ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Αρκούν 5 μήνες για να μαζέψει ο λαός του ΠΑΟΚ 500.000€;

Ναι.
10
53%
Όχι.
9
47%

Σύνολο ψήφων: 19

montekristo

Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Δημοσίευση από montekristo »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Εμένα το θέμα μου δεν είναι ο απλός ο κόσμος. Αυτός έχει τα προβλήματα του και τον κατανοώ αν δεν βάλει τα χρήματα του στη ΑΜΚ. Αλλά που είναι οι όψιμοι και πιο γερά πορτοφόλια ΠΑΟΚτσηδες; Αυτοί είναι που πρέπει να ενεργοποιηθούν. Αυτοί είναι που πρέπει επιτέλους να βγουν μπροστά και να αναδείξουν το πρόβλημα στο μπάσκετ. Ένας χατζοπουλος να παρακαλάει δεν γίνεται να φέρει την άνοιξη. Πέντε δέκα όμως επιφανείς ΠΑΟΚτσηδες μπορούν να ανάψουν τη σπίθα. Και είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσει και ο απλός ο κόσμος.
Στο βιντεακι του προμοταρισματος της ΑΜΚ
φαινεται ο Τσαλοπουλος.- Ξερουμε επισης
οτι και ο Αμοιριδης βοηθαει οσο μπορει ΚΑΙ
στο μπασκετ εκτος απο τα τμηματα του ΑΣ
που εχει αναλαβει να χρηματοδοτει για να
βαδιζουν καθε χρονο και ακομα ψηλοτερα.-

Ισως υπαρχουν και καποιοι ακομα που δεν
θελουν να ακουγονται η/και να φαινονται!

Αυτοι "τη δουλεια τους" κι εμεις ο απλος
λαος "τη δικη μας δουλεια" και την αγαπη
μας.- Με ενδιαφερον-συμμετοχη μονο 10€.-
Κι οποιος μπορει κι ενα εισιτηριο διαρκειας!

Οσο πιο πολλοι τοσο θα ισιωνει κι η ανηφορα μας.-
Οσο θα τραβαμε ο ενας τ' αλλουνου το χερι τοσο
και θα 'ρχονται πιο κοντα το πλατωμα κι ο ομαλος!
Οσο κι αν αγκομαχησουμε τοσο γλυκα θε' να 'ναι.-

ΥΓ. Μη ρωτας: "Θα νικησουμε;
Θα νικηθουμε; Μονο πολεμα"!

Νικος Καζαντζακης
montekristo

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ξεκίνησε...
Είναι στο χέρι μας!

Όταν ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ, μίλησε η ψυχή και η καρδιά του ΠΑΟΚΤΣΗ!

Μαζί πετύχαμε το πρώτο θαύμα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πετύχουμε ξανά!

Η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που μας ενώνει.

Το όραμά μας για να γίνει και πάλι ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής μας δίνει δύναμη και ελπίδα ότι το αύριο, μπορεί και πρέπει να είναι καλύτερο.

Είναι στο χέρι μας!

Από σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 ξεκινά η διαδικασία της νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με δημόσια εγγραφή.

Στην Αύξηση μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με ελάχιστη συμμετοχή 10€, ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μετοχές ονομαστικής αξίας 5€ εκάστη.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν όσες μετοχές θέλουν, καταθέτοντας το ανάλογο ποσό, π.χ.: 25€ (5 μετοχές), 40€ (8 μετοχές), 100€ (20 μετοχές).

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν ΟΣΕΣ μετοχές θέλουν και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουν, έως του ποσού των 500.000€.

Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (Δικαιούχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)...

Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR2601722120005212101757663

(BIC: PIRBGRAA)

Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR7701102100000021000973228

Alpha Bank, IBAN: GR1301407000700002002032687

Eurobank, IBAN: GR8302600140000280201007413

Στα στοιχεία του καταθέτη, θα πρέπει να υπάρχουν ονοματεπώνυμο, αιτιολογία: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (AMK) και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μετά από κάθε κατάθεση, είναι απαραίτητο ο μέτοχος να στείλει στη διεύθυνση metoxos@paokbc.gr τα εξής στοιχεία…

1.Καταθετήριο / αποδεικτικό

2.Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο

3.ΑΦΜ

4.Τηλέφωνο επικοινωνίας

5.Διεύθυνση

Πληροφορίες: 2310-472561, 2310-472551 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) & metoxos@paokbc.gr

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας. ΜΑΖΙ θα πετύχουμε ξανά!

