Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Θα ήταν πανέμορφο να υπήρχε ακόμη το αήττητο και να έχαναν στο δεύτερο παιχνίδι αλλά να υποστηρίζουν ότι δεν έσπασε το αήττητο αφού γηπεδούχοι θα είναι οι Λευκορώσοι....
Η αντιμετώπιση της ομάδας της γειτονιάς από τα ευρωπαϊκά όργανα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...!!!
Και μετά κάποιοι δεν πιστεύουν και θεωρούν συνωμοσιολογία το βρώμικο ρόλο του ευρωυπαλλήλου του κόκκινου σιχάματος στις κληρώσεις και τις διαιτησίες στην πορεία των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα της ΟΥΕΦΑ.
Και μετά κάποιοι δεν πιστεύουν και θεωρούν συνωμοσιολογία το βρώμικο ρόλο του ευρωυπαλλήλου του κόκκινου σιχάματος στις κληρώσεις και τις διαιτησίες στην πορεία των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα της ΟΥΕΦΑ.
Συμφώνησε ο Βαλσαμικο με τον γαυρο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Έχω να μπω από την παραμονή του τελικού στο site. Ενώ έμπαινα κάθε μέρα....Napoli4 έγραψε:Συμφωνώ και με τους 2..
Βέβαια το ποστ μου δεν ήταν για την επάρκεια του σδνα γενικά, αλλά για το ύφος κάποιων άρθρων και πως μας επηρεάζει..
Αυτό για μένα είναι ο βασικός λόγος που συνεχίζω να έχω το σδνα στο κινητό μου.ΑποστόληςΑ έγραψε:[...]Πολλοί λένε ότι μετά τον τελικό δεν ξαναδιαβάζουν το σδνα. ΟΚ. Να παραδεχθούμε όμως ότι είναι από τα ελάχιστα δημοσιογραφικά σάιτς της Ελλάδος και κύρια της Αθήνας που δεν έχουν προσκυνήσει τον πρεζέμπορα (ακόμη τουλάχιστον) που για μένα είναι το πλέον σημαντικό. [...]
Ωστόσο τελευταία το χρησιμοποιώ όλο και λιγότερο, λόγω των podcast που έχουν βγει και παρέχουν ίσως την καλύτερη ενημέρωση (κυρίως το paoktoday).
Για να το κλείσω, πιστεύω πως θα πρέπει να φιλτράρονται αυτά τα άρθρα και να μην επηρεάζουν τις προσδοκίες μας.
Τέλος!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Στο μπαράζ ανόδου, εκτέλεση κόρνερ από τον Κάτσε γκολ ένας Γιακουμάκης(όχι της Celtic προφανώς) και 0-1 η Βέροια. Είχε χάσει 1-2 στο πρώτο ματς μέσα στην έδρα της από τη Λαμία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Σάβ 18 Ιουν 2022, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγώ αυτό βρήκα φίλε dani
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Σάβ 18 Ιουν 2022, 19:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
Τεράστια ευκαιρία για το 0-2!
Πάμε ρε ΒΕΡΟΙΑ!
Πάμε ρε ΒΕΡΟΙΑ!
Λαμία - Βέροια 1-1
Παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία η Λαμία
Παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία η Λαμία
- potamda
- Bet Guru 2023
Τέλος 1-1.
Η Λαμία παραμένει, αν και η Βέροια ήταν σαφώς καλύτερη και στα δύο παιχνίδια.
Στα τελευταία 20 λεπτά όλη η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου από πλευράς Λαμίας.
Παράγοντες (Καζναφέρης κλπ.) να μπαίνουν στο γήπεδο, παίχτες να πεθαίνουν και να ανασταίνονται, ball boys να μη δίνουν τις μπάλες, ντου στους λιγοστούς οπαδούς της Βέροιας...
Η Λαμία παραμένει, αν και η Βέροια ήταν σαφώς καλύτερη και στα δύο παιχνίδια.
Στα τελευταία 20 λεπτά όλη η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου από πλευράς Λαμίας.
Παράγοντες (Καζναφέρης κλπ.) να μπαίνουν στο γήπεδο, παίχτες να πεθαίνουν και να ανασταίνονται, ball boys να μη δίνουν τις μπάλες, ντου στους λιγοστούς οπαδούς της Βέροιας...
- ΑποστόληςΑ
Η Βέροια ΔΕΝ ήταν καλή στην έδρα της ούτε με Λεβαδειακό, ούτε με Λαμία.
- potamda
- Bet Guru 2023
Είδες Αποστόλη το Βέροια - Λαμία και δεν ήταν καλύτερη η Βέροια;
Η Λαμία δεν ήταν καλύτερη, πιο σοβαρή ήταν και πιο "επαγγελματίες". Όσες ευκαιρίες τις δόθηκαν τις έκανε γκολ, η Βέροια πάλι όχι. Είχε πάθος, ενθουσιασμό, δίψα αλλά δύσκολα έκανε γκολ. Έτσι έχασε την άνοδο. Τα είδα και τα δύο παιχνίδια
-
Ο βρσαλικο βασικος στην ατλετικο και εθνικη κροατιας με συμβολαιο συμφωνα με το capology 7,5εκατ€ τον χρονο, τι δουλεια εχει να παει στον γαυρο; Βοηθηστε με να καταλαβω