νεαρος,καποιος που εχει ξεμεινει σε ροστερ,καποιος δανεικος.Ποτε δεν ειπε κανεις οτι ψαχνουμε κατι σουπερ ντουπερ.Για διαφορετικους λογους ο Χατζηδιακος θωρειται σουπερ ντουπερ και εκει ακριβως ηταν για μενα το προβλημα.
Υ.Γ Ναι kos οπως ειπε και αλλος λιστα με 3 στοπερ για 8 παιχνιδια.Νιωθει καλα με αυτο.
Υ.Γ Ναι kos οπως ειπε και αλλος λιστα με 3 στοπερ για 8 παιχνιδια.Νιωθει καλα με αυτο.
Δεν είναι μόνο το μήνυμα που έστειλε, είναι κυρίως το σχόλιο μετα:joshua έγραψε:Πω πω ρε παιδιά έλεος...Ένα σχόλιο είναι σε ανοιχτό λογαριασμό σοσιαλ και το έχετε αναγάγει και εγω δεν ξέρω σε τι...Οκ συμφωνείτε,διαφωνείτε,σας φαίνεται αστειο, λόγος να το κάνετε τόσο θέμα δεν υπάρχει. Το πρωί το προσβλητικό σχόλιο του αλλου δικαιολογημενα σήκωσε σκόνη. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εγώ απλά γέλασα σε επίπεδο μην μας κάνεις χάλι γκαλι τη καρδιά...
'Απάντηση;;;ΜΠΛΟΚ
Αυτη κανει κουμαντο για την καψουρα μας..
Ο ΘΕΟΣ να εχει καλά τον ραζβαν γιατί αλλιώς οι επιτυχίες με το κυαλι ξανά ..
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ'
Εντελώς οτι να'ναι
Νομιζω οτι ελαχιστοι διαφωνουν με αυτο.Χωρις Ραζβαν με τα καλα και τα κακα του αστα να παν στο διαολο...