Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
O Verdu για να καταλαβετε ειναι ενα copy paste του Fuster του γαυρου.Αλλα χαρακτηριστικα νομιζω οτι μας λειπουν
john4serres έγραψε:σχολιο:
IMMEDIATELY Put it in the first ferry in Thessaloniki shipped FREE
spyretto , δεν ειναι το Official site.
Ναι συγγνώμη, σάιτ οπαδών.
- painkiller4
- Kostas_Peraia4
To gazetta που έβγαλε πρώτο την μεταγραφή Βελλίδη λέει ότι ο Σαββίδης σκέφτεται να μην γίνουν άλλες μεταγραφές.
nothu έγραψε:Ο Τζόλης;che4 έγραψε:ποιος βερδου ρε φερε φνφ να δουμε μπαλα επιτελους
λοιπον ο στουτγαρδη ωραιο παιχτακι στην γερμανια δεν προκειται να παιξει οποτε βουρ αλλα ο παιχταρας ειναι εκεινος ο σπορος που εχουμε στην κ15 δεν ξερω τι ειναι ακριβως και πως λεγεται αλλα αν δουλεψει θα αφησει ςποχη
ας πει καποιος πως λεγεται το παιδι ειναι θαυμα αν ηταν στο εξωτερικο θα γινοταν γουοντερ κιντ για τους μανατζερικους κτλ
αυτος ακριβως το παιδι πρεπει να προσεχτει πολυ θελει να κανει φυσικη κατασταση και σωμα οπως κανουν στην ευρωπη απ τα 14 15 και θα αφησει εποχη
- PaokPatraG4
Δεν Ραπτοπουλιζω ευτυχώς δεν ασχολούμαι με ΑΡΔ αλλά ψαξτο να δεις ότι ήταν και στις 2 Ροστοφ... Ούτε αχάριστος είμαι..εχω πει οτι αυτο που εκανε ειναι ευεργεσια....Απλά ή άποψη μου είναι ότι εδώ και 3-4 χρόνια βλέπει τον ΠΑΟΚ μας σαν μια επιχείριση και μόνο....μπορεί να κάνω και λάθος....δεν μιλάω ποτε απόλυτα....eorptol έγραψε:Λάθος κάνεις ακόμη και το 2015 έδωσε 3 κατ ευρώ στην ροστοφ διάβασε τα ρεπορτάζ ...δάνειο η διμερα; έχεις χρέη στο κράτος με τα τρελά πρόστιμα; η διμερα δεν έχει τον ΠΑΟΚ; είναι μεγάλο λάθος η αχαριστια αγωνιστικά δεν στρωσαμε αλλά οικονομικά είμαστε πάρα πολύ καλά. ...μην ραπτοπουλιζεις στο θέμα των χρεών ντροπή
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Ειναι πρόταση φα λογικα αλλα σιγα μη δώσουμε δυο μυρρια
Εκτος αν πωληθεί ο μακ
Εκτος αν πωληθεί ο μακ
- Kostas_Peraia4
Και ο Van der Vaart τότε ρε παίδιά πόσα θα θέλει για να έρθει, 700 χιλιάρικα; Ούτε η Μπέτις πρόκειται ν' αφήσει να φύγει έτσι παίκτης έτσι ούτε η Fiorentina τον Verdu που υπέγραψε το καλοκαίρι χωρίς να πάρουν χρήματα.
Καλά νείναι να αραδιάζουμε διάφορα ονόματα αλλά αντικειμένικά ούτε ο VdV έρχεται.
Καλά νείναι να αραδιάζουμε διάφορα ονόματα αλλά αντικειμένικά ούτε ο VdV έρχεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 23 Ιαν 2016, 01:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
αφου το λεει ο ιβαν και ο προπονητης φωναζει για δεκαρι και δεξι μπακ τι να πω μηπως ετοιμαζει γχ ο ιβαναρος παλιspyretto έγραψε:To gazetta που έβγαλε πρώτο την μεταγραφή Βελλίδη λέει ότι ο Σαββίδης σκέφτεται να μην γίνουν άλλες μεταγραφές.
πλακα κανω οτι θελει ας κανει ο ιβαν μας εχει σωσει και ξερουμε ολοι οτι αγαπαει την ομαδα και θα παει μπροστα
δε νομιζω να ειναι τοσο χαζος να διωξει φα και ιτ που με περσινη επενδυση 300 χιλιαρικα του τα καναν με δυο παιχτες 6,5 χαρτια 4 ο μακ 2,5 ο γκαρι και ο μακ φετος κανει τοσο το καλοκαιρι ουτε με 500 δεν τον εσπρωχνες και αυτο ειναι εργο ιτ και φα φυσικα που πιστωνεται ολα τα καλα και τα κακα
εγω παντως αν υπαλληλος μου κανει τετοια αυξηση περιουσιακο στοιχειου της επιχειρησης δεν τον διωχνω ουτε σε 100 χρονια
- painkiller4
Ο μόνος τρόπος να έρθει ο Verdu όπως το βλέπω εγώ είναι ως αντάλλαγμα για Μακ.
Λεφτά έδωσε στην μεγάλη ροστοφ πριν μερικούς μήνες για να πληρώσουν τους παίκτεςPaokPatraG4 έγραψε:Δεν Ραπτοπουλιζω ευτυχώς δεν ασχολούμαι με ΑΡΔ αλλά ψαξτο να δεις ότι ήταν και στις 2 Ροστοφ... Ούτε αχάριστος είμαι..εχω πει οτι αυτο που εκανε ειναι ευεργεσια....Απλά ή άποψη μου είναι ότι εδώ και 3-4 χρόνια βλέπει τον ΠΑΟΚ μας σαν μια επιχείριση και μόνο....μπορεί να κάνω και λάθος....δεν μιλάω ποτε απόλυτα....eorptol έγραψε:Λάθος κάνεις ακόμη και το 2015 έδωσε 3 κατ ευρώ στην ροστοφ διάβασε τα ρεπορτάζ ...δάνειο η διμερα; έχεις χρέη στο κράτος με τα τρελά πρόστιμα; η διμερα δεν έχει τον ΠΑΟΚ; είναι μεγάλο λάθος η αχαριστια αγωνιστικά δεν στρωσαμε αλλά οικονομικά είμαστε πάρα πολύ καλά. ...μην ραπτοπουλιζεις στο θέμα των χρεών ντροπή