Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Χαζεψα λιγακι τα βιντεακια στο repress και με αφορμη αυτα ειδα ξανα μερος του παιχνιδιου και ειναι εξοργιστικο το πως αντιδρουν οι μεσοι μας,ποσο μαλλον ο Αγκουστο σε ρολο αμυντικου χαφ στις επιστροφες στην αμυνα.Μιλαμε το παλικαρι ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ οταν παιχτες του γαυρου τρεχουν και αλλαζουν πασες διπλα του...Τωρα πως γραφει τα στατιστικα που αναφερει ο renegade δεν ξερω.
Και ο μαου με τον σαχοφ αργοί και χωρίς εντάσεις ήταν, έβλεπες αυτό το χάλι στο κέντρο? Όχι γιατί επί λουτσέσκου η ομάδα ήταν σύνολο,με αλληλοκαλυψεις.
Το ξέρουμε ότι ο αγκουστο δεν έχει εντάσεις,αν ξυπνουσε ένα πρωί και είχε ως δια μαγείας την αθλητικοτητα του Γιαννούλη θα άξιζε 15 εκατομμύρια, αλλά αυτός είναι και είναι χωρίς προετοιμασία και μετά από χιαστούς.
Όταν παίζεις ντέρμπι κ το ένα σου το χαφ έχει μόλις 4 αμυντικές μονομαχίες (ουαρντα) και το άλλο μόλις 6 ( καντουρι) με μόλις 50% επιτυχία, είναι εύκολο να κατηγορειται το μαύρο πρόβατο, άσχετα αν αυτός έχει σύνολο όσες μονομαχίες είχαν κ οι δύο μαζί (10) με 70% κερδισμένες. Αλλά ξέρω αριθμολαγνων και μαλακίες.

Υγ γράφει ο χοντρός (αυτός που μας ζαλιζε τα @@ 3 χρόνια πόσο χρειάζεται η ομάδα ένα χαφ σαν τον εσιτι :lol: ) ότι όποιος δεν θέλει γρήγορο χαφ είναι ηλίθιος.
Ηλίθιος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην θέλει την ταχύτητα. Ακόμα και στην Μπαρτσελόνα στα καλύτερά της θα εύχονταν οι πικε και μπουσκετς να ήταν πιο γρήγοροι. Δυστυχώς η ταχύτητα και αθλητικοτητα είναι τα πιο ακριβά χαρακτηριστικά όταν συνδυάζεται έστω και με ελάχιστη ποδοσφαιρικη ικανότητα.

Υγ2 και επειδή ΠΑΟΚ είσαι πάρε την γκέλα η Νόριτς εντός έδρας

Υγ3 ένας γάβρος που έκανε 2 πράγματα στο μεταξύ μας ματς ( το τρίγωνο των στόπερ με μβιλα για να φτάνει η μπάλα στο τέλος με τον Γάλλο με πρόσωπο και χωρίς αντίπαλο να κάνει παιχνιδι και τον αραμπι να φτάνει μέχρι τα χαφ,να τραβάει στόπερ και να παίζει στον χώρο όπου προσπαθούσαν να κινηθούν οι συμπαίκτες του κινούνταν οι συμπαίκτες του στο κενό που διμιουργουνταν) και για αυτά το τεχνικό μας επιτελείο δεν είχε την παραμικρή λύση και κάποιοι επιμένουν ότι είναι θέμα παικτών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 30 Ιαν 2021, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
seaman έγραψε:Ιταλικά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Ολίβα.
Λένε ότι ο ΠΑΟΚ επανήλθε σήμερα και η συμφωνία θα επιτευχθεί.
Δεν ξέρω πόσο φαντασιόπληκτοι είναι, αλλά γράφουν και λεπτομέρειες. Ότι ο Γκαρσία θέλει οπωσδήποτε αμυντικό χαφ και επειδή δεν είχε καθαρή εικόνα για τον συμπατριώτη του, για να δώσει τη συγκατάθεσή του με την οποία επανήλθε ο ΠΑΟΚ, τηλεφώνησε στον Ντιέγκο Γοδίν για να ζητήσει τη γνώμη του για τον ποδοσφαιριστή.
Πάλι σε 18μηνο δανεισμό αναφέρονται και με δικαίωμα αγοράς στο τέλος.
Για να έρθει ο Oliva πρέπει να αποχωρήσει ένας εκ των
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Abdul Rahman Baba

