Basket League 2024-25

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
nikos ioannidis

Re: Basket League 2024-25

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Εμένα δε μ’ απασχολούν τα λεωφορεία και οι βενζίνες, αλίμονο επαγγελματική ομάδα να σκέφτεται έτσι.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος των "οπαδών" του ΠΑΟΚ που προτιμάει να χάσει η ομάδα τους για να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Κατ’ εμέ, όποιος σκέφτεται έτσι, δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι αντί-Άρης.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Συμφωνώ με τους Giannis, kat!

ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα...

Βέβαια, ο αρης πρέπει να είναι στην Α1.
Για τα μεταξύ μας ντέρμπι, για τον ανταγωνισμό μεταξύ μας, για την πόλη.
Για να νιώθουν και οι γαυροβαζελοι κάποια απειλή.

Και για να μην κλείσει η ερτ3 :D
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Αναφέρω απλά το πρόγραμμα του συμπολίτη
Μαρούσι-Άρης
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Αρης
Άρης-Λαύριο
Άρης-ΠΑΟ

Παίζει με τους 2 άμεσους ανταγωνιστές του (Μαρούσι, Λαύριο), 2 από τους 5 που ισοβαθμούν στην 3η θέση (ΠΑΟΚ, Πανιώνιος), και με τον 1ο.

Δυστυχώς για εκείνους βλέπω 2 νίκες μάξιμουμ, επομένως δεν χρειάζονται καμία βοήθεια εκ μέρους μας για να φουνταρουν. Και μέσα σε όλα, αλλάζουν προπονητή για να φέρουν τον Βετουλα. Δύσκολη χρονιά για τους γείτονες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: Σ αυτο το τελευταίο θα με βρεις απεναντι.
Δε τους μπορω αλλο
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Off-topic, αλλά παίζει να κλείνει ο Μπόγρης στον Ερμή Αγιάς Λάρισας - Ηρακλής και να γίνεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος του μπάσκετ!
Γιατι, έμαθε να ρίχνει μπετά; :D
nikos ioannidis

[quote="DonnieMcGrath"]Αναφέρω απλά το πρόγραμμα του συμπολίτη
Μαρούσι-Άρης
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Αρης
Άρης-Λαύριο
Άρης-ΠΑΟ

Παίζει με τους 2 άμεσους ανταγωνιστές του (Μαρούσι, Λαύριο), 2 από τους 5 που ισοβαθμούν στην 3η θέση (ΠΑΟΚ, Πανιώνιος), και με τον 1ο.

Δυστυχώς για εκείνους βλέπω 2 νίκες μάξιμουμ, επομένως δεν χρειάζονται καμία βοήθεια εκ μέρους μας για να φουνταρουν. Και μέσα σε όλα, αλλάζουν προπονητή για να φέρουν τον Βετουλα. Δύσκολη χρονιά για τους γείτονες[/quote]

Μακάρι να κερδίσουν Πανιώνιο και Καρδίτσα και να βγούμε 4οι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έκανε κάτι stories ο Ντιπιτζής, έφαγε κάτι μήνες εκτός γηπέδων, ζήτησε αναστολή της ποινής μέχρι την εκδίκαση του εφετείου, την πήρε και την ίδια μέρα τον κατήγγειλαν ξανά οι Αναπτυξιακοί, για άλλα stories που έκανε την ίδια μέρα του ντέρμπυ.

Τι σιχάματα είστε ρε, όλοι μαζί!
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

nikos ioannidis έγραψε:
DonnieMcGrath έγραψε:Αναφέρω απλά το πρόγραμμα του συμπολίτη
Μαρούσι-Άρης
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Αρης
Άρης-Λαύριο
Άρης-ΠΑΟ

Δυστυχώς για εκείνους βλέπω 2 νίκες μάξιμουμ, επομένως δεν χρειάζονται καμία βοήθεια εκ μέρους μας για να φουνταρουν. Και μέσα σε όλα, αλλάζουν προπονητή για να φέρουν τον Βετουλα. Δύσκολη χρονιά για τους γείτονες

Μακάρι να κερδίσουν Πανιώνιο και Καρδίτσα και να βγούμε 4οι.
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα δεχτώ να μη μπούμε 4άδα αν δω τον αυτοκράτορα να συνεχίζει την μακρά παράδοση του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας στις περιοδείες στην πανέμορφη ελληνική ύπαιθρο
nikos ioannidis

Νοοτροπίες σαν την δική σου δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ και στον αθλητισμό γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

nikos ioannidis έγραψε:Νοοτροπίες σαν την δική σου δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ και στον αθλητισμό γενικότερα.
Εσύ το αποφασίζεις αυτό;
nikos ioannidis

Ναι, εγώ!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Πραγματική ιστορία από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.
Η ΠΑΟΚΑΡΑ μας παίζει ματς ζωής και θανάτου με τον σκώληκα στο παλατάκι. Εάν χάσουμε βουλιάζουμε στην Α2. (με έναν αστερίσκο από τον οποίο τελικά ξεπήδησε ο απομηχανής θεός που μας έσωσε γιατί ο θεός του πολέμου προφανέστατα και ήθελε να μας βουλιάξει).
Βλέπω το ματς σε σπορκαφέ. Οι φίλοι και συνοπαδοί είναι σχεδόν όλοι στο γήπεδο. Δίπλα μου κάθεται ένα παλληκαράκι γύρω στα 18. Τον ρωτάω τι ομάδα είσαι; Άρης μου λέει. Προφανώς, παρακαλάς να κερδίσετε του λέω. Όχι μου λέει το παλληκάρι που ήταν και πολύ ευγενική φυσιογνωμία. Φίλε μου, του λέω εκφράσου ελεύθερα. Κι εγώ στη θέση σου να πέσετε θα ήθελα, του λέω.

Γέλασε με νόημα και στη συνέχεια εκφραζόταν ελεύθερα και πανηγύριζε τα καλάθια του Μάσεϊ που μας πήρε σχεδόν μόνος του ο φούστης.

Στράβωσε ο πιτσιρικάς όταν ο Αλεξανδρής μετά το κύπελλο των ξυρισμένων κεφαλιών ζευγάρωσε τα καλά που έκανε στον ΠΑΟΚ και ο Κολοσσός έχασε από τη χάρτινη (αναχρονισμός).
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ως ΠΑΟΚ να κάνουμε το καθήκον μας

διφορούμενο :lol:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μετά τον απομηχανή θεό εμφανίζεται και η Πυθία και πάμε για..τραγωδία. :lol:
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Αυτο το ματς το 2008 με τον αρη ειχε τον περισσοτερο κοσμο σε μπασκετικο παιχνιδι που εχει γινει στο Παλατακι. Ακομη θυμαμαι πως βουιζαν τα αυτια μου. Τσιακος, Michael Jordan, Gilespie, ολη η αφροκρεμα.

Η ομαδα εκανε την επιλογη της με την Πορτο στο Europe Cup φετος κι επραξε σωστα.

Εκει ομως ηταν αλλη συνθηκη. Προφανως δεν θα κατσει να χασει απο τον Κολοσσο ο Χατζο, αλλα ετσι κι αλλιως μπορει ο Κολοσσος να κερδισει με το σπαθι του. Δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες των ομαδων.

1 Μαρτιου θα ειναι ο αγωνας που θα πρεπει να σκυλιασουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”