Basket League 2024-25
-
Re: Basket League 2024-25
Εμένα δε μ’ απασχολούν τα λεωφορεία και οι βενζίνες, αλίμονο επαγγελματική ομάδα να σκέφτεται έτσι.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος των "οπαδών" του ΠΑΟΚ που προτιμάει να χάσει η ομάδα τους για να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Κατ’ εμέ, όποιος σκέφτεται έτσι, δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι αντί-Άρης.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος των "οπαδών" του ΠΑΟΚ που προτιμάει να χάσει η ομάδα τους για να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Κατ’ εμέ, όποιος σκέφτεται έτσι, δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι αντί-Άρης.
- BlackMagicPAOK
Συμφωνώ με τους Giannis, kat!
ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα...
Βέβαια, ο αρης πρέπει να είναι στην Α1.
Για τα μεταξύ μας ντέρμπι, για τον ανταγωνισμό μεταξύ μας, για την πόλη.
Για να νιώθουν και οι γαυροβαζελοι κάποια απειλή.
Και για να μην κλείσει η ερτ3
ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα...
Βέβαια, ο αρης πρέπει να είναι στην Α1.
Για τα μεταξύ μας ντέρμπι, για τον ανταγωνισμό μεταξύ μας, για την πόλη.
Για να νιώθουν και οι γαυροβαζελοι κάποια απειλή.
Και για να μην κλείσει η ερτ3

-
Αναφέρω απλά το πρόγραμμα του συμπολίτη
Μαρούσι-Άρης
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Αρης
Άρης-Λαύριο
Άρης-ΠΑΟ
Παίζει με τους 2 άμεσους ανταγωνιστές του (Μαρούσι, Λαύριο), 2 από τους 5 που ισοβαθμούν στην 3η θέση (ΠΑΟΚ, Πανιώνιος), και με τον 1ο.
Δυστυχώς για εκείνους βλέπω 2 νίκες μάξιμουμ, επομένως δεν χρειάζονται καμία βοήθεια εκ μέρους μας για να φουνταρουν. Και μέσα σε όλα, αλλάζουν προπονητή για να φέρουν τον Βετουλα. Δύσκολη χρονιά για τους γείτονες
Μαρούσι-Άρης
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Αρης
Άρης-Λαύριο
Άρης-ΠΑΟ
Παίζει με τους 2 άμεσους ανταγωνιστές του (Μαρούσι, Λαύριο), 2 από τους 5 που ισοβαθμούν στην 3η θέση (ΠΑΟΚ, Πανιώνιος), και με τον 1ο.
Δυστυχώς για εκείνους βλέπω 2 νίκες μάξιμουμ, επομένως δεν χρειάζονται καμία βοήθεια εκ μέρους μας για να φουνταρουν. Και μέσα σε όλα, αλλάζουν προπονητή για να φέρουν τον Βετουλα. Δύσκολη χρονιά για τους γείτονες
- kataramenos5
Γιατι, έμαθε να ρίχνει μπετά;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Off-topic, αλλά παίζει να κλείνει ο Μπόγρης στον Ερμή Αγιάς Λάρισας - Ηρακλής και να γίνεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος του μπάσκετ!

-
[quote="DonnieMcGrath"]Αναφέρω απλά το πρόγραμμα του συμπολίτη
Μαρούσι-Άρης
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Αρης
Άρης-Λαύριο
Άρης-ΠΑΟ
Δυστυχώς για εκείνους βλέπω 2 νίκες μάξιμουμ, επομένως δεν χρειάζονται καμία βοήθεια εκ μέρους μας για να φουνταρουν. Και μέσα σε όλα, αλλάζουν προπονητή για να φέρουν τον Βετουλα. Δύσκολη χρονιά για τους γείτονες[/quote]
Μακάρι να κερδίσουν Πανιώνιο και Καρδίτσα και να βγούμε 4οι.
Μαρούσι-Άρης
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Αρης
Άρης-Λαύριο
Άρης-ΠΑΟ
Δυστυχώς για εκείνους βλέπω 2 νίκες μάξιμουμ, επομένως δεν χρειάζονται καμία βοήθεια εκ μέρους μας για να φουνταρουν. Και μέσα σε όλα, αλλάζουν προπονητή για να φέρουν τον Βετουλα. Δύσκολη χρονιά για τους γείτονες[/quote]
- Μπαρκαρούτσος
Έκανε κάτι stories ο Ντιπιτζής, έφαγε κάτι μήνες εκτός γηπέδων, ζήτησε αναστολή της ποινής μέχρι την εκδίκαση του εφετείου, την πήρε και την ίδια μέρα τον κατήγγειλαν ξανά οι Αναπτυξιακοί, για άλλα stories που έκανε την ίδια μέρα του ντέρμπυ.
Τι σιχάματα είστε ρε, όλοι μαζί!
Τι σιχάματα είστε ρε, όλοι μαζί!
