Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Sekeris4 »

GiorgosAtha έγραψε:Καταρχήν... δεν με εκνευρίζει η αναφορά σε ένα πραγματικό γεγονός. Αλλά η αναφορά ΜΟΝΟ σε ένα συγκεκριμένο γεγονός που σε βόλευε να βγάλεις μίρλα και εντέχνως(?) παρέλειψες άλλα γεγονότα όπως πχ. ότι η Braga έπαιξε μια χαρά μπάλα ή ότι έχει ανοδική πορεία στην καριέρα του ή ότι όπου πήγε πέτυχε τους στόχους που του είχαν ανατεθεί και με το παραπάνω.
Είναι σαν να σου λέγαν ότι θέλουμε τον Jorge Jesus και να έλεγες... "Τι τον θέλουν τον looser? Πήγε σε 2 τελικούς και δεν μπόρεσε να πάρει το κύπελλο ενώ είχε προηγηθεί!".
Αυτό λοιπόν είτε σου αρέσει είτε όχι δεν είναι απλή αναφορά ή άποψη σε κάτι. Είναι γρίνια και μίρλα.
Ακούστηκε για Sergio και το πρώτο πράγμα που έκανες είναι να γρινιάξεις και να μειώσεις χωρίς καν να έχεις την υπομονή -αν είναι αυτός ο προπονητής- να δεις τι και αν θα προσφέρει.
Άποψη δημιουργείς όταν παίρνεις ΟΛΑ τα γεγονότα, τα βάζεις σε ένα καζάνι και βγάζεις ένα πόρισμα που σε οδηγεί σε αυτή.
Όταν παίρνεις ένα μόνο συγκεκριμένο γεγονός που βολεύει και συνάδει με τα καθαρά προσωπικά θέλω (πχ. δεν γουστάρω την μάπα του) δεν βγάζεις πόρισμα που οδηγεί σε άποψη... αλλά βγάζεις κόμπλέξ που οδηγεί σε γκρίνια.
Αυτό το κάνεις πολύ συχνά και σε πολλά post σου... όπου πριν προλάβει ο αλέκτωρ να λαλήσει τρεις έχεις "θάψει κόσμο 5 μέτρα κάτω από το έδαφος".
Οπότε πριν προσέξω εγώ να μη μπερδέψω το εικονικό με το πραγματικό... πρόσεξε εσύ να μη μπερδέψεις την άνευ λογικής γκρίνια με την ορθά αιτιολογημένη άποψη.

Κατά δεύτερον... προσωπολάτρης δεν υπήρξα ποτέ αλλά επειδή δεν συμφώνησα μαζί σου θεώρησες ότι είμαι (άρα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι και εσύ την γνώμη του άλλου και όχι να τον χαρακτηρίζεις επειδή είναι αντίθετος στην δικιά σου). O Sergio δεν με ψήνει γιατί δεν είμαι φαν της νέας Πορτογαλικής σχολής προπονητών -τους θεωρώ υπερεκτιμημένους, βγάλαν έναν Mourinho και από τότε μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τους Special one,two,three κτλ.-. Από εκεί και πέρα παίρνοντας όλα τα γεγονότα (πορεία ως τώρα, γνώση του που έρχετε κτλ.) και αξιολογώντας τα φτάνω στο πόρισμα ότι κατ' εμέ είναι καλύτερος από κάποιους άλλους που ακούστηκαν πχ. Di Mateo -που τον θεωρώ απάτη-. Όλα αυτά με οδηγούν στην άποψη ότι είναι μια χαρά επιλογή.
Αν μου φέρουν όμως Yakin πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Ελπίζω να σου κάνει αυτό και να μη βγω προσωπολάτρης του Murat.
Το λήγω εδώ και αναμένω τον νέο coach.
Δεν με ενδιαφερει να παρακολουθησω την πορεια κανενος (νεοκοπου) που βρισκεται εκτος ΠΑΟΚ.Αναφερθηκα σε ενα -εστω μεμονομενο,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ασημαντο- γεγονος που μου εκανε αρνητικη εντυπωση,το θεωρω μεγαλο κατορθωμα που μονο ενας μαθητευομενος μαγος μπορει να πετυχει.Ακομη κι αν επαιξε καλη μπαλα η Μπραγκα,οπως λες,δεν ειναι αρκετο για ενα μεγαλο σωματειο με απαιτησεις οπως ο ΠΑΟΚ.Φανταζομαι οτι τωρα στη Μπραγκα ειναι ολοι ευχαριστημενοι με το 'ταμειο' της σεζον.Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας λογος να χασουν εναν τοσο επιτυχημενο προπονητη...

Ατυχεστατα τα 'παραδειγματα' του Ζεσους και εκει που αναφερεις 'δεν γουσταρω τη μαπα του',μονο καποιος που θα ηθελε να δημιουργησει εντυπωσεις υποτιμωντας τη νοημοσυνη ολων βγαζοντας παραλληλα και κομπλεξ,μπορουσε να τα αναφερει.Και στις μερες μας το κομπλεξ μπορει να βαφτιστει και ως 'ορθα αιτιολογημενη αποψη'.

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι ο Ντι Ματεο ειναι υπερεκτιμημενος.Προσωπικα θα ηθελα Μαρκεβιτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τετ 17 Ιουν 2015, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

obanebane79 έγραψε:παιδια κουρασατε με τις αντιπαραθεσεις.
τελειωστε το
Το λήξαμε ήδη...
Αλλά με τόση νέκρα από παπάδες τι να κάνουμε και εμείς. :lol:
Περιμένουμε το τσουνάμι ΛΑΙΜΑΙ!!!!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

[/quote]

Ρε παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που τα βάζετε με το Σέκερη. Δε δικαιούται να έχει άποψη; Και λάθος να είναι έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράζει. Ποιο είναι το πρόβλημα που δημιουργεί στον ΠΑΟΚ η όποια άποψη ενός οπαδού του; Στο χέρι του Κονσεισάο θα ήταν (εφόσον ερχόταν) να τον διαψεύσει.
Δεν είναι δυνατόν όλοι να συμφωνούμε και να έχουμε κοινές αντιλήψεις. Αποδεχτείτε το αυτό κάποια στιγμή.[/quote]

Δημιουργεί πρόβλημα σε μερικά βασικά θέματα η πολυφωνία: Κάπως έτσι φαγώνονται οι προπονητές, κάπως έτσι ήταν διχασμένη η κερκίδα για το θέμα Σάλπι κ.ο.κ. Υπάρχει μία λέξη που λέγεται συσπείρωση. Αυτήν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για τον νέο προπονητή. Γιατί αλλοιώς στην 1η γκέλα θα αρχίσει η γκρίνια (ούτε καν στην 2η). Επίσης πολυφωνία είχε πέρυσι η διοίκηση του ΠΑΟΚ και είδαμε τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έχω ήδη δώσει απάντηση σ' αυτό που γράφεις, στο προηγούμενο post μου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

vs40 έγραψε:Δημιουργεί πρόβλημα σε μερικά βασικά θέματα η πολυφωνία: Κάπως έτσι φαγώνονται οι προπονητές, κάπως έτσι ήταν διχασμένη η κερκίδα για το θέμα Σάλπι κ.ο.κ. Υπάρχει μία λέξη που λέγεται συσπείρωση. Αυτήν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για τον νέο προπονητή. Γιατί αλλοιώς στην 1η γκέλα θα αρχίσει η γκρίνια (ούτε καν στην 2η). Επίσης πολυφωνία είχε πέρυσι η διοίκηση του ΠΑΟΚ και είδαμε τα αποτελέσματα.
Κατα τη γνωμη μου οι προπονητες δεν φαγωνονται απ την πολυφωνια.Φαγωνονται οταν εχεις -υποτιθετε- στοχο το πρωταθλημα και παιζεις με σπυροπουλο,τζαβελλα,κατσικα,γεωργιαδη,λαζαρ,ολισε,νινη κτλ.Οση συσπειρωση και να εχεις,οση θετικη ενεργεια και να μαζεψεις,πρωταθλημα με σαπακια δεν παιρνεις.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

rainmaker έγραψε:ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ
+1
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μαζί σου Sekeris4 σε αυτό το έχω ξαναπεί. Πρέπει να κάνουμε ομάδα με παίκτη αρχηγό τον νέο Κούδα και ομάδα σαν εκείνη ικανή να κερδίζει και διαιτητές. Πάντα όμως το όπλο του ΠΑΟΚ ήταν η συσπείρωση. Τότε την είχε και για αυτό πήρε 1 πρωτάθλημα. Την είχαμε το 2001 και για αυτό πήραμε το κύπελλο. Δεν έλεγε ο ένας λαμόγιο ο Ντούσαν ή άχρηστος ο άλλος. Όλοι τον είχαμε τότε θεό. Ο Προπονητής θέλει πιο πολύ από όλους στήριξη για να πετύχει. Γιατί αήττητος δεν μπορείς να είσαι και έχεις και απέναντί σου τους παίκτες (Έλληνες κυρίως) που είναι απέναντι στον προπονητή που τους βάζει να δουλέψουν και να κουραστουν. Αυτοί γουστάρουν την λούφα και την 4η -5η θέση. Αν δούνε εύθραστη τη θέση του προπονητή, τον τρώνε με την 1η ευκαιρία.

Επειδή ο λαός του ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερό του όπλο όλα τα χρόνια της ιστορίας του, είναι το σημείο που ο αντίπαλος θέλει να πλήξει. Πώς λοιπόν το πλήττεις? Με το να γκρεμίσεις την συσπείρωσή του. Πιο είναι το πιο φθηνό μέσο? Οι ΑΡΔ. Ούτως οι άλλως αυτούς τους πληρώνουμε για να διατηρούμε το καθεστώς της εγκληματικής οργάνωσης χωρίς πολλές αντιδράσεις.

