Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Dinos_Liverpool
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Να σας ζήσουνε, ρε Παόκια! Να είστε γεροί να τα μεγαλώσετε και να τα καμαρώνετε συνεχώς.
Κατ5, μου έβγαλες τη γλώσσα από το λαχάνιασμα!
Κατ5, μου έβγαλες τη γλώσσα από το λαχάνιασμα!
- kataramenos5
Ειπα να παρουμε μια διμετρη,ξανθια νταντα να τον προσεχει αλλα δε θυμαμαι τι απαντησε.Η αληθεια ειναι οτι ξυπνησα μ ενα απιστευτο πονοκεφαλο....K_geo έγραψε:μου ειπε πλυνε κανα πιατο, της πήρα πλυντήριο.
μου ειπε βαλε καμια σκουπα, της πηρα αυτη τη σκουπα ρομποτ που κανει ολη μερα κυκλους στο σπιτι
μου ειπε απλωσε κανα ρουχο, της πηρα στεγνωτηριο.
διάθεση να υπάρχει, λυσεις βρίσκονται!
Εμένα πάλι παραγαϊδούρεψε και γκομενίζει ... Τι έχω να περάσω ... Εχθές πέντε φορές με πήρε στην καφετέρια να με ρωτήσει το σκορ..kataramenos5 έγραψε:Στη ζωη γνωριζεις 4 (αντε 5Spiros_S έγραψε: Το μόνο που αλλάζω είναι ό,τι έχεις σε αρσενικό να γίνει σε θηλυκό. 5,5 η Ελπίδα και δεν παίζεται. Και ο μικρός Αλέξανδρος (11 μηνών τώρα) έρχεται με φόρα.![]()
![]()
Δεν θα άλλαζα τίποτα όμως.) ειδων αγαπες.Την αγαπη για την οικογενεια σου(μαμα,μπαμπα,αδελφια),την αγαπη για τους φιλους,την αγαπη για τη γυναικα (γκομενα-συζηγο) και την αγαπη για το παιδι σου.Αυτη η τελευταια αγαπη ειναι και η μεγαλυτερη (μαζι με την 5η) η πιο ωραια ,η πιο δυνατη.Μπορει να σε φερνει στα ορια σου ακομα και να τα ξεπερναει ,αλλα φτανει ενα χαμογελο(με το δοντακι να λειπει) και ξεχνας τα παντα γυρω σου.Την αλλη μερα με 3 ωρες υπνο εισαι ετοιμος να το πας απ την αρχη.
"Ρε συ ΠΑΟΚ είπαμε αλλά αύριο- μεθαύριο γράφεις ...για κάτσε διάβασε λίγο και θα έρθω σε λίγο να σου τα πώ... καλά πάμε θα κερδίσουμε σε λέω..."
Τελικά ήθελε να την βγεί σε ένα συμμαθητή της βάζελο...
"Κάτσε καλά της λέω αυτές είναι κακές παρέες ...ύπουλες αλλά και ευτυχώς πούστηκες..." Κατάλαβε
kataramenos5 έγραψε:Ειπα να παρουμε μια διμετρη,ξανθια νταντα να τον προσεχει αλλα δε θυμαμαι τι απαντησε.Η αληθεια ειναι οτι ξυπνησα μ ενα απιστευτο πονοκεφαλο....K_geo έγραψε:μου ειπε πλυνε κανα πιατο, της πήρα πλυντήριο.
μου ειπε βαλε καμια σκουπα, της πηρα αυτη τη σκουπα ρομποτ που κανει ολη μερα κυκλους στο σπιτι
μου ειπε απλωσε κανα ρουχο, της πηρα στεγνωτηριο.
διάθεση να υπάρχει, λυσεις βρίσκονται!
Καρούμπαλο έψαξες αν έχεις
Είχα δει την ταινία "Το κυνήγι της επιτυχίας" με τον Γουίλ Σμιθ και τον γιο του 3 φορές και μου φάνηκε καλή. Ίσως και κάπως συγκινητική. Έτυχε να την ξαναπετύχω λίγο καιρό αργότερα και ενώ η Ελπίδα είχε γεννηθεί. Στη σκηνή με την τουαλέτα "τερμάτισα".kataramenos5 έγραψε:Στη ζωη γνωριζεις 4 (αντε 5) ειδων αγαπες.Την αγαπη για την οικογενεια σου(μαμα,μπαμπα,αδελφια),την αγαπη για τους φιλους,την αγαπη για τη γυναικα (γκομενα-συζηγο) και την αγαπη για το παιδι σου.Αυτη η τελευταια αγαπη ειναι και η μεγαλυτερη (μαζι με την 5η) η πιο ωραια ,η πιο δυνατη.Μπορει να σε φερνει στα ορια σου ακομα και να τα ξεπερναει ,αλλα φτανει ενα χαμογελο(με το δοντακι να λειπει) και ξεχνας τα παντα γυρω σου.Την αλλη μερα με 3 ωρες υπνο εισαι ετοιμος να το πας απ την αρχη.
Έχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ.
Έτσι.nikolasf έγραψε:Εμένα πάλι παραγαϊδούρεψε και γκομενίζει ... Τι έχω να περάσω ... Εχθές πέντε φορές με πήρε στην καφετέρια να με ρωτήσει το σκορ..
"Ρε συ ΠΑΟΚ είπαμε αλλά αύριο- μεθαύριο γράφεις ...για κάτσε διάβασε λίγο και θα έρθω σε λίγο να σου τα πώ... καλά πάμε θα κερδίσουμε σε λέω..."
Τελικά ήθελε να την βγεί σε ένα συμμαθητή της βάζελο...
"Κάτσε καλά της λέω αυτές είναι κακές παρέες ...ύπουλες αλλά και ευτυχώς πούστηκες..." Κατάλαβε![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα αδελφοί!
Ο παγωμένος φραπέ είναι το νέκταρ της ανθρωπότητος...
Ενα ειναι το νέκταρ................................του παπά