δηλαδή ο Douglas, γιατί όλοι οι άλλοι είτε είναι καινούριοι, είτε χρήσιμοι (Soares)
Αμην και πότε
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο τύπος (Matteo Zizola) από Centotrentuno.com, επιμένει ότι το θέμα Oliva δουλεύεται και ότι σήμερα προτείναμε και κάποια χρήματα ως loan fee, εκτός από την πλήρη κάλυψη του συμβολαίου, για το 18μηνο του δανεισμού.
Αυτό το site ασχολείται με τα μεταγραφικά της Κάλιαρι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για να δουμε...

Παντως και ο Σναου το αφησε ανοιχτο!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

bersekeros έγραψε:Ρε συ περίπτερος δεν σου έχουμε κάνει όλοι ignore :mrgreen: (ίσως κάποιοι).

Αλλά και off topic είναι πολλά.... και και βλέπουμε και λίγο μπάλα σήμερα....και μπάσκετ την ΠΑΟΚΑΡΑ!
Ποιος είναι αυτός ο Περίπτερος ;
Παίρνουμε παίχτη ; :mrgreen: :lol:

Δεν σε έχω κάνει ignore αδερφέ απλά κουράζουν τα σεντόνια ,οι αναλύσεις κτλ

Δω μέσα μπαίνεις να διαβάσεις κάναν παπά
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Χαζεψα λιγακι τα βιντεακια στο repress και με αφορμη αυτα ειδα ξανα μερος του παιχνιδιου και ειναι εξοργιστικο το πως αντιδρουν οι μεσοι μας,ποσο μαλλον ο Αγκουστο σε ρολο αμυντικου χαφ στις επιστροφες στην αμυνα.Μιλαμε το παλικαρι ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ οταν παιχτες του γαυρου τρεχουν και αλλαζουν πασες διπλα του...Τωρα πως γραφει τα στατιστικα που αναφερει ο renegade δεν ξερω.
Και ο μαου με τον σαχοφ αργοί και χωρίς εντάσεις ήταν, έβλεπες αυτό το χάλι στο κέντρο? Όχι γιατί επί λουτσέσκου η ομάδα ήταν σύνολο,με αλληλοκαλυψεις.
Το ξέρουμε ότι ο αγκουστο δεν έχει εντάσεις,αν ξυπνουσε ένα πρωί και είχε ως δια μαγείας την αθλητικοτητα του Γιαννούλη θα άξιζε 15 εκατομμύρια, αλλά αυτός είναι και είναι χωρίς προετοιμασία και μετά από χιαστούς.
Όταν παίζεις ντέρμπι κ το ένα σου το χαφ έχει μόλις 4 αμυντικές μονομαχίες (ουαρντα) και το άλλο μόλις 6 ( καντουρι) με μόλις 50% επιτυχία, είναι εύκολο να κατηγορειται το μαύρο πρόβατο, άσχετα αν αυτός έχει σύνολο όσες μονομαχίες είχαν κ οι δύο μαζί (10) με 70% κερδισμένες. Αλλά ξέρω αριθμολαγνων και μαλακίες.

Υγ γράφει ο χοντρός (αυτός που μας ζαλιζε τα @@ 3 χρόνια πόσο χρειάζεται η ομάδα ένα χαφ σαν τον εσιτι :lol: ) ότι όποιος δεν θέλει γρήγορο χαφ είναι ηλίθιος.
Ηλίθιος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην θέλει την ταχύτητα. Ακόμα και στην Μπαρτσελόνα στα καλύτερά της θα εύχονταν οι πικε και μπουσκετς να ήταν πιο γρήγοροι. Δυστυχώς η ταχύτητα και αθλητικοτητα είναι τα πιο ακριβά χαρακτηριστικά όταν συνδυάζεται έστω και με ελάχιστη ποδοσφαιρικη ικανότητα.