Θεωρητικά είμαι υπέρ της δημοκρατίας και της πολυφωνίας. Στον ΠΑΟΚ που ζει μέσα σε μία ζούγκλα που λέγεται superleague, αν δεν έχει 99,9% συσπείρωση, θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει πράγματα. Συμφωνώ όμως ότι το βασικό κλειδί για τη δημιουργία συσπείρωσης είναι η μεγάλη ομάδα με παικταράδες. Για αυτό πήραμε Άρνεσεν για να τους φέρει. Για να τα καταφέρει όμως ο άνθρωπος χρειάζεται μυστικότητα στις επαφές για να μην γίνουνε τρυπήματα, χρόνος και όχι πίεση σε μια χρονιά που χτίζουμε τα πάντα από το μηδέν.

Μπορώ να πω και εγώ πχ για χάρην της δημοκρατίας ή του δικαιώματος της διαφορετικότητας της άποψης ότι ο Άρνεσεν είναι άσχετος συνταξιούχος, ότι ο Κούδας ήταν μία φούσκα των ΜΜΕ, ότι ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ένα παραμύθι χωρίς δυναμική. Ότι χωρίς την προστασία της αστυνομίας είμαστε κοτούλες κ.α. πολλά μπορώ να βρω αν θέλω να τρολάρω. Όλα έχουν ένα όριο. Όλα έχουν αντίκτυπο. Εν προκειμένω χρειαζόμαστε συσπείρωση
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Για να αργουνε τοσο, θα ειναι πολυ μεγαλο ονομα. Απο το πρωι καθομαι για να μην πεσω στο ακουσμα της ειδησης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μεγάλο όνομα; Μήπως είναι απλά μακρύ;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ξεραΐλα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

χαθηκε και ο τζαμαλ που θα εφερνε τον αντσελλοτι :lol: :lol:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

gergeo4 έγραψε:χαθηκε και ο τζαμαλ που θα εφερνε τον αντσελλοτι :lol: :lol:

Κρατάει τσίλιες έξω από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο που τον κρύβουν... :lol: :lol: :lol:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O 10χρονος γιος μου επιμενει οτι θα ειναι Βραζιλιανος. Αυτοι εχουν μακρια ονοματα
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Επεισόδιο 2ο.

"Η σύσκεψη του Μ.Π."

Το τηλέφωνο του Φρανκ χτύπησε δυο φορές.
"Το μύνημα εστάλει"
Μόλις δυο ώρες είχαν περάσει απο τοτε που πάτησε το πόδι του σε αυτή τη καταραμένη πόλη. Η αποπνικτική ζέστη και οι άδειοι νυχτερινοί δρόμοι, αποτελεσμα της κρίσης, του προκαλούσαν μια δυσάρεστη αίσθηση. Στο δρόμο για το Μ.Π. σκεφτόταν την πρώτη αμήχανη συνάντηση με αυτούς που αποκαλούνταν δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ. Ενα τσούρμο αρπακτικά, με βλακώδη μούτρα, που μιλούσαν Αγγλικά σε επίπεδο παιδιού του δημοτικού.
Κάποιος απο αυτούς του ζήτησε να βγουνε selfie λες και γνωρίζονταν χρόνια. Κάποιος άλλος του πρότεινε να του δώσει ένα κινητό "για να μιλάμε μεταξύ μας".

Οταν αποφάσισε να έρθει να δουλέψει για τον κ. Ιβάν, το πρώτο που έμαθε ηταν οτι η ομάδα του Ρώσου επιχειρηματία είχε σήμα τον Αετό του Βυζαντίου. Θυμόταν απο τα σχολικά του χρόνια οτι το Βυζάντιο έπεσε απο τις εσωτερικές του έριδες. Ο ιδρώτας του έσταζε απο το μέτωπο του πάνω στο ακριβό σακάκι του και αναρωτιόταν αν το Βορειοευρωπαϊκό σκαρί του θα συνηθιζε ποτέ αυτό το κλίμα.

Μέσα στο αυτοκίνητο σχημάτισε τον αριθμό του κ.Ιβαν. "Θα είμαι εκεί σε 10' λεπτά"
Μια βαριά Ρωσσική προφορά του απάντησε σε σπαστά Αγγλικά "Ολα είναι όπως τα ζήτησες. Θα γνωρίσεις και την Μαρία. Είναι στο δρόμο".

Ο όγκος του Μ.Π. άρχισε να φαίνεται απο απόσταση, καθώς δέσποζε πάνω στην παραλία. Έσφιξε με αποφασιστικότητα το χαρτοφύλακά του στο στήθος του. Ένας μήνας προεργασίας μπορεί να πήγαινε χαμένος, αν δεν κατάφερνε να πείσει τον Ρώσο. Η ώρα της αλήθειας πλησίαζε.

to be continued...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”