Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

samatta έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:
Εσύ το αξιολογείς με βάση τι? Δεν έχεις γράψει μισό σοβαρό επιχείρημα
Εσύ το αξιολογείς με βάση τι? Δεν έχεις γράψει μισό σοβαρό επιχείρημα οτι αυτος ο παιχτης ειναι επιπεδου ΠΑΟΚ...
Είδες να γράφω κάπου ότι ο παίκτης είναι επιπέδου ΠΑΟΚ? Δεν έχω εικόνα του συγκεκριμένου παίκτη.

Εσύ γράφεις με σιγουριά ότι δεν κάνει. Φυσικά και έχεις το δικαίωμα αλλά αν θες να πάρουμε σοβαρά την άποψη σου (έστω και στα πλαίσια της συζήτησης σε ένα οπαδικό φόρουμ), πρέπει να μας πεις και που την βασίζεις.

1. Παρακολουθείς Bundesliga 2 και τον έχεις δει να παίζει
2. Έχεις πρόσβαση σε κάποια πλατφόρμα τύπου whyscout και έχεις δει metrics που δεν σου γεμίζουν το μάτι
3. Δεν σου αρέσει η φάτσα του
4. Δεν σε πείθει το βιογραφικό του, επειδή δεν έχει κάνει καριέρα εκτός Bundesliga 2
5. Δεν σου αρέσει που φοράει LGBTQ+ περιβραχιόνιο στην St. Pauli
6. Είδες 3-4 βιντεάκια στο youtube και δεν σε έψησε

Όλα θεμιτά, αλλά ανάλογα με το από που προέρχεται η άποψη σου για τον παίκτη, θα ξέρουμε και εμείς πόσο σοβαρά να την λάβουμε υπόψη
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

nunies4 έγραψε:Εγώ τον καημό μου....
Ότι εδώ και 4-5 μέρες υπάρχει η είδηση ότι με την Μπενφίκα συμφωνήσαμε αλλά 4-5 μέρες μετά δεν υπάρχει ανακοίνωση ανανέωσης δεν μου αρέσει. Δεν είναι καλό σημάδι
Θελω να πιστευω πως απο αυριο θα δρομολογηθουν οι εξελιξεις. Και εγω μεχρι να δω την ανακοινωση της ΠΑΕ ειμαι λιγο ανησυχος αλλα τους εχω εμπιστοσυνη
samatta

Δημοσίευση από samatta »

Σουριναμέζος έγραψε:

Όλα θεμιτά, αλλά ανάλογα με το από που προέρχεται η άποψη σου για τον παίκτη, θα ξέρουμε και εμείς πόσο σοβαρά να την λάβουμε υπόψη
ποσο σοβαρα μπορεις να παρεις εναν σαματα σε ενα φορουμ?εγω λεω απλα την αποψη μου οτι αυτος ο παιχτης δεν κανει με την ελπιδα να μην εχει διαφορετικη αποψη ο μπαρκαρουτσος και βαρεσει σβου
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Κανενας δεν ειπε οτι ειναι υπερπαιχταρα ο Χαρτελ..
Ειναι μια αξιολογη περιπτωση που αρεσει..
Αν τον αποκτησουμε εχει καλως αν οχι δεν θα βαλαντωσουμε και στο κλαμα..

Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι ολοι λεμε,πανε φερε παιχτες που ξεχωρισαν απο Β Γερμανιας-Β Ισπανιας η Β Ιταλιας
και μολις σκασει μια τετοια περιπτωση,πεφτουν αμεσως παρα πολλοι να τους βγαλουν "παλτα" χωρις να τους ξερουν..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ότι εδώ και 4-5 μέρες υπάρχει η είδηση ότι με την Μπενφίκα συμφωνήσαμε αλλά 4-5 μέρες μετά δεν υπάρχει ανακοίνωση ανανέωσης δεν μου αρέσει. Δεν είναι καλό σημάδι
Ποια είδηση.. απ'αυτους που είχαν πουλήσει τον ντελια?
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Και εγω στο ιδιο μηκος κυμματος βρισκομαι.. :?
samatta

Δημοσίευση από samatta »

εν το μεταξυ βλεπω τωρα βιντεο απο τα εργα και τις ημερες του χαρτελ στην σ παουλι... 500 γκολ απο πεναλτι, κανα 100 απο μπιλιαρδο ριμπαουντ απο τερμα, ασιστ της πτσας ,ταχυτητες επιπεδου καλαμπακας,πραγματικα μιλαμε για ιστορικο εγκλημα αμα τον φερουμε στην ομαδα,ζουμε εποχες μαρκαντωνη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος samatta την Κυρ 09 Ιουν 2024, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Amsterdamer_87 έγραψε:Κανενας δεν ειπε οτι ειναι υπερπαιχταρα ο Χαρτελ..
Ειναι μια αξιολογη περιπτωση που αρεσει..
Αν τον αποκτησουμε εχει καλως αν οχι δεν θα βαλαντωσουμε και στο κλαμα..

Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι ολοι λεμε,πανε φερε παιχτες που ξεχωρισαν απο Β Γερμανιας-Β Ισπανιας η Β Ιταλιας
και μολις σκασει μια τετοια περιπτωση,πεφτουν αμεσως παρα πολλοι να τους βγαλουν "παλτα" χωρις να τους ξερουν..
Όταν το΄19 ακουγόταν οτι θα έρθει ο Σβιντέρσκι εκφράζονταν απόψεις του στυλ που τον βρήκαν αυτόν και όταν λίγη ώρα αργότερα ακούστηκε οτι στο παιχνίδι απόκτησης του είναι και η Τζένοα άρχισαν να εκφράζονται απόψεις του τύπου κολυσιεργήσαμε και θα τον χάσουμε. Πολλές φορές τα συναισθήματα αναμεσα στη συζήτηση "ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ" και στη συζήτηση "Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι" αλλάζουν άρδην και απότομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Κυρ 09 Ιουν 2024, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

samatta έγραψε:εν το μεταξυ βλεπω τωρα βιντεο απο τα εργα και τις ημερες του χαρτελ στην σ παουλι... 500 γκολ απο πεναλτι, κανα 100 απο μπιλιαρδο ριμπαουντ απο τερμα, ταχυτητες επιπεδου καλαμπακας,πραγματικα μιλαμε για ιστορικο εγκλημα αμα τον φερουμε στην ομαδα,ζουμε εποχες μαρκαντωνη
:lol:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

samatta έγραψε:εν το μεταξυ βλεπω τωρα βιντεο απο τα εργα και τις ημερες του χαρτελ στην σ παουλι... 500 γκολ απο πεναλτι, κανα 100 απο μπιλιαρδο ριμπαουντ απο τερμα, ταχυτητες επιπεδου καλαμπακας,πραγματικα μιλαμε για ιστορικο εγκλημα αμα τον φερουμε στην ομαδα,ζουμε εποχες μαρκαντωνη
τι κολλημα ειναι αυτο ρε αδερφε με τον παικτη. ουτε εχθρος σου να ηταν.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Unpsofable78 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ακουγεται για Jakub Piotrowski; Ξερει κανεις;
Ακούγεται; Από πού; Το έχω ξανά πει. Μακάρι.
Αλλά που ακούστηκε;
Συνεχίζονται οι αρχιμανδρίτες για παίκτες του Κουτσολιάκου μετά τον Iheanacho;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω τρολλάρει ο Σαμάτα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

samatta έγραψε:εν το μεταξυ βλεπω τωρα βιντεο απο τα εργα και τις ημερες του χαρτελ στην σ παουλι... 500 γκολ απο πεναλτι, κανα 100 απο μπιλιαρδο ριμπαουντ απο τερμα, ασιστ της πτσας ,ταχυτητες επιπεδου καλαμπακας,πραγματικα μιλαμε για ιστορικο εγκλημα αμα τον φερουμε στην ομαδα,ζουμε εποχες μαρκαντωνη
Εμεις παντως στα πεναλτυ εχουμε προβλημα,συχνα πυκνα δεν τα βαζουμε..
Πρωτοι σε χαμενα πεναλτυ ειμαστε..
Απ'την αλλη 15 ασσιστ της πουτσας που γινονται γκολ δεν το λες και κακη επιδοση.. ;)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μαεζονο, κάνε ρε φίλε ξανά το ποστ σου γιατί το έκανα εντιτ αντί για κουοτ από το Ταπατοκ κι το κατέστρεψα

Σόρρυ!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

samatta έγραψε:ζουμε εποχες μαρκαντωνη

Ζούμε στο παρόν δηλαδή

Είναι και αυτό μια κάποια ανακουφισις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”