Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Έτσι κι αλλιώς, με την κατάρα που μας δέρνει, ο πιο ακριβός παίκτης μόλις πατήσει γήπεδο θα πάθει τριπλή ρήξη χιαστού και πρόσθιου. Όπως είχε γίνει με Wernbloom τότε. Πραγματικά πιστεύω αν δεν είχε γίνει αυτό ακόμα θα παίζαμε CL κάθε χρονιά.
- Unpsofable78
Παίκτης της σειράς. Άστα.gpap έγραψε:Αυτός ο Ιταλός, βλέπω πως σε 35 αγώνες, όντας επιθετικός, έβαλε 7 γκολ.
Αυτός δηλαδή πόσο καλύτερος θα είναι από τον Μπράντον;
Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχασε την όρεξή του για διεκδικητής.

Τίποτα άλλο θέλουν εκεί στην ΠΑΕ?
μ@λ@κ@ς είναι οποιοσδήποτε 30+ να κλείσει ΚΑΙ μέσα Ιουνίου και μικρής διάρκειας συμβόλαιο
μ@λ@κ@ς είναι οποιοσδήποτε 30+ να κλείσει ΚΑΙ μέσα Ιουνίου και μικρής διάρκειας συμβόλαιο
-
Unpsofable78 έγραψε:Παίκτης της σειράς. Άστα.gpap έγραψε:Αυτός ο Ιταλός, βλέπω πως σε 35 αγώνες, όντας επιθετικός, έβαλε 7 γκολ.
Αυτός δηλαδή πόσο καλύτερος θα είναι από τον Μπράντον;
Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχασε την όρεξή του για διεκδικητής.
και σε πρωτάθλημα της πλάκας

- Σουριναμέζος
Παικταράς, θα πρέπει βέβαια να πληρώσεις και την ομάδα του αλλά μπορείς να κόψεις κάτι από το συμβόλαιο τουjohn4serres έγραψε:Πάμε σε πιο εφικτούς.
Ένας Σουηδός στη Πολωνία είναι πολύ καλός και γράφτηκε μια φορά για Ελλάδα στο παρελθόν.
Εγώ πάλι στους απαισιόδοξους μέχρι να έρθει να υπογράψει.nunies4 έγραψε:Εγώ συντάσσομαι με τους αισιόδοξους....
Ότι ήταν να πούμε το έχουμε λίγο πολύ πει όλοι (1000 φορές,).
Αναμονή για τις πρώτες κινήσεις για σχόλια επί της ουσίας
- Unpsofable78
Αποκλείεται δηλαδή να ακουστεί καμιά προσφορά στον παίκτη από γαυρο,βαζελο και κουλα, που αυτή τη στιγμή όπως και να το κάνουμε λόγω ευρωπαϊκών εισιτηρίων είναι πιο ελκυστικοι προορισμοί για οποιονδήποτε παίκτη αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα;Psaras έγραψε:συμφωνώ εάν πχ μπει στα ραντάρ άλλων ελληνικών ομάδων που ισως αγνοούσαν την περίπτωση του...αλλα η Λατσιο ή η χ Λατσιο δεν θα μάθει για τον παίκτη από τον ΠΑΟΚ. Εαν ο παίκτης έχει μάνατζερ που δεν μας χρωστάει χάρη, θα έχει ήδη σπαμαρει με email και sms όλες τις ομάδες που μπορούν να πληρώσουν τον παίκτη του. Τελοσπαντων υπομονή όπως λες. Εγω είμαι πάντως αισιόδοξος...ακόμα και να μην κλείσει αυτός, θα έρθει καλύτερος.Unpsofable78 έγραψε:Psaras όταν διαρρέει το όνομα ενός δύσκολου στόχου για μία ομάδα μη ελκυστική (και πρωτάθλημα) αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι θα χαλάσει η μεταγραφή, σίγουρα όμως την δυσκολεύει.
