Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Banksy έγραψε:Επιλογή Γιώργη ήταν. Ο Μπράνκο πρόκρινε τη λύση Καρέρα λόγω και της ρήτρας που αξίωνε η Μπράγκα για Φερέιρα. Εγώ έτσι θυμάμαι να χει γραφτεί. Τώρα εσείς αν τα ξέρετε από μέσα πάω πάσο.
Από που ισχύει αυτό;;;

Επίσης αν ο μπρανκο προκρινε άλλη λύση για δεν παραιτήθηκε;;

Δηλαδή ο ολιβειρα, μισιτς από Πορτογαλία ήταν επιλογές μπρανκο και ο φερευρα Γιωργάκης;;

Δεν ξέρω προσωπικά αλλά δε μου κολλάει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Κουβεντιδης το Σάββατο έγραφε στην Φόρτσα ότι άλλος προτεινε τον Αμπελ και τον εμφάνισε ως προπονηταρα στους διοικούντες. Και αναρωτιόταν μέχρι πότε θα βολεύεται αυτός ο καποιος με το γεγονός ότι για όλα πέφτει το ανάθεμα στον Γιώργη.

Μου την σπάνε αυτά τα άρθρα του στυλ ξέρω αλλά δεν λέω, αλλά το καταθέτω στην κουβέντα για να υπάρχει.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Napoli4 έγραψε:Θελει ο πρεζεμπορας να στρεψει τον κοσμο του ΠΑΟΚ κατα του Σαββιδη.

Ασκοπο, και μονοι μας μπορουμε να το κανουμε.

Η απουσια της διοικησης απαραδεκτη, η επικοινωνιακη της πολιτικη το ιδιο, αν συνεχισει και αυτα τα ποσταρισματα ο Γιωργης, τοτε δε θα χρειαζεται κανενας χοντρος.
Η τελευταία παραγραφος δείχνει ότι ο πρωτος τα κατάφερε
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Με γνωμικά από fuckology(;) στο προσωπικό του προφίλ προϊδεάζει ως μέλος της διοίκησης τις εξελίξεις στην ομάδα. Αστεία, ασόβαρα πράγματα.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ron-swanson έγραψε:Ποιος χωρίζει με τη γυναίκα του ; Ο Γιώργος δύσκολα πάντως. Τώρα την ανέβασε στορι και τον ανεβάζει κι αυτή συνέχεια.

Πάντως έχει δίκιο ο Τζόσουα. Οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας και δες με τι καθόμαστε και ασχολούμαστε...
Αυτο διαβασα,αυτο εγραψα.Τωρα αν ειναι ραδιο αρβυλα,συγγνωμη,δε το ηξερα..
icue

Δημοσίευση από icue »

sourmenetes έγραψε:
Banksy έγραψε:Επιλογή Γιώργη ήταν. Ο Μπράνκο πρόκρινε τη λύση Καρέρα λόγω και της ρήτρας που αξίωνε η Μπράγκα για Φερέιρα. Εγώ έτσι θυμάμαι να χει γραφτεί. Τώρα εσείς αν τα ξέρετε από μέσα πάω πάσο.
Από που ισχύει αυτό;;;

Δηλαδή ο ολιβειρα, μισιτς από Πορτογαλία ήταν επιλογές μπρανκο και ο φερευρα Γιωργάκης;;

Βασικα παραιτηθηκε :)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Άρχισε πάλι τα αινίγματα ο μικρός...Εδώ ο κόσμος χανεται,ψάχνουμε να πιαστούμε από κάπου και πρέπει να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε χρισμους της Πυθίας...Φταίει ο κόσμος μετά και μην ξανακούσω ατάκες του στυλ γιατί ασχολείστε με το Instagram του. Αυτός το έχρισε αποκλειστικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ κόσμου και ΠΑΕ.
Napoli4 έγραψε:Θελει ο πρεζεμπορας να στρεψει τον κοσμο του ΠΑΟΚ κατα του Σαββιδη.

Ασκοπο, και μονοι μας μπορουμε να το κανουμε.

Η απουσια της διοικησης απαραδεκτη, η επικοινωνιακη της πολιτικη το ιδιο, αν συνεχισει και αυτα τα ποσταρισματα ο Γιωργης, τοτε δε θα χρειαζεται κανενας χοντρος.
joshua έγραψε:Εντωμεταξυ τα μηνυματα του ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ.Ο κοσμος ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση και εκτος και αν εισαι αφελης καταλαβαινεις πως αυτα που γραφεις ,ενω κατα τα λοιπα επικρατει σιωπη, μπορουν να ερμηνευτουν κατα το δοκουν.Θες να πεις κατι ρε αδερφε,πεστο στα ισα...

