Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ο Στέφενς απαξιώθηκε σε χρόνο ντετέ γιατί δεν είχε συμμάχους, ήταν μια αντιπαθητική φυσιογνωμία και η αντιστροφή του κλίματος προς στο πρόσωπό του έγινε από την μια μέρα στην άλλη.
Δώνης και Αγγελος είχαν συμμάχους μέσα στον ΠΑΟΚ γι' αυτο άντεξαν λίγο παραπάνω αν και τα αποτελέσματα τους από ενα σημείο και μετά ήταν πολύ χειρότερα.
Ο Τούντορ θα μείνει περισσότερο απ''ολους, όχι μόνο γιατί έχει τον μεγαλύτερο "σύμμαχό" του στο πρόσωπο αυτού που τον επέλεξε, χωρίς να είναι φιλαράκι του όπως με τους άλλους, αλλά απλά ένας σωστός επαγγελματίας που κάνει τη δουλεία του.
Αλλά ελπίζω να βρει κι εμάς συμμάχους γιατί έχει με το μέρος του και την κοινή λογική. Οσοι λοιπόν δεν τον γουστάρατε πάρτε το χαμπάρι ότι θα τον φάτε στην μάπα αρκετό καιρό.
Εκείνη η ανακοίνωση στήριξης από τους οργανωμένους τι έγινε αραγε;
Δώνης και Αγγελος είχαν συμμάχους μέσα στον ΠΑΟΚ γι' αυτο άντεξαν λίγο παραπάνω αν και τα αποτελέσματα τους από ενα σημείο και μετά ήταν πολύ χειρότερα.
Ο Τούντορ θα μείνει περισσότερο απ''ολους, όχι μόνο γιατί έχει τον μεγαλύτερο "σύμμαχό" του στο πρόσωπο αυτού που τον επέλεξε, χωρίς να είναι φιλαράκι του όπως με τους άλλους, αλλά απλά ένας σωστός επαγγελματίας που κάνει τη δουλεία του.
Αλλά ελπίζω να βρει κι εμάς συμμάχους γιατί έχει με το μέρος του και την κοινή λογική. Οσοι λοιπόν δεν τον γουστάρατε πάρτε το χαμπάρι ότι θα τον φάτε στην μάπα αρκετό καιρό.
Εκείνη η ανακοίνωση στήριξης από τους οργανωμένους τι έγινε αραγε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 11 Ιαν 2016, 03:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Στο σημερινό 4231, ναι.Aureliano Buendia έγραψε:......
Ναι, αλλά πριν υπήρχε συζήτηση για το αν το επιθετικό δίδυμο (μιας και παίζαμε με δύο) θα έπρεπε να είναι Κλάους και Μίτκο, τώρα που παίζουμε με έναν επιθετικό, είναι βέβαιο πως κάποιος από τους δύο θα είναι στον πάγκο.
Όμως θα ήθελα να δω σε ένα φιλικό, πως θα λειτουργούσε ένα 442 ή 4411, με Γκάρι, Τσιμ, Χαρι, Μακ στους 4 και Κλάους με Μπέρμπα μπροστά. Ίσως βέβαια, θα πρέπει να γίνει γιογιό ο Κλάους, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά.
Αυτό που ρώτησα εγώ; Γιατί δεν μπορούν να παίξουν μαζί Κλάους και Μιτκο;
"Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα"
Ταδε εφη Ιγκόρ Τούντορ - οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε προς τα που θα πάει το καράβι. Αυτή τη στιγμή μόλις έχει πιάσει ο καπετάνιος το τιμόνι και προσπαθεί να το φέρει στα ίσια του. Εχουμε πολλά να γίνουν ακόμα και πολλά ακόμα σκαμπανεβάσματα μέχρι να το πλευρίσει στην στεριά.
Λιγη ψυχραιμία και λιγότερη δοση θριαμβολογίας/καταστροφολογίας δεν κάνει κακό.
"Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα"
Ταδε εφη Ιγκόρ Τούντορ - οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε προς τα που θα πάει το καράβι. Αυτή τη στιγμή μόλις έχει πιάσει ο καπετάνιος το τιμόνι και προσπαθεί να το φέρει στα ίσια του. Εχουμε πολλά να γίνουν ακόμα και πολλά ακόμα σκαμπανεβάσματα μέχρι να το πλευρίσει στην στεριά.
Λιγη ψυχραιμία και λιγότερη δοση θριαμβολογίας/καταστροφολογίας δεν κάνει κακό.
Εμένα μου φάνηκε κουρασμενος μόλις μπήκε, τι να πω. Θέλω να ξαναδώ πως έπαιξε γιατί όλοι τον εκθειάζουν ενώ μου φάνηκε ότι σπάει την μπάλα δύο φορές σε συμπαίκτη άτσαλα ενώ μπορεί να σουτάρει - αλλά θέλω να το δω πάλι για να επιβεβαιωθω.simba έγραψε:Το μοναδικο που δινω ως πιθανοτητα ειναι οτι μπορει προβληματιζεται με τη φυσικη του κατασταση γιατι και σε αλλα ματς, μετα απο 3-4 ενεργειες, τον βλεπεις να χωλαινει προσπαθωντας να παρει ανασες..
Αλλα σε παιχνιδια οπως το σημερινο, που επιβαλλεις την κυριαρχια σου και δε χρειαζεται να βγαινει 20 μετρα εξω απ'την περιοχη απεγνωσμενος να δωσει βοηθειες, νομιζω πως μπορει ανετα να βγαλει 65 λεπτα..
Eπίσης μπορεί η ομάδα να κέρδισε αλλά αυτός για πρώτη φορά "ηττηθηκε". Μπήκε στο 73' με το σκορ στο 3-0 και το ματς έληξε 3-1. Τυχαίο;
Δυστηχώς υπό το φως των νέων δεδομένων πλέον θα πρέπει να τον κρίνω από άλλο πρίσμα γιατί έχει αρχίσει να με απογοητεύει. Εξαντλήθηκαν και οι διακαιολογίες. Προτείνω λοιπόν να διώξουμε τον Τούντορ δοκιμαστικά μέχρι τα πλειοφ. Αν στο ενδιάμεσο ο Μπερμπάτοφ βγάζει μάτια θα σημαίνει ότι ο Τούντορ πρέπει να φύγει. Αν όχι τότε δεν ξέρω τι άλλο.
Ρε μάγκες αποφασίστε τι θέλετε επιτέλους.
4-3-3, δεν γίνεται με Κλάους και Μπερμπάτοφ στην ενδεκάδα.
4-2-3-1 δεν γίνεται με Κλάους και Μπερμπάτοφ στην ενδεκάδα.
3-5-2 δεν γίνεται με Κλάους, Μπερμπάτοφ και Μακ στην ενδεκάδα.
4-4-2 γίνεται με Κλάους και Μπερμπάτοφ στην ενδεκάδα, όμως θα είμαστε χωνί πίσω και επιπλέον δεν είναι για Ελλάδα αυτό το σύστημα.
Οπότε βάζεις βασικό ή τον Κλάους ή τον Μπερμπάτοφ. Ο πρώτος, έχει μεγαλύτερη συνεισφορά στο πρέσινγκ και την κινητικότητα της ομάδας, ο δεύτερος είναι αρκετά ευφυής πράγμα το οποίο δεν μπορούν να εκμεταλλευθούν οι συμπαίκτες του.
Εγώ αυτό που θέλω να δω, είναι η εφαρμογή ενός 4-3-3, εφόσον η ομάδα επιτέλους διαθέτει γρήγορους παίκτες και έχει μία άλφα αθλητικότητα. Λέοβατς-Μακ / Κίτσιου-Γκάρι θα μπορούσαν να συνθέσουν τρελαμένες πτέρυγες, ενώ και η ποικιλία που έχουμε στο κέντρο μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε την τριάδα στα χαφ. Τώρα, όσον αφορά τον βασικό επιθετικό, είναι όπως βλέπει κανείς το ποτήρι...Δεν γίνεται πάντως να κάνεις παγκίτη έτσι εύκολα ούτε τον Κλάους ούτε τον Ντίμιταρ.