Υγ2 και επειδή ΠΑΟΚ είσαι πάρε την γκέλα η Νόριτς εντός έδρας

Υγ3 ένας γάβρος που έκανε 2 πράγματα στο μεταξύ μας ματς ( το τρίγωνο των στόπερ με μβιλα για να φτάνει η μπάλα στο τέλος με τον Γάλλο με πρόσωπο και χωρίς αντίπαλο να κάνει παιχνιδι και τον αραμπι να φτάνει μέχρι τα χαφ,να τραβάει στόπερ και να παίζει στον χώρο όπου προσπαθούσαν να κινηθούν οι συμπαίκτες του κινούνταν οι συμπαίκτες του στο κενό που διμιουργουνταν) και για αυτά το τεχνικό μας επιτελείο δεν είχε την παραμικρή λύση και κάποιοι επιμένουν ότι είναι θέμα παικτών

Να με συμπαθάς Ρενεγκεϊντ

Πραγματικά να με συμπαθάς και με όλο το σεβασμό δηλαδή

Αλλά το να στηρίζεις την κριτική, τις αναλύσεις και εν τέλει τα συμπεράσματά σου μονίμως σε στατιστικά, μπορεί να είναι η πεμπτουσία των αναλυτών ποδοσφαίρου, αλλά τελικά ίσως είναι και ο λόγος που 9/10 μεταγραφές είναι αποτυχημένες και παγκοσμίως οι ομάδες σκορπάνε λεφτά μετά από παραινέσεις "Ειδικών" (οχι βεβαίως δικές σου προσωπικά) και δεν καταφέρνουν τίποτα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ούτε πραγματικά ωραία μπάλα έπαιξε, ούτε τόσο καλά στρωμένη ήταν. Σε όλα τα σημαντικά ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ματς δεν παίξαμε μπάλα, πέραν του ματς με γαύρο που ξεκίνησε με τη φωτοβολίδα Βιερίνια.

Κάτσε δες το ματς ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-2 το 2019 και πες μου οτι ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπάλα. Μπάτε σκύλοι αλέστε ήμασταν, απλά ο αντίπαλος διαλυμένος. Δέκα φορές στα νώτα μας έφυγαν στο β ημίχρονο.

Βεβαίως θεμιτή και σε μεγάλο βαθμό σωστή η κριτική στη σημερινή ομάδα, αλλά να μη δημιουργούμε και εντυπώσεις και παρασυρόμαστε στο άλλο άκρο.

Το γεγονός οτι άλλαξε ΔΥΟ φορές σύστημα-τακτική η ομάδα μέσα σε 5 μήνες (Μια το Μαιο και μια το Νοέμβρη), οτι άλλαξε δυο προπονητές, οτι αποψιλώθηκε το ρόστερ για να χτιστεί ομάδα 3-5-2, οτι ο νέος προπονητής δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο να δουλέψει σε προετοιμασία και "δέσιμο" ομάδας, δεν φαίνεται να παίζουν κανένα ρόλο στην πολύ αυστηρή κριτική σου για το "αποτυχημένο" αποτέλεσμα.

Στα δικά μου μάτια η ομάδα έχει βελτιωθεί από τον Οκτώβρη, αλλα δεν αποφασίζω εγώ βέβαια, ούτε είμαι δα και ενθουσιασμένος. Απλά λεω οτι φαίνεται επιτέλους μια λογική.

Και πάνω σε αυτό λοιπόν, η απουσία παίκτη στα χαφ με ένταση και μια υποφερτή ποδοσφαιρική ικανότητα, κάνει μπαμ. Οχι μόνο φέτος. Και πέρυσι και πρόπερσι. Δε θα το φορτώσω αυτό λοιπόν με εφήμερα στατιστικά δεδομένα ή παραδείγματα απλοϊκών τρικ που κάνουν άλλες ομάδες, στην πλάτη του Γκαρσία!!?