Εικόνα

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΕ ΜΙΚΡΕ.

(για να μη σε πω τίποτα άλλο και παρεξηγηθούν εν ονόματί σου, διάφοροι.)

Ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

sourmenetes έγραψε:
Από που ισχύει αυτό;;;

Ο Μπράνκο πρότεινε τον Αμπελάρδο σαν πρώτη επιλογή, που ήταν στην Αλαβές. Ο Μπράνκο ήταν στην Βαρκελώνη για να τον κλείσει.
Η λύση Καρέρα δεν προκρινόταν από κανέναν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

icue έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Από που ισχύει αυτό;;;

Βασικα παραιτηθηκε :)
Παραιτήθηκε όταν αποκλείστηκε από το χωριό.

Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ρε σεις το τι ανεβάζει στο Instagram του δε σημαίνει ότι όλα είναι για το ΠΑΟΚ. Σοβαρευτείτε λιγο καποιοι έχουμε γίνει πρωινάδικο της μενεγακης.
Οτι αποφαση παρθεί λιγες μερες μεινανε θα το μάθουμε.
Το μονο που ξερω σαν πληροφορία είναι οτι κάποιος στη διοίκηση ειναι που θέλουν να τον απομακρύνουν για κάποια πράγματα που έδειξε αχαριστία στο μικρο Σαββίδη.
Αυτά απο μενα νομιζω οτι όσοι είστε κοντά κατι ξερετε.

Υ.Γ ποναμε ολοι να βλέπουμε το ΠΑΟΚ σ αυτο το χαλι.
Εμενα προσωπικά ομως δε με πονάει αυτο οσο το να μη δικαίωθω στο CAS. Γιατι ο ΠΑΟΚτσης ποτε δεν έμαθε να τον λένε λαμογιο.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

sourmenetes έγραψε:
Από που ισχύει αυτό;;;

Από τα άρθρα που είχα διαβάσει εκείνη την εποχή, εγώ δεν έχω το προνόμιο να χω πληροφόρηση εκ των έσω. Το γράψα ξεκάθαρα. Το ανάποδο από που ισχύει και γράφεται με τόση σιγουριά;
Και γιατί να παραιτηθεί; Επειδή το αφεντικό του δεν επέλεξε την πρώτη ή την δεύτερη επιλογή του και επέλεξε την τρίτη στη σειρά;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Έτσι όπως το έγραψες φαινόταν ότι γνώριζες κάτι εκ των έσω.

Δεν είπα ότι προκύπτει από κάπου το αντίθετο, αλλά όπως κινήθηκε στην πορτογαλική αγορά για παίκτες ο μπρανκο θεωρω λογικό να κινήθηκε και για προπονητή.

Συμβαίνει πολλές φορές.

Τεσπα. Το θέμα πλέον έχει κλείσει.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

iasoiako έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Από που ισχύει αυτό;;;

Ο Μπράνκο πρότεινε τον Αμπελάρδο σαν πρώτη επιλογή, που ήταν στην Αλαβές. Ο Μπράνκο ήταν στην Βαρκελώνη για να τον κλείσει.
Η λύση Καρέρα δεν προκρινόταν από κανέναν.
Ο καρερα προτάθηκε από τον σκάουτερ που έχουμε στην Ρωσία, αλλά δεν προκρίθηκε γιατί δεν παίζει επιθετικο ποδόσφαιρο που θέλανε για να ανεβάσουν τις υπεραξίες των ποδοσφαιριστών.
Πάρτε τώρα επιθετικό ποδόσφαιρο,πάρτε και υπεραξίες.
Ότι έκανε η εθνική με Σάντος
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ακόμα και στο ινσταγραμ τουλάχιστον κάποιος μίλησε.

Γιατί η αποτυχία δεν είναι το πρόβλημα. Όλες οι ομάδες περνάνε αποτυχίες. Το πρόβλημα είναι η εικόνα εγκατάλειψης που έχει το αγωνιστικό και η παε.

Πολλές φορές έχω πει ότι από ινσταγραμ διοίκηση δεν γίνεται. Γιώργο πρέπει κάποιος από εσάς να έρθει Ελλάδα και να διοικήσει δια ζώσης. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο καράβι μόνιμα σε φουρτούνες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η να αποφασισουν επι τελους να δωσουν σε εναν ποδοσφαιρανθρωπο την διοικηση της ομαδας. Οχι ομως τυποις αλλα ουσιαστικα!
Οχι αλλους Τζακ Αγγελιδηδες, και οχι αλλα πρασινα φωτα π περιμενουμε να ρθουν απο το μακρινο Ροστοφ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”