4-3-3, δεν γίνεται με Κλάους και Μπερμπάτοφ στην ενδεκάδα.
4-2-3-1 δεν γίνεται με Κλάους και Μπερμπάτοφ στην ενδεκάδα.
3-5-2 δεν γίνεται με Κλάους, Μπερμπάτοφ και Μακ στην ενδεκάδα.
4-4-2 γίνεται με Κλάους και Μπερμπάτοφ στην ενδεκάδα, όμως θα είμαστε χωνί πίσω και επιπλέον δεν είναι για Ελλάδα αυτό το σύστημα.
Οπότε βάζεις βασικό ή τον Κλάους ή τον Μπερμπάτοφ. Ο πρώτος, έχει μεγαλύτερη συνεισφορά στο πρέσινγκ και την κινητικότητα της ομάδας, ο δεύτερος είναι αρκετά ευφυής πράγμα το οποίο δεν μπορούν να εκμεταλλευθούν οι συμπαίκτες του.
Εγώ αυτό που θέλω να δω, είναι η εφαρμογή ενός 4-3-3, εφόσον η ομάδα επιτέλους διαθέτει γρήγορους παίκτες και έχει μία άλφα αθλητικότητα. Λέοβατς-Μακ / Κίτσιου-Γκάρι θα μπορούσαν να συνθέσουν τρελαμένες πτέρυγες, ενώ και η ποικιλία που έχουμε στο κέντρο μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε την τριάδα στα χαφ. Τώρα, όσον αφορά τον βασικό επιθετικό, είναι όπως βλέπει κανείς το ποτήρι...Δεν γίνεται πάντως να κάνεις παγκίτη έτσι εύκολα ούτε τον Κλάους ούτε τον Ντίμιταρ.
- kataramenos5
Ειπα κι εγω δε θα βρουμε κατι να γκρινιαξουμε..Dimg4 έγραψε:Μαθητευομενε εγωιστη, για μενα εισαι ισαξιος του γιδωνη σε χαρακτηρα. Ο εγωισμος που βγαζεις με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ, ειναι δειγμα του χαρακτηρας. Ευχομαι να φυγεις συντομα και να ερθει ενας προπονητης ο οποοιος θα νιωσει την ευλογια του να εχει στα χερια του ενα οπλο σαν τον Μπερμπατοφ.
Κραξτε οσο θελετε, φορουμ ειναι και τη γνωμη μου λεω. Εκ του αποτελεσματος και του ανυπαρκτου Κλαους φετος, μιλαω με επιχειρημα. Γελανε και οι πετρες μαζι μας
- ΑποστόληςΑ
Επιτέλους ο Ιγκόρ το γύρισε σε 4-2-3-1 και η ομάδα ανάσανε. Φάνηκε τόσο στο πρώτο, όσο και στο τρίτο γκολ τι σημαίνει το τρύπημα από τα πλάγια. Ακόμη και το δεύτερο γκολ από τα πλάγια ξεκίνησε. Η ομάδα πρέπει να παίζει με κλασσικά εξτρέμ και όχι με full-backs και άλλα παρόμοια που χρειάζονται διαφορετικών ικανοτήτων παίκτες.
Επιτέλους βρήκαμε τη χημεία που μας έλλειπε όσον αφορά στους χαφ (Cimirot - Χαρίσης). Μας πήρε ένα εξάμηνο, αλλά θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι συνεχείς τραυματισμοί.
Όταν θα βγάλεις από την βασική 11άδα τον βαριεστημένο και υπερβολικά ατομιστή Μακ, όταν θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι τον Berba και δεν θα προσπαθείς να τον χωρέσεις μαζί με τον Αθανασιάδη και όταν θα εκτιμήσεις τα προσόντα του Terry Antonis, θα έχεις γίνει ο χρήσιμος προπονητής, αυτός που μαθαίνει και διορθώνει τα λάθη του.
Επιτέλους βρήκαμε τη χημεία που μας έλλειπε όσον αφορά στους χαφ (Cimirot - Χαρίσης). Μας πήρε ένα εξάμηνο, αλλά θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι συνεχείς τραυματισμοί.
