Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Sastre
1
0%
Kędziora
1
0%
Μιχαηλίδης
3
1%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab (C)
3
1%
Meïtè
10
4%
A. Živkovic
33
14%
Κωνσταντέλιας
37
15%
Taison
34
14%
Thomas
111
46%
Samatta
4
2%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Näsberg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 239

prist64

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από prist64 »

σας εχει πεσει ή ακομη
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Συνεχιζω να διαφωνω στη χρηση λεξεων οπως στησιμο και σφαξιμο. Καταρχην δε χρειαζεται αυτη η λογικη για να μεγαλωσουμε τη νικη μας.

Επισης παραλληλα, επιμενω πως ενω πολλοι ακουω να μιλανε για σφαξιμο δεν επικεντρωνωντε οσο θα επρεπε στην πρωτη κιτρινη, Μιλαμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ και οι περισσοτεροι μιλανε αν ειναι κιτρινη η οχι. Δεν εχει σημασια αν ειναι στημενος ο διαιτητης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Μπορει να δωθει καρτα σε επικυνδηνο τακλιν ακομα και αν παρει μπαλα πρωτος ο Μηχαηλιδης αλλα δεν εγινε αυτο. Και πολυ πιο πριν φτανει στη μπαλα και κραταει κατω το ποδι. Ξεκαθαρο τεραστιο λαθος επιρρεαζει το ματς και φυσικα δινει σε ολους το δικαιωμα να πουν οτι εισαι στημενος. Πρεπει να υπαρχει βαρ σε τετοιες φασεις.

Ειναι ξεκαθαρο πια οτι ο επιρρεασμος των ματς διαιτητικα γινεται μεσω του να φερνουν διαιτητες μη καταληλου επιπεδου για να γινει το ματς μπουρδελο.

Επισης οσον αφορα τα πλαυ οφφ και τη μαχη του πρωταθληματος, τη μεγαλυτερη διαφορα την εκαναν τα 4 φιλικα που επαιξε η χαρτινη. Ξεκαθαρο οτι πρεπει να μειωθουν οι ομαδες.

Γενικα θεωρω ειναι χαζη η συνομοσιολογεια για στημενα, επικεντρωσου επικοινωνιακα και ανεδειξε το τεραστιο διαιτητικο λαθος που πραγματι εγεινε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

chrisg4 έγραψε:Στο 1:54 ανατρίχιασα. Απίστευτο…

Αν ήταν ίδια γωνία θα έλεγα ότι ζούσαμε στο Matrix
Πάσα σπάσιμο Brandon, τελείωμα Taison! Σας το δείξαμε από την προθέρμανση πως θα σας τελειώσουμε κουφάλες!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο ορισμός του μιλημένου , ήρθε να παίξει ΑΡη απλά επειδή είναι ελιτ δεν γίνεται να ξεφτυλιστεί 100%.

Και να σου πω κάτι. Αντε πες στο 13ο δευτερολεπτο την είδε εντελώς λάθος τη φάση και επιλέγει να το παίξει κι αυστηρός βγάζοντας κάρτα. Πέρα από το προφανες δείξε άλλον τελικό να βγαίνει κάρτα στο 13ο δευτερόλεπτο χωρίς προειδοποίηση, χωρίς τίποτα. θα δεχτώ ότι το είδε λάθος.

Στο ημίχρονο ο βαρ δε του είπε, ρε φίλε αυτό που έδωσες ούτε φάουλ δεν ήτανε; Ο οποιοσδήποτε 5ορησιος ρεφ θα μαζευότανε στο 2ο ημίχρονο. Ο συγκεκριμένος τι έκανε; Συνέχισε και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού σφύριζε.

Έβγαλε κίτρινη στο Ντέλια και στους απέναντι σε άπειρες βουτιές τίποτα.
Στη 2η κίτρινη γελάει ο κόσμος.

Ο τύπος ήταν στημένος από το Μελισσανίδη, όσο δε πάει. Δε γίνονται αυτά τυχαία , από έναν άνθρωπο που παίζει ελιτ στο τσουλου με τόσες συμμετοχές. Απλά δε μπόρεσε να ξεφτυλιστεί παραπάνω , έτσι κι αλλιως οριακό ήταν το ματς. Ένα σπρώξιμο θα αρκούσε.

