Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από desperando »

anekfrastos έγραψε:
desperando έγραψε:και τι ειναι ρε συ ο ΠΑΟΚ ...ξανθη?
να βγαλουμε κανα ταλεντο να το πουλησουμε και να ειμαστε τριτοτεταρτη?
τι παει να πει δικα του ειναι τα λεφτα?
αν ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος για τα κυβικα του υπαρχει παραδιπλα και ο Απολλων
τα χαιλικια στο ονομα του ΠΑΟΚ πληρωνονται ακριβα
Καλά εντάξει, ταλέντα πουλάει και η ManU και η Juventus και ο Ajax...και όχι μόνο ταλέντα αλλά και τους καλύτερους τους παίκτες ενίοτε...Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να χρυσοπουλάμε παίκτες και να τα επενδύουμε εκ νέου σε υποδομές και μεταγραφές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε την τεχνογνωσία και την κουλτούρα για κάτι τέτοιο.
ακυρο το παραδειγμα σου.
μακαρι να φτασω και εγω στο σημειο να αγοραζω οτι θελω και ας κανω και 1-2 πωλησεις
σε εμας δεν εχει εφαρμογη το ΄΄ολα πωλουνται και ολα αγοραζονται΄΄ γιατι η μεγαλυτερη μας αγορα ειναι ο λουκας με τα 7 κατοσταρικα τον οποιο τον δεινουμε δανεικο ελαφρα την καρδια
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Δηλαδη επειδη δεν επιασε ο στεφενς σημαινει οτι δεν θα πιασει κανεις αλλος
ευγνωσμενης αξιας προπονητης;
Εσυ εισαι αυτος που πανηγυριζε μετα τον αγωνα με τον γαυρο και τον βαζελο ατον τελικο
επειδη φαγαμε τεσσερα και οχι εξι..
Πεταει ο γαιδαρος;;;;....πεταει....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Η τζαμπα μαγκιά: Κανω κουμάντο και ξοδεύω τα λεφτά του άλλου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε φιλε δεν σε αρεσει ο άγγελος και εγω θα ηθελα κατι ακόμη καλλιτερο ,αλλα να ισοπέδωνεις μια καριέρα με εκφράσεις του στυλ οι προπονητης του πλατανια διαγράφοντας όλη την πορεία του με τα πολλα καλα και λίγα κακά του ειναι πολυ άδικο .........ποιος πανυγηριζε μετα τον αγωνα με τον βαζελο ; Ληγμένα πηρες ; Εγω ξέρω οτι εσυ κάποτε είπες για ματς του ΠΑΟΚ στην τούμπα ολα καλα ΔΙΠΛΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ άσσος τελικο υπονοώντας στηςιμο,και δεν ηταν καν επι γουμενου ,που δεν θα το ελεγα ποτε ουτε και πιστεύω οτι εχει γίνει ,οπότε ασε τις εξυπνάδες,για τον Μάρκο 4 τον θεωρητικό παει αυτο .....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:Η τζαμπα μαγκιά: Κανω κουμάντο και ξοδεύω τα λεφτά του άλλου.
Ο Μάρκος θελει μα γίνει γκοτζαμαρκος ειναι φανερό :):)
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Eor τετοιε,εισαι ενας μικρος θεουλης μεσα στην γυαλα σου..
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Η τζαμπα μαγκιά: Κανω κουμάντο και ξοδεύω τα λεφτά του άλλου.
Ο Μάρκος θελει μα γίνει γκοτζαμαρκος ειναι φανερό :):)
Καποιοι φαίνεται οτι δεν ακουσαν τίποτε για τον fatul!!!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Εγώ το μόνο που θέλω πλέον (δηλ. μετά την παπάρα από το ΚΑΣ) είναι να φέρουμε ένα στόπερ επιπέδου Ελ Τσάκο για να δέσει η άμυνα.
Από κει και πέρα ας κάνουμε άλλες 3 μεταγραφές τύπου Γκολάσα (3ο στόπερ, 8άρι, εξτρέμ), δηλαδή under-25 & διεθνή με την ανδρών της χώρας του, και είμαι μιά χαρά ικανοποιημένος.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω δανεικό.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

markos4 έγραψε:Eor τετοιε,εισαι ενας μικρος θεουλης μεσα στην γυαλα σου..
Ξέρεις πόσους θεωρητικούς εχω γνωρίσει στην ζωη μου οι οποιοι λενε σαν εσένα διαφορα για διάφορους αλλα στην ζωη τους ειναι τελειως αποτυχημένοι αν δεν τους ξέρεις ομως λες " ρε πως τα λεει ξέρει πολλα αυτος " φυσικα αυτο δεν αναφέρετε σε σένα γιατι δεν σε ξέρω μπορει εσυ στην ζωη σου να εισαι ενα υπόδειγμα σωστού επιτυχημένου ανθρώπου οπότε εχεις καθε δικαιωμα να σκίζεις τον κάθε Σαββιδη και να του κανεις υποδείξεις πως να ξοδεύει τα φράγκα του......
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

desperando έγραψε:στα λογια παντα στοχος θα ειναι το πρωταθλημα.
τι κανουμε στην πραξη εχει σημασια.

