16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Kedziora
Αν και τα τέσσερα μπακ ξεκινούσαν από την ίδια αφετηρία, οι απόψεις για το τι θέλει να παίξει ο προπονητής και ποιοι μπορούν να το υλοποιήσουν θα ήταν σωστές. Ωστόσο, η λογική λέει ότι εφόσον τα δύο, μέχρι πέρσι, βασικά μπακ χάσανε όλο ή το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, στα παιχνίδια θα παίζανε οι πιο έτοιμοι αυτή τη στιγμή.
Μπορει. Βεβαια τον Κετζιορα τον εκραξα περσι, και οταν εμαθα οτι ξαναρχεται εξεφρασα την δυσαρεσκεια μου και στο τοπικ των μεταγραφων. Εκει ειπωθηκε οτι ερχεται ως κεντρικος αμυντικος.
Βεβαια και στα προκριματικα τον εκραξα, κυριως στα πρώτα ματς, γτ μ φανηκε ακινδυνος. Κυριως στα λαιβ ειχα πει αν δεν κανω λαθος πως δεν κανει για δεξι μπακ. Τωρα εσυ λες οτι δεν ελεγα τπτ, οποτε τι να σ πω
Σε καθε περίπτωση αν καθησεις και ψαξεις θα δεις οτι ημουν εξαρχης πολυ αρνητικος στην επαναφορα Κετζιορα
Τελος σε ποια ακριβως θεση του προπονητη να μπω? Γιατι δεν εβαλε τον Λυρατζη? Τοσο τραγικος ειναι? Γτ δεν εβαλε τον Σαστρε? Τοσο τραγικος ειναι? Κι αν ειναι γτ δεν κινηθηκαμε αμεσα για δεξι μπακ? Δεν ειναι εγκλημα να βλεπεις οτι δεν εχεις δεξια μπακ και να αφηνεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι να περναει? Ο Βιειρινια με τον Κετζιορα δλδ θα βγαλουν την χρονια?
Τεσπα η τοποθετηση σου Ναπολιτανε στηριζεται στο οτι εγω τωρα γκρινιαξα για τον Κετζιορα, κατι π αν ισχυει εχεις δικιο. Αλλα εγω τοποθετουμαι αρνητικα καθε φορα π παιζει δεξι μπακ. Η μονη φορα που ειπα μπραβο ηταν οταν επαιξε κεντρικος αμυντικος.
Βεβαια και στα προκριματικα τον εκραξα, κυριως στα πρώτα ματς, γτ μ φανηκε ακινδυνος. Κυριως στα λαιβ ειχα πει αν δεν κανω λαθος πως δεν κανει για δεξι μπακ. Τωρα εσυ λες οτι δεν ελεγα τπτ, οποτε τι να σ πω
Σε καθε περίπτωση αν καθησεις και ψαξεις θα δεις οτι ημουν εξαρχης πολυ αρνητικος στην επαναφορα Κετζιορα
Τελος σε ποια ακριβως θεση του προπονητη να μπω? Γιατι δεν εβαλε τον Λυρατζη? Τοσο τραγικος ειναι? Γτ δεν εβαλε τον Σαστρε? Τοσο τραγικος ειναι? Κι αν ειναι γτ δεν κινηθηκαμε αμεσα για δεξι μπακ? Δεν ειναι εγκλημα να βλεπεις οτι δεν εχεις δεξια μπακ και να αφηνεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι να περναει? Ο Βιειρινια με τον Κετζιορα δλδ θα βγαλουν την χρονια?
Τεσπα η τοποθετηση σου Ναπολιτανε στηριζεται στο οτι εγω τωρα γκρινιαξα για τον Κετζιορα, κατι π αν ισχυει εχεις δικιο. Αλλα εγω τοποθετουμαι αρνητικα καθε φορα π παιζει δεξι μπακ. Η μονη φορα που ειπα μπραβο ηταν οταν επαιξε κεντρικος αμυντικος.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
εγω ρε παιδια παντως δεν βλεπω αυτο που λετε οτι δεν κινδυνευουμε απο δεξια οταν ειναι μεσα.. με τη χαρτς στη τουμπα μπηκε και τον περασε 3-4 φορες σε ενα μισαωρο με 3 τροπους.. ποιος ο βαργκας της χαρτς
ουτε το επιχειρημα της εμπειριας και των παραστασεων το βλεπω γιατι μεσα σε αυτα κανει και παιδαριωδη λαθη πχ 2 αλλαγες σε πλαγιο η λαθος γυρισμα πισω που πηγε να βγαλει τετατετ αλλα το σωσε ο κουλιε αν δεν κανω λαθος
σιγουρα, δεν μπορει, κατι βλεπει ο λουτσε, ισως ηρθε οντως μονο για δεξι στοπερ και αναγκαστικα παιζουμε ετσι λογω πληρης ανετοιμοτητας Σαστρε και πιθανον Λυρα.
