Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από pirate_salonica »

john4serres έγραψε:Αν "φάγαμε" 7 εβδομάδες Οζντοεφ-ιαδα και στο τέλος δεν έρθει ως ελεύθερος, είμαστε μεγάλοι μπούφοι.
Μα αυτό λέμε πως δε θα έρθει ως ελεύθερος, θα δώσουμε 1 χαρτί στην Καραγκιουρ... γκμουρ... στην ομάδα του τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Άλλος ένας που ξερει τι ζητούσαν οι Τούρκοι για να τον αφήσουν νωρίτερα. Χαραμίζεται κόσμος εκτός επιχειρηματικότητας. σύμφωνα με αυτά ππυ διαβάζουμε εδώ μέσα όλα είναι εύκολα και γίνονται απλά από κάποιου είδους βίτσιο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

john4serres έγραψε:Αν "φάγαμε" 7 εβδομάδες Οζντοεφ-ιαδα και στο τέλος δεν έρθει ως ελεύθερος, είμαστε μεγάλοι μπούφοι.
Το θέμα της απεμπλοκής, αν πιστεύουμε τελικά τους ΑΡΔ, το χειρίστηκε η πλευρά του παίκτη αποκλειστικά. Ο οποίος "έστειλε" και τον μάνατζέρ του. Αυτοί μας έλεγαν ότι αλλιώς τα είχε εμφανίσει ο παίχτης τα δεδομένα για την υπόθεσή του κι αποδείχτηκαν διαφορετικά στην πράξη. Αυτοί μας ξαναείπαν τώρα ότι ήρθε σε συμφωνία αυτές τις μέρες ο Οζντόεφ με τους Τούρκους για να την κάνει από αυτούς και κατόπιν αυτής της εξέλιξης έκανε την κίνησή του και ο ΠΑΟΚ. Αν είναι να βασιζόμαστε σε ΑΡΔεύματα, υπάρχουν διάφορες εκδοχές. Μην παίρνουμε σαν δεδομένο μόνο ό,τι συμφέρει για να στηρίξουμε την επιχειρηματολογία μας.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

pirate_salonica έγραψε:Αν έρθει και ο Μαξίμοβιτς θέλω πολύ να δω με τι λεφτά θα έρθει... γιατί με τον Οζντόεφ μετά από κανένα μήνα "διαπραγματεύσεων" καταλήξαμε να δώσουμε το χαρτί που ζήταγαν οι γείτονες! Καλά για Καρασκάλ ούτε συζήτηση
με του DOUGLAS ?
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Δεν το εννοώ έτσι - εννοώ πόσο θα απέχει το ποσό που ΘΑ δώσουμε εάν έρθει από αυτό που ζητούσαν για να μας τον δώσουν όταν ξεκίνησαν οι "διαπραγματεύσεις"
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

thomas Murg έγραψε:Ρε σεις πραγματικά δεν βαρεθήκατε να γράφετε σενάρια υποθετικά να τα ανακυκλώνετε και μετά την δέκατη επανάληψη να τα παρουσιάζετε κι ως δεδομένα; Σε τι ακριβώς αποσκοπούν; Να δείξετε πόσο άχρηστοι είναι όλοι στην ΠΑΕ; Μέχρι πριν μια διετία τον ρόλο αυτό τον έπαιζαν οι ΑΡΔ και τους κράζαμε στην Προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ.
Δεν εχεις και πολυ αδικο αλλα αν οντως δεν υπαρχει προβλημα ρευστοτητας τοτε για ποιο λογο εμεινε η ομαδα χωρις χαφ μεχρι τωρα?
Γιατι το αργησαμε ΤΟΣΟ πολυ?Αυτο δεν ειναι σεναριο των αρδ ειναι εκτίμηση του προπονητη ,ειναι πραγματικοτητα.
Αν παθαινε καποιο τρβηγμα ο Ζβαμπ η ο Τσιγγαρας με ποιους θα επαιζες την προκριση.Με ποιους θα παιξεις κοντρα στη Χαιντουκ?
Παιζουμε κορωνα γραμματα την προκριση στην ευρωπη? Ειμαστε εντελως ηλιθιοι?
Απ τις δυο αυτες περιπτωσεις προτιμω τα σεναρια των αρδ περι οικονομικων και ρευστοτητας.Το αλλο ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Κάθε επιχείρηση κάνει κάποιες επιλογές και παίρνει αντίστοιχα ρίσκα.
Έχει αξιολογήσει προφανώς διαφορετικά τις επιλογές και τις επιπτώσεις απ' ότι εμείς, που δεν έχουμε όλα τα δεδομένα ούτε το σκεπτικό τους.
Άρα ούτε μπορούμε να κρίνουμε με απόλυτη ασφάλεια χωρίς γνώση των παραπάνω.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Με Ozdoev και Maksimovic νομίζω είμαστε παραπάνω από καλά! Εφόσον πουληθεί ο Douglas θα ήθελα το κερασάκι - εξτραδακι να είναι από τη δεξαμενή των ελευθερων παικτών .. Ο Ginola άφησε να εννοηθεί μέσο φωτογραφίζοντας παίκτη που έχει ομάδα … Με τα στοιχεία που έδωσε εμένα πήγε το μυαλό μου στον Kranevitter που ναι μεν είναι τρελό μηχανάκι στο κέντρο , αλλά πιο πολύ αμυντικογενης παίκτης. Αλλά παιδιά είπαν τον De Peña που πιο πολύ θυμίζει El Kaddouri. Εγώ ξεκάθαρα θα προτιμούσα τον Robert Pereyra.. Αυτός ο Αργεντινό γύφτος έχει φάτσα ΠΑΟΚ και νομίζω ότι σε ένα κέντρο με Maksimovic Ozdoev και αυτόν ο ΠΑΟΚ θα ήταν αχαστος..
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