απλα εγω δεν δεχομαι αυτην την πολιτικη απο καποιον ανθρωπο που μεσο του ΠΑΟΚ εγινε γνωστος σε ολη την ελλαδα ,και ενω εχει πει δεκαδες φορες οτι θελει να κανει τον ΠΑΟΚ πρωτο.
με χαμογελα πρωτος δεν θα γινει ποτε,φραγκα θελει που ο σαββιδης δεν ειναι διαθετημενος να δωσει.

οσο για τα χρεη πλεον για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο παραμυθι που πουλαει σε ολων τον κοσμο ΠΑΟΚτσιδες και μη για να μπορει ανενοχλητος να μπαινοβγαινει στα γραφεια της κυβερνησης για ιδίους σκοπους με παροφαση τα χρεη
Eorptol αυτο διαβασα στο οποιο συμφωνω 99%,απλα εγω προσθεσα και κατι ακομα..
Τωρα γιατι εσυ και ο κωστας παρεξηγηθηκατε τοσο πολυ δεν το καταλαβαινω...

Καλη καρδια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ, έχετε καταντήσει ύποπτοι μερικοί εδώ μέσα.

Τα είπατε μια, δυο πέντε δεκά ΝΙΣΑΦΙ.

Όποιος έχει τόσο μεγάλο νταλκά με το Σαββίδη, ας στείλε δημόσια επιστολή, ας τον πάρει τηλέφωνο, ας φτιάξει σύλλογο εναντίον του.

Άλλο η ελευθερία έκφρασης γνώμης κι άλλο το πατρονάρισμα.

Έλεος, υπάρχει απογοτήτευση. ΛΗΞΤΕ ΤΟ. Κάθε μέρα μίρλα, με κάτι "επιχειρήματα" επιεικώς της πλάκας και φτάσατε μάλιστα και σε σημείο να κατηγορείτε εμάς ως site ή ως διαχειριστές, οτι δήθεν παίρνουμε γραμμές και δε ξέρω εγώ τι άλλο, επειδή έχετε μεταφέρει ΑΥΤΟΥΣΙΑ την επιχειρηματολογία των ραδιοφώνων εδώ μέσα και εμείς ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ αντιδράμε.

ΕΛΕΟΣ ΝΙΣΑΦΙ

Και είστε και οφ τόπικ μια στις δύο φορές.
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις εξαρχης αποτυχημενη μεταγραφη. Βιβιαν κουμαλο νινης σπυροπουλος λοπεθ.πεντε τυχαια παραδειγματα που εξαρχης φανηκε οτι δε θα αποδωςουν οςο λιβανιςμα και να εριξαν μερικοι για καθε εναν που λεει οτι λεγαμε χοντρο το βιερινια.
Δε χρειαζεται να κανουμε κουμαντο στο πορτοφολι κανενος. Μονοι τους τα κανουν μανταρα.

Εδω ρε παιδια ΠΑΟΚΤΣΗΣ λεει σωτηρη το νινι το γατι και ´´νικό´´ τον σπυροπουλο...για να μη μιλησω και για τον δικο μας απο τις ακαδημιες...κοινη συνισταμενη? φιλοι,διεθνεις και πρωην παικτες του μπαθαναικου με ανυπαρκτη εως μετρια προσφορα στην ομαδα. Ρε τι γινεται.

Απλη απορια εχω αν ειχαμε εναν φορ τυπου μπεργκ η τζιμπουρ ΜΑΖΙ με κλαους, αλλαγη κουλουρης για να μη λεμε οτι δε δινουμε χρονο σε ταλεντα δε θα ησουν καλυμμενος στον τελικο και ας ειχε καρτες ο κλαους? γιατι παιρνουμε συνεχεια δανεικα φορ? φρουντσα χουτος νεσιντ χουσεν εκατο τα εκατο αποτυχια. Αυτα ειναι τυχαια? ειχες ρομπερ και τον αλλον χαφ,μετα ειχες λουκας στοχ και τους εδιωξες κανοντας ο ενας καλο πρωταθλημα και ο αλλος καλα πλεη οφ και κυπελλο. Να δουμε τι θα φερουν...μακαρι να φερουν καλους παικτες...αλλα η ιστορια δειχνει πασαλλειματα
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εγω που ειμαι απο την Αθηνα,δεν ακουω κολκα ουτε καν τον ξερω πως ειναι
εμφανισιακα...και το επιχειρημα μου ειναι οτι πρεπει να φτιαξουμε μια καλυτερη
ομαδα σε σχεση με την περσινη για να γλιτωσουμε το καζο απο γαυροβαζελους και χωρια,
θεωρουμε υποπτος;
Πατροναρισμα λεγεται οταν μετα τις πο@τσες ντρεπομαστε να παμε στην δουλεια μας;

Rainmaker το εγραψα και νωριτερα.
Το νομισμα εχει δυο οψεις,αυτοι που στεναχωρηθηκαν με την περσινη σεζον
και αυτοι που χαρηκαν επειδη δεν φαγαμε 6 απο γαυροβαζελο...καποιοι ειμαστε στην πρωτη κατηγορια.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

desperando έγραψε:στα λογια παντα στοχος θα ειναι το πρωταθλημα.
τι κανουμε στην πραξη εχει σημασια.

απλα εγω δεν δεχομαι αυτην την πολιτικη απο καποιον ανθρωπο που μεσο του ΠΑΟΚ εγινε γνωστος σε ολη την ελλαδα ,και ενω εχει πει δεκαδες φορες οτι θελει να κανει τον ΠΑΟΚ πρωτο.
με χαμογελα πρωτος δεν θα γινει ποτε,φραγκα θελει που ο σαββιδης δεν ειναι διαθετημενος να δωσει.

οσο για τα χρεη πλεον για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο παραμυθι που πουλαει σε ολων τον κοσμο ΠΑΟΚτσιδες και μη για να μπορει ανενοχλητος να μπαινοβγαινει στα γραφεια της κυβερνησης για ιδίους σκοπους με παροφαση τα χρεη
Φιλε despe, εχει κι άλλη πλευρα η θεση σου.....
Δηλ.χωρις τα λεφτα Σαββιδη θα υπηρχε ΠΑΟΚ για να μπορει αυτος να "μπαινει στα πολιτικα γραφεια"???Η μηπως θεωρεις οτι δεν εχει βαλει λεφτα στον ΠΑΟΚ?Ο ιδιος μιλησε την προηγουμενη σεζον για 30+ μυρια.Λες οτι λεει ψεμματα?
Ποιος ειπε οτι χρειαζεται τον ΠΑΟΚ για να μπει στα πολιτικα γραφεια στην σημερινη Ελλαδα της κρισης και του ξεπουληματος?Πιο λογικο δεν θα ηταν γι αυτον ν ασπαστει το συστημα των "φαταουλ" αυτης της χωρας για να πετυχει τις δουλειες του πιο ευκολα?Γιατι εως τωρα (ως ΠΑΟΚ ) ολα κοντρα του πανε....
Το γεγονος οτι ειπε οτι θα κανει τον ΠΑΟΚ πρωτο,σημαινει οτι πρεπει αυτο να γινει μεσα σε 1 ή 2 χρονια,ιδαιτερα με τους φαταουλ αυτης της χωρας?Ή δεν το λαμβανουμε υποψη μας αυτο???

Αλλά αυτο που δεν καταλαβαινω στην τοποθετηση σου ειναι γιατι λες για "το παραμυθι των χρεων" .Ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι?Οτι δηλ.του προσφερθηκε να πληρωσει κι αυτος ειπε οχι?

Ο Σαββιδης κι η διοικηση του εχουν πολλα θεματα και πολλες δυσλειτουργιες που κι εσυ κι άλλα παιδια εχουν επισημανει.Ομως το να μιλαμε για "δρακους και παραμυθια" και να απαξιωνουμε ανθρωπους που ακομα και σημερα βαζουν λεφτα στην ομαδα δεν ειναι κατα την γνωμη μου σωστο.
Μαλλον ξεχναμε σε τι κατασταση ημασταν πριν 2 χρονια ,οταν παρακαλουσαμε οποιονδηποτε να ερθει να παρει την ομαδα για να σταματησει την κατηφορα της...
Βεβαια εδω μεσα ειπωθηκε οτι ΠΑΟΚ εισαι,θα ερθει καποιος άλλος...και πραγματικα θα ερθει καποτε,γιατι και τον Σαββιδη δεν τον βλεπω να μενει και πολυ ακομη.Αλλά το θεμα ειναι να μην ερθει οπως ηρθε και στην κουλα. ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ, έχετε καταντήσει ύποπτοι μερικοί εδώ μέσα.

Τα είπατε μια, δυο πέντε δεκά ΝΙΣΑΦΙ.

Όποιος έχει τόσο μεγάλο νταλκά με το Σαββίδη, ας στείλε δημόσια επιστολή, ας τον πάρει τηλέφωνο, ας φτιάξει σύλλογο εναντίον του.

Άλλο η ελευθερία έκφρασης γνώμης κι άλλο το πατρονάρισμα.

Έλεος, υπάρχει απογοτήτευση. ΛΗΞΤΕ ΤΟ. Κάθε μέρα μίρλα, με κάτι "επιχειρήματα" επιεικώς της πλάκας και φτάσατε μάλιστα και σε σημείο να κατηγορείτε εμάς ως site ή ως διαχειριστές, οτι δήθεν παίρνουμε γραμμές και δε ξέρω εγώ τι άλλο, επειδή έχετε μεταφέρει ΑΥΤΟΥΣΙΑ την επιχειρηματολογία των ραδιοφώνων εδώ μέσα και εμείς ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ αντιδράμε.

ΕΛΕΟΣ ΝΙΣΑΦΙ

Και είστε και οφ τόπικ μια στις δύο φορές.
επειδη ειμαι σε αυτους που βγαζουν νταλκα με τον σαββιδη και ναι το εχω εκφρασει τελευταια αρκετες φορες ,θελω να μου απαντησεις με ενα ναι ή οχι,το υποπτοι παει προς τα μενα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”