Είναι στο χέρι μας!

[youtube]YSWq84pU-ss[/youtube]
Το ξαναβαζω μονο επειδη θεωρω οτι θα
ειναι πιο χρησιμο αν θα υπαρχει σε καθε
σελιδα τουλαχιστον απο μια φορα ετσι
ωστε να μην δυσκολευονται να το βουν
οσοι θελησουν να συμμετεχουν αμεσα.-
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ιάσωνα φίλε να πω ένα συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση - μου ξέφυγε το παρόν μήνυμα.
Ιάσονας έγραψε: Να σου πω φίλε Γκίκα που διαφωνώ μαζί σου.

Καταρχήν τα χρέη όταν ήρθε ο Χατζόπουλος ήταν 7,2 εκατομμύρια. Αυτό το ποσό μπορεί να μην είναι αποτρεπτικό για έναν επιχειρηματία τύπου Μυτιληναίου (λέμε τώρα) ή Σαββίδη ή Βαρδινογιάννη ξέρω γω αλλά για έναν επιχειρηματία επιπέδου Χατζόπουλου που έχει μία επιχείρηση με κύκλο εργασιών περίπου 100 εκατομμύρια και κέρδη 1,5 κάθε χρόνο είναι. Προφανώς οι 100 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες της χώρας δεν θα είχαν πρόβλημα με τα 7,2 χρέη προφανώς όμως δεν ενδιαφέρονται.

Ο ΠΑΟΚ έχει ιδιόκτητο γήπεδο, ιστορία, λαό που υποστηρίζει τον σύλλογο γενικότερα, όσο σουλουπώνει το οικονομικό του προφίλ βελτιώνει και την εικόνα του στον κόσμο του μπάσκετ (να αναφέρω μόνο πως όταν ο Χατζόπουλος ανέλαβε ο ΠΑΟΚ είχε χρέη 1,1 εκατομμύρια ευρώ σε 49 παίκτες προπονητές και σήμερα μηδέν, σε προμηθευτές 1,2 αν θυμάμαι καλά και σήμερα 600 χιλιάδες, 3,2 στον Σαββίδη (2,4 σήμερα) που όμως δεν είναι απαιτητά και την εφορία και ΙΚΑ άγνωστο ποσό, ρυθμισμένα σήμερα σε 7 διαφορετικές δόσεις που πληρώνονται κανονικά και θα σβήσουν σε 2,5 χρόνια αν όλα πάνε καλά.
Δεν αμφισβητώ ούτε το συμμάζεμα, ούτε τα χρήματα που βάζει, ούτε το παραμικρό από την δουλειά του Χατζόπουλου. Ίσα ίσα του βγάζω το καπέλο για το ότι έβαλε το κεφάλι του στα σκατά και καθαρίζει αυτά που δεν είναι δικά του.

Η ένσταση μου αφορά το παρακάτω:
Ιάσονας έγραψε: Αν κάποιος ήθελε να αναλάβει λοιπόν τον ΠΑΟΚ πριν τον Χατζόπουλο, έπρεπε να αναλάβει ένα μπάχαλο, να περάσει για ένα τσάι στην εφορία και το ΙΚΑ 7 φόρες όπως έκανε ο Σαββίδης (για μικρότερα ποσά βέβαια) και να ψάξει να βρει ποιοι έπαιξαν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια για να μάθει τι τους χρωστάει, και το ίδιο και με προμηθευτές. Μετά θα έπρεπε να τρέξει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ (εταιρία τεσσάρων ατόμων πλην αγωνιστικού), με ακαδημίες τραγέλαφο, με υποστήριξη από άλλους παράγοντες καμία, και με κόσμο ξενερωμένο τόσο από την κατάντια του συλλόγου όσο και από την κατάντια του αθλήματος (κλειστή Ευρωλίγκα, ελληνικό πρωτάθλημα). Σε 2,5 χρόνια, