Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ο Φορτούνης ποδοσφαιρικά θα είχε νόημα να έρθει, τότε που μας απέρριψε. Πλέον είναι σχεδόν πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος στην καλύτερη θα κάνει μισή σεζόν που να θυμίζει το ταλέντο του και μετά θα μπαινοβγαίνει στα πιτς. Απο τέτοιους νομίζω χορτάσαμε.
Ελπίζω σε δεκαήμερο φωτιά απο σήμερα.
Ελπίζω σε δεκαήμερο φωτιά απο σήμερα.
Εγω λεω να βρουμε τροπο να φερουμε πισω Πελκα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Φορτουνης αγωνιστικά θα είχε νόημα 2 χρόνια πριν. Τώρα κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναπαίξει σε καλο επίπεδο.
Επίσης έχει ποτίστει με την γαυρονοοτροπια
Τέλος έχει αυτό το ύφος του γαμαω που έρχεται να ξεβλαχεψει τους βλάχους.
Μακρυά
Επίσης έχει ποτίστει με την γαυρονοοτροπια
Τέλος έχει αυτό το ύφος του γαμαω που έρχεται να ξεβλαχεψει τους βλάχους.
Μακρυά
Φίλε gpap κατανοώ το άγχος να γίνει γρήγορα η νέα Πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ . Όμως θεωρώ υπερβολικό να λέμε ότι δεν περιλαμβάνεται στο πλάνο τέρμα, να γράψουμε 10 Ιουνίου σαν να λέμε 10 Ιουλίου ή 10 Αυγούστου ή να γραφουμε ειρωνικά ότι έχουν χρόνο.gpap έγραψε:Τερματά πήραμε; Ή έστω ανανεώσαμε τον Ζίφκο; Ή το πλάνο για την επόμενη σεζόν δεν περιλαμβάνει Τερματά;
10 Ιουνίου κ δεν έχουμε:
1. Έναν Τερματά ή δύο τερματάδες, αν δεν ανανεώσουν τον Ζίβκοβιτε
2. έναν αριστερό μπακ ως αλλαγή του Ράφα
3. έναν αμυντικό μέσο ως αλλαγή πίσω απο Φελίπε, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Αουγκούστο
4. Έναν πίσω απο Κουαλιάτα, πριν τον Μπίσε
5. Δύο αριστερά εξτρέμ
6. 3 επιθετικούς.
Μάλλον έχουνε καιρό.
Ναι έχουν χρόνο μέχρι τις 21 Ιουνίου να τελειώσουν υποθέσεις. Αν έρθει η παραπάνω ημερομηνία και δεν έχουν γίνει τα βασικά θα βγω και θα πω ότι έχεις δίκιο. Μέχρι τότε νομίζω ότι προστρέχεις
Τέρμα έχουμε πάρει τον Κοταρσκι.
Από παντού αυτό προκύπτει. Ότι είναι τελειωμένο
Από παντού αυτό προκύπτει. Ότι είναι τελειωμένο
- ΑποστόληςΑ
Τον Λοΐζου τον είδα και με την Β. Ιρλανδία και εναντίον μας. Μου έδωσε την εντύπωση ενός παίκτη χειρότερου του Λημνιού.
- ΑποστόληςΑ
Δεν γίνεται να κάνεις πρωταθλητισμό ή να παίξεις Ευρώπη με τερματοφύλακα της γενιάς Μιχαηλίδη.
δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει εστω 1 τερματοφυλακας της γενιας μιχαηλιδη που να κανει πρωταθλητισμο.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω νομίζω ότι είναι καλή λύση.Gospi έγραψε:Εγω λεω να βρουμε τροπο να φερουμε πισω Πελκα
Όχι ουαου αλλά μια καλή λυση
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Αυτό που οφείλεται;ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν γίνεται να κάνεις πρωταθλητισμό ή να παίξεις Ευρώπη με τερματοφύλακα της γενιάς Μιχαηλίδη.
Τι ηλικιακος ρατσισμός είναι αυτός;
Μπορεί ο φορ και ο εξτρεμ να είναι 18, 19,20 αλλά ο τερματοφυλακας όχι; Να είναι 30αρης ντε και καλά.
Μάλλον δεν κατανόησατε τα λόγια του Μπότο στην πρόσφατη συνέντευξη του.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί η θέση του τερματοφύλακα είναι η λιγότερη αθλητική από τις άλλες και εκεί όπου η εμπειρία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο.
Ο εύλογος προβληματισμός με το αν ο Κοτάρσκι μπορεί να σταθεί ως βασικός και να αντέξει την πίεση που έχει η φανέλα του ΠΑΟΚ, προκύπτει γιατί το παιδί ανεξαρτήτως του ταλέντου που μπορεί να έχει, έχει παίξει σε ανδρικό επίπεδο μόνο την περσινή σεζόν σε μια ομάδα επιπέδου Gorica.
Πόσες ομάδες πρωταθλητισμού έχουν βασικό τερματοφύλακα 22χρονο?
Η θέση του τερματοφύλακα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία, δεν αρκούν τα προσόντα και το ταλέντο .
Η ομάδα μας χρειάζεται βασικό τερματοφύλακα μπαρουτοκαπνισμένο, στόπερ ηγέτη που να ξέρει μπάλα, αμυντικό χαφ που εκτός του να τρέχει να μπορεί να βγάζει την πρώτη πάσα μπροστά γρήγορα με επιτυχία, θέλει ένα δεκάρι τεχνίτη , θέλει εξτρέμ που να σκοράρουν και σέντερ φορ που την εστία να την αγαπάει και να μην την φοβάται.
Η θέση του τερματοφύλακα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία, δεν αρκούν τα προσόντα και το ταλέντο .
Η ομάδα μας χρειάζεται βασικό τερματοφύλακα μπαρουτοκαπνισμένο, στόπερ ηγέτη που να ξέρει μπάλα, αμυντικό χαφ που εκτός του να τρέχει να μπορεί να βγάζει την πρώτη πάσα μπροστά γρήγορα με επιτυχία, θέλει ένα δεκάρι τεχνίτη , θέλει εξτρέμ που να σκοράρουν και σέντερ φορ που την εστία να την αγαπάει και να μην την φοβάται.
Δεν το ξέρω το παλικάρι, αλλά αυτός που έφτιαξε το βίντεο είναι θεούλης. Πρόμο 3', με 20 χαμένες ευκαιρίες και ούτε ένα γκολ πρώτη φορά βλέπω. Κανονικά έπρεπε ο παίκτης να το είχε καταγγείλει στο youtube για να το κατεβάσουνε......Mattias_g4 έγραψε:Ο Λοΐζος Λοΐζου σας άρεσε; Εμένα ναι πολύ.
[youtube]GwbXh_WgVII[/youtube]

- john4serres
O Κουρτουα στα 22 είχε 154 συμμετοχές και 4 τίτλους με την Ατλετικο Μαδρίτης.van rooy έγραψε:Πόσες ομάδες πρωταθλητισμού έχουν βασικό τερματοφύλακα 22χρονο?
Και πριν πάει στην Ισπανία είχε πάρει πρωτάθλημα στο Βέλγιο ως βασικός στα 19 του.