2. Mohamed Mady Camara
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Μάλλον διαβάζουν το σάιτ από την ομάδα
. Μετά το κατέβασμα των χεριών του Μιχα, τον ορισμό για Πέμπτη του αγώνα με την αεκ τώρα ήρθε να τριτωσει το λογικό στις αποφάσεις με δήλωση του Καμαρά να εκτίσει στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Τον σώζουν τα γκολ με το κεφάλι.
Σε δημιουργία δεν περνάει τη βάση.
Στα αμυντικά απλά τρέχει.
Σε κάθε ματς έχει 2 σοβαρά λάθη για να φας γκολ.
Είναι τέτοιο το επίπεδο των χαφ φέτος, που ξεχωρίζει αλλά πραγματικά δεν έχω δει τον παίκτη Καμαρά να κυριαρχεί στο κέντρο έστω και σε ένα παιχνίδι.
Σε δημιουργία δεν περνάει τη βάση.
Στα αμυντικά απλά τρέχει.
Σε κάθε ματς έχει 2 σοβαρά λάθη για να φας γκολ.
Είναι τέτοιο το επίπεδο των χαφ φέτος, που ξεχωρίζει αλλά πραγματικά δεν έχω δει τον παίκτη Καμαρά να κυριαρχεί στο κέντρο έστω και σε ένα παιχνίδι.
Ωραίο το τέρμα αλλα γιατί περπατούσε σε όλο το παιχνίδι? Τι εγινε, την είδε Κούρτιτς?
- Μπαρκαρούτσος
Γενικά φαίνεται αδιάφορος στην άμυνα.VfB v2 έγραψε:Ωραίο το τέρμα αλλα γιατί περπατούσε σε όλο το παιχνίδι? Τι εγινε, την είδε Κούρτιτς?
Τον ψήφισα mvp για το γκολ αλλά δεν μου άρεσε
Σαν να βρίσκεται στα χαμένα μέσα στο γήπεδο .. δεν έχει ξεκάθαρο ρόλο ή δεν μπορεί να ανταποκριθει .. δεν μπορώ να καταλάβω
Ανυπομονώ να τον δω με Μειτε
Σαν να βρίσκεται στα χαμένα μέσα στο γήπεδο .. δεν έχει ξεκάθαρο ρόλο ή δεν μπορεί να ανταποκριθει .. δεν μπορώ να καταλάβω
Εγώ ανυπομονώ να τον δω στον πάγκο και το καλοκαίρι σε καμιά Αραβία.-keeper- έγραψε:Τον ψήφισα mvp για το γκολ αλλά δεν μου άρεσε
Αν είναι καλά ο Μεϊτέ, το δίδυμο στο κέντρο είναι Μεϊτέ-Οζντόεφ και πρώτη αλλαγή ο Πένια.
- ΑποστόληςΑ
Αυτός σήμερα όπως κι ο Ντεσπόντοφ, δεν έκανε σχεδόν τίποτα
Πολύ λίγα πράγματα, κάτι κοντινές πασούλες ξερωγώ
Αλλά με μια ακόμα κεφαλιά, καθάρισε το παιχνίδι στο τέλος και έδωσε άλλους 3 βαθμούς στην ομάδα
Αλλά με μια ακόμα κεφαλιά, καθάρισε το παιχνίδι στο τέλος και έδωσε άλλους 3 βαθμούς στην ομάδα
- Μπαρκαρούτσος
-
- Mr Ξερόλας 2019
Χάλια κ σήμερα, τον σώνει Ας πούμε το γκολ.Special 4 έγραψε:Αυτός σήμερα όπως κι ο Ντεσπόντοφ, δεν έκανε σχεδόν τίποτα
Για να τον δούμε κ με Μειτε.
Καλός σήμερα, όχι μόνο για το γκολ αλλά κυρίως για το ότι έτρεχε για δύο.
Eνταξει έδωσε καμία έξι εφτά πόντους στην ομάδα σιγά τα αυγά. Στηρίζουμε Σαματα για τον χαβά εμείς.