Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από obanebane »

Μπορει να μου βρει καποιος το αρθρο με τα συμβολαια των παιχτων στους 4 μεγαλους;
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

obanebane έγραψε:Μπορει να μου βρει καποιος το αρθρο με τα συμβολαια των παιχτων στους 4 μεγαλους;
στο contra στη στηλη του zastro αν θυμαμαι καλα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ρε παιδιά, δεν το έχω χάσει ακόμα....ο Κάτσε είναι ο δεύτερος παίκτης......

Κατά τα άλλα παίζει να είμαι και ο Κόλκας και να γράφω από τη σουίτα μου στο Biltmore....... :D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άποψη μου είναι πως ο Κάτσε είναι ένα επίπεδο κάτω από Κάνιας,Τσίμιροτ,Σάκοχφ και υστερεί και σε σύγκριση με τον Χαρίση πάντως..

Εν ολίγοις και να υπολογιζόταν,δεν θα πολυέπαιζε.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ο Χαρίσης, δείχνει να, έχει απεριόριστα περιθώρια εξέλιξης. Ισως περισσότερα κι από τον Τσίμιροτ.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Ναι ρε συ Odi, κανένα πρόβλημα. Άρα είσαι υπέρ του (α). Μακάρι να έχεις δίκιο. Από την άλλη εγώ πιστεύω πως ο Κάτσε θα διεκδικούσε με πολύ καλές αξιώσεις ενδεκάδα και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ, αλλά ιδιαίτερα στον γαύρο, που σε αυτή τη θέση έχει τον βετεράνο Καμπιάσο και μετά το χάος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Odi, Νομίζω το τελευταίο που γράφεις είναι πιο πολύ το πρόβλημα. Κάτσε και Χαρίσης είναι σε καλή ηλικία 6αρο8οχτάρια, με τον δεύτερο νεότερο και με καλύτερες προδιαγραφές. Δύσκολο να επενδύσεις και στους δύο. Ο Κάτσε έδειξε μικρή βελτίωση, έμεινε στάσιμος, αλλά ακόμα πιστεύω μπορεί να εξελιχθεί. Δυστυχώς γι αυτόν στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει πλέον παιχνίδια. Αρα δανεικός είναι η καλύτερη επιλογή.

Ο άλλος που με μπερδεύει είναι ο Πέλκας. Μιά του ύψους μιά του βάθους. Εκεί που δεν τον περιμένεις σου κάνει παιχνίδι και σκοράρει, και μετά εκεί που τον περιμένεις να παίξει κολλάει το μυαλό του. Μάλλον ομως θα πάρει τις ευκαιρίες του και φέτος, για να δούμε αν θα τις αρπάξει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

cellophan έγραψε:Ναι ρε συ Odi, κανένα πρόβλημα. Άρα είσαι υπέρ του (α). Μακάρι να έχεις δίκιο. Από την άλλη εγώ πιστεύω πως ο Κάτσε θα διεκδικούσε με πολύ καλές αξιώσεις ενδεκάδα και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ, αλλά ιδιαίτερα στον γαύρο, που σε αυτή τη θέση έχει τον βετεράνο Καμπιάσο και μετά το χάος.
Μακάρι να έχει γίνει το (α)..Το πιστεύω,αλλά θα δείξει.

Όπως και να έχει δεν μπορείς να έχεις Τζιόλη,Κάτσε,Τσίμιροτ,Κάνιας,Χαρίση,Σάκχοφ,δηλαδή έξι παίκτες για δύο μόλις θέσεις.

Όσο για τον Πέλκα,έχω μεγάλες φιλοδοξίες αλλά κρατάω μικρό καλάθι.Ίσως φέτος που δεν θα έχει το βάρος του βασικού και αναντικατάστατου να αποδώσει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Στην ουσία έχεις 3 ζευγάρια εναλλάξιμων παικτών νομίζω.......΄δύο ζευγάρια έχεις στο 6 (Τζιόλης- Κάνιας/ Χαρίσης-Κάτσε) και ένα υπό όρους στο 8 (Τσίμι-Σάκχοφ). το πρόβλημα είναι στο 8......ο Τσίμιροτ μπορεί και θα έπρεπε να την παίξει τη θέση, αλλά όπως έχουμε δει ως τώρα το μοναδικό μας 8ρι είναι ο Σάκχοφ. Για τον τελευταίο έχω τις αμφιβολίες μου και τον Κάνιας δεν τον ξέρω καθόλου οπότε σκάω. Με δεδομένο πως από τους 6 πιο πάνω, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ξεκινάει μόνιμα με τους 3, δε βλέπω γιατί το rotation δεν μπορεί/πρέπει να έχει 6 παίκτες με κατάλληλη διαχείριση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

και 1 επισκέπτης έγραψε:
obanebane έγραψε:Μπορει να μου βρει καποιος το αρθρο με τα συμβολαια των παιχτων στους 4 μεγαλους;
στο contra στη στηλη του zastro αν θυμαμαι καλα

Ευχαριστω,το βρηκα.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

cellophan έγραψε:εγώ πιστεύω πως ο Κάτσε θα διεκδικούσε με πολύ καλές αξιώσεις ενδεκάδα και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ, αλλά ιδιαίτερα στον γαύρο, που σε αυτή τη θέση έχει τον βετεράνο Καμπιάσο και μετά το χάος.
Αυγουστιάτικα ανέκδοτα.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