Όταν θα βγάλεις από την βασική 11άδα τον βαριεστημένο και υπερβολικά ατομιστή Μακ, όταν θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι τον Berba και δεν θα προσπαθείς να τον χωρέσεις μαζί με τον Αθανασιάδη και όταν θα εκτιμήσεις τα προσόντα του Terry Antonis, θα έχεις γίνει ο χρήσιμος προπονητής, αυτός που μαθαίνει και διορθώνει τα λάθη του.
Εκπρόσωπος του μπερμπατωφ είσαι ; έλεος και ο Κλάους ετσι και ο Κλάους αλλιώς .....ασχολήσου και λίγο με τα ελπιδοφόρα μυνηνατα που έδωσε χθες η ομάδα ρε dimg4Dimg4 έγραψε:Με τον Μπερμπατοφ γιατι να μιλησει? Με τον Τουντορ να μιλησει στο γιατι δεν τον βαζει ενω ο Κλαους σερνεται και εχει την φανελα βασικου σπιτι του. Ο Μπερμπατοφ ο ιδιος θα πρεπει να ζητησει να συναντηθει με τον Σαββιδη γιατι δεν νομιζω οτι ηρθε στην αλανα για να γκρεμισει μια λαμπρη καριερα εως ΚΑΙ περσι για χαρη ενος μαθητευομενου
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
[youtube]n8Xr2TFkEik[/youtube]
-
Dimg4
Οχι ρε φιλε μη λες τετοια. Δες το βιντεο. Δεν τρεχει, δε μαρκαρει, δειχνει ξενερωμενος, δεν πιεζει αρα δε χωραει στο ταχυτατο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο του Μουριν... ε του Τουντορ.
Eorptol δεν ειμαι εκπροσωπος του Μπερμπατοφ. Οπαδος που ξερει 1-2 πραγματακια και που θελει να δει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παικτη που περασε απο τον ΠΑΟΚ να παιζει και οχι να τον βαζει 15αλεπτα. Οπαδος ειμαι που εχει εκνευριστει που δε μπορει να χαρει με την ασπρομαυρη φανελα αυτον τον παικταρα για ενα γαμωκαπριτσιο ενος διαδοχου του γιδωνη. Α ξεχασα, καποιος ειπε "και τι εκανε οσο μπηκε"? Αφου εχουμε τον φιλοτιμο Κλαους που σκυλιαζει, γκολ δε βαζει οσα ενενηνταλεπτα κι αν παρει αλλααααααα... σκυλιαζει!
Χμμμ φιλοτιμος ειπατε ε? Κοιτα πως γυριζει ο τροχος...
DC, αστο φιλε. Οι "ασυναρτησιες" σου φαινονται ετσι γιατι απλα εισαι προφανως θυμωμενος που δεν εχεις τα δικαιωματα πλεον, τα οποια τοσο ευκολα ανεφερες.
Ρεζουμε... Τουντορ καλα το πας, κερδισες τα γιαννενα με τριμπαλο ρε μαν οποτε καλα κανεις και δε βαζεις Μπερμπατοφ μη χαλασει το
συστημα. Καλα κανεις και εξαφανισες τον Αντονις. Καλα κανεις και ζητας μεταγραφες μετα απο φλοκο στην Καλλονη. Γενικα καλα κανεις, αφου βρισκεις και τα κανεις... και να μας αδειασεις τη γωνια συντομα.
Eorptol δεν ειμαι εκπροσωπος του Μπερμπατοφ. Οπαδος που ξερει 1-2 πραγματακια και που θελει να δει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παικτη που περασε απο τον ΠΑΟΚ να παιζει και οχι να τον βαζει 15αλεπτα. Οπαδος ειμαι που εχει εκνευριστει που δε μπορει να χαρει με την ασπρομαυρη φανελα αυτον τον παικταρα για ενα γαμωκαπριτσιο ενος διαδοχου του γιδωνη. Α ξεχασα, καποιος ειπε "και τι εκανε οσο μπηκε"? Αφου εχουμε τον φιλοτιμο Κλαους που σκυλιαζει, γκολ δε βαζει οσα ενενηνταλεπτα κι αν παρει αλλααααααα... σκυλιαζει!