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα δεχτώ να μη μπούμε 4άδα αν δω τον αυτοκράτορα να συνεχίζει την μακρά παράδοση του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας στις περιοδείες στην πανέμορφη ελληνική ύπαιθροnikos ioannidis έγραψε:DonnieMcGrath έγραψε:Αναφέρω απλά το πρόγραμμα του συμπολίτη
Μαρούσι-Άρης
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Αρης
Άρης-Λαύριο
Άρης-ΠΑΟ
-
Νοοτροπίες σαν την δική σου δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ και στον αθλητισμό γενικότερα.
Εσύ το αποφασίζεις αυτό;nikos ioannidis έγραψε:Νοοτροπίες σαν την δική σου δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ και στον αθλητισμό γενικότερα.
-
- thomas Murg
Πραγματική ιστορία από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.
Η ΠΑΟΚΑΡΑ μας παίζει ματς ζωής και θανάτου με τον σκώληκα στο παλατάκι. Εάν χάσουμε βουλιάζουμε στην Α2. (με έναν αστερίσκο από τον οποίο τελικά ξεπήδησε ο απομηχανής θεός που μας έσωσε γιατί ο θεός του πολέμου προφανέστατα και ήθελε να μας βουλιάξει).
Βλέπω το ματς σε σπορκαφέ. Οι φίλοι και συνοπαδοί είναι σχεδόν όλοι στο γήπεδο. Δίπλα μου κάθεται ένα παλληκαράκι γύρω στα 18. Τον ρωτάω τι ομάδα είσαι; Άρης μου λέει. Προφανώς, παρακαλάς να κερδίσετε του λέω. Όχι μου λέει το παλληκάρι που ήταν και πολύ ευγενική φυσιογνωμία. Φίλε μου, του λέω εκφράσου ελεύθερα. Κι εγώ στη θέση σου να πέσετε θα ήθελα, του λέω.
Γέλασε με νόημα και στη συνέχεια εκφραζόταν ελεύθερα και πανηγύριζε τα καλάθια του Μάσεϊ που μας πήρε σχεδόν μόνος του ο φούστης.
Στράβωσε ο πιτσιρικάς όταν ο Αλεξανδρής μετά το κύπελλο των ξυρισμένων κεφαλιών ζευγάρωσε τα καλά που έκανε στον ΠΑΟΚ και ο Κολοσσός έχασε από τη χάρτινη (αναχρονισμός).
Η ΠΑΟΚΑΡΑ μας παίζει ματς ζωής και θανάτου με τον σκώληκα στο παλατάκι. Εάν χάσουμε βουλιάζουμε στην Α2. (με έναν αστερίσκο από τον οποίο τελικά ξεπήδησε ο απομηχανής θεός που μας έσωσε γιατί ο θεός του πολέμου προφανέστατα και ήθελε να μας βουλιάξει).
Βλέπω το ματς σε σπορκαφέ. Οι φίλοι και συνοπαδοί είναι σχεδόν όλοι στο γήπεδο. Δίπλα μου κάθεται ένα παλληκαράκι γύρω στα 18. Τον ρωτάω τι ομάδα είσαι; Άρης μου λέει. Προφανώς, παρακαλάς να κερδίσετε του λέω. Όχι μου λέει το παλληκάρι που ήταν και πολύ ευγενική φυσιογνωμία. Φίλε μου, του λέω εκφράσου ελεύθερα. Κι εγώ στη θέση σου να πέσετε θα ήθελα, του λέω.
Γέλασε με νόημα και στη συνέχεια εκφραζόταν ελεύθερα και πανηγύριζε τα καλάθια του Μάσεϊ που μας πήρε σχεδόν μόνος του ο φούστης.
Στράβωσε ο πιτσιρικάς όταν ο Αλεξανδρής μετά το κύπελλο των ξυρισμένων κεφαλιών ζευγάρωσε τα καλά που έκανε στον ΠΑΟΚ και ο Κολοσσός έχασε από τη χάρτινη (αναχρονισμός).
- thomas Murg
- Maurice_Escargot
Αυτο το ματς το 2008 με τον αρη ειχε τον περισσοτερο κοσμο σε μπασκετικο παιχνιδι που εχει γινει στο Παλατακι. Ακομη θυμαμαι πως βουιζαν τα αυτια μου. Τσιακος, Michael Jordan, Gilespie, ολη η αφροκρεμα.
Η ομαδα εκανε την επιλογη της με την Πορτο στο Europe Cup φετος κι επραξε σωστα.
Εκει ομως ηταν αλλη συνθηκη. Προφανως δεν θα κατσει να χασει απο τον Κολοσσο ο Χατζο, αλλα ετσι κι αλλιως μπορει ο Κολοσσος να κερδισει με το σπαθι του. Δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες των ομαδων.
1 Μαρτιου θα ειναι ο αγωνας που θα πρεπει να σκυλιασουμε.
Η ομαδα εκανε την επιλογη της με την Πορτο στο Europe Cup φετος κι επραξε σωστα.
Εκει ομως ηταν αλλη συνθηκη. Προφανως δεν θα κατσει να χασει απο τον Κολοσσο ο Χατζο, αλλα ετσι κι αλλιως μπορει ο Κολοσσος να κερδισει με το σπαθι του. Δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες των ομαδων.
1 Μαρτιου θα ειναι ο αγωνας που θα πρεπει να σκυλιασουμε.