Παντως ειναι η πιο φανερη αδυναμια μας το δεξι μπακ, τουλαχιστον μεχρι στιγμης
ουτε το επιχειρημα της εμπειριας και των παραστασεων το βλεπω γιατι μεσα σε αυτα κανει και παιδαριωδη λαθη πχ 2 αλλαγες σε πλαγιο η λαθος γυρισμα πισω που πηγε να βγαλει τετατετ αλλα το σωσε ο κουλιε αν δεν κανω λαθος
σιγουρα, δεν μπορει, κατι βλεπει ο λουτσε, ισως ηρθε οντως μονο για δεξι στοπερ και αναγκαστικα παιζουμε ετσι λογω πληρης ανετοιμοτητας Σαστρε και πιθανον Λυρα.
Παντως ειναι η πιο φανερη αδυναμια μας το δεξι μπακ, τουλαχιστον μεχρι στιγμης
- ΑποστόληςΑ
Το δικαίωμα στην άποψη το έχουμε ΟΛΟΙ, ανεξαρτήτως σπουδών.Μπαρκαρούτσος έγραψε:"Διαφορετική άποψη" έχεις όταν συζητάς με κάποιον για ένα θέμα που είστε αμφότεροι άσχετοι.
Όταν ο ένας είναι επαγγελματίας του χώρου, με πτυχία και εμπειρία δεκαετιών, τότε δεν πρόκειται περί άποψης.
Είναι σαν αν πάω εγώ να λέω σε αστρονόμο ότι η Σελήνη επηρεάζει τα γκομενικά μου και να του λέω "απλά διαφωνούμε φίλε, έχεις την άποψή σου κι εγώ τη δική μου!".
Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εξειδικευμένος χώρος, όπως πχ τα στατικά των οικοδομών για να πεις ότι κάποιος δεν έχει σωστή άποψη για το θέμα.
Εξ άλλου οι περισσότεροι εδώ μέσα παρακολουθούμε ποδόσφαιρο δεκαετίες τώρα για να πεις ότι δεν έχουμε εμπειρία.
ΥΓ: Προσωπικά ο πρώτος αγώνας που είδα σε γήπεδο ήταν το 1967: Διδυμότειχο - Αλεξανδρούπολη 0-2 (ο πατέρας μου και το καρντάς ήταν με τους γηπεδούχους κι εγώ με την Αλεξ/ πολη).
16. Tomasz Kedziora
Δηλαδη αν δουμε ολοι ποδοσφαιρο 30 χρονια γινομαστε προπονητες;
1000 ταινιες να δεις σκηνοθετης δεν γινεσαι
Αποψη ειναι και αυτη
1000 ταινιες να δεις σκηνοθετης δεν γινεσαι
Αποψη ειναι και αυτη
Δηλαδη πρεπει ν ειναι καποιος σκηνοθετης για ν εκφρασει την αποψη ακομα κ αν εχει απεναντι του τον ιδιο τον σκηνοθετη
οτι μια ταινια ειναι μαπα κ βαρετη?
Προπονητης δεν γινεσαι αν δεις 30 χρονια ποδοσφαιρο
Αποψη ομως για το εργο που παρουσιαζει μπορεις να εχεις κ μάλιστα αρκετα βασιμη στην εμπειρια κ τις παραστασεις που εχεις προσλαβει στη διαρκεια των ετων
Ον τοπικ
ο Κεντζιορα αυτη τη στιγμη φαινεται ν ειναι το δεξι μπακ
π οταν αγωνιζεται
η ομαδα κινδυνευει λιγοτερο ν δεχτει γκολ
Αποψη ομως για το εργο που παρουσιαζει μπορεις να εχεις κ μάλιστα αρκετα βασιμη στην εμπειρια κ τις παραστασεις που εχεις προσλαβει στη διαρκεια των ετων
Ον τοπικ
π οταν αγωνιζεται
Δεν διαφωνησα για το ποιος μπορει να εχει αποψη αλλα με το επιχειρημα βλεπω μπαλα τοσα χρονια και ξερω. Οπως λετε μπορω να εχω και εγω την αποψη μου (μαλλον)
- Μπαρκαρούτσος
Ίσως ήταν λάθος διατύπωση εκ μέρους μου. Άποψη μπορεί να έχει ο καθένας επί παντός επιστητού. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Και στην αρχαία Αθήνα όλοι ήταν υποχρεωμένοι να παρίστανται στην Εκκλησία Του Δήμου και όποιος δεν πήγαινε, τον έλεγαν μαλάκα. Έπρεπε ο φούρναρης να πει για πολιτικά. Και κρινόταν αναλόγως.
