Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Τι να εγινε; Η καθολικη αναδομηση που ΟΛΟΙ επιθυμουσαμε
Τελικα δεν εχει εμμονες ο Λουτσε; Η δεν θα αντεξει τις φυγες;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

thios4 έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Καλά ρωτάς????

ΤΣΟΥΜΠΑ!!!! :mrgreen:
Φίλε Nik, αυτό μην το λες ούτε για αστείο... :?

Μεταξύ αστείου και σοβαρρού έχει μια λογική. Μας ξέρει, τον ξέρουμε και κρατάμε μια άλφα ομοιογένεια που σε όλες τις άλλες γραμμές πάει περίπατο.

Άλλωστε προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Τσούμπα πέρσι αδικήθηκε απο την υπόλοιπη ομάδα. Πάλευε μόνος του μπροστά με μηδενική υποστήριξη.
Με Ναρει, Αντρίγια, Κουαλιάτα πιστεύω ότι θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
Αν φτιάχνει και παιχνίδι ο Κάργας απο πίσω τότε 25 γκολάκια σίγουρα. (troll mode on)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να επαναλάβω κάτι χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ίχνος μομφής.
Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που ο Μποτο έχει την θέση του ΤΔ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η φαση με τον Αουγκουστο ειναι ψιλοξεκαθαρη. Αν δεν ανανεωσει θα πρεπει να πωληθει.
Παντως ο Κολκας δεν ανεφερε τπτ για ελληνα εξτρεμ, και ειπε πως θεωρεί οτι θα αποκτηθει εξτρεμ και οτι ο Ναρει δεν θα αποκτηθει για εκει.
Για να δουμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

obanebane έγραψε:Να επαναλάβω κάτι χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ίχνος μομφής.
Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που ο Μποτο έχει την θέση του ΤΔ.
Επίσης και αυτό είναι γεγονός και όχι άποψη.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Μονο τό οτι ο Καργας πηγε στο Χαριλαου και έκανε το ερπετο μαρμελαδα λεει πολλα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Επειδη μου περασε σαν σκεψη αυτο που αναφερεις (περι 1ης φορας Μποτο ως ΤΔ) το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι να μην γνωριζει ολα τα "τερτιπια" μιας διαπραγματευσης.
Αλλο να εντοπιζεις τους καλους παικτες (που αυτο σιγουρα το εχει) αλλο να αναλαμβανεις την διαπραγματευση μιας μεταγραφης.
Για αυτο ισως αυτο το μπλεξιμο με την Βαλερενγκα η το μινι σιριαλ με τον Ναρει
Εικασιες κανω βεβαια. Μπορει ο ανθρωπος να ειναι σουπερ και στις διαπραγματευσεις.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Λεμεσος4 έγραψε:Μονο τό οτι ο Καργας πηγε στο Χαριλαου και έκανε το ερπετο μαρμελαδα λεει πολλα.
Αυτό αποτελεί λόγο μεταγραφής στον ΠΑΟΚ δηλαδή? Αν είναι έτσι να πάμε να πάρουμε και κανέναν απο εκείνη την kolos που τους έκανε κηδεία...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane έγραψε:
Ρε συ ,υπάρχουν κάποια δεδομένα και πάνω σε αυτά κάνουμε κουβέντα.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η ομάδα έχει διαθέσιμους στα στόπερ 2 επαγγελματίες εκ των οποίων ο ενας μας λένε οτι ειναι φευγάτος-για πώληση και σε έναν μήνα παίζει αγώνα.
Γάμα την δική μου άποψη που λέει ότι ο Κάργας είναι καλός παίχτης και μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ,ότι μπορεί να σταθεί καλύτερα από τον Κουλιερακη,συμφωνούμε;
Ότι η ρέγγα μπορεί να κρατήσει τον κλεισμένο Νασμπεργκ ως τις 31/7,συμφωνούμε και σε αυτό;
Ότι ο Ηρακλής του Αλμελο τα ξέρει όλα αυτά και ζητάει τα δίπλα από όσα αξίζει ο γερμανός, παίζει να ισχύει και αυτό;
Βρες μου εσύ καλύτερο παίχτη από τον Κάργα στα λεφτά που θα δαπανησουμε γι'αυτόν και είμαι μαζί σου,ας είναι και λίγο χειρότερος αφού ο Κάργας έχει ύποπτο παρελθόν όπως γράφουν κάποιοι,για να μην πάρουμε το ρισκο.
Κάτι Πουγγουρες και Διαμαντηδες πάντως, μαζί να τους βάλεις, έναν Κάργα δεν κάνουν.
Κάποτε ο ΠΑΟΚ γέμιζε το ροστερ του με παίχτες από το ελληνικό πρωτάθλημα,τον Πασχαλακη από τον ΠΑΣ τον πήραμε, τον Μπαλαγιοκο παλιότερα το ίδιο.
Τι στο διάολο σας έχει πιάσει ρε γαμωτο, 16 χρονών είστε;
Όλα αυτά που λες ισχύουν μπορεί και να ισχύουν και για τον ΖιφκοΖιφκο.. για τον οποίο αντεδρασες άσχημα στην ανανέωση. Κάλλιστα μπορώ να σου πω ότι με έναν τερματοφύλακα θα πας στο ευρωπαϊκό, και μάλιστα καινούριο 22χρονο?

