Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
-
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Γι αυτό που παιζουμε μπροστα ο παικτης ειναι ιδανικος καβασακι
https://www.transfermarkt.co.uk/kento-s ... er/1144627
https://www.transfermarkt.co.uk/kento-s ... er/1144627
- Kabamaru11
https://www.transfermarkt.com/wesley-mo ... ler/381362
Μεγαλο πουλεν καποτε,δυναμιτης με την Μπριζ,μετα απο καιρο,φαινεται να βρισκει τον χαμενο του εαυτο στην Β Τουρκιας.
Μεγαλο πουλεν καποτε,δυναμιτης με την Μπριζ,μετα απο καιρο,φαινεται να βρισκει τον χαμενο του εαυτο στην Β Τουρκιας.
- loukas karadimos
Δεν ξερω αν εδω ειναι το σωστο μερος να το βαλω αυτο η αν λεει κατι αλλα πηρα τα ποσα των μεταγραφων απο το 12/13 και επειτα για να δω τι δωσαμε, τι πηραμε
TRANSFER SALE
0.22 1.95
2.8 0.1
0.77 1.77
7.57 3.65
6.55 11.2
7.65 3.2
12.4 11.75
8.85 5.05
6.7 11.77
3 24.5
6.43 5.81
4.75 30.95
7.1 30.95
74.79 142.65
Συνολο -67.86
δηλαδη υπαρχουν περιπου 67 εκατομυρια πλεονασμα στο ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ισοζυγιο της διαχειρισης Σαββιδη τα τελευται 12 χρονια. καθολου ασχημα και ενα νουμερο σχετικα αυθαιρετο για το παρον
δεν ξερω τι παραπανω εσοδα προσδοκα ο Ιβαν αλλ νομιζω οτι απο πωλησεις πηγε σουπερ
ελπιζω ενα σοβαρο ποσο να πεσει το καλοκαιρι
με ενα 20ρικο σηκωνεις πρωταθλημα αν ολοι εκει μεσα δουλεψουν προς την ιδια κατευθηνση, η μαγια υπαρχει
TRANSFER SALE
0.22 1.95
2.8 0.1
0.77 1.77
7.57 3.65
6.55 11.2
7.65 3.2
12.4 11.75
8.85 5.05
6.7 11.77
3 24.5
6.43 5.81
4.75 30.95
7.1 30.95
74.79 142.65
Συνολο -67.86
δηλαδη υπαρχουν περιπου 67 εκατομυρια πλεονασμα στο ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ισοζυγιο της διαχειρισης Σαββιδη τα τελευται 12 χρονια. καθολου ασχημα και ενα νουμερο σχετικα αυθαιρετο για το παρον
δεν ξερω τι παραπανω εσοδα προσδοκα ο Ιβαν αλλ νομιζω οτι απο πωλησεις πηγε σουπερ
ελπιζω ενα σοβαρο ποσο να πεσει το καλοκαιρι
με ενα 20ρικο σηκωνεις πρωταθλημα αν ολοι εκει μεσα δουλεψουν προς την ιδια κατευθηνση, η μαγια υπαρχει
Αγοράζεις Βιετέσκα (εφ' όσον δείξει θετικά στοιχεία), Κουλούρη, Ουρτάδο, Κυριακόπουλο και τον πολυθεσίτη Λιάβα.
Φέρνεις ελεύθερους Τορουναρίγκα για κεντρικό αμυντικό, Γκάιτς για δεξί μπακ. Μαρίν και Λιούμπισιτς στο κέντρο. Μάινα (της Κολωνίας) και Ναβάρο (της Μαγιόρκα) για μεσοεπιθετικούς/ἔξτρέμ. Θα δώσεις ίσως κάτι παραπάνω για τα συμβόλαιά τους αλλά αφενός θα τους πάρεις τζάμπα αφετέρου θα έχουν μεταπωλητική αξία.
Ετσι φτιάχνεις μια ομάδα με πληρότητα τόσο ποσοτικά όσο κυρίως ποιοτικά.
Τα χρήματα που θα απαιτηθούν καλύπτονται εύκολα από ένα μέρος των εσόδων από την μεταγραφή Τζίμα αλλά και από την απαλλαγή αρκετών συμβολαίων.
Για επιθετικούς δεν ξέρω ποιος θα ήθελα να είναι ο βασικός που θα πλαισίωνε τους υπόλοιπους. Ισως ο Τσάλοφ ? Σ' αυτό δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν ξέρω πραγματικά τι είδους φορ θέλουμε. Και μάλλον δεν ξέρει κανείς.
Φέρνεις ελεύθερους Τορουναρίγκα για κεντρικό αμυντικό, Γκάιτς για δεξί μπακ. Μαρίν και Λιούμπισιτς στο κέντρο. Μάινα (της Κολωνίας) και Ναβάρο (της Μαγιόρκα) για μεσοεπιθετικούς/ἔξτρέμ. Θα δώσεις ίσως κάτι παραπάνω για τα συμβόλαιά τους αλλά αφενός θα τους πάρεις τζάμπα αφετέρου θα έχουν μεταπωλητική αξία.
