Δεν με ενδιαφερει να παρακολουθησω την πορεια κανενος (νεοκοπου) που βρισκεται εκτος ΠΑΟΚ.Αναφερθηκα σε ενα -εστω μεμονομενο,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ασημαντο- γεγονος που μου εκανε αρνητικη εντυπωση,το θεωρω μεγαλο κατορθωμα που μονο ενας μαθητευομενος μαγος μπορει να πετυχει.Ακομη κι αν επαιξε καλη μπαλα η Μπραγκα,οπως λες,δεν ειναι αρκετο για ενα μεγαλο σωματειο με απαιτησεις οπως ο ΠΑΟΚ.Φανταζομαι οτι τωρα στη Μπραγκα ειναι ολοι ευχαριστημενοι με το 'ταμειο' της σεζον.Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας λογος να χασουν εναν τοσο επιτυχημενο προπονητη...GiorgosAtha έγραψε:Καταρχήν... δεν με εκνευρίζει η αναφορά σε ένα πραγματικό γεγονός. Αλλά η αναφορά ΜΟΝΟ σε ένα συγκεκριμένο γεγονός που σε βόλευε να βγάλεις μίρλα και εντέχνως(?) παρέλειψες άλλα γεγονότα όπως πχ. ότι η Braga έπαιξε μια χαρά μπάλα ή ότι έχει ανοδική πορεία στην καριέρα του ή ότι όπου πήγε πέτυχε τους στόχους που του είχαν ανατεθεί και με το παραπάνω.
Είναι σαν να σου λέγαν ότι θέλουμε τον Jorge Jesus και να έλεγες... "Τι τον θέλουν τον looser? Πήγε σε 2 τελικούς και δεν μπόρεσε να πάρει το κύπελλο ενώ είχε προηγηθεί!".
Αυτό λοιπόν είτε σου αρέσει είτε όχι δεν είναι απλή αναφορά ή άποψη σε κάτι. Είναι γρίνια και μίρλα.
Ακούστηκε για Sergio και το πρώτο πράγμα που έκανες είναι να γρινιάξεις και να μειώσεις χωρίς καν να έχεις την υπομονή -αν είναι αυτός ο προπονητής- να δεις τι και αν θα προσφέρει.
Άποψη δημιουργείς όταν παίρνεις ΟΛΑ τα γεγονότα, τα βάζεις σε ένα καζάνι και βγάζεις ένα πόρισμα που σε οδηγεί σε αυτή.
Όταν παίρνεις ένα μόνο συγκεκριμένο γεγονός που βολεύει και συνάδει με τα καθαρά προσωπικά θέλω (πχ. δεν γουστάρω την μάπα του) δεν βγάζεις πόρισμα που οδηγεί σε άποψη... αλλά βγάζεις κόμπλέξ που οδηγεί σε γκρίνια.
Αυτό το κάνεις πολύ συχνά και σε πολλά post σου... όπου πριν προλάβει ο αλέκτωρ να λαλήσει τρεις έχεις "θάψει κόσμο 5 μέτρα κάτω από το έδαφος".
Οπότε πριν προσέξω εγώ να μη μπερδέψω το εικονικό με το πραγματικό... πρόσεξε εσύ να μη μπερδέψεις την άνευ λογικής γκρίνια με την ορθά αιτιολογημένη άποψη.
Κατά δεύτερον... προσωπολάτρης δεν υπήρξα ποτέ αλλά επειδή δεν συμφώνησα μαζί σου θεώρησες ότι είμαι (άρα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι και εσύ την γνώμη του άλλου και όχι να τον χαρακτηρίζεις επειδή είναι αντίθετος στην δικιά σου). O Sergio δεν με ψήνει γιατί δεν είμαι φαν της νέας Πορτογαλικής σχολής προπονητών -τους θεωρώ υπερεκτιμημένους, βγάλαν έναν Mourinho και από τότε μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τους Special one,two,three κτλ.-. Από εκεί και πέρα παίρνοντας όλα τα γεγονότα (πορεία ως τώρα, γνώση του που έρχετε κτλ.) και αξιολογώντας τα φτάνω στο πόρισμα ότι κατ' εμέ είναι καλύτερος από κάποιους άλλους που ακούστηκαν πχ. Di Mateo -που τον θεωρώ απάτη-. Όλα αυτά με οδηγούν στην άποψη ότι είναι μια χαρά επιλογή.
Αν μου φέρουν όμως Yakin πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Ελπίζω να σου κάνει αυτό και να μη βγω προσωπολάτρης του Murat.
Το λήγω εδώ και αναμένω τον νέο coach.
Ατυχεστατα τα 'παραδειγματα' του Ζεσους και εκει που αναφερεις 'δεν γουσταρω τη μαπα του',μονο καποιος που θα ηθελε να δημιουργησει εντυπωσεις υποτιμωντας τη νοημοσυνη ολων βγαζοντας παραλληλα και κομπλεξ,μπορουσε να τα αναφερει.Και στις μερες μας το κομπλεξ μπορει να βαφτιστει και ως 'ορθα αιτιολογημενη αποψη'.
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι ο Ντι Ματεο ειναι υπερεκτιμημενος.Προσωπικα θα ηθελα Μαρκεβιτς.