Razvan Lucescu III
- Jules Winnfield
Re: Razvan Lucescu III
Πλάκα πλάκα μόνο ο Λουτσέσκου και ο Γκουαρντιόλα ,που τον αντιγράφει, έμειναν...
- Statistikologos
Ο Πόρκυ το έγραψε, άρα δεν ισχύει. Όχι ότι θα με χαλούσε κιόλας.Statistikologos έγραψε:Ισχυει οντως για Λου στον γαυρο;
Μου κοπηκαν τα ποδια..
-
papwolf
-
paok vs all
Να υποθέσω ότι στην σύσκεψη τους είπες ότι πρέπει ως συνήθως να παρατησουμε όσο πιο νωρίς γίνεται την Ευρώπη, για να μπορέσεις να δουλέψεις καλύτερα με το γκρουπ και να τους μεταδωσεις μενταλιτι αγκρεσιβιτι και άλλες τέτοιες παπαριες για να μπορούν να κερδίζουν τους Λεβαδειακους.
Γιατί μέχρι εκεί είσαι.....
Τους άλλους τρεις δεν μπορείς ΠΙΑ.....
- Amsterdamer_87
Αν και ειναι τρολια..
Εγω του ευχομαι με την καρδια μου, στον Ολυμπιακο και ακομα παραπερα..
Εγω του ευχομαι με την καρδια μου, στον Ολυμπιακο και ακομα παραπερα..
- ΑποστόληςΑ
Razvan Lucescu III
Πληροφοριακα και τους 3 κερδισε φετος. Τον Λεβαδειακο παλι οχι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] οποτε οσο κομπλεξ και να εχεις να εισαι τουλαχιστον ακριβηςpaok vs all έγραψε:Να υποθέσω ότι στην σύσκεψη τους είπες ότι πρέπει ως συνήθως να παρατησουμε όσο πιο νωρίς γίνεται την Ευρώπη, για να μπορέσεις να δουλέψεις καλύτερα με το γκρουπ και να τους μεταδωσεις μενταλιτι αγκρεσιβιτι και άλλες τέτοιες παπαριες για να μπορούν να κερδίζουν τους Λεβαδειακους.
ΥΓ: μοντς μην ασχολειστε και τοσο
Ακριβως. Το μετεφερα στους μοντ οσο ημουν μπαναρισμενοςΑποστόληςΑ έγραψε:Η φήμη για Lucesku και γαύρο είχε βγει πριν από 1,5 μήνα.
Αν ισχύει λέω εγώ τώρα πως γράφουν οι αρδosite ότι συναντήθηκαν ο Γιώργος Σαββίδης με Lucesku+Boto για να σχεδιάσουν τις μεταγραφές;
και Πως αυτός πχ ο ΤΔ που πήραν κοιτάει γράφουν 1ους στόχους 2ους και 1002αρλούμπες;
Αυτός δλδ αν μετά το πατατράκ του Κυπέλλου δεν θα δήλωνε παραίτηση;
ή επειδή παίζει και ο GAYρος Αύγουστο περιμένει να δει και φύγει;
και Πως αυτός πχ ο ΤΔ που πήραν κοιτάει γράφουν 1ους στόχους 2ους και 1002αρλούμπες;
Αυτός δλδ αν μετά το πατατράκ του Κυπέλλου δεν θα δήλωνε παραίτηση;
ή επειδή παίζει και ο GAYρος Αύγουστο περιμένει να δει και φύγει;
Διοίκηση: "Πάρε παίκτες (από το πανέρι).
Λουτσος: "Θέλω τους δοκιμασμένους (αλλά τι να κάνω αφού έχω σιτεμενους)".
Μποτο: "είμαι καλός στις αγορές (αλλά χάλασε το τηλέφωνο του μεταφραστή για να συνεννοηθώ με τον πιο πανω).
Αν δεν αλλάξουν οι παρενθέσεις, ζήσε Μάη μου να σε γλεντήσουν δέκα
Λουτσος: "Θέλω τους δοκιμασμένους (αλλά τι να κάνω αφού έχω σιτεμενους)".
Μποτο: "είμαι καλός στις αγορές (αλλά χάλασε το τηλέφωνο του μεταφραστή για να συνεννοηθώ με τον πιο πανω).
Αν δεν αλλάξουν οι παρενθέσεις, ζήσε Μάη μου να σε γλεντήσουν δέκα
- Μπαρκαρούτσος
Jules Winnfield, συνιστούμε για άλλη μία φορά να αλλάξεις το ύφος σου εδώ μέσα. Είσαι ακραία ειρωνικός σχεδόν σε κάθε post, απέναντι στην ομάδα, αλλά κυρίως στον κόσμο.
Αν θέλεις να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο forum, περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς άμεσα.
Αν θέλεις να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο forum, περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς άμεσα.