Και επίσης συγγνώμη δηλαδή, αλλά το Σεπτέμβρη μας έλεγες οτι η ομάδα δουλεύει άριστα στον επιθετικό τομέα και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα. Από τότε και μέχρι το βαθύ χειμώνα, παίζαμε ΑΘΛΙΑ και δεν είδαμε καμία βελτίωση.

Ωραία είναι να στηριζόμαστε σε αποτελέσματα και ατυχίες για να κάνουμε κριτική, αλλά να έχει και αυτή ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.

Και συγγνώμη δηλαδή, δεν επιτίθεμαι επί προσωπικού. Κουβέντα κάνουμε και όλοι έχουμε τις απόψεις μας.

Και αναγνωρίζω οτι είμαι οφ τοπικ

ΥΓ. Α και παρεμπιπτόντως αν ο Αουγκούστο περπατούσε μια φόρα, ο Καντουρί περπατούσε δέκα. Ε απο ποιους θα βγουν αυτές οι αλληλοκαλύψεις τελοσπάντων; Απ το ένα μπακ που περπατάει σαν κουτσός, ή τον 35χρονο Βιερίνια; Τον λαθέρ Ιγκασον ή τον Βαρέλα που απ την ώρα που υπέγραψε νέο συμβόλαιο "επηρεάστηκε απ την αλλαγή θέσης" και ενάμιση χρόνο τώρα σέρνεται;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μετά το πρωτάθλημα του 2019 δόθηκαν 15 εκατομμύρια + τους μισθούς τους για τους Ντάγκλας, Εσιτι, Στοχ, Τσολακ, Μουργκ, Περειρα κ Νινουα αλλά είπαμε η τρύπα που έφερε το ffp προήλθε από το ότι ανανέωσε με 1.3 αντί για 1 ο Βαρέλα και για 3 αντί για 2 χρόνια ο Μπισεσβαρ...
renegade

Πιστεύεις ότι στηρίζω την κριτική μου απλά από τα στατιστικά?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Πιστεύεις ότι όποιος σου γράφει πως στηρίζεις σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις σου σε ψυχρά στατιστικά, λέει μαλακίες;

Γιατί νομίζω ότι δε δείχνει και πολύ σεβασμό αυτό που εγραψες

Αν λοιπόν στην τοποθέτησή σου γενικεύεις έτσι, με απαξιωτικό τρόπο μάλιστα, ε θα γενικευουν και οι άλλοι και δε θα μπορούν να διακρίνουν πόσο σε βάθος βλέπεις τα πράγματα και κρινεις
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δυστυχώς τη λάθος πάσα του ντουγκλας στο γκολ δεν μπορούν να τη δείξουν τα στατιστικά. Ούτε το λάθος μαρκάρισμα πριν τη πάσα του μπουχαλακη. Κατανοητό ότι δεν φταίει μόνο αυτός αλλά συνολικά η λειτουργία στο κέντρο, αλλά οι λάθος, χαλαρές η ατσαλες αντιδράσεις σε κρίσιμες φάσεις έχουν συμβεί πολλές φορές και δεν μπορεί να είναι σύμπτωση .
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το ότι ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου τη μία σεζόν έφαγε 13 γκολ και την άλλη 14, χωρίς να έχει τα φοβερά γρήγορα και αθλητικά χαφ ή κανένα σούπερ εξάρι, δεν είναι ένα απλό και τυχαίο στατιστικό.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένας χαφ δεν μπορεί να διορθώσει τη σημερινή κατάσταση, αν δεν υπάρξει τακτικός εξορθολογισμός.
renegade

