Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

PAOK1LIFE έγραψε:Δεν ξέρω αν λέχθηκε αυτή η πληροφορία αλλά σύμφωνα με τους γνωστούς ΑΡΔ της πόλης έγινε μία προσπάθεια και για Borja Iglesias για δανεισμό με loan fee που δεν ξέρω που θα καταλήξει και αν θέλει ο παίκτης.

Τον Κλααεσεν τον έχουν προσεγγίσει αλλά αυτός δεν βιάζεται περιμένει να δει σε ποιους ομίλους θα καταλήξει ο ΠΑΟΚ.

Ο Μεητε παρακαλάει τώρα τον έχουν μόνο του κάνει προπόνηση αλλά τα δεδομένα αλλάζουν διαπραγματεύσης τώρα, το χειρίστηκε λίγο λάθος που πίστεψε τον μάνατζερ του όπως ο Βαρελά κάποτε.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Συγνώμη μου που είμαι οφ τοπικ και μιλάω μόνο για μεταγραφές εδώ μέσα αλλά ψάχνω το ανάλογο τοπικ και δεν το βρίσκω
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Περιληπτικά ο κλαασεν μας έχει στο κλαασεν και εμείς έχουμε τον Μειτε στο κλαασεν.
Γιατί στην αρχή εμείς θέλαμε αλλά αυτός δεν ήθελε, μετά αυτός είπε αλλά εμείς είπαμε εκείνο, και μετά που είπαμε εμείς αυτός είχε ήδη πει. Τελικά τώρα θέλει αυτός αλλά εμείς δεν έχουμε πει τι θέλουμε...
Αυτό ακριβώς
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Η όλη φασαρία είναι πως θα δαγκώσει ο Μεητε εμάς και το πώς θα δαγκώσουμε εμείς την Μπενφίκα και τον Μεητε στο τέλος κερδίζει αυτός που το έχει πιο ανάγκη
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

:lol:
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

PAOK1LIFE έγραψε:Δεν ξέρω αν λέχθηκε αυτή η πληροφορία αλλά σύμφωνα με τους γνωστούς ΑΡΔ της πόλης έγινε μία προσπάθεια και για Borja Iglesias για δανεισμό με loan fee που δεν ξέρω που θα καταλήξει και αν θέλει ο παίκτης.

Τον Κλααεσεν τον έχουν προσεγγίσει αλλά αυτός δεν βιάζεται περιμένει να δει σε ποιους ομίλους θα καταλήξει ο ΠΑΟΚ.

Ο Μεητε παρακαλάει τώρα τον έχουν μόνο του κάνει προπόνηση αλλά τα δεδομένα αλλάζουν διαπραγματεύσης τώρα, το χειρίστηκε λίγο λάθος που πίστεψε τον μάνατζερ του όπως ο Βαρελά κάποτε.
Φίλε συγγνώμη αλλά οι νέες πληροφορίες για Μειτέ από που προκύπτουν. Είναι δικιά σου πληροφορία ή βγαίνει από κάποιο ρεπορτάζ?
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

PAOK1LIFE έγραψε:Συγνώμη μου που είμαι οφ τοπικ και μιλάω μόνο για μεταγραφές εδώ μέσα αλλά ψάχνω το ανάλογο τοπικ και δεν το βρίσκω
Τι γουστόζικες μπηχτές :lol:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Καλά το πάμε στα τελευταία ποστς γιατί πριν μερικές ώρες ήμουν έτοιμος για εξετάσεις στο μάθημα Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

GeorgiosLeeds έγραψε:

Φίλε συγγνώμη αλλά οι νέες πληροφορίες για Μειτέ από που προκύπτουν. Είναι δικιά σου πληροφορία ή βγαίνει από κάποιο ρεπορτάζ?
Καλά τα ότι ο Μεϊτέ παρακαλάει και τον έχουν στο κλάσιμο είναι μια επικοινωνιακή μπούρδα για να γιατρέψει τον "πληγωμένο εγωισμό" κάποιων εύθικτων που ενοχληθήκαν που ο παίκτης μελετάει τις επιλογές του χωρίς βιασύνη.

Όλα τα δεδομένα πάντως δείχνουν ότι ο Σου θα είναι Θεσσαλονίκη σε λίγες ημέρες
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πάλι στα αεροδρόμια ο Μειτε..Στο τέλος θα την πατήσει σαν τον Τομ Χανκς στο The Terminal ..
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

GeorgiosLeeds έγραψε:

Κανεις κατι ερωτησεις κι εσυ ρε αδερφε :lol:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Taseos έγραψε:
joshua έγραψε:
Taseos έγραψε:Ζαριές δε ρίχνουν οι μεγάλες εταιρίες. Ζαριές ρίχνεις όταν δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια φτιάχνει αργά και σταθερά έναν τεράστιο οργανισμό σε στέρεες βάσεις. Ευκαιρία δεν είναι να πάρεις 20 εκατομμύρια με μια ζαριά. Ευκαιρία είναι να φτάσεις να παίρνεις 20 εκ επειδή δουλεύεις σωστά. Ευκαιρία είναι περισσότερο οπαδικού οργασμού. Μπορεί να περάσεις, μπορεί και όχι. δεν χάνεται ο σύλλογος από μια πρόκριση. Είναι ποκυ μεγάλος οργανισμός πλέον για να ρίχνει ζαριές.
Οι στερεές βάσεις είναι να παίζεις με 3 χαφ η χωρίς επιθετικο καλοκαιρινά προκριματικα; Στρατηγικός σχεδιασμός ανάπτυξης εταιρείας; Αυτά είναι ζαριές.
Δεν είχα σκοπό να απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ρε μεγάλε, αυτοί που κατηγορείς πήραν 2 πρωταθλήματα σε 5 χρόνια , ή 3 σε 6 και 4 κύπελα. Αν έχεις διοικήσει καλύτερα στείλε βιογραφικό.
Ωρε αμα παρουμε κ κανενα μπακ του μπακ πρωταθλημα φετος, ουτε κιχ δεν θα μπορουμε να βγαλουμε
Το επιχειρημα του αλαθητου / στειλε βιογραφικο στην ΠΑΕ, θα παει συννεφο
Ε, δεν παει ετσι ομως
Ασε π αναδυει σε θεωρητικο επιπεδο κ μια μικρη γευση αλαζονιας η διατυπωση, αν φυσικα ηταν της ιδιας αποψης στην ΠΑΕ

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα
Δεν χρειαζεται να συνεχίζει να τεσταρεται η ομαδα, στα ορια της ποδοσφαιρικης λογικης σε καθε μεταγραφικη περιοδο
Υπαρχει περισσοτερη εμπιστοσυνη, αλλα μην φτασουμε στην επαναπαυση με το επιχειρημα του αλαθητου της επιτυχιας
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Και ξερεις ποιο ειναι το θεμα. Η ομαδα αναγκαστηκε να κανει ενα απιστευτο σερι για να παρει το πρωταθλημα οταν εμοιαζε χαμενο.
Για ποιο λογο δηλαδη να τεσταρουμε την ομαδα παλι?

ΥΓ - Αυτο με το στειλε βιογραφικο ειναι πιο γραφικο απο το Ημεροβιγλι
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Γνωστούς αρδ της πόλης. Μάλιστα ντρέπεσαι να πεις ότι διαβάζεις twitter έτσι.....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να βγαίνει η Φόρτσα 13 Ιουλίου χωρίς ούτε ένα όνομα. Ένα!!
Έτσι ονειρευτηκαμε εμείς την μεταγραφική περίοδο;;; :D :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”