περι πελκα....
αποψη μου ειναι οτι αυτη την στιγμή μπορει να ειναι ενας - νέος στα χρονια και χωρις την εμπειρία - φακουντο...
περιφερειακος επιθετικος με καλή κινηση στην περιοχή
δεκαρι δυστυχως (αν και εχει τα προσοντα) δεν ειναι τωρα που μιλαμε
και δεν ξερω τι ρολο βαρανε πλεον (αν και χρειαζονται παντα σε μεγαλες ομαδες) παιχτες με αυτο τον ποδοσφαιρικο τυπο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσωπική μου άποψη είναι πως εξάρια πρώτης γραμμής φέτος στον Π.Α.Ο.Κ. θα είναι οι Τσίμιροτ και Κάνιας και οχτάρια οι Σάκχοφ και Χαρίσης...Ένας ακόμα χωράει για ροτέισον το πολύ, μιας και στους περισσότερους αγώνες θα παίζουμε κατακτητικό ποδόσφαιρο με δεκάρι Μπίσεσβαρ, Πέλκα ή και Δημητριάδη, ο οποίος μάλλον μπορεί να βοηθήσει και σαν οχτάρι...Κάτσε και Τζιώλης δυστυχώς, όσα κι αν έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα, φέτος περισσεύουν και θα πάρουν πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής αν δεν φύγουν...

Υ.Γ. Σαν οχτάρι ο Ίβιτς δείχνει να δοκιμάζει τελευταία και τον Κοροβέση και δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν τελικά μείνει στο ρόστερ, μιας και μου φαίνεται ότι είναι από τα "εργαλεία"-ρολίστες που χρειάζεται αλλά και απ τους χαρακτήρες-επαγγελματίες που προτιμάει ο Βλάντο...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

goran 64 έγραψε:Προσωπική μου άποψη είναι πως εξάρια πρώτης γραμμής φέτος στον Π.Α.Ο.Κ. θα είναι οι Τσίμιροτ και Κάνιας και οχτάρια οι Σάκχοφ και Χαρίσης...Ένας ακόμα χωράει για ροτέισον το πολύ, μιας και στους περισσότερους αγώνες θα παίζουμε κατακτητικό ποδόσφαιρο με δεκάρι Μπίσεσβαρ, Πέλκα ή και Δημητριάδη, ο οποίος μάλλον μπορεί να βοηθήσει και σαν οχτάρι...Κάτσε και Τζιώλης δυστυχώς, όσα κι αν έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα, φέτος περισσεύουν και θα πάρουν πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής αν δεν φύγουν...

Υ.Γ. Σαν οχτάρι ο Ίβιτς δείχνει να δοκιμάζει τελευταία και τον Κοροβέση και δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν τελικά μείνει στο ρόστερ, μιας και μου φαίνεται ότι είναι από τα "εργαλεία"-ρολίστες που χρειάζεται αλλά και απ τους χαρακτήρες-επαγγελματίες που προτιμάει ο Βλάντο...
Ο Κόρο όντως κάνει αυτό που του λέει ο προπονητής. Και Τούντορ πέρυσι τον πήγαινε και του έδωσε κάποιο χρόνο. Δεν τον περίμενα, αλλά φαίνεται ότι θα μείνει.
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

καθαρά εξάρια είναι ο Τζιόλης κι ο Κάνιας. 6-8αρια οι Τσιμιροτ και Χαρίσης, με τον πρώτο να δείχνει καλύτερα στοιχεία προς το 6αρι και τον δεύτερο προς το 8άρι. καθαρό 8άρι ο Σακχόφ. αυτό σημαίνει 5 παίκτες για δύο-δυόμιση θέσεις (όταν θα παίζουμε με δύο 8άρια και χωρίς 10άρι).

είναι το ιδανικό νούμερο για ροτεισον ενώ όσον αφορά την ποιότητα αυτό που πρέπει να δείτε είναι ότι ο βασικότερος και για μένα καλύτερος χαφ των τελευταίων σεζόν (ο Τζιόλης) πλέον είναι πέμπτη επιλογή. αυτό δείχνει την αναβάθμιση του ρόστερ και τίποτα άλλο.

Ο Κάτσε δεν χωράει σ' αυτή την ομάδα, κ επειδή ο Τζιόλης θα φύγει μόνο αν το ζητήσει αυτός, τότε πρέπει να αποχωρήσει ο Κάτσε. απλά και χωρίς συναισθηματισμούς και περαιτέρω κολλήματα.

επίσης θεωρώ ότι και οι δυο θα αποτελούσαν στόχο και των τριών του ΠΟΚ αν ήταν ελεύθεροι (χωρίς να λάβουμε υπόψη ότι έπαιζαν στον ΠΑΟΚ). μπορεί να μην ήταν βασικοί κι αναντικατάστατοι αλλά θα είχαν θέση πολλές φορές στην ενδεκάδα και των τριών. αλλά κι αυτό μόνο ως θετικό μπορώ να το εκλάβω. το να κυνηγάνε οι τρεις τους, παίκτες που εμείς δεν θέλουμε δείχνει πόσο μεγαλώνουμε.
να σας θυμίσω τις εποχές που κυνηγούσαμε ότι περίσσευε από αυτούς???? δεν είναι πολύ μακρινές... και θα δείτε του χρόνου που λήγουν τα συμβόλαια των Γλύκου, Τζαβέλα, Τζιόλη και Περευρα πως θα ενδιαφερθούν όλοι τους αν αφήσουμε κάποιον από αυτούς...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”