Ετσι φτιάχνεις μια ομάδα με πληρότητα τόσο ποσοτικά όσο κυρίως ποιοτικά.
Τα χρήματα που θα απαιτηθούν καλύπτονται εύκολα από ένα μέρος των εσόδων από την μεταγραφή Τζίμα αλλά και από την απαλλαγή αρκετών συμβολαίων.
Για επιθετικούς δεν ξέρω ποιος θα ήθελα να είναι ο βασικός που θα πλαισίωνε τους υπόλοιπους. Ισως ο Τσάλοφ ? Σ' αυτό δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν ξέρω πραγματικά τι είδους φορ θέλουμε. Και μάλλον δεν ξέρει κανείς.
-
Αυτό που όλοι προτείνουν περιπτώσεις που αυτός που κάνει τον μεγαλομετοχο δεν θα πληρώσει μια για να τους πάρει να το κοιτάξουμε λίγο...γιατί στις πωλήσεις πρώτος είναι. Και εφόσον κάνουμε τέτοιες πωλήσεις και έχουμε να ανταγωνιστουμε ομαδες που ενώ δεν έχουν κάνει τέτοιες πωλήσεις και δεν έχουν τόσα έσοδα από Ευρώπη κάνουν αγορές με 6 και με 7 (βλ.Πινεδα , Τετε), μάλλον και εμείς πρέπει να ανεβάσουμε τις τιμές και των αγορών μας τουλάχιστον σε αυτά τα επίπεδα.
-
Καλά Ναβάρο δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα. Για Μάινα,Λιούμπισιτς και Μάριν προϋπόθεση είναι να κινηθείς απο τώρα. Μην έχουμε πέρα απο Μεϊετάδα και Βιετσεκιάδα φοβάμαι το καλοκαίρι.
- Montrealiotis
Πρώτα πρέπει να μάθουμε σε ποια διοργάνωση της Ευρώπης θα παίξουμε. Κατά το τέλος Αυγούστου θα δούμε αν πρέπει να αποκτηθεί ο Μειτε ή ο Βιετεσκα και φυσικά θα κάνουμε 2-3 ακόμα μεταγραφές.
-
Δεν έχει σημασία η διοργάνωση. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και που επιτρέπει η τσέπη μας. Εξάλλου δεν λειτουργούμε ποτέ με γνώμονα τα κέρδη που μπορεί να φέρει η Ευρώπη.Montrealiotis έγραψε:Πρώτα πρέπει να μάθουμε σε ποια διοργάνωση της Ευρώπης θα παίξουμε. Κατά το τέλος Αυγούστου θα δούμε αν πρέπει να αποκτηθεί ο Μειτε ή ο Βιετεσκα και φυσικά θα κάνουμε 2-3 ακόμα μεταγραφές.
Πόσο πιθανό είναι να πληρωθούν οι ρήτρες. Αν ήταν 200-300χιλ μπορεί.
Όσο πληρώθηκε η ρήτρα Μειτέ, Ολιβέιρα που ήταν εκατομμύρια κλπ.. άλλο τόσο πιθανό είναι να πληρωθούν και οι τωρινές. Μάλιστα εκείνες οι ρήτρες δεν πληρώθηκαν μετά απο κατάκτηση Πρωταθλημάτων. Άρα γιατί να πληρωθούν αυτές τώρα?
Πάντως αν είναι να γεμίσουν το ρόστερ με ελεύθερους βετεράνους, ας δώσουν τα λεφτά στον Κωνσταντέλια, να προωθήσουν 3-4 παίκτες απο τις ακαδημίες με μια γερή μεταγραφή στα φόρ ή στα χάφ σε καλή ηλικία. Να πωληθούν και κάποια παίκτες, να φύγουν και κάποια συμβόλαια.
Τι δείχνει η ιστορία?
-Πώληση Κωνσταντέλια 25-30εκ, με διθυραμβικά-δακρύβρεχτα άρθρα στο βαζελοσαιτ.
- Αγορά ενός μέτριου ξένου μεσοεπιθετικού με αναβάθμιση Σορετίρε,
- και 31 Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου κλασικά οτι περισσέψει χωρίς ομάδα για σεντερ μπακ, αμυντικό χαφ, επιθεση.
Όσο πληρώθηκε η ρήτρα Μειτέ, Ολιβέιρα που ήταν εκατομμύρια κλπ.. άλλο τόσο πιθανό είναι να πληρωθούν και οι τωρινές. Μάλιστα εκείνες οι ρήτρες δεν πληρώθηκαν μετά απο κατάκτηση Πρωταθλημάτων. Άρα γιατί να πληρωθούν αυτές τώρα?
