Τριήμερο μάλλον έχουν πάει οι διοικούντες στην ΠΑΕ και βλέπουμε τέτοια στασιμότητα...rainmaker έγραψε:Και που είναι το πρόβλημα δηλαδή;pagotatzis έγραψε:Αυτά όλα σε 14 μέρες ;;;;;makispaspartou έγραψε:Κατά ρειν πάμε για δυο εξτρέμ , δεκάρι, αριστερό μπακ και φορ. Και δώρο χάφ, δεξί μπακ και τερματοφύλακας γιατί ΠΑΟΚ είσαι… προβλέπω να παίρνουν φωτιές τα πληκτρολόγια μετά τις 26…
Για τον ΠΑΟΚ μηλαμε εδώ η μπήκα σε λάθος φόρουμ ;;;;
5 κρίσιμα 48ωρα = σου μένει και τριήμερο για χαλκιδικη
Μεταγραφές καλοκαιριού III
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
- Επικοινωνία:
Π.Α.Ο.Κ.τσήδικο κι όμως αληθινό! Επίσης έχω την απορία πως γίνεται να μην έχουμε ασχοληθεί με Facundo Ferreyra,Gaston Ramirez,Leo Baptistao,Max Meyer,Ntcham,Bennasser που σε ανεβάζουν όλοι επίπεδο,,είναι ελεύθεροι και σε καλές ηλικίες;makispaspartou έγραψε:Δηλαδή αρχές Ιουλίου ερχόταν ο Σποράρ και προτιμήσαμε Ολιβέιρα που μας έκανε και τον δύσκολο? Μάλιστα.. Ό,τι πεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 17 Αύγ 2021, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Επιτέλους!theo111 έγραψε:η σφήνα γράφει ότι χάλασε οριστικά του μερμηγκα με εμάς
Όχι ρε γαμωτο. Και ετοίμαζα λεφτά να πάρω την φανέλα του. Τελικά τι ώρα πήγε τουαλέτα σήμερα? Αντε να μάθουμε και για το αν ο Μπαμπά μας γουστάρει η όχι μπας και το ξεπεράσουμε και αυτό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Επιτέλους!theo111 έγραψε:η σφήνα γράφει ότι χάλασε οριστικά του μερμηγκα με εμάς
- bersekeros
Rain,
ο επιθετικός,
είναι από χώρα που θα συζητηθεί;
Κονγκολέζος είναι;
ο επιθετικός,
είναι από χώρα που θα συζητηθεί;
Κονγκολέζος είναι;
- sourmenetes
- Moderator
Φερτε τον!karlat85 έγραψε:Μόλις ανέβασε στορι ο πριγιο ότι φευγει από Σαουδική Αραβία και χαιρέτισε τους φιλάθλους
Στάλθηκε από το M2010J19CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σα να είναι τελειωμένη υπόθεση το νέο του συμβόλαιο, μου μοιάζει η τοποθέτησή τουkarlat85 έγραψε:Μόλις ανέβασε στορι ο πριγιο ότι φευγει από Σαουδική Αραβία και χαιρέτισε τους φιλάθλους
Στάλθηκε από το M2010J19CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ είμαι σίγουρος ότι όλες σου οι πληροφορίες είναι λάθος, στο είπα και την προηγούμενη φορά,ελπίζω να μην μου την πέσεις πάλι,απλά πιστεύω ότι αυτός που στα λέει δεν γνωρίζει τους πραγματικούς στόχους.
Θα σου έμπαινε?shogoon έγραψε:Όχι ρε γαμωτο. Και ετοίμαζα λεφτά να πάρω την φανέλα του. Τελικά τι ώρα πήγε τουαλέτα σήμερα? Αντε να μάθουμε και για το αν ο Μπαμπά μας γουστάρει η όχι μπας και το ξεπεράσουμε και αυτό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Επιτέλους!theo111 έγραψε:η σφήνα γράφει ότι χάλασε οριστικά του μερμηγκα με εμάς
Αυτο ισχυει ανεξαρτητου αποτελεσματος στην Ευρωπη?rainmaker έγραψε:Ωραία θα σας πω κάτι
Επιβεβαιωμένα ο ΠΑΟΚ θέλει δύο, μη σας πω και τρία εξτρέμ, απλά ο ένας δεν είναι εξτρέμ και ο άλλος είναι από χώρα που θα συζητηθεί, αν έρθει
Προφανως, ένας από τους τρεις είναι για αλλαγή, παγκιτης
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το καλό του, ελπίζω όχι.obanebane έγραψε:Εγώ είμαι σίγουρος ότι όλες σου οι πληροφορίες είναι λάθος, στο είπα και την προηγούμενη φορά,ελπίζω να μην μου την πέσεις πάλι,απλά πιστεύω ότι αυτός που στα λέει δεν γνωρίζει τους πραγματικούς στόχους.
Δηλαδή, ξέρω τον Μπάρλοου. Θέλει πολλές κοχονες για να με κοροϊδεύει
Χωρίς πλάκα τώρα, παιχταραδες να φέρουν και στα τέτοια μας αν το έμαθα εγκαιρα
Έξι ως οχτώ;gergeo4 έγραψε:ρειν οντως παμε για 6-8 μεταγραφες ακομα ή απλά τρολαρεις;
Όχι ρε παιδιά.
Οι τρεις που έγραψα συν το μπακ.
Σύνολο τέσσερις
Τωρα, για επιθετικό είπαν θα εξαρτηθεί από πρόγνωση Νέλσον.
Και κάποτε έλεγαν ότι αν προκύψει καλό τέρμα θα κινηθούν
Θα δειξει
- pagotatzis
Αν τρολαρει και ο Rain την βάψαμε !!gergeo4 έγραψε:ρειν οντως παμε για 6-8 μεταγραφες ακομα ή απλά τρολαρεις;