renegade έγραψε:joshua έγραψε:Χαζεψα λιγακι τα βιντεακια στο repress και με αφορμη αυτα ειδα ξανα μερος του παιχνιδιου και ειναι εξοργιστικο το πως αντιδρουν οι μεσοι μας,ποσο μαλλον ο Αγκουστο σε ρολο αμυντικου χαφ στις επιστροφες στην αμυνα.Μιλαμε το παλικαρι ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ οταν παιχτες του γαυρου τρεχουν και αλλαζουν πασες διπλα του...Τωρα πως γραφει τα στατιστικα που αναφερει ο renegade δεν ξερω.
Και ο μαου με τον σαχοφ αργοί και χωρίς εντάσεις ήταν, έβλεπες αυτό το χάλι στο κέντρο? Όχι γιατί επί λουτσέσκου η ομάδα ήταν σύνολο,με αλληλοκαλυψεις.
Το ξέρουμε ότι ο αγκουστο δεν έχει εντάσεις,αν ξυπνουσε ένα πρωί και είχε ως δια μαγείας την αθλητικοτητα του Γιαννούλη θα άξιζε 15 εκατομμύρια, αλλά αυτός είναι και είναι χωρίς προετοιμασία και μετά από χιαστούς.
Όταν παίζεις ντέρμπι κ το ένα σου το χαφ έχει μόλις 4 αμυντικές μονομαχίες (ουαρντα) και το άλλο μόλις 6 ( καντουρι) με μόλις 50% επιτυχία, είναι εύκολο να κατηγορειται το μαύρο πρόβατο, άσχετα αν αυτός έχει σύνολο όσες μονομαχίες είχαν κ οι δύο μαζί (10) με 70% κερδισμένες. Αλλά ξέρω αριθμολαγνων και μαλακίες.
Υγ γράφει ο χοντρός (αυτός που μας ζαλιζε τα @@ 3 χρόνια πόσο χρειάζεται η ομάδα ένα χαφ σαν τον εσιτι

) ότι όποιος δεν θέλει γρήγορο χαφ είναι ηλίθιος.
Ηλίθιος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην θέλει την ταχύτητα. Ακόμα και στην Μπαρτσελόνα στα καλύτερά της θα εύχονταν οι πικε και μπουσκετς να ήταν πιο γρήγοροι. Δυστυχώς η ταχύτητα και αθλητικοτητα είναι τα πιο ακριβά χαρακτηριστικά όταν συνδυάζεται έστω και με ελάχιστη ποδοσφαιρικη ικανότητα.
Υγ2 και επειδή ΠΑΟΚ είσαι πάρε την γκέλα η Νόριτς εντός έδρας
Υγ3 ένας γάβρος που έκανε 2 πράγματα στο μεταξύ μας ματς ( το τρίγωνο των στόπερ με μβιλα για να φτάνει η μπάλα στο τέλος με τον Γάλλο με πρόσωπο και χωρίς αντίπαλο να κάνει παιχνιδι και τον αραμπι να φτάνει μέχρι τα χαφ,να τραβάει στόπερ και να παίζει στον χώρο όπου προσπαθούσαν να κινηθούν οι συμπαίκτες του κινούνταν οι συμπαίκτες του στο κενό που διμιουργουνταν) και για αυτά το τεχνικό μας επιτελείο δεν είχε την παραμικρή λύση και κάποιοι επιμένουν ότι είναι θέμα παικτών
Να με συμπαθάς Ρενεγκεϊντ
Πραγματικά να με συμπαθάς και με όλο το σεβασμό δηλαδή
Αλλά το να στηρίζεις την κριτική, τις αναλύσεις και εν τέλει τα συμπεράσματά σου μονίμως σε στατιστικά, μπορεί να είναι η πεμπτουσία των αναλυτών ποδοσφαίρου, αλλά τελικά ίσως είναι και ο λόγος που 9/10 μεταγραφές είναι αποτυχημένες και παγκοσμίως οι ομάδες σκορπάνε λεφτά μετά από παραινέσεις "Ειδικών" (οχι βεβαίως δικές σου προσωπικά) και δεν καταφέρνουν τίποτα.