rainmaker έγραψε:
Να με συμπαθάς Ρενεγκεϊντ

Πραγματικά να με συμπαθάς και με όλο το σεβασμό δηλαδή

Αλλά το να στηρίζεις την κριτική, τις αναλύσεις και εν τέλει τα συμπεράσματά σου μονίμως σε στατιστικά, μπορεί να είναι η πεμπτουσία των αναλυτών ποδοσφαίρου, αλλά τελικά ίσως είναι και ο λόγος που 9/10 μεταγραφές είναι αποτυχημένες και παγκοσμίως οι ομάδες σκορπάνε λεφτά μετά από παραινέσεις "Ειδικών" (οχι βεβαίως δικές σου προσωπικά) και δεν καταφέρνουν τίποτα.
δηλαδή πιστεύεις ότι τα συμπεράσματα μου εξαρτώνται αποκλειστικά από τα στατιστικά, για τόσο ηλίθιο με έχεις? Δηλαδή πιστεύεις ότι ανοίγω την καρτέλα, βλέπω 7/10 ο ντουγκλας και λέω " αααα καταπληκτικος"?
Δυστυχώς το να βάλω βίντεο από προσομοιωτές τακτικης είναι αδύνατον,όπως και το να κάνουμε ανάλυση φάση με φαση

Η ομάδα του Λουτσέσκου ούτε πραγματικά ωραία μπάλα έπαιξε, ούτε τόσο καλά στρωμένη ήταν. Σε όλα τα σημαντικά ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ματς δεν παίξαμε μπάλα, πέραν του ματς με γαύρο που ξεκίνησε με τη φωτοβολίδα Βιερίνια.

Κάτσε δες το ματς ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 0-2 το 2019 και πες μου οτι ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπάλα. Μπάτε σκύλοι αλέστε ήμασταν, απλά ο αντίπαλος διαλυμένος. Δέκα φορές στα νώτα μας έφυγαν στο β ημίχρονο.
συγνώμη αλλά δεν υπάρχει πουθενά το " ωραία μπάλα". Υπάρχει σωστό ή όχι ποδοσφαίρο και ο ΠΑΟΚ του λουτσέσκου ήταν στα όρια του απίστευτου το πόσο σωστό ποδοσφαίρο έπαιζε. Τώρα αν σε μια χρονιά 50τοσων αγώνων υπάρχουν μετρημένοι στα δάχτυλα που δεν ήμασταν τόσο καλοί αυτο είναι φυσιολογικό
Βεβαίως θεμιτή και σε μεγάλο βαθμό σωστή η κριτική στη σημερινή ομάδα, αλλά να μη δημιουργούμε και εντυπώσεις και παρασυρόμαστε στο άλλο άκρο.

Το γεγονός οτι άλλαξε ΔΥΟ φορές σύστημα-τακτική η ομάδα μέσα σε 5 μήνες (Μια το Μαιο και μια το Νοέμβρη), οτι άλλαξε δυο προπονητές, οτι αποψιλώθηκε το ρόστερ για να χτιστεί ομάδα 3-5-2, οτι ο νέος προπονητής δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο να δουλέψει σε προετοιμασία και "δέσιμο" ομάδας, δεν φαίνεται να παίζουν κανένα ρόλο στην πολύ αυστηρή κριτική σου για το "αποτυχημένο" αποτέλεσμα.
κάνεις πολύ μεγάλο λάθος,ούτε αυστηρή κριτική ούτε τίποτα. Και φυσικά ο προπονητής έχει πολλές δικαιολογίες, απλά σιγά σιγά πρέπει να δείξει βελτίωση σε κάποια πράγματα,με πρώτο αυτό της άμυνας όπου τα γκολ που δεχόμαστε είναι τόσα όσα δέχονται ομάδες που πέφτουν
Στα δικά μου μάτια η ομάδα έχει βελτιωθεί από τον Οκτώβρη, αλλα δεν αποφασίζω εγώ βέβαια, ούτε είμαι δα και ενθουσιασμένος. Απλά λεω οτι φαίνεται επιτέλους μια λογική.
σε τι βελτιώθηκε?
Και πάνω σε αυτό λοιπόν, η απουσία παίκτη στα χαφ με ένταση και μια υποφερτή ποδοσφαιρική ικανότητα, κάνει μπαμ. Οχι μόνο φέτος. Και πέρυσι και πρόπερσι. Δε θα το φορτώσω αυτό λοιπόν με εφήμερα στατιστικά δεδομένα ή παραδείγματα απλοϊκών τρικ που κάνουν άλλες ομάδες, στην πλάτη του Γκαρσία!!?