kataramenos5 έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Ρε σεις πραγματικά δεν βαρεθήκατε να γράφετε σενάρια υποθετικά να τα ανακυκλώνετε και μετά την δέκατη επανάληψη να τα παρουσιάζετε κι ως δεδομένα; Σε τι ακριβώς αποσκοπούν; Να δείξετε πόσο άχρηστοι είναι όλοι στην ΠΑΕ; Μέχρι πριν μια διετία τον ρόλο αυτό τον έπαιζαν οι ΑΡΔ και τους κράζαμε στην Προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ.
Δεν εχεις και πολυ αδικο αλλα αν οντως δεν υπαρχει προβλημα ρευστοτητας τοτε για ποιο λογο εμεινε η ομαδα χωρις χαφ μεχρι τωρα?
Γιατι το αργησαμε ΤΟΣΟ πολυ?Αυτο δεν ειναι σεναριο των αρδ ειναι εκτίμηση του προπονητη ,ειναι πραγματικοτητα.
Αν παθαινε καποιο τρβηγμα ο Ζβαμπ η ο Τσιγγαρας με ποιους θα επαιζες την προκριση.Με ποιους θα παιξεις κοντρα στη Χαιντουκ?
Παιζουμε κορωνα γραμματα την προκριση στην ευρωπη? Ειμαστε εντελως ηλιθιοι?
Απ τις δυο αυτες περιπτωσεις προτιμω τα σεναρια των αρδ περι οικονομικων και ρευστοτητας.Το αλλο ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.
Φιλε Κατ. Δες λίγο το μοντέλο σρζ κ πως διαλύεται στα εξ ων συνετεθη. Πρώτα κάναν δουλειά τα αρδ κ μετά φαγωνονται μεταξύ τους. Ένα τυχαίο παράδειγμα ανέφερα. Πιστεύεις ότι είναι τυχαίο πια που ακούγονται φωνές για αποπομπή Σαββίδη. Δες τι ωραία στήριξε ο κουλης τις προεδραρες του ΠΟΚ με χαρισμενα γήπεδα και αφωνια εισαγγελέων. Εμάς ως φιλάθλους γιατί πρέπει να μας αφορά τι γίνεται στα εσωτερικά της ομάδας όπως μεταφέρονται από ανθρώπους που ούτε στα μεταγραφικά δεν ξέρουν την τυφλα τους.
Το τελευταίο είναι ντρίμπλα για να φανεί κ καλά ότι είμαστε ον τοπικ. Σόρι μοντς
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

makispaspartou έγραψε:Με Ozdoev και Maksimovic νομίζω είμαστε παραπάνω από καλά! Εφόσον πουληθεί ο Douglas θα ήθελα το κερασάκι - εξτραδακι να είναι από τη δεξαμενή των ελευθερων παικτών .. Ο Ginola άφησε να εννοηθεί μέσο φωτογραφίζοντας παίκτη που έχει ομάδα … Με τα στοιχεία που έδωσε εμένα πήγε το μυαλό μου στον Kranevitter που ναι μεν είναι τρελό μηχανάκι στο κέντρο , αλλά πιο πολύ αμυντικογενης παίκτης. Αλλά παιδιά είπαν τον De Peña που πιο πολύ θυμίζει El Kaddouri. Εγώ ξεκάθαρα θα προτιμούσα τον Robert Pereyra.. Αυτός ο Αργεντινό γύφτος έχει φάτσα ΠΑΟΚ και νομίζω ότι σε ένα κέντρο με Maksimovic Ozdoev και αυτόν ο ΠΑΟΚ θα ήταν αχαστος..

Ονειρωξη ειναι ο Ρομπερτος Περεηρας
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Η συμφωνία με Μαξίμοβιτς απο που προκύπτει, υπάρχουν νεότερα?
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Φίλε Εβριτη όταν δεις δώσε κανένα στίγμα πού βρίσκεται η φάση με Οζντοεφ κ λοιπά μέτωπα για μας που δεν έχουμε ινσταγκραμ. Ginola κ συ φίλε για να δοθεί η αφορμή να ανέβει κάνα βίντεο ευσεβους πόθου να γουστάρουμε και να φαντασιωνομαστε την ομαδαρα μας στο προσεχές μέλλον.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Περί Οζντόεφ τι να ειπωθεί; Είπαν πως Δευτέρα ο παίχτης θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε να ειπωθεί ξανά για να συμπεράνουμε ότι πληρώσαμε υπεραξία στα αεροπορικά άρα η ΠΑΕ είναι μαλακισμενη

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Μωρη καργιολα Λουφτχανσα γιατί πλήρωσες τόσο ακριβό το μαζούτ; Από το χαζό το Σαββίδη θα βγάλεις τα έξτρα κόστη;

Ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

450.000 θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Καραγκιουμρουκ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”