Πάντως αν είναι να γεμίσουν το ρόστερ με ελεύθερους βετεράνους, ας δώσουν τα λεφτά στον Κωνσταντέλια, να προωθήσουν 3-4 παίκτες απο τις ακαδημίες με μια γερή μεταγραφή στα φόρ ή στα χάφ σε καλή ηλικία. Να πωληθούν και κάποια παίκτες, να φύγουν και κάποια συμβόλαια.
Τι δείχνει η ιστορία?
-Πώληση Κωνσταντέλια 25-30εκ, με διθυραμβικά-δακρύβρεχτα άρθρα στο βαζελοσαιτ.
- Αγορά ενός μέτριου ξένου μεσοεπιθετικού με αναβάθμιση Σορετίρε,
- και 31 Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου κλασικά οτι περισσέψει χωρίς ομάδα για σεντερ μπακ, αμυντικό χαφ, επιθεση.
Υποτίθεται ότι μετά τα 20 Μ από τον Τζίμα θα κινηθείς πιο άνετα στις μεταγραφές.Maezono Masakiyo έγραψε:Καλά Ναβάρο δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα. Για Μάινα,Λιούμπισιτς και Μάριν προϋπόθεση είναι να κινηθείς απο τώρα. Μην έχουμε πέρα απο Μεϊετάδα και Βιετσεκιάδα φοβάμαι το καλοκαίρι.
-
Εδω και χρόνια με τέτοιες υποθέσεις πορευόμαστε.
Ναι όπως το 2021 που κ καλά υπήρχε πακέτο στήριξης του Λουτσεσκου 20 μιλιονς γιουρος... Κατάληξη γνωστή Ράφτες, Μιτριτσες κλπ
Εγώ πιστεύω ότι θα αλλιώς του χρόνου.Maezono Masakiyo έγραψε:Εδω και χρόνια με τέτοιες υποθέσεις πορευόμαστε.
Δεν περιμένω να ανοίξουν οι ουρανοί και να πέφτουν λεφτά.
Αλλά θεωρώ ως δεδομένο ότι θα κινηθούμε καλύτερα στην αγορά. Και κυρίως σε παίκτες που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία. Είναι καιρός να αλλάξουμε την μεταγραφική πολιτικἠ.
Είμαι αισιόδοξος επειδή υπάρχει πλέον η οικονομική βάση.
Τώρα αν δω ότι πάμε πάλι για παίκτες τελειωμένους στα 30φεύγα τους προφανώς και θα έχεις δίκιο κι εγώ θα έχω διαψευστεί.
Βἐβαια πολλά θα εξαρτηθούν και ποιος θα είναι ο προπονητής.
Τα 15 μυρια του κουλιε δεν ήταν αρκετά για αλλαγή στην προσέγγιση του προηγούμενου καλοκαιριού, τα 22 του τζιμα γιατί να είναι ενόψει επόμενου καλοκαιριού χωρίς καν προοπτική τσλ και ενδεχομένως ούτε γιουρόπα όπως πέρσι ;
-
Ettien26 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα αλλιώς του χρόνου.Maezono Masakiyo έγραψε:Εδω και χρόνια με τέτοιες υποθέσεις πορευόμαστε.
Δεν περιμένω να ανοίξουν οι ουρανοί και να πέφτουν λεφτά.
Αλλά θεωρώ ως δεδομένο ότι θα κινηθούμε καλύτερα στην αγορά. Και κυρίως σε παίκτες που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία. Είναι καιρός να αλλάξουμε την μεταγραφική πολιτικἠ.
Είμαι αισιόδοξος επειδή υπάρχει πλέον η οικονομική βάση.
Τώρα αν δω ότι πάμε πάλι για παίκτες τελειωμένους στα 30φεύγα τους προφανώς και θα έχεις δίκιο κι εγώ θα έχω διαψευστεί.
Βἐβαια πολλά θα εξαρτηθούν και ποιος θα είναι ο προπονητής.
Μακάρι να έχεις εσυ δίκιο και οι υπεύθυνοι να είναι ήδη σε επαφές για παράδειγμα με παίκτες ηλικίας 24-28 που λήγουν τα συμβόλαια τους και αγωνίζονται σε θέσεις που πονάμε απο β εθνικές χωρών όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ισπανία η απο ομάδες πρωτής κατηγορίας αυτών των χωρών που αγωνίζονται απο το 6-7 και κάτω. Μακάρι να κάνουμε ξέρω γω με τον Λιούμπισιτς οτι έκανε ο βάζελος με τον Μαξίμοβιτς. Δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω περισσότερο απο το να έχεις δικιο και να χω άδικο, ειλικρινά. Απλα με εξαίρεση το καλοκαίρι του 2016 και ως ένα μικρότερο βαθμο το καλοκαίρι του 2023(που οι παίκτες δεν ήρθαν έγκαιρα αλλα ήταν αξιόλογοι) δεν θυμάμαι πολλές τέτοιες θερινές μεταγραφικές περιόδους.