το πρόβλημα σου ( και όχι μόνο δικό σου) είναι ότι πιστεύετε ότι ένας παίκτης θα αλλάξει όλα τα κακώς κείμενα...αυτά μόνο στο μπάσκετ των 90'.
Καταλαβαίνω την ανάγκη πολλών να στηρίξουν τον Γκαρσία, αλλά αυτό που γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας.
Δηλαδή θα έρθει μια χαφαρα και τι θα κάνει?

Θα είναι υπεύθυνος για μία περιοχή 50 x 50 m?
Θα κάνει 50 50αρια sprint στο 90λεπτο για να καλύψει τις τακτικές ανορθογραφίες?
Δηλαδή αν έρθει μία χαφαρα δεν θα πηγαίνει η μισή ομάδα χωρίς λόγο μέσα μέχρι τη μικρή περιοχή χωρίς καν να υπάρχει αντίπαλος με αποτέλεσμα να αφήνουν αεροδιάδρομο ελεύθερο έξω από αυτήν?

Και επίσης συγγνώμη δηλαδή, αλλά το Σεπτέμβρη μας έλεγες οτι η ομάδα δουλεύει άριστα στον επιθετικό τομέα και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα. Από τότε και μέχρι το βαθύ χειμώνα, παίζαμε ΑΘΛΙΑ και δεν είδαμε καμία βελτίωση.
αυτό το λες εσύ. Η ομάδα έβγαζε τις φάσεις που έπρεπε έχοντας το υψηλότερο xg στο πρωτάθλημα ( ή μήπως και αυτό Δεν μετράει για σένα και είναι απλά στατιστικές?), τώρα αν οι παίκτες είτε λόγω ψυχολογίας είτε λόγω ανικανότητας δεν βάζουν αυτά που πρέπει αυτό είναι αλλουνού παπά.
Ωραία είναι να στηριζόμαστε σε αποτελέσματα και ατυχίες για να κάνουμε κριτική, αλλά να έχει και αυτή ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.

συγνώμη μου λες τώρα εσύ εμένα για ίσα μέτρα και σταθμά?
Και συγγνώμη δηλαδή, δεν επιτίθεμαι επί προσωπικού. Κουβέντα κάνουμε και όλοι έχουμε τις απόψεις μας.

Και αναγνωρίζω οτι είμαι οφ τοπικ

ΥΓ. Α και παρεμπιπτόντως αν ο Αουγκούστο περπατούσε μια φόρα, ο Καντουρί περπατούσε δέκα. Ε απο ποιους θα βγουν αυτές οι αλληλοκαλύψεις τελοσπάντων; Απ το ένα μπακ που περπατάει σαν κουτσός, ή τον 35χρονο Βιερίνια; Τον λαθέρ Ιγκασον ή τον Βαρέλα που απ την ώρα που υπέγραψε νέο συμβόλαιο "επηρεάστηκε απ την αλλαγή θέσης" και ενάμιση χρόνο τώρα σέρνεται;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Mīngus έγραψε:Το ότι ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου τη μία σεζόν έφαγε 13 γκολ και την άλλη 14, χωρίς να έχει τα φοβερά γρήγορα και αθλητικά χαφ ή κανένα σούπερ εξάρι, δεν είναι ένα απλό και τυχαίο στατιστικό.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένας χαφ δεν μπορεί να διορθώσει τη σημερινή κατάσταση, αν δεν υπάρξει τακτικός εξορθολογισμός.
Προσυπογράφω