Ο ΠΑΟΚ ήταν χτες τυχερός και κέρδισε. Σε ένα ματς που μόνο η ύπαρξη του αντιπάλου ήταν αβάντα για τη κούλα ( βλέπε πρόταση για του χρόνου με πλει οφ 4 ομάδων) , σε ένα ματς αντικειμενικά πολύ ισορροπημένο λόγω των συνθηκών , ο διαιτητής ήταν μιλημένος να σπρώξει τον άρη/τη κούλα.
Και σε αυτό το ματς επιβιώσαμε από αγωνιστική τύχη. Δέκα φορές αν το παίξεις, πάνω από 2 δε κερδάς. Τέτοια κίνηση και τελείωμα ο Μπράντον δε κάνει ούτε στα όνειρά του. Ο Ανσαριφαρντ το χάνει μόνος του στο 95, έχετε δει τη φάση; 6 areiana είναι με 5 δικούς μας στη μικρή περιοχή. Αγιο είχαμε, ποδοσφαιρικό άγιο που επέλεξε να αποδώσει δικαιοσύνη στο μπουρδέλο που ζούμε.

Κερδίσαμε , για αυτό και ο Μελισσανίδης έπιανε το κεφάλι του απο την απόγνωση στα επίσημα της οπαπαρινα.

Δε το πιστεύουν και οι ίδιοι ότι σε στημένα πλει οφ τους τσαλαπατήσαμε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Διαιτητικο λαθος δεν υπαρχει φιλε μου CCCP οταν σε ενα ντερμπι που ειναι τελικος πρωταθληματος δινει κιτρινη καρτα στο 12ο δευτερολεπτο, για φαουλ οχι που απλα δεν υπαρχει, ειναι και αναποδο.

Διαιτητικο λαθος δεν υπαρχει οταν ο Μπαμπα φευγει στην κοντρα και δεχεται τακλιν απο πισω για κιτρινη και δεν δινεις ουτε φαουλ.

Διαιτητικο λαθος δεν υπαρχει οταν μπροστα στα ματια του, ο Μπραντον δεν ακουμπαει καν τον αντιπαλο του που πεφτει και δινεις φαουλ.

Διαιτητικο λαθος δεν υπαρχει οταν δεν δινεις ουτε εσυ, ουτε ο VAR ενα για μενα ξεκαθαρο πεναλτι πανω στον Μιχαηλιδη στο πρωτο ημιχρονο.

Διαιτητικο λαθος δεν υπαρχει οταν δινεις κιτρινη σε τακλιν - ορισμο για κοκκινη καρτα πανω στον Ντελια και δεν αλαλζει την αποφαση σου ουτε ο VAR.

Διαιτητικο λαθος δεν υπαρχει οταν δινεις καρτα για θεατρο σε φαση που εστω και λιγο ο παικτης του αρη παταει τον Ντελια.

Διαιτητικο λαθος δεν υπαρχει οταν βγαζει τοσο μα τοσο ευκολα δευτερη κιτρινη για ενα φαουλ με τον επιτιθεμενο να εχει πλατη προς την εστια που θελει να παει κατω απο κεντρο και πεφτει ξεκαθαρα σαν να τον χτυπησε το ρευμα.

Ηρθε για να σφυριξει υπερ του αρη (και της αεκ) και το φροντισε να το δειξει στο 12''.
Αυτη ειναι αληθεια.

Και αυτοι που το εβαλαν να το κανει αυτο μαζι με τον ιδιο πηρανε ενα πανεμορφο, μεγαλο και χοντρο ασπρομαυρο παπαρι. Χωρις να σημαινει οτι θα πρεπει να μεινει ετσι ομως αυτο το ΣΤΗΣΙΜΟ.

