Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
batzi95

Δημοσίευση από batzi95 »

«Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου»
Μ'αυτο το συνθημα μας αναψε ο προεδρος το πρασινο φως για να παει ο ΠΑΟΚ εκει που ανηκει...
Σε μας, στον λαο του ΠΑΟΚ
Ας συμβαλουμε λοιπον οπως ο καθενας απο μας μπορει για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Το έγραψα στην κεντρική , το μεταφέρω και εδώ. Η καρδιά του ΠΑΟΚ θα χτυπάει μέχρι τις 26/1/2009 στα υποκαταστήματα της Marfin. Κατά τη γνώμη μου οι μέρες είναι ιστορικές για τον σύλλογο. Όλοι μετοχές , όσο μπορεί ο καθένας. Δεν μετράει το ποσό αλλά η συμμετοχή μας . Στο χέρι μας είναι πλέον να γίνει ο ΠΑΟΚ πανίσχυρος. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς ...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ασε ρε Κουρκουμπα..παρε κανα χαρτακι απο το σουπερακι και μετα γραψε για τον ΠΑΟΚ..ο καθε απιθανος δεν θα γραφει για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

είναι απλoς o στόχος κάποιον και τον φερεφώνων τους.

δημιουργούvε ένα κλίμα ότι ο ΠΑΟΚ δε δικαιούται τι συμμετοχη στα ευρωπαϊκά κύπελλα και στο πρωτάθλημα έτσι ώστε όταν νόμιμα θα πάρει όλα τα pistopiitkia να βγούνε και να φωνάζουμε για αδικία, κατεστημένα κτλ. ο ορισμός τι προπαγάνδας. σε δύσκολες καταστάσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δικαιολογία για το ότι κάποιες ομάδες δε θα βγούν στην ευρώπη
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

paok4a έγραψε:
!!!δεν ειναι ετσι ακριβως γιατι οποτε θελει η ΠΑΕ κανει και αλλη αυξηση και περνει ολες τις μετοχές αυτη...ουσιαστικα δεν εισαι πουθενα!.
για να γίνει και άλλη αύξηση θέλει να το αποφασίσει το 66% τον μετοχων. υποχρεωτική είναι αν έχεις χρέη αλλα αυτό εξαρτάται και από τι και ποσα χρέη θα έχεις διακανονισμένα

YG: με τα post που έγραψες μονο κακό έκανες σε αυτό που ποθείς να γίνει. φιλικά στο λέω
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

πιστεύω ότι το πιο σημαντικό (όπως έχουν πει και αλλα παιδιά) είναι το ποσα άτομα θα συμμετέχουν σε αυτήν τι AMK.

θα πρότεινα αν σκοπεύετε να βάλετε οποιοδήποτε ποσο, ας πούμε λόγου χάρι 20 euro, αντί να το βάλετε στο όνομα σας, να το διαιρέσετε διά του 5 και να βάλετε 4 euro στο όνομα σας , 4 euro στο όνομα τις γυναικας σας η τις φιλενάδας σας, 4 euro στο όνομα του πατέρα, τις μαμάς σας , του παππου και τις γιαγιά σας. ίσος να ακούγεται γελοίο σε κάποιους αλλα με αυτό το τρόπο αντί για πχ 5000 άτομα θα μπούν στη ΠΑΕ 20000 άτομα η αντί για 20000 άτομα θα μπούν στη ΠΑΕ 60000 άτομα.

φανταστείτε τι δύναμη που θα έχει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ , όπως και να λέγεται αυτός, όταν χτυπάει τι πόρτα του οποιουδήποτε όταν θα εκπροσωπεύει μια εταιρία με 50 000 η και περισσοτερους μετόχους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 16 Δεκ 2008, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

μια απλή εξουσιοδότηση θα σου κάνουν και θα ψηφίσεις εσύ για αυτούς.

για τις φιλενάδες , ok δώστε τις μετοχές για 1 euro μονο
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Έτσι είναι. Πρακτικά για να γίνει αυτό Petm και να έχει ο πρόεδρος τόση δύναμη από τους μετόχους θα πρέπει να ασχολούνται ενεργά πχ οι 60000 μέτοχοι και οχι οι 20000 όπως είπες,δηλαδή να ασχολείται ενεργά ο πατέρας η μάνα η κοπέλα του καθενός που θα αγοράσει μετοχές στο όνομά τους.
γιατί πρέπει να ασχολείται ενεργά ντε και καλά? και τι σημαίνει ενεργά? ενεργός είναι μονο αυτός που πάει σε συνελεύσεις και ψηφίζει?
για κάποιες καταστάσεις δηλαδή να ψηφίζει ναι είναι ενεργός. αλλα για κάποιες άλλες καταστάσεις όπως τις παρακάτω που εξηγώ η λέξη ενεργός παίρνει άλλη σημασία.

μάζεψε εσύ 60 000 μετόχους και μετά άσε τον κάθε ανύπαρκτο να προσπαθεί να σε δυσφημεί λέγοντας ότι δεν είναι ενεργά meli. πάλι διαφήμιση θα σου κάνει

μάζεψε εσύ 60 000 μετόχους και μετά θα δεις αν ο κάθε μεγαλομέτοχος με επιχειρήσεις στη βόρεια Ελλάδα θα τολμά να κάνει εναντια στη θέληση τον πολλών

μάζεψε εσύ 60 000 μετόχους και μετά θα δεις αν κανένας πολιτικός η καμια εφημερίδα η κάποιο ΜΜΕ θα προσπαθήσει να κάνει παιχνίδια εναντια στη περιουσια τον 60000 μετοχων

μάζεψε εσύ 60000 μετόχους και μετά θα δεις τι χορηγίες θα έχεις από ιδιωτικές εταιρίες

και αλλα που δεν είναι τις ώρας
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δε λέμε να πάμε να κάνουμε μετόχους του ΠΑΟΚ , αρειανούς ολυμπιακούς κτλ.

λέω ότι ότι είναι ένας τρόπος να κάνουμε μετόχους άτομα που ενδιαφέρονται (στο metro που αυτοί θέλουν να ενδιαφέρονται) για το ΠΑΟΚ αλλα δε θα πάνε ποτε, για τον οποιοδήποτε λόγο, να βάλουν λεφτά σε μια AMK.

το τι κερδίζουμε από αυτή τι διαδικασία το είπαμε πιο πάνω
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

DimisK έγραψε:
axl4 έγραψε:μια ερωτηση προς τους κατοικους αθηνων:

εχει παει κανεις ηδη στη μαρφιν εδω κατω και εξυπηρετηθηκε ανετα ή θα παω αυριο και θα με κοιταζουν σαν χανοι?οχι οτι εχω προβλημα συνηθισμενος ειμαι (εδω στη citibank κοιτουσαν απορημενοι τη μαστερκαρντ) αλλα κατι μου λεει πως θα ειναι αδιαβαστοι... :)
Πολύ φοβάμαι Αλέξανδρε ότι θα μας κοιτάνε σαν χαζοί....Εγώ θα πάω πάντως στις 2 Ιανουαρίου, οπότε μέχρι τότε ελπίζω να έχουν ενημερωθεί.
Εγώ δε ζορίζομαι καθόλου που θα με κοιτάνε περίεργα, και με την κάρτα με κοιτάξανε και του είπα να τσακιστούν να με εξυπηρετήσουν γιατί αλλιώς θα τους κάνω αναφορά. Το υποκατάστημα ήταν στον Πειραια εκεί που δουλεύω και τίγκα στους γαύρους. Εμένα πάντως κατι τέτοια μ' αρέσουν.

Περιμένω πως και πως τη μέρα που θα πάω στο κατάστημα της τράπεζας στον Πειραια και θα πάρω μετοχές και θα μου κάνει τα χαρτία γαύρος που θα πίνει τον καφέ του σε κούπα gay.
Τρελή χαρά. Ακόμα κι άν δεν δούλευα στον πειραια πάλι εκεί θα πήγαινα, τόσο πολύ το γουστάρω το σκηνικό.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Το έχουν παίξει πάντως αρκετά τα ραδιόφωνα της αθήνας το θέμα και δεν νομίζω να μας κοιτάνε σα χαζοί. Ακόμα και να μην ξέρουν τι να κάνουν, λίγο στη πίεση και α μάθουν στο φτερό.
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Δηλαδη εγω τι να πω που πηρα μετοχες στην citybank στην πρωτη ΑΜΚ που εγινε με Βεζυρτζη-Οικονομιδη?40 λεπτα εκανα αφου δεν ειχε ιδεα η τραπεζα για το τι συνεβαινε...Πηρα τηλεφωνο στην ΠΑΕ και εδωσα το κινητο μου να συννενοηθουν η υπαλληλος της με την ταμια της τραπεζας...Και επειδη πηγα στην τραπεζα στο χαριλαου,ειχα και το προβλημα που καποιοι με αγριοκοιταζαν!!!Για το γαμωτο μου ομως το εκανα...Θα μπορουσα να φυγω αλλα ειπα ΠΑΟΚ εισαι και θα γινει αυτο που θελω εγω!!!!Μην κολλατε λοιπον τωρα που τα πραγματα ειναι πολυ πιο οργανωμενα!!!Ο Ζαγορακης χθες συναντηθηκε με ολους τους διευθυντες των ΜΑRFIN!!!Αρκει να πατε προετοιμασμενοι με ταυτοτητα και κατι που να γραφει το ΑΦΜ σας δηλαδη εκκαθαριστικο ή λογαριασμο ΔΕΗ...Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ και ντου στις μετοχες...Παρτε πρωτοβουλιες και μην μασατε!!!!!
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ρε παιδια η αυξηση γινεται για τα χρεη αλλα λενε οτι τα χρηματα θα πανε για το προπονητικο και για μεταγραφες.δεν κατηγορω τη διοικηση,ουτε λεω οτι ξερω περισσοτερα αλλα ξερει κανεις τι γινεται;
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Η αυξηση αδερφε γινεται γιατι ετσι το επιβαλλει ο νομος για τις ανωνυμες εταιρειες...Τα χρεη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...Απλα εχει δικαιωμα η ομαδα,τα χρηματα της ΑΜΚ να τα χρησιμοποιησει οπου γουσταρει δηλαδη σε μεταγραφες,στο προπονητικο κλπ
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Σορυ αλλά τα χρέη του ίδιου παπά ευαγγέλιο είναι με το χτίσιμο του κέντρου τις μεταγραφές κλπ. Όλα αυτά είναι πράγματα που πρέπει να πληρωθούν. Αυτό που λεει ο Πρόεδρος είναι ότι τα χρέη θα διακονονιστούν και θα αρχίσουν να εξυπηρετούνται (αν δεν έχει γίνει αυτό ήδη) και δεν θα σταθούν εμπόδιο στη συμμετοχή μας στο ΟΥΕΦΑ ή στο πρωτάθλημα, αλλά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα πληρώσουμε και δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να μαζέψουμε φράγκα για να μπορέσουμε να ορθοποδίσουμε.

ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΑΕΙ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”