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

rainmaker έγραψε:Πιστεύεις ότι όποιος σου γράφει πως στηρίζεις σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις σου σε ψυχρά στατιστικά, λέει μαλακίες;

Γιατί νομίζω ότι δε δείχνει και πολύ σεβασμό αυτό που εγραψες

Αν λοιπόν στην τοποθέτησή σου γενικεύεις έτσι, με απαξιωτικό τρόπο μάλιστα, ε θα γενικευουν και οι άλλοι και δε θα μπορούν να διακρίνουν πόσο σε βάθος βλέπεις τα πράγματα και κρινεις
Συγνώμη αλλά δεν βγάζουν νόημα αυτά που γραφεις
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Renegade δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου

Ναι εγώ σου λεω. Τι μόνο εσύ θα λες;

Το οτι πολλοί έχουμε ανάγκη να προστατεύουμε τον Γκαρσία είναι ένα αυθαίρετο και ηλίθιο συμπέρασμα που βγάζετε πολλοί.

Αν έρθει ένα χαφ λοιπόν με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα κάνει οτι κάνει ο Καμαρά στον γαύρο. Δηλαδή θα κόβει αντιπάλους και θα μπορεί να προωθηθεί και να σουτάρει τη μπάλα στο ίδιο ματς.

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου έπαιζε ένα υπερσυντηρητικό, υπερισορροπημένο ποδόσφαιρο εσκεμμένα. Μπορεί να ήταν θεμιτό λόγω του απώτερου στόχου, μπορεί να ήταν σημείο των καιρών. Σε καμία περίπτωση όμως τα πραγματικά καλά παιχνίδια μας δεν ήταν περισσότερα από τα απλώς ανεκτά. Χωρίς καν έρευνα θυμάμαι κάκιστο ποδόσφαιρο με Βάζελο εντός το 2017, με βάζελο εκτός την ίδια σεζόν αλλά και την επόμενη, όλα τα παιχνίδια με αρη, το εκτός με γαύρο το 2018, όλα τα παιχνίδια με αεκ εκτός από τον τελικό 0-2, καθώς και παιχνίδια με μικρότερες ομάδες όπως Λαμία εκτός κλπ, προφανώς δε θα τα καταγράψουμε όλα. Και σε αυτά δεν προσμετρώ τα ματς της Ευρώπης που οχι μόνο την παρατήσαμε εντελώς, αλλά είχαμε και άθλιες εμφανίσεις στις φάσεις των ομίλων, προφανώς πέραν των ματς με Τσέλσι.

Α και είχε και χρόνο καθαρό να δουλέψει με ισορροπημένη προετοιμασία, χωρίς πανδημίες και πηγαιν-ελα.

Προφανώς το θέμα μας τώρα δεν είναι να κατακρίνουμε το Λουτσέσκου, αλλά μέσω αυτού του παραδείγματος να αναδειχθεί η υπερβολή της τωρινής κριτικής, σε μια ομάδα που βίωσε την (πάντα κατά τη γνώμη μου) ΛΑΙΛΑΠΑ Φερεϊρα , τις κακές επιλογές στο ρόστερ ΚΑΙ βεβαίως την έλλειψη καθαρού χρόνου δουλειάς (μεταξύ άλλων και λόγω πανδημίας αλλά και συνεχών υποχρεώσεων).

Ναι λοιπόν αν το κέντρο μας ήταν πιο ισορροπημένο απο πλευράς αναγκαίων χαρακτηριστικών αλλά και πιο ποιοτικό, θα παίζαμε πολύ πιο εύκολα παραγωγικό, όμορφο ΚΑΙ αποδοτικό ποδόσφαιρο.

Δεν μίλησε κανείς για την αδυναμία Αουγκουστο να τριπλάρει το σύμπαν και να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα.
Λίγο τσαγανό, πνευμόνι και συμμετοχή είπαμε

ΥΓ. Τι εννοείς δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφω; Διάβασε το αρχικό ποστ σου στο οποίο διαφώνησα και κοίτα που αναφέρεσαι σε "μαλακίες".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”