Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Στους μεσοεπιθετικούς ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει τα εξής συμβόλαια:

- Ζίβκοβιτς
- Ντέλιας
- Τάισον
- Μουργκ
- Ρικάρντο
- Βρακάς
- Σμυρλής

Ποιότητα μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερη - αν εξαιρέσω τον πιτσιρικά που δεν έχει παίξει με την ανδρική ομάδα - αλλά σε ποσότητα, εφόσον υπολογίζονται όλοι από τον προπονητή, δεν υπάρχει θέμα. Μην ξεχνάμε πως οι βασικοί θα είναι ως επί το πλείστον οι πρώτοι τρεις.

Θα προτιμούσα να έρθει ένας για να μη σκάσει ο Τάισον και επειδή ο Μουργκ δεν είναι ανάλογης ποιότητας, αλλά αν δεν έρθει, δε θεωρώ πως καταστραφήκαμε. Μέχρι τώρα μια χαρά μας πήγαν οι υπάρχοντες, ας τους στηρίξουμε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γουστάρετε νέο Καντουρι δηλαδή.

Ο Idrissi παιζει μαξ 2000 λεπτά ανά σεζόν, με θλάσεις και τραυματισμούς. Μακριά.

Οι καλύτερες επιλογές στους ελεύθερους είναι

Jovic (λογικά πάει γαύρο εκτός αν...),

Coulibaly που έπαιζε Στουτγκάρδη

Αυτοί οι δύο για να μην ξεχνάμε και το πρότζεκτ μεταπωλησεων,

και για σιγουριά ο Sansone, ο οποίος απ' όλους τους ελεύθερους νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή μακράν του δεύτερου. Τεράστια εμπειρία όλη στο ανώτατο επίπεδο, ενώ παίζει και φορ οπότε καλύπτεσαι κι εκεί.

Δε νομίζω πάντως ότι κοιτάνε ελεύθερο ποτέ δεν ενδιαφερθηκαμε για ελεύθερο 3 καλοκαίρια σε τέτοια περίοδο γιατί Λουτσεσκου θέλει έτοιμο από προετοιμασία. Εγώ πιστεύω ότι μπορείς να θυσιάσεις 20-25 μέρες λόγω προγράμματος για να προετοιμαστεί κάποιος.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dev

Δημοσίευση από dev »

ενας παικτης επερεπε να εχει ερθει και πολυ καιρο . και αντι να ερθει εφυγε και ο Ναρει.

ο προπονητης εχει μιλησει δημοσια τελος.

λεφτα υπαρχουν απο πωλησεις και ομιλους.

να κουνησουν τον πισινο τους να φερουν παικτη-παικτες.
dev

Δημοσίευση από dev »

ενας παικτης επερεπε να εχει ερθει εδω και πολυ καιρο . και αντι να ερθει εφυγε και ο Ναρει.

giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

pirate_salonica έγραψε:Στους μεσοεπιθετικούς ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει τα εξής συμβόλαια:

- Ζίβκοβιτς
- Ντέλιας
- Τάισον
- Μουργκ
- Ρικάρντο
- Βρακάς
- Σμυρλής

Ποιότητα μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερη - αν εξαιρέσω τον πιτσιρικά που δεν έχει παίξει με την ανδρική ομάδα - αλλά σε ποσότητα, εφόσον υπολογίζονται όλοι από τον προπονητή, δεν υπάρχει θέμα. Μην ξεχνάμε πως οι βασικοί θα είναι ως επί το πλείστον οι πρώτοι τρεις.

Θα προτιμούσα να έρθει ένας για να μη σκάσει ο Τάισον και επειδή ο Μουργκ δεν είναι ανάλογης ποιότητας, αλλά αν δεν έρθει, δε θεωρώ πως καταστραφήκαμε. Μέχρι τώρα μια χαρά μας πήγαν οι υπάρχοντες, ας τους στηρίξουμε.
Ρε παιδια σοβαρα τα λετε αυτα??
Ποιος βρακας και ποιος ρικαρτο και ποιος σμυρλης..
Και ποιος μουργκ?
Δεν θα με τρελανετε εσεις, μην σας δω να κραζετε μετα ομως..
Ουσιαστικα με 3 παικτες μειναμε για 3 θεσεις
Οποιος βαζει μεσα τον 7ο σε ιεραρχια μουργκ περυσι, ε απλα καταλαβαινεται την τεραστια πτωση ποιοτητας μπροστα..
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Οφειλω να ομολογησω πως, οπως γκρινιαζουμε η στηλιτευουμε (καποιοι-οχι ολοι) τα κακως κειμενα (κατα τη γνωμη μας παντα), ετσι ακριβως πρεπει και να αποδιδουμε τα ευσημα, οταν τα πραγματα γινονται σωστα.
Σχεδον ολοι οι συμφορουμιτες βλεπαμε την δυσλειτουργια κ την κωλυσιεργια της παε, οι περισσότεροι ομως δεν μιλουσαν, δεν γκρινιαζαν, ισως απλα να εξεφραζαν την ανυσηχια τους, αλλα μεχρι εκει.
Εδειχναν υπομονη και η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη.
Εγω λοιπον ομολογω, οτι καποια στιγμη, δεν αντεξα, βλεποντας τις αποχωρησεις, τους τραυματισμους, τις πωλησεις, τις καθυστερησεις στο κλεισιμο των μεταγραφων, με λιγα λογια τη γυμνια της ομαδας σε κρισιμοτατους αγωνες, ξεσπασα, εκραξα παε και κυρ-κυρ κυριως για τις κουβεντες του τυπου "εχουμε κανει προτασεις 2-4 εκ".
Εκ του αποτελεσματος βεβαια μπορω να πω πως ηρθαν παικτες υψηλου επιπεδου, εστω και δανεικοι, ειμαι πλεον πολυ ευχαριστημενος απο τις μεταγραφες κ θα προσπαθησω να εχω περισσοτερη υπομονη στο μελλον, βγαζοντας ταυτοχρονα το καπελο σε οσους ηξεραν να περιμενουν.
Οσον αφορα την ανησυχία καποιων για το οτι οι πανωραφισιοι ειναι δανεικοι κ του χρονου θα πρεπει να ξαναχτισουμε απο την αρχη, θα πω πως σε ενα χρονο πολλα αλλαζουν, ισως ο ιβαν εχει μεγαλυτερη ανεση στη ροη των χρηματων, ισως οι παικτες αγαπησουν την ομαδα κ πιεσουν να μεινουν, ισως η πορεια της ομαδας ειναι πολυ καλη, ισως πληρωθει καποια ρητρα, ισως, ισως, κανεις δεν ξερει τι θα συμβει του χρονου.
Για καποιο λόγο εχω την αισθηση οτι απλα ο ιβαν αγοραζει χρονο. Θα δουμε.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