Η ομάδα του Λουτσέσκου ούτε πραγματικά ωραία μπάλα έπαιξε, ούτε τόσο καλά στρωμένη ήταν. Σε όλα τα σημαντικά ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ματς δεν παίξαμε μπάλα, πέραν του ματς με γαύρο που ξεκίνησε με τη φωτοβολίδα Βιερίνια.
Κάτσε δες το ματς ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-2 το 2019 και πες μου οτι ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπάλα. Μπάτε σκύλοι αλέστε ήμασταν, απλά ο αντίπαλος διαλυμένος. Δέκα φορές στα νώτα μας έφυγαν στο β ημίχρονο.
Βεβαίως θεμιτή και σε μεγάλο βαθμό σωστή η κριτική στη σημερινή ομάδα, αλλά να μη δημιουργούμε και εντυπώσεις και παρασυρόμαστε στο άλλο άκρο.
Το γεγονός οτι άλλαξε ΔΥΟ φορές σύστημα-τακτική η ομάδα μέσα σε 5 μήνες (Μια το Μαιο και μια το Νοέμβρη), οτι άλλαξε δυο προπονητές, οτι αποψιλώθηκε το ρόστερ για να χτιστεί ομάδα 3-5-2, οτι ο νέος προπονητής δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο να δουλέψει σε προετοιμασία και "δέσιμο" ομάδας, δεν φαίνεται να παίζουν κανένα ρόλο στην πολύ αυστηρή κριτική σου για το "αποτυχημένο" αποτέλεσμα.
Στα δικά μου μάτια η ομάδα έχει βελτιωθεί από τον Οκτώβρη, αλλα δεν αποφασίζω εγώ βέβαια, ούτε είμαι δα και ενθουσιασμένος. Απλά λεω οτι φαίνεται επιτέλους μια λογική.
Και πάνω σε αυτό λοιπόν, η απουσία παίκτη στα χαφ με ένταση και μια υποφερτή ποδοσφαιρική ικανότητα, κάνει μπαμ. Οχι μόνο φέτος. Και πέρυσι και πρόπερσι. Δε θα το φορτώσω αυτό λοιπόν με εφήμερα στατιστικά δεδομένα ή παραδείγματα απλοϊκών τρικ που κάνουν άλλες ομάδες, στην πλάτη του Γκαρσία!!?
Και επίσης συγγνώμη δηλαδή, αλλά το Σεπτέμβρη μας έλεγες οτι η ομάδα δουλεύει άριστα στον επιθετικό τομέα και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα. Από τότε και μέχρι το βαθύ χειμώνα, παίζαμε ΑΘΛΙΑ και δεν είδαμε καμία βελτίωση.
Ωραία είναι να στηριζόμαστε σε αποτελέσματα και ατυχίες για να κάνουμε κριτική, αλλά να έχει και αυτή ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.
Και συγγνώμη δηλαδή, δεν επιτίθεμαι επί προσωπικού. Κουβέντα κάνουμε και όλοι έχουμε τις απόψεις μας.
Και αναγνωρίζω οτι είμαι οφ τοπικ
ΥΓ. Α και παρεμπιπτόντως αν ο Αουγκούστο περπατούσε μια φόρα, ο Καντουρί περπατούσε δέκα. Ε απο ποιους θα βγουν αυτές οι αλληλοκαλύψεις τελοσπάντων; Απ το ένα μπακ που περπατάει σαν κουτσός, ή τον 35χρονο Βιερίνια; Τον λαθέρ Ιγκασον ή τον Βαρέλα που απ την ώρα που υπέγραψε νέο συμβόλαιο "επηρεάστηκε απ την αλλαγή θέσης" και ενάμιση χρόνο τώρα σέρνεται;