Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
xrisitsapa

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εκδρομαρα.
Περνάμε την Πέμπτη και κάνω καλού κακού μια κράτηση Πράγα!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:
Γκίκα κατάλαβε το, έχεις εξαντλήσει την υπομονή μας με τη δήθεν αντικειμενική κριτική σου η οποία είναι ένα ατελείωτο κακόβουλο σενάριο για την ομάδα, καλυμενο με μανδύα θλίψης

Κοψτο
Χαίρε βάθος αμέτρητον δημοκρατίας! Ομολογώ ότι εξεπλάγην με το μέγεθος του αντιδημοκρατισμού της δήλωσης.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

γκικα εισαι κινδυνος για το δημοκρατικο μας πολιτευμα :shock:
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Ο Λουτσεσκου πάνω από όλα :lol:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Πρώτη συνέντευξη Μπότο, επειδή διαβάζουμε αρλούμπες του καθενός... Για Λουτσέσκου:

"Οι ιδέες μου γύρω από το ποδόσφαιρο ταιριάζουν απόλυτα με αυτές που έχει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το άθλημα. Κι αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο μου. Το πλάνο μας είναι βοηθήσουμε την ομάδα να γίνει πιο συμπαγής και να βάλουμε το κλαμπ σε μια γραμμή, μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, που δε θα αλλάζει και δεν θα επηρεάζεται από κάποιες αλλαγές προπονητών η αθλητικών διευθυντών. Πρέπει να χαράξουμε τη διαδρομή μας, το δρόμο που θα βαδίσουμε και να μην νοιώθουμε σαν να πηγαίνουμε σε μια ξένη χώρα δίχως GPS. Μιλήσαμε μαζί για πρώτη φορά στις 26 Δεκεμβρίου στο τηλέφωνο, αλλά είχα φροντίσει να δω και να μάθω για την οπτική που έχει για το ποδόσφαιρο, θέλω να πω ότι μου άρεσε το στυλ και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο. Ταιριάξαμε σε πολλά και αυτό βοήθησε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν ο Λουτσέσκου εδώ, ίσως να μην είχα έρθει. Δεν ήθελα να έρθω σε μια ομάδα που δεν ταιριάζει η φιλοσοφία μου με αυτή του προπονητή και να διαφωνήσω από την αρχή μαζί
του. Είναι κάτι που μου έχει συμβεί και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα».
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

" και να διαφωνήσω από την αρχή μαζί του. '
Αρα διαφωνησαν μετα? :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 24 Ιούλ 2022, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δημοκρατία για ορισμένους είναι να ξεχειλωνουν ότι τους κατέβει χωρίς μέτρο και μετά να φωνάζουν ότι θίγονται δικαιώματα.

Και στα καπάκια να πετάγεται και ο κάθε επαναστάτης να μας λέει ότι περνάμε γραμμή και βάζουμε πρόσωπα πάνω απ' την ομάδα

Και να καθόμαστε εμείς να κοιτάμε σαν αποχαυνωμενοι το τοξικό παραλήρημα βρεξει-χιονισει, χειμωνα-καλοκαιρι.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Η ομαδα επί τω έργω
Συμπαρίσταται.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ronnie έγραψε:Ειλικρινά είμαι περίεργος και αναποφάσιστος :P για το πως θα μπούμε στον επαναληπτικό. Φουριόζοι, με το μαχαίρι στο στόμα και με σκοπό ένα γρήγορο γκολ που αυτό (σε συνδυασμό και με την εξέδρα) θα τους κάνει να τα χάσουν ή συντηρητικά ώστε να τους μετρήσουμε, να αποφύγουμε ένα δικό τους γκολ (που θα δυσκολέψει ακόμη πιο πολύ την πρόκριση) και σταδιακά να αρχίζουμε να πιέζουμε;
Το πιο βασικό είναι να πάρουμε το κέντρο και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα έπονται.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

paok düsseldorf έγραψε:γκικα εισαι κινδυνος για το δημοκρατικο μας πολιτευμα :shock:
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Η ομαδα επί τω έργω
Συμπαρίσταται.
Ο Νέτο που είναι ?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Κάποιοι μπερδεύετε οπαδικό φόρουμ με την Πνύκα. Δημοκρατία υπάρχει αλλά εδώ μέσα ο ΠΑΟΚ ειναι από πάνω και δεν μπορεί να λερώνεται.
Μπορείτε να πάτε σε ένα ματς στο γηπεδο με φανέλα του αρη και πείτε δημοκρατία έχουμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kαι ποιος οριζει τι ακριβως που λεγεται εδω μεσα λερωνει τον ΠΑΟΚ? Τα ποστ του gika λερωνουν τον ΠΑΟΚ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”