Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
αδελφέ Σταύρο βελτιώνομαι,την πρώτη παράγραφο την έπιασα αλλά μετά σε έχασα πάλι. με γάνιασες σήμερα
Μάγκες, εγώ το 'πιασα!
Ο Σταύρος θέλει δεκάρι κράμα Χρήστου Κωστή με Βούκαρο, αλλά και σεντρεφόρι που πατάει δυνατά περιοχή, για να παίζει δίπλα στον Κλάους.
Επίσης θεωρεί ότι ο Σαββίδης δεν ξέρει τα βασικά του ποδοσφαίρου, αλλά ο Άγγελος ως τώρα το πάει όσο καλά μπορεί το έργο.
Α, και ότι ο Τζιόλης, αν αφήσει μαλλί, θα είναι ομορφώτερος του Πίρλο.
...και έχω πιει μόνο δύο καφέδες σήμερα...
Ο Σταύρος θέλει δεκάρι κράμα Χρήστου Κωστή με Βούκαρο, αλλά και σεντρεφόρι που πατάει δυνατά περιοχή, για να παίζει δίπλα στον Κλάους.
Επίσης θεωρεί ότι ο Σαββίδης δεν ξέρει τα βασικά του ποδοσφαίρου, αλλά ο Άγγελος ως τώρα το πάει όσο καλά μπορεί το έργο.
Α, και ότι ο Τζιόλης, αν αφήσει μαλλί, θα είναι ομορφώτερος του Πίρλο.
...και έχω πιει μόνο δύο καφέδες σήμερα...
-
staurostoumpa
Μα δεν είναι δυνατοον?!!
για καποιους νεους μας είναι…δυνατον δυστηχως νομιζω, να τους σταματησουν για καμια μικρη τροχαια παραβαση και τελικα να περασουν….. τριμελες κακουργιοδικειο ναπουμε.λογω…
για καποιους νεους μας είναι…δυνατον δυστηχως νομιζω, να τους σταματησουν για καμια μικρη τροχαια παραβαση και τελικα να περασουν….. τριμελες κακουργιοδικειο ναπουμε.λογω…
- paokovios1974
Φιλαρακι φεξε μου και γλιστρησα με την ασχετοσυνη τους καντε μεταγραφη τωρα ναουμε γιατι αλλιως το 4-4-2 με τις παραλαγες του θα ειναι μια πανακεια λυση για τον ευτραφη κατα τα αλλα φιλαθλο της ομαδας απο την μικρας ασιας που λεει στην τελικη και αυτος που τριγυρναει στα ραδια ολη μερα μονο γιατι την νυχτα κοιματε.
Λοιπόν, ή το τόπικ ξανακύλησε στον σουρρεαλισμό, ή εγώ παίρνω από τα μπαγιάτικα...
- kataramenos5
Κι εγω αυτον κατάλαβα αρχικα και..μπερδευτηκα.Σημερα ηπια 4 αλλα δε κατάλαβα χριστό .staurostoumpa έγραψε: επισης Κωστη λεω για τον χρηστο,τον παλιο ντελικατο μπαλαδορο,.
Σταυρο πες μας το μυστικο.
Τώρα που ξημέρωσε πιείτε καναδυό καφέδες να συνέλθετε και μετά συνεχίστε τα σουρεαλιστικά σας. 
- koylispontios
Ωρα να φευγεις σιγα σιγα,το μονο καλο ειναι οτι θα σταματησουν να επιμενουν οι οπαδοι σου οτι ποτε δεν ειχες ευκαιρια με καλο επενδυτη, με αυτο το ροστερ οποιοσδηποτε αλλος προπονητης των τελευταιων 5 ετων θα μας ειχε 1ους........
Ποτε ξανα Ελληνας προπονητης στην ομαδα.....
-
Asimos
Περίοδος χάριτος τελος.
τσομπανος ησουν τσομπανος εμεινες.
φεύγοντας παρε και τον Σαλπι με τον Τζανδαρη μαζι σου να τους χαίρεσαι.
αυτα και ευχαριστούμε οσα εκανες μεχρι τωρα.
τσομπανος ησουν τσομπανος εμεινες.
φεύγοντας παρε και τον Σαλπι με τον Τζανδαρη μαζι σου να τους χαίρεσαι.
αυτα και ευχαριστούμε οσα εκανες μεχρι τωρα.
- ace79grpaok
- ace79grpaok
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.. να σαι καλα ρε φίλε.χαχαχαχα με εκανες και γελασα... χαχαχαχαχα με αυτο το ροστερ ...χαχαχαχαχαχα. Περα από την πλακα τραγικη εμφανιση απο ολουςbetrayor έγραψε:Ωρα να φευγεις σιγα σιγα,το μονο καλο ειναι οτι θα σταματησουν να επιμενουν οι οπαδοι σου οτι ποτε δεν ειχες ευκαιρια με καλο επενδυτη, με αυτο το ροστερ οποιοσδηποτε αλλος προπονητης των τελευταιων 5 ετων θα μας ειχε 1ους........