Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από che4 »

μετα απο πσα εγιναν χθες και δε βγαζει μια ανακοινωση.....ρε ρειν οσο και να θελω το καλο της ομαδας δεν μπορω να νιωθω οτι με αντιμετωπιζει ο ιβαν σαν φελο και να λεει οτι αυτος δινει λεφτα για μεταγραφες και οι αλλοι δε κανουν μεταγραφες θα τρελαθουμε τελειως στον ΠΑΟΚ
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

rainmaker έγραψε:Τι έγινε;
Τι φέρεται να είπε ο Ιβάν; Οτι "εγω δεν απέκλεισα μεταγραφές, γιατί τα ρίχνουν σε μένα;"

Περίεργο, νόμιζα πως απλά εμείς εδώ μέσα είμαστε αβανταδόροι και υπερασπιστές. Δεν θυμάμαι και ποιός μου το καταλόγισε να του το παραθέσω.

Νόημα δεν έχει, απλά σταματήστε να νομίζετε οτι επειδή "φταίει πάντα το κεφάλι" σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι άλλες... "ασθένειες". Ο Ιβάν φταίει για αρκετά πράγματα, κυρίως για ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, αλλά ορισμένες καταστάσεις ξεκινάνε απο αλλού.

Και αυτό!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

E να μπορέσεις.

Και δεν στο λέω προκλητικά. Και στον εαυτό μου το ίδιο λέω. Όλοι έχουμε λαλήσει, αλλά κάποια πράγματα δεν τα λέμε στην τύχη.

Για ΤΟΣΟ ξεφτίλα ανθρώπους μιλάμε, που δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε με τον καθρέφτη τους. Για μένα πλέον το ερώτημα είναι ποιός είναι περισσότερο βλάκας ή κωλόπαιδο απο όλα τα... μέρη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

georgedoulk2008 έγραψε:Κ-γεο
Με αυτούς θα δυσκολευτείς να μπείς πλεϋ-οφ.
Την κουβεντα του Σαντος λίγοι την κατάλαβαν:
"Νομίζετε οτι έχουμε αστακό, αλλά έχουμε σαρδέλα"
Mερικοι επίσης νομίζουν οτι στήριξη, αισιοδοξία και θετική νοοτροπία σημαίνει να προσποιείσαι και να πηθεις τον εαυτό σου ότι η σαρδελα ειναι αστακος, και το να λες τη σαρδελα σαρδελα ειναι αρνητισμος και κραξιμο.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Αν έχεις μια εταιρία , κ δεν ορίσεις με σαφήνεια το ρόλο τις αρμοδιότητες κ τις ευθύνες καθενός , το να λες "κάντε αγορές" δεν σημαίνει κ τπτ.

Είναι ή δεν είναι κοινό μυστικό ότι για όλα έπρεπε να αποφασίσει ο Ιβάν ?

Αν δεν είναι αλήθεια , αν είχε δώσει αρμοδιότητες , ας "στείλει" όποιον είναι ανίκανος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

rainmaker έγραψε:E να μπορέσεις.

Και δεν στο λέω προκλητικά. Και στον εαυτό μου το ίδιο λέω. Όλοι έχουμε λαλήσει, αλλά κάποια πράγματα δεν τα λέμε στην τύχη.

Για ΤΟΣΟ ξεφτίλα ανθρώπους μιλάμε, που δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε με τον καθρέφτη τους. Για μένα πλέον το ερώτημα είναι ποιός είναι περισσότερο βλάκας ή κωλόπαιδο απο όλα τα... μέρη.
Οκ αλλα μια μερα δεν πρεπει να βγεις να πεις σε μας το τι ξερεις το εννοω να εχουμε ολοι μπροστα μας το ποιος φταιει

εγω να σκασω και να στηριξω αλλα το τι στηριζω θα μου το πει ποιος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μακάρι να καταλάβουμε κι εμείς.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω και δεν θέλουμε όλοι να παριστάνουμε τίποτα. Απλά αναγκαστικά ψάχνουμε κ ρωτάμε κάποια πράγματα και βέβαια δεν είναι δυνατόν να μιλάμε ούτε στον αέρα αλλά ούτε και με μεγάλη ευχέρεια.

Το θέμα είναι να στανιάρει η ομάδα και δυστυχώς (για μένα) αυτό δεν πρόκειται να γίνει αν δεν εκλείψουν οι λόγοι (τα πρόσωπα δηλαδή) που "γεννούν" στρατόπεδα και ομάδες μέσα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς πολλά πρόσωπα έχουν συνδεθεί με ένα σωρό θεωρίες συνωμοσίας και προσωπικές κόντρες κι αυτό θεωρώ πως είναι η αιτία που ξεκινούν όλα..

Γιατί απλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην καλή προαίρεση της ΠΑΕ ή των υπευθύνων της απο τον κόσμο. Μέχρι τότε, ένα μπάχαλο θα επικρατεί, εκτός άμα κερδίζουμε και κάνουμε εντυπωσιακές μεταγραφές.

Ελπίζουμε να ανακοινωθεί επιτέλους το... "πλάνο" σε κάποιο διάστημα απο σήμερα, να έχουμε έστω ένα μπούσουλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Σαββιδης ελληνικα ξερει να διαβαζει,ξερει καποιος να μου απαντησει;
Και κατι αλλο μια επιστολη με τις ανυσηχιες του κοσμου για τα κακως κειμενα που βλεπουμε ως οπαδοι δεν υπαρχει δυνατοτητα να στειλει το σαιτ απευθειας στον Σαββιδη;
Δηλαδη οι μονοι που μπορουν να εχουν επαφη μαζι του ειναι οι οργανωμενοι;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

το καλυτερο ποστ του μπανε.....ενας που να εχει καλη πενα ενα κειμενο και απευθειας στον ιβαν ποσα μελη εχει το παοκμανια νομιζω οτι μπορεουμε να εκμεταλευτουμε τη δυναμη μας και δεν ειναι λιγη

ρειν σκεψου το ο μπανε εχει δικιο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

;) Ήδη το πρότεινα στα παιδιά.

Αν συμφωνείτε όλοι ακόμα καλύτερα. Αλλά θέλει συμμετοχή. Και ποσοτικά και ποιοτικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Βρε και υπογραφες μαζευουμε
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ χαλλαρά το μεταφράζουμε κ στα Ρώσσικα, νάναι κ "έτοιμο φρούτο" ... :D
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Πολυ καλη ιδεα!
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μαζι κ γω!
Άβαταρ μέλους
theofilos

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από theofilos »

Και εγώ είμαι μέσα. Και με μετάφραση μάλιστα. Αλλά που θα σταλεί, για να την παραλάβει ο ίδιος............

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”