Το θέμα είναι η βαρύτητα της άποψης. Όταν εγώ με έναν άλλο οπαδό συζητήσουμε για ποδόσφαιρο, είμαστε ίσος προς ίσο και μπορούμε να πούμε 2 πράγματα βάση της όποιας εμπειρίας μας, είτε ως θεατές, είτε ως ποδοσφαιριστές αλάνας.
Αν πάω να κάνω κριτική στον Mourinho, θα φανώ ηλίθιος. Αυτό προσπαθώ να πω, ίσως με λάθος τρόπο. Αν είναι δυνατόν να λέω εγώ ότι δεν δικαιούμαστε άποψη, εγώ που έχω 41.000 ποστς εδώ μέσα..
Όταν κάποιος κάνει κριτική σε έναν προπονητή λέγοντας "αυτό που κάνει είναι λάθος, καλύτερα να κάνει το άλλο" και έρχομαι να πω "ναι, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα, γιατί τους βλέπει κάθε μέρα" κτλ, τότε δεν στερώ το δικαίωμα στην άποψη (αλοίμονο αν είχα τέτοιο δικαίωμα!) από το Χ Ψ μέλος.
Άλλο να λέμε "δεν μ'άρεσε πώς έπαιξε σήμερα ο τάδε" και άλλο "αυτός χρησιμοποιείται λάθος" ή "η θέση αυτή του ταιριάζει καλύτερα γιατί πλαγιοκοπεί, γιατί κόβει, γιατί βλέπει γήπεδο" ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Ναι, όλοι βλέπουμε 5 πράγματα, αλλά ο προπονητής βλέπει 1005.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Το θέμα είναι η βαρύτητα της άποψης. Όταν εγώ με έναν άλλο οπαδό συζητήσουμε για ποδόσφαιρο, είμαστε ίσος προς ίσο και μπορούμε να πούμε 2 πράγματα βάση της όποιας εμπειρίας μας, είτε ως θεατές, είτε ως ποδοσφαιριστές αλάνας.
Αν πάω να κάνω κριτική στον Mourinho, θα φανώ ηλίθιος. Αυτό προσπαθώ να πω, ίσως με λάθος τρόπο. Αν είναι δυνατόν να λέω εγώ ότι δεν δικαιούμαστε άποψη, εγώ που έχω 41.000 ποστς εδώ μέσα..
Όταν κάποιος κάνει κριτική σε έναν προπονητή λέγοντας "αυτό που κάνει είναι λάθος, καλύτερα να κάνει το άλλο" και έρχομαι να πω "ναι, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα, γιατί τους βλέπει κάθε μέρα" κτλ, τότε δεν στερώ το δικαίωμα στην άποψη (αλοίμονο αν είχα τέτοιο δικαίωμα!) από το Χ Ψ μέλος.
Άλλο να λέμε "δεν μ'άρεσε πώς έπαιξε σήμερα ο τάδε" και άλλο "αυτός χρησιμοποιείται λάθος" ή "η θέση αυτή του ταιριάζει καλύτερα γιατί πλαγιοκοπεί, γιατί κόβει, γιατί βλέπει γήπεδο" ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Ναι, όλοι βλέπουμε 5 πράγματα, αλλά ο προπονητής βλέπει 1005.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Βεβαια δεν θα ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος προπονητης που μπορεί να βλέπει εντελώς λάθος τα πράγματα.
Και ο Στανογεβιτς προπονητής είναι με πτυχία, αλλα έφυγε νύχτα, όπως και ο Μπερέτα, γιατί μάλλον κάτι δεν βλέπαν καλά.
Και ο Πολάνσκι είναι σκηνοθέτης, αλλά η τελευταία του ταινία πήρε μηδέν αν δεν κάνω λάθος από τους κριτικούς του κινηματογράφου γιατί προφανώς δεν βλέπεται.
Καλώς ή κακώς ο προπονητής κρίνεται με βάση το πόσο ελκυστικό είναι αυτό που παρουσιάζει η ομάδα του μέσα στο γήπεδο και από τα αποτελέσματα που παίρνει. Δεν κρίνεται ούτε με βάση τα πτυχία του, ούτε με βάση το βιογραφικό του.
Και ο Στανογεβιτς προπονητής είναι με πτυχία, αλλα έφυγε νύχτα, όπως και ο Μπερέτα, γιατί μάλλον κάτι δεν βλέπαν καλά.
Και ο Πολάνσκι είναι σκηνοθέτης, αλλά η τελευταία του ταινία πήρε μηδέν αν δεν κάνω λάθος από τους κριτικούς του κινηματογράφου γιατί προφανώς δεν βλέπεται.
Καλώς ή κακώς ο προπονητής κρίνεται με βάση το πόσο ελκυστικό είναι αυτό που παρουσιάζει η ομάδα του μέσα στο γήπεδο και από τα αποτελέσματα που παίρνει. Δεν κρίνεται ούτε με βάση τα πτυχία του, ούτε με βάση το βιογραφικό του.