Kαι οχι, δεν θα πω και ευχαριστω που δεν ακυρωσε το πρωτο γκολ για φαουλ του Ζιφκο που ΔΕΝ υπαρχει, ουτε θα πω ευχαριστω που δεν εδωσε οσο λεπτα χρειαζοταν ισως ο αρης για να ισοφαρισει.
stazath4

Δημοσίευση από stazath4 »

Το πιο μάγκικο, το πιο δίκαιο, το συγκλονιστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών μόνο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το πάρει κόντρα σε όλους και σε όλα, απέναντι σε παραρτήματα, ΔΕΑΒ, ¨ελίτ¨ διαιτητές, αφιονισμένους, αηδιαστικούς συμπολίτες που πιο πολύ χαίρονται με τη δική μας λύπη παρά οποιαδήποτε δική τους χαρά.
Για τον Ιβάν, για όλο το αγωνιστικό τμήμα, για όλες τις φορές που μας κλέψανε και μας πολεμήσανε, για όλους μας είναι η μεγαλύτερη δικαίωση, η μεγαλύτερη χαρά. Μα πάνω απ' όλα για όλους όσους δεν είναι εδώ για να πανηγυρίσουν μαζί μας και χαίρονται από εκεί ψηλά. Επιτρέψτε μου να το αφιερώσω προσωπικά αυτό το πρωτάθλημα στον αδελφό μου που τον έχασα τόσο άδικα και πρόωρα πριν 2 μήνες στα 46 του χρόνια από την καταραμένη αρρώστεια. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο να αγαπάει με τόση αγνότητα και πάθος μια ομάδα, ποτέ δε στραβοστόμιασε, ποτέ δεν γκρίνιαξε, ζούσε και ανέπνεε για την ΠΑΟΚΑΡΑ. Όποτε κατάφερνε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, μόνο που έμπαινε στην Τούμπα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, είναι αδύνατο να περιγράψω με λόγια το αγνό πάθος του για αυτή την ομάδα, μόνο όσοι τον γνώρισαν, αλλόθρησκοι και ΠΑΟΚτσήδες, μπορούν να καταλάβουν. Σχεδόν 15 χρόνια κάθε χρονιά έπαιρνε διαρκείας παρόλο που μπορούσε να ανέβει μόνο 2-3 φορές τον χρόνο. Για να στηρίξει την ομάδα και τον προεδράρα μας τον Ιβάν Σαββίδη, όπως τον αποκαλούσε παντού και πάντα.
Αυτός ανακάλυψε και μου έμαθε και το paokmania.gr πριν 15 χρόνια. Έκτοτε μπορεί να μη γράφω συχνά αλλά μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Έγραφε με το nickname savic, έβαζε τις προβλέψεις του για αποτέλεσμα και πρώτο σκόρερ πριν κάθε αγώνα, το ίδιο έκανε και στη φετινή σεζόν όσο είχε κουράγιο μέχρι τον Φλεβάρη, μετά όποτε ήταν καλά βλέπαμε τα παιχνίδια σπίτι, το τελευταίο που είδαμε μαζί ήταν το Λαμία - ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική, τουλάχιστον την τελευταία φορά που μπόρεσε να δει αγώνα ο ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του ήταν πρώτος.
Όχι αδελφέ μου δεν ήταν δυνατόν αυτή τη παλιοχρονιά που έφυγες να έχω να την θυμάμαι και σαν τη χρονιά που νικήσαμε όλο το βρωμοΠΟΚ στη σειρά και χάσαμε τελικά το πρωτάθλημα από τα σιχαμένα σκουλήκια ή επειδή χάσαμε βαθμούς από ένα παράρτημα από το οποίο δεν είχαμε χάσει βαθμούς μέχρι τότε ποτέ και που απέναντι τους ο βασικός μας αντίπαλος έπαιζε όλη τη χρονιά φιλικά. Όχι αυτή τη φορά δε μπορούσε να μας το κλέψει κανένας στημένος Ισραηλινός Σπάθας, και τον original Σπάθα να βάζανε με τον Κομίνη var τίποτα δε θα μπορούσαν να μας κάνουν γιατί η μεγαλύτερη προσφορά του Ιβάν στην ομάδα είναι ότι άλλαξε τη νοοτροπία και το status της και την έκανε ομάδα με dna και μέταλλο πρωταθλητή.
Πονάει η ψυχή μου στη σκέψη ότι δε θα ξαναδούμε αγώνα παρέα, πονάει η ψυχή μου που δεν είσαι εδώ να χαρούμε μαζί, ελπίζω να πανηγυρίζεις και να το χαίρεσαι εκεί ψηλά στον ουρανό μαζί με τον πατέρα μας, τον πατέρα του Μιχαηλίδη (να ξέρες πόσο σε έννιωσα τεμέτερον παιδίν Γιάννε όταν είδα το μπλουζάκι που φόρεσες στους πανηγυρισμούς, έχεις και του αδελφού μου το όνομα), τον Τζαντζαρά και όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που δεν είναι πια μαζί μας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

και κάτι άλλο που σωστά είπε ο διαμαντόπουλος.
το κράτος πήρε μέτρα, έκανε πιο αυστηρες τις ποινές έβαλε δεαβ κλπ.