Όσο για το συμβόλαιο του, οι φήμες λένε ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος. Ίσως υπήρχε κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο του σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας. Είναι αρκετά σύνηθες. Το θέμα είναι ότι όλοι το παίζουμε μάνατζερ (κι εγώ μαζί) και κάνουμε υποθέσεις ή βγάζουμε συμπεράσματα που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Υπομονή
Επίσης η διαρροή ενός ονόματος όπως ο Γκαμπιαντινι, δημιουργεί πρόβλημα και στο επικοινωνιακο κομμάτι σε περίπτωση που η υπόθεση δεν έχει τελικά θετική έκβαση.
Θα έρθει κάποιος άλλος που πχ θα είναι μικρότερο όνομα, όχι απαραίτητα χειρότερος παίκτης, θα αρχίσει η γκρίνια ότι η ΠΑΕ μας πουλούσε παραμύθι και τα υπόλοιπα γνωστά.
Τι ζητάμε-ψάχνουμε:
-Ελεύθερο. Να μην πληρώσουμε δηλαδή ευρώ στην ομάδα του.
-Με εμπειρία από καλά πρωταθλήματα. Να μην είναι δηλαδή μια δεκαετία στο MLS πχ.
-Ενεργό και μετά από καλή σεζόν. Δηλαδή να έχει συμμετοχές και κάποια νούμερα.
-Να μην παίρνει (ζητήσει) πάνω από 1.5 χαρτί το χρόνο.
-Αν είναι over 30 ετών να μην ζητήσει πάνω από διετές συμβόλαιο.
-Να μην έχει πρόβλημα να παίξει στην Ουγκάντα της Ευρώπης.
Ναι αν το καλοσκεφτείς, είναι λογικό αυτή η λίστα να έχει λιγότερα από 5 ονόματα.
Που βασικά εμένα του χαζού και τα 5 πολλά μου φαίνονται.
-Ελεύθερο. Να μην πληρώσουμε δηλαδή ευρώ στην ομάδα του.
-Με εμπειρία από καλά πρωταθλήματα. Να μην είναι δηλαδή μια δεκαετία στο MLS πχ.
-Ενεργό και μετά από καλή σεζόν. Δηλαδή να έχει συμμετοχές και κάποια νούμερα.
-Να μην παίρνει (ζητήσει) πάνω από 1.5 χαρτί το χρόνο.
-Αν είναι over 30 ετών να μην ζητήσει πάνω από διετές συμβόλαιο.
-Να μην έχει πρόβλημα να παίξει στην Ουγκάντα της Ευρώπης.
Ναι αν το καλοσκεφτείς, είναι λογικό αυτή η λίστα να έχει λιγότερα από 5 ονόματα.
Που βασικά εμένα του χαζού και τα 5 πολλά μου φαίνονται.
- Unpsofable78
Αν τώρα, αν λέμε καταφέρουν και φέρουν έναν παίκτη σαν τον Γκαμπιαντινι, όπως πολύ σωστά είπε πριν λίγο ο Τσορμπα, η μεταγραφή θα μπορούσε να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους στόχους που προέρχονται κυρίως από το Ιταλικό πρωτάθλημα.
εγω ειμαι αισιοδοξος
και ευχαριστημενος
γι αυτους που θα ερθουν
και γι αυτον που δεν θα ερθει
και ευχαριστημενος
γι αυτους που θα ερθουν
- Kabamaru11
- john4serres
Μόνο όσοι είναι σε ομάδα και ξεκινούν 2ο προκριματικό γύρο όπως ο ΠΑΟΚ.renegade έγραψε:Τίποτα άλλο θέλουν εκεί στην ΠΑΕ?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα έχουμε καμία ανακοίνωση;prist64 έγραψε:εγω ειμαι αισιοδοξος
και ευχαριστημενος
γι αυτους που θα ερθουν
Για αυτούς που θα φύγουν;prist64 έγραψε:εγω ειμαι αισιοδοξος
και ευχαριστημενος
γι αυτους που θα ερθουν