Αν καποιος με «ιδια εμπειρια» και περισσοτερη απο σενα εκφερει αποψη οτι η ταινια που βρισκεις βαρετη ειναι γαματη ισχυει το ιδιοSpecial 4 έγραψε:Δηλαδη πρεπει ν ειναι καποιος σκηνοθετης για ν εκφρασει την αποψη ακομα κ αν εχει απεναντι του τον ιδιο τον σκηνοθετη
Ον τοπικ
π οταν αγωνιζεται
- Amsterdamer_87
Κι ομως η αποψη του κοινου ειναι υψιστης σημασιας σε ολα τα θεαματα..
Ποδοσφαιρο για ποιον παιζουν οι ομαδες ??
Για τον εαυτο τους η για τον κοσμο που παει να τους δει ??
Ποδοσφαιρο για ποιον παιζουν οι ομαδες ??
Για τον εαυτο τους η για τον κοσμο που παει να τους δει ??
Και να πουμε και τκ αλλο. Η γνωμη του προπονητη εχει βαρυνουσα σημασια οχι επειδη εχει γνωσεις εμπειρια και πτυχία, αλλα επειδή ειναι αυτος που στην τελικη εχει το δικαιωμα επιλογης των παιχτων, των συστηματων κλπ. Αυτος κανει κουμαντο αρα η αποψη του εχει βαρυνουσα σημασια λογω θεσης
Και φυσικα αναμεσα σε ολους αυτους , οπαδους, προπονητη, ιδιοκτητη, την πλεον βαρυνουσα σημασια εχει η αποψη του ιδιοκτητη, ο οποιος αν και μπορει να μην νιωθει γρι απο μπαλα εχει το δικαιωμα να στειλει τον προπονητη αν δεν του αρεσει αυτο που βλεπει ή αν διαφωνεί με τον τροπο που βλεπει ο προπονητης τα πραγματα.
Εν κατακλειδι, ειδικα στο ποδοσφαιρο οι γνωσεις και οι εμπειριες και οι τιτλοι εχουν μικρη σημασια. Ολα κρίνονται σε δυο χρονους απο δύο διαφορετικους χωρους που μπορει να μην νιώθουν καν απο συστηματα και τακτικη ποδοσφαιρου. Πρωτον απο το κοινο που θα στηριξει με την παρουσια του ή οχι μια ποδοσφαιρικη ομαδα και δευτερον απο το αφεντικο που θα αποφασισει αν θα κρατησει τον προπονητη ή οχι. Ο προπονητης εχει την εξουσια επιλογης και εκει εξαντλειται και η βαρυτητα της αποψης του.
Και φυσικα αναμεσα σε ολους αυτους , οπαδους, προπονητη, ιδιοκτητη, την πλεον βαρυνουσα σημασια εχει η αποψη του ιδιοκτητη, ο οποιος αν και μπορει να μην νιωθει γρι απο μπαλα εχει το δικαιωμα να στειλει τον προπονητη αν δεν του αρεσει αυτο που βλεπει ή αν διαφωνεί με τον τροπο που βλεπει ο προπονητης τα πραγματα.
Εν κατακλειδι, ειδικα στο ποδοσφαιρο οι γνωσεις και οι εμπειριες και οι τιτλοι εχουν μικρη σημασια. Ολα κρίνονται σε δυο χρονους απο δύο διαφορετικους χωρους που μπορει να μην νιώθουν καν απο συστηματα και τακτικη ποδοσφαιρου. Πρωτον απο το κοινο που θα στηριξει με την παρουσια του ή οχι μια ποδοσφαιρικη ομαδα και δευτερον απο το αφεντικο που θα αποφασισει αν θα κρατησει τον προπονητη ή οχι. Ο προπονητης εχει την εξουσια επιλογης και εκει εξαντλειται και η βαρυτητα της αποψης του.
Τα έχει πει κ ο Βέγγος από το 8" Μέχρι το 28" Όλο το ζουμίaivas19 έγραψε:Αν καποιος με «ιδια εμπειρια» και περισσοτερη απο σενα εκφερει αποψη οτι η ταινια που βρισκεις βαρετη ειναι γαματη ισχυει το ιδιοSpecial 4 έγραψε:Δηλαδη πρεπει ν ειναι καποιος σκηνοθετης για ν εκφρασει την αποψη ακομα κ αν εχει απεναντι του τον ιδιο τον σκηνοθετη
Ον τοπικ
π οταν αγωνιζεται
"Έβλεπα και αμα βλέπεις την μαθαίνεις τη δουλειά"
https://youtube.com/watch?v=JdWIwLv5hpY ... AMO70uxzfc