Μάντεψε ποια είναι η μοναδική σοβαρή τιμωρία που έπεβλήθηκε τόσο καιρό και σε ποια ομάδα.

Γ@μ@ το κοτέτσι σας πουτ@νες ξαδέρφες. Καθίστε στις ξαπλώστρες τώρα με το άγχος να περάσετε 3 γύρους για να παίξετε ομίλους μιλκο καπ και να πληρώσετε 1000 ευρώ διαρκείας.
Ξεφτυλισμένοι.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

stazath4 έγραψε:Το πιο μάγκικο, το πιο δίκαιο, το συγκλονιστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών μόνο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το πάρει κόντρα σε όλους και σε όλα, απέναντι σε παραρτήματα, ΔΕΑΒ, ¨ελίτ¨ διαιτητές, αφιονισμένους, αηδιαστικούς συμπολίτες που πιο πολύ χαίρονται με τη δική μας λύπη παρά οποιαδήποτε δική τους χαρά.
Για τον Ιβάν, για όλο το αγωνιστικό τμήμα, για όλες τις φορές που μας κλέψανε και μας πολεμήσανε, για όλους μας είναι η μεγαλύτερη δικαίωση, η μεγαλύτερη χαρά. Μα πάνω απ' όλα για όλους όσους δεν είναι εδώ για να πανηγυρίσουν μαζί μας και χαίρονται από εκεί ψηλά. Επιτρέψτε μου να το αφιερώσω προσωπικά αυτό το πρωτάθλημα στον αδελφό μου που τον έχασα τόσο άδικα και πρόωρα πριν 2 μήνες στα 46 του χρόνια από την καταραμένη αρρώστεια. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο να αγαπάει με τόση αγνότητα και πάθος μια ομάδα, ποτέ δε στραβοστόμιασε, ποτέ δεν γκρίνιαξε, ζούσε και ανέπνεε για την ΠΑΟΚΑΡΑ. Όποτε κατάφερνε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, μόνο που έμπαινε στην Τούμπα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, είναι αδύνατο να περιγράψω με λόγια το αγνό πάθος του για αυτή την ομάδα, μόνο όσοι τον γνώρισαν, αλλόθρησκοι και ΠΑΟΚτσήδες, μπορούν να καταλάβουν. Σχεδόν 15 χρόνια κάθε χρονιά έπαιρνε διαρκείας παρόλο που μπορούσε να ανέβει μόνο 2-3 φορές τον χρόνο. Για να στηρίξει την ομάδα και τον προεδράρα μας τον Ιβάν Σαββίδη, όπως τον αποκαλούσε παντού και πάντα.
Αυτός ανακάλυψε και μου έμαθε και το paokmania.gr πριν 15 χρόνια. Έκτοτε μπορεί να μη γράφω συχνά αλλά μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Έγραφε με το nickname savic, έβαζε τις προβλέψεις του για αποτέλεσμα και πρώτο σκόρερ πριν κάθε αγώνα, το ίδιο έκανε και στη φετινή σεζόν όσο είχε κουράγιο μέχρι τον Φλεβάρη, μετά όποτε ήταν καλά βλέπαμε τα παιχνίδια σπίτι, το τελευταίο που είδαμε μαζί ήταν το Λαμία - ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική, τουλάχιστον την τελευταία φορά που μπόρεσε να δει αγώνα ο ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του ήταν πρώτος.
Όχι αδελφέ μου δεν ήταν δυνατόν αυτή τη παλιοχρονιά που έφυγες να έχω να την θυμάμαι και σαν τη χρονιά που νικήσαμε όλο το βρωμοΠΟΚ στη σειρά και χάσαμε τελικά το πρωτάθλημα από τα σιχαμένα σκουλήκια ή επειδή χάσαμε βαθμούς από ένα παράρτημα από το οποίο δεν είχαμε χάσει βαθμούς μέχρι τότε ποτέ και που απέναντι τους ο βασικός μας αντίπαλος έπαιζε όλη τη χρονιά φιλικά. Όχι αυτή τη φορά δε μπορούσε να μας το κλέψει κανένας στημένος Ισραηλινός Σπάθας, και τον original Σπάθα να βάζανε με τον Κομίνη var τίποτα δε θα μπορούσαν να μας κάνουν γιατί η μεγαλύτερη προσφορά του Ιβάν στην ομάδα είναι ότι άλλαξε τη νοοτροπία και το status της και την έκανε ομάδα με dna και μέταλλο πρωταθλητή.
Πονάει η ψυχή μου στη σκέψη ότι δε θα ξαναδούμε αγώνα παρέα, πονάει η ψυχή μου που δεν είσαι εδώ να χαρούμε μαζί, ελπίζω να πανηγυρίζεις και να το χαίρεσαι εκεί ψηλά στον ουρανό μαζί με τον πατέρα μας, τον πατέρα του Μιχαηλίδη (να ξέρες πόσο σε έννιωσα τεμέτερον παιδίν Γιάννε όταν είδα το μπλουζάκι που φόρεσες στους πανηγυρισμούς, έχεις και του αδελφού μου το όνομα), τον Τζαντζαρά και όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που δεν είναι πια μαζί μας.
αδελφός... θα δακρύζει από χαρά εκεί ψηλά... όλα τα αδέλφια μας που νιώθουν από ΠΑΟΚ σε κάθε γωνιά του πλανήτη.. στον ουρανό, εκεί ψηλά... να είσαι καλά αδελφέ μου το μοιράστηκες μαζί μας...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