Από δικαιολογίες πολλές.. άμα θες στον κάνω και Νέστα τον Κάργα.
Αντικειμενικά και για διάφορους λόγους είναι κακή κίνηση.

Κι αν θες να το γενικευσουμε.. η ανανέωση Ζιφκο + Καργας φανερώνει βιασύνη για τα μεταγραφικά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εμένα όταν ένας παίχτης μου αρέσει, τον υποστηρίζω με όλο μου το είναι, μακάρι να ήξερα και το τι χαρακτήρας είναι, δυστυχώς δεν γίνεται.
Ο Κάργας θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ και θα είναι μια τίμια και value λύση.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο ΠΑΟΚ εχει δωσει ηδη στην εποχη Μποτο, με βαση τα ποσα που γραφτηκαν και αν πουμε οτι θα κλεισουν και οι Καργας, Ναρει στα ποσα που γραφονται:

1. Σαστρε, 300Κ
2. Σοαρες, 2.5Μ
3. Kουαλιατα 1.8Μ
4. Κοταρσκι, 1.5Μ (διορθωστε με αν εχω κανει λαθος)
5. Καργας, 300Κ
6. Ναρει, 1.5Μ

Και εχουν συμφωνησει ως ελευθερει οι Νασμπεργκ, Ραφα Σοαρες, Ρικαρντο.

Εχουνε δωθει σχεδον 8.000.000 ηδη για αγορες ποδοσφαιριστων. Το αν εντυπωσιαζουν στο ακουσμα δεν με ενδιαφερει στην προκειμενη γιατι θελω πρωτα να τους δω στο γηπεδο.

Το πλανο του Μποτο ειναι σαφες. Χτυπας να αγορασεις την σωστη στιγμη, για την σωστη τιμη και κοιτας να μην σκορπας ασκοπα τα χρηματα που διαθετεις σε πολυ μεγαλα συμβολαια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελπιζω ο λογος αρνησης μεταγραφης του Τσολακ να ειναι οικονομικός και οχι ο Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 θα μπορούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε Ρωσία και Ουκρανία να προχωρήσουν σε αναστολή συμβολαίου, λόγω και της εμπόλεμης κατάστασης.
Νομιζω οτι αυτη την φορα θα αξιζε ο κοπος. Δεν μιλαμε για 2-3 μηνες οπως ειχε ερθει ο Κριχοβιακ αλλα για ολοκληρη σεζον
Σιγουρα υπαρχουν λαβρακια που ο Μποτο γνωριζει καλα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

7 παικτες πηραμε ρε παιδια.. τι δεν ξερει ο μποτο απο διαπραγματευσεις??
προφανως αμα σου λενε θελω 3 και πιστευεις οτι σε δουλευουν και ο παικτης που εχει ηδη συμφωνησει κανει 1,5 θα ξεκινησεις απο το 1 και θα περιμενεις...
το θεμα το βασικο ειναι να καθαρισουμε με καποιο τροπο απο μουρκ , τευλορ, τσολακ, ζαμπα που ολοι μαζι καθαριζουν 3-4 εκ για να παρουμε και αλλους..
ειχαμε πει οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Ελληνες... δεν γινεται να μην παρουμε 2-3 αφου οι των ακαδημιων η δεν κανουν η ειναι ακομα μικροι και χρειαζονται 1-2 χρονια ακομα.. (ντελιας, κουλιερακης , κουτσιας)
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Επειδη μου περασε σαν σκεψη αυτο που αναφερεις (περι 1ης φορας Μποτο ως ΤΔ) το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι να μην γνωριζει ολα τα "τερτιπια" μιας διαπραγματευσης.
Αλλο να εντοπιζεις τους καλους παικτες (που αυτο σιγουρα το εχει) αλλο να αναλαμβανεις την διαπραγματευση μιας μεταγραφης.
Για αυτο ισως αυτο το μπλεξιμο με την Βαλερενγκα η το μινι σιριαλ με τον Ναρει
Εικασιες κανω βεβαια. Μπορει ο ανθρωπος να ειναι σουπερ και στις διαπραγματευσεις.
Δεν μάθαμε βέβαια αν διαπραγματεύτηκε και ιδιαίτερα για καμία από τις περιπτώσεις παικτών.
Πόσο δύσκολο να ήταν να πείσει τον Νέσμπεργκ της Βαλερέγκα και τον Ρικάρντο της Φαμαλικάο να έρθουν στον ΠΑΟΚ;
Εντάξει είπαμε, ναι η Ελλάδα δεν είναι τοπ προορισμός, αλλά από κάτι Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Φαμαλικάο, Γκόριτσες, Φορτούνες και Βαλερέγκες είμαστε έτη φωτός μπροστά.
Να πείσει κανέναν Μπαλντέ. Εκεί θα τον ζυγίσουμε ως διαπραγματευτή. Να φέρει κάποιον που όντως θα μπορούσε να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτή θα είναι η πραγματική δυσκολία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”