DC, αστο φιλε. Οι "ασυναρτησιες" σου φαινονται ετσι γιατι απλα εισαι προφανως θυμωμενος που δεν εχεις τα δικαιωματα πλεον, τα οποια τοσο ευκολα ανεφερες.
Ρεζουμε... Τουντορ καλα το πας, κερδισες τα γιαννενα με τριμπαλο ρε μαν οποτε καλα κανεις και δε βαζεις Μπερμπατοφ μη χαλασει το
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω με το ποστ σου.
Τραγικό όσο δεν πάει, ξεκάθαρα.
Τραγικό όσο δεν πάει, ξεκάθαρα.
Αν σε αδειάσει την γωνία θα λυθούν όλα τα προβλήματα ωραία ποδοσφαιρική λογικήDimg4 έγραψε:Οχι ρε φιλε μη λες τετοια. Δες το βιντεο. Δεν τρεχει, δε μαρκαρει, δειχνει ξενερωμενος, δεν πιεζει αρα δε χωραει στο ταχυτατο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο του Μουριν... ε του Τουντορ.
Ρεζουμε... Τουντορ καλα το πας, κερδισες τα γιαννενα με τριμπαλο ρε μαν οποτε καλα κανεις και δε βαζεις Μπερμπατοφ μη χαλασει το![]()
![]()
συστημα. Καλα κανεις και εξαφανισες τον Αντονις. Καλα κανεις και ζητας μεταγραφες μετα απο φλοκο στην Καλλονη. Γενικα καλα κανεις, αφου βρισκεις και τα κανεις... και να μας αδειασεις τη γωνια συντομα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Κόουτς,
Φαίνεται πως είσαι δουλευταράς και με τον δικό σου -καμιά φορά ξεροκέφαλο- τρόπο, θέλεις η η ομάδα να παίζει όμορφα.
Στα περί συστήματος, το πρόπσφατο DNA της ομάδας φτιάχτηκε με το 4-2-3-1. Με αυτό εξασφαλίζεις πως δε θα ξεφτιλιστείς εύκολα, αν το υλικό σου είναι καλό.
Στα περί 3-5-2, και αυτό μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αρκεί οι παίχτες σου να μπορούν να το υποστηρίξουν. Δε θα ξεχάσω πριν ένα μήνα όταν η Mönchengladbach διέλυσε τη Bayern παίζοντας το 3-5-2 και γεμίζοντας το κέντρο. Ήταν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων όμως που το σύστημα συζητήθηκε με την ομάδα πως ήταν η μόνη δυνατότητα να μην διασυρθούν απέναντι στις μεραρχίες του Γκαρντιόλα.
Συνέχισε τη δουλειά, και απλά προσπάθησε να μην είσαι τόσο ¨βαλκάνια¨ ξεροκέφαλος. Προέχουν οι νίκες.
Φαίνεται πως είσαι δουλευταράς και με τον δικό σου -καμιά φορά ξεροκέφαλο- τρόπο, θέλεις η η ομάδα να παίζει όμορφα.
Στα περί συστήματος, το πρόπσφατο DNA της ομάδας φτιάχτηκε με το 4-2-3-1. Με αυτό εξασφαλίζεις πως δε θα ξεφτιλιστείς εύκολα, αν το υλικό σου είναι καλό.
Στα περί 3-5-2, και αυτό μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αρκεί οι παίχτες σου να μπορούν να το υποστηρίξουν. Δε θα ξεχάσω πριν ένα μήνα όταν η Mönchengladbach διέλυσε τη Bayern παίζοντας το 3-5-2 και γεμίζοντας το κέντρο. Ήταν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων όμως που το σύστημα συζητήθηκε με την ομάδα πως ήταν η μόνη δυνατότητα να μην διασυρθούν απέναντι στις μεραρχίες του Γκαρντιόλα.
Συνέχισε τη δουλειά, και απλά προσπάθησε να μην είσαι τόσο ¨βαλκάνια¨ ξεροκέφαλος. Προέχουν οι νίκες.