giapas έγραψε:
Στο ημίχρονο ο βαρ δε του είπε, ρε φίλε αυτό που έδωσες ούτε φάουλ δεν ήτανε; Ο οποιοσδήποτε 5ορησιος ρεφ θα μαζευότανε στο 2ο ημίχρονο. Ο συγκεκριμένος τι έκανε; Συνέχισε και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού σφύριζε.
Ποιος βαρ ρε giapa γνωστο ειναι οτι αν στηνωντε καποιοι αυτοι ειναι οι βαρ.

Βασικα να ενα αλλο για το οποιο δεν μιλαει σχεδον κανεις. Σαν να μην ειχε ΒΑΡ ητανε το χτεσινο ματς.

Γιαυτο σας λεω εγω οτι σε λαθος σημεια επικεντρωνεται η κουβεντα. Για να μη πουμε και για τι παιχνιδι εχει να παιχτει με την επο τωρα
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Και να πω και κατι αλλο, αφιερωμενο το πρωταθλημα απο εμενα σε ολους εκεινους τους παικτες οι οποιοι χλευαστηκαν ολη τη χρονια ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΛΕΥΑΖΩΝΤΑΙ

Τον Μπραντον
Τον Μουργκ που εκανε τρομερη χρονια αλλα ηδη ξεχαστηκε (μη τυχων και ακουμπησει τον ντελια κανεις , ξερετε εσεις γλυφτες αρδ)
Τον ΝΕσμπεργ που δεν εδωσε ποτε δικαιωμα
Ακομα και τον Σαματα που μεσα σε ολα, δε σταματησε ποτε να προσπαθει και μεχρι και που προσφερε στο τελος.
Ακομα και τον Ζ Ζιφκοβιτς

ΥΓ. Οχι εσενα αγορι μου Εκονγκ, αντε απο εκει που ηρθες εσυ μη πουμε και τιποτα πιο βαρυ τετοιες στιγμες.
BlackWhiteMadness

Δημοσίευση από BlackWhiteMadness »

prist64 έγραψε:σας εχει πεσει ή ακομη
Δεν πέφτει και δεν θα πέσει ποτέ, το φετινό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και ούτε θα γίνει τόσο μάγκικα = ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ

Σενάριο να γράφαμε πόσο πιο καυλωτικά θα θέλαμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα, ΤΟΣΟ καυλωτικά δεν θα μπορούσαμε κανένας μας να φανταστεί

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΙΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γερασίμου έγραψε:Η άλλη πλάκα είναι μετά την λήξη στο Μακεδονία Παλλάς είμαι περιτριγυρισμένος από γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και βλέποντας στην τηλεόραση τα λήκια να χτυπιούνται, φωνάζω "πονάει τώρα, ε @@@νιά"; Διαπιστώνω αμέσως το τί είπα και ζητώ δύο φορές συγγνώμη από τις κυρίες. Και τί μου απάντησαν; "Τίποτα δεν είπατε κύριε, όλα δικαιολογούνται αυτή την ώρα. Άλλωστε γι' αυτούς ότι και να πείτε λίγο είναι".
Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Για τη διαιτησια, τα πραγματα ειναι πολυ απλα.

1) Οχι, δεν ηρθε με σκοπο να νικησει ο οαρης ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, γιατι τοτε θα καταλογιζε φαουλ-εφευρεση στο κλεψιμο του Ζιφκοβιτς στο πρωτο μας γκολ, ή θα εδινε πεναλτι-μαιμου στην πτωση του ερπετου στο μαρκαρισμα του ταισον. Κι ας ξεφτιλιζοταν.

2) Ναι, ηταν μιλημενος και ειχε δολο. Γιατι; Γιατι οταν βρισκεσαι σε κακη μερα (υποτιθεται) τοτε κανεις λαθη εκατερωθεν και οχι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κατα της μιας και μονο ομαδας.
Δεν γινεται ρε γ@μημενε να δινεις δυο μουσαντενιες κιτρινες στον Μιχαηλιδη (η πρωτη ηταν επιθετικο φαουλ μαλιστα) και να μη δινεις κοκκινη στον Βερσταρτε.

Εγιναν τουλαχιστον 10 "λαθη" υπερ του οαρη χθες και 0 υπερ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

nikvasil έγραψε:
gika έγραψε:Ψάχνω στιγμιότυπα απο χθες και μπαίνει στο novasports το site.

Ρε μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

Εικόνα

Λες και δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ χθες.

Λες και δεν πήραμε πρωτάθλημα.

Λες και μία πόλη δεν ήταν όλη στους δρόμους.

Με καμία 50-60 χιλιάδες στην Τούμπα και άλλους 5-10 στον Λευκό.

Μπάσταρδοι.

Υποτίθεται και είμαστε και συνεργάτες.
Πήγα να πάρω όλες τις εφημερίδες το πρωί και τελικά κατέληξα να πάρω μια με το ζόρι και θα ψάξω να βρω metrosport στο Περιστέρι ή θα πάω κέντρο αθήνα αναγκαστικά!

Πόσο τους πονάει που μεγαλώνει η ΠΑΟΚάρα μας ; ΠΟΣΟ;;;;
Θυμαμαι ειχε ενα περιπτερο στην πλατεια Βικτωριας και ενα στην νοτια πλευρα στην πλατεια στο Περιστερι. Εχει και στα ΚΤΕΛ στον Κιφησο.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

hasio_john έγραψε:Βγήκε η ψυχή μου από το σώμα μου στο τέλος του αγώνα μάγκες, δεν σας κάνω πλάκα...
Έβλεπα τον εαυτό μου από μακρυά ακίνητο, βίωσα μια μεταθανάτια εμπειρία!
Με το τελικό σφύριγμα επέστρεψα στην γη...
ΕΥΧΟΜΑΙ ολόψυχα στον Μάντζιο, να βλέπει για πάντα τ' ασπρόμαυρα αρχίδια μας στα όνειρά του.

Στον τελικό κυπέλου είμαστε όλοι βάζελοι!
ΠΑΟΚΑΡΑ μου σ' ευχαριστούμε για το πιο αρχδάτο πρωτάθλημα που πήρες.
Σήμερα γύρισες σελίδα, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα μπει (μπήκε!!!) στις ελιτ ομάδες τις Ευρώπης.
Επιβάλετε να έρθουν παίχτες παγκοσμίου κλάσης, ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ τους πλέον να έρθουν.
Αδερφε να σαι καλα, διαβασα χθες το σχολιο σου δυο και τρεις φορες. Εσκασα κυριολεκτικα στα γελια :lol: :lol:

Με την περιγραφη σου δηλαδη, οχι φυσικα με αυτο που βιωσες :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”