Razvan Lucescu II
-
xrisitsapa
Re: Razvan Lucescu II
Εκδρομαρα.
Περνάμε την Πέμπτη και κάνω καλού κακού μια κράτηση Πράγα!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!
Περνάμε την Πέμπτη και κάνω καλού κακού μια κράτηση Πράγα!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!
- ΑποστόληςΑ
Χαίρε βάθος αμέτρητον δημοκρατίας! Ομολογώ ότι εξεπλάγην με το μέγεθος του αντιδημοκρατισμού της δήλωσης.rainmaker έγραψε:
Γκίκα κατάλαβε το, έχεις εξαντλήσει την υπομονή μας με τη δήθεν αντικειμενική κριτική σου η οποία είναι ένα ατελείωτο κακόβουλο σενάριο για την ομάδα, καλυμενο με μανδύα θλίψης
Κοψτο
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».
-
paok düsseldorf
-
τσιριγωτης
Πρώτη συνέντευξη Μπότο, επειδή διαβάζουμε αρλούμπες του καθενός... Για Λουτσέσκου:
"Οι ιδέες μου γύρω από το ποδόσφαιρο ταιριάζουν απόλυτα με αυτές που έχει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το άθλημα. Κι αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο μου. Το πλάνο μας είναι βοηθήσουμε την ομάδα να γίνει πιο συμπαγής και να βάλουμε το κλαμπ σε μια γραμμή, μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, που δε θα αλλάζει και δεν θα επηρεάζεται από κάποιες αλλαγές προπονητών η αθλητικών διευθυντών. Πρέπει να χαράξουμε τη διαδρομή μας, το δρόμο που θα βαδίσουμε και να μην νοιώθουμε σαν να πηγαίνουμε σε μια ξένη χώρα δίχως GPS. Μιλήσαμε μαζί για πρώτη φορά στις 26 Δεκεμβρίου στο τηλέφωνο, αλλά είχα φροντίσει να δω και να μάθω για την οπτική που έχει για το ποδόσφαιρο, θέλω να πω ότι μου άρεσε το στυλ και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο. Ταιριάξαμε σε πολλά και αυτό βοήθησε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν ο Λουτσέσκου εδώ, ίσως να μην είχα έρθει. Δεν ήθελα να έρθω σε μια ομάδα που δεν ταιριάζει η φιλοσοφία μου με αυτή του προπονητή και να διαφωνήσω από την αρχή μαζί
του. Είναι κάτι που μου έχει συμβεί και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα».
"Οι ιδέες μου γύρω από το ποδόσφαιρο ταιριάζουν απόλυτα με αυτές που έχει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το άθλημα. Κι αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο μου. Το πλάνο μας είναι βοηθήσουμε την ομάδα να γίνει πιο συμπαγής και να βάλουμε το κλαμπ σε μια γραμμή, μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, που δε θα αλλάζει και δεν θα επηρεάζεται από κάποιες αλλαγές προπονητών η αθλητικών διευθυντών. Πρέπει να χαράξουμε τη διαδρομή μας, το δρόμο που θα βαδίσουμε και να μην νοιώθουμε σαν να πηγαίνουμε σε μια ξένη χώρα δίχως GPS. Μιλήσαμε μαζί για πρώτη φορά στις 26 Δεκεμβρίου στο τηλέφωνο, αλλά είχα φροντίσει να δω και να μάθω για την οπτική που έχει για το ποδόσφαιρο, θέλω να πω ότι μου άρεσε το στυλ και η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο. Ταιριάξαμε σε πολλά και αυτό βοήθησε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν ο Λουτσέσκου εδώ, ίσως να μην είχα έρθει. Δεν ήθελα να έρθω σε μια ομάδα που δεν ταιριάζει η φιλοσοφία μου με αυτή του προπονητή και να διαφωνήσω από την αρχή μαζί
του. Είναι κάτι που μου έχει συμβεί και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα».
- kataramenos5
" και να διαφωνήσω από την αρχή μαζί του. '
Αρα διαφωνησαν μετα?
Αρα διαφωνησαν μετα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 24 Ιούλ 2022, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημοκρατία για ορισμένους είναι να ξεχειλωνουν ότι τους κατέβει χωρίς μέτρο και μετά να φωνάζουν ότι θίγονται δικαιώματα.
Και στα καπάκια να πετάγεται και ο κάθε επαναστάτης να μας λέει ότι περνάμε γραμμή και βάζουμε πρόσωπα πάνω απ' την ομάδα
Και να καθόμαστε εμείς να κοιτάμε σαν αποχαυνωμενοι το τοξικό παραλήρημα βρεξει-χιονισει, χειμωνα-καλοκαιρι.
Και στα καπάκια να πετάγεται και ο κάθε επαναστάτης να μας λέει ότι περνάμε γραμμή και βάζουμε πρόσωπα πάνω απ' την ομάδα
Και να καθόμαστε εμείς να κοιτάμε σαν αποχαυνωμενοι το τοξικό παραλήρημα βρεξει-χιονισει, χειμωνα-καλοκαιρι.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Το πιο βασικό είναι να πάρουμε το κέντρο και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα έπονται.Ronnie έγραψε:Ειλικρινά είμαι περίεργος και αναποφάσιστοςγια το πως θα μπούμε στον επαναληπτικό. Φουριόζοι, με το μαχαίρι στο στόμα και με σκοπό ένα γρήγορο γκολ που αυτό (σε συνδυασμό και με την εξέδρα) θα τους κάνει να τα χάσουν ή συντηρητικά ώστε να τους μετρήσουμε, να αποφύγουμε ένα δικό τους γκολ (που θα δυσκολέψει ακόμη πιο πολύ την πρόκριση) και σταδιακά να αρχίζουμε να πιέζουμε;
Κάποιοι μπερδεύετε οπαδικό φόρουμ με την Πνύκα. Δημοκρατία υπάρχει αλλά εδώ μέσα ο ΠΑΟΚ ειναι από πάνω και δεν μπορεί να λερώνεται.
Μπορείτε να πάτε σε ένα ματς στο γηπεδο με φανέλα του αρη και πείτε δημοκρατία έχουμε.
Μπορείτε να πάτε σε ένα ματς στο γηπεδο με φανέλα του αρη και πείτε δημοκρατία έχουμε.
Kαι ποιος οριζει τι ακριβως που λεγεται εδω μεσα λερωνει τον ΠΑΟΚ? Τα ποστ του gika λερωνουν τον ΠΑΟΚ?