giliopoulos έγραψε: Ρε παιδια σοβαρα τα λετε αυτα??
Και ποιος μουργκ?
Οποιος βαζει μεσα τον 7ο σε ιεραρχια μουργκ περυσι, ε απλα καταλαβαινεται την τεραστια πτωση ποιοτητας μπροστα..
Όποτε έχω δει δικό σου post είναι μέσα στον αρνητισμό... και δεν ειρωνεύομαι. Τα έχεις ισοπεδώσει όλα... Και κανείς δεν είπε πως ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό που λέω είναι πως ΑΝ δεν έρθει, ΔΕΝ υπάρχει ποσοτικό πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

dev έγραψε:ενας παικτης επερεπε να εχει ερθει εδω και πολυ καιρο . και αντι να ερθει εφυγε και ο Ναρει.

Δεν χρειαζεται καν να το συζηταμε.
Ακομα και το 1+1 (1 παικταρας για την λιστα και ακομα ενας εως 11/9 συμπηρωματικος) εκπτωσεις ειναι στα θελω του προπονητη.
Αλλα ας περιμενουμε γιατι η ιδια μαυριλα επικρατουσε για τα χαφ και τελικα ολοι παραμιλαμε.
Για αυτο διαλεγω να πιστεψω τον μονο αξιοπιστο που εως τωρα δικαιωθηκε σε οτι ειπε και που μολις χθες ειπε και παλι οτι στην λιστα θα υπαρξουν και αλλες προσθηκες. In KyrKyr we trust :D :D
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Μα θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες, ο Μειτέ και ο Μαρκαντώνης :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σωστο :D
Λες να εκανε τριπλα πολιτικου;
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Καλημέρα.
Δεν υπάρχει περίπτωση που να μην παλέψουν μέχρι τέλους, με τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε φυσικά.
Το ζήτησε ο προπονητής.
Με όλα τα στραβά, ανεξήγητα κτλπ, και φέτος στον προγραμματισμό, τουλάχιστον του φέρανε σχεδόν όλους όσους ζήτησε.
ΟΚ πιθανόν να μην είναι δυο, να είναι ένας για να μπει στην λίστα και μετά ο 2ος. Δεν ξέρω.
Επίσης αν τραβήξει μέχρι Δευτέρα, δεν χρειάζεται ο όποιος παίχτης να έρθει εδώ για να ανακοινωθεί.

Παίχτες υπάρχουν, ελεύθερο δεν το κόβω να κοιτάνε.
Τα μεγάλα πρωταθλήματα έκλεισαν, έχουν ένα γεμάτο τριήμερο για να τα καταφέρουν.

Ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

pirate_salonica έγραψε:
giliopoulos έγραψε: Ρε παιδια σοβαρα τα λετε αυτα??
Και ποιος μουργκ?
Όποτε έχω δει δικό σου post είναι μέσα στον αρνητισμό... και δεν ειρωνεύομαι. Τα έχεις ισοπεδώσει όλα... Και κανείς δεν είπε πως ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό που λέω είναι πως ΑΝ δεν έρθει, ΔΕΝ υπάρχει ποσοτικό πρόβλημα.
Καλά με αυτή τη λογική ποσοτικό πρόβλημα δεν υπάρχει ποτέ, και Κ 17 έχουμε , μεσοεπιθετικούς να φαν κι οι κότες
icue

Δημοσίευση από icue »

Μια μερα βλεπω χρειαστηκε για να επανελθει το τοπικ στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Το ποσοτικό είναι για να μπορούν να γίνουν τα οικογενειακά διπλά στις προπονήσεις. Το ποιοτικό είναι για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει στόχους χωρίς να κλατάρουν οι βασικοί.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

pirate_salonica έγραψε:
Με αυτη τη λογικη να μην φερναμε κανεναν εχουμε και τη β ομαδσ. Αρα ποσοτικο προβλημα δεν εχουμε και ουτε εχει καμια ομαδα α εθνικης εχουν τις κ20..
Ελεος..
Το κραξιμο που το ειδες
Αποτυπωση της πραγματικοτητας ειναι
Αν εσυ βολευεσαι με σμυρλη και βρακα δικαιωμα σου, αν εγω πιστευω οτι αυτοι δεν ειναι παικτες να βασιστεις εστω και σαν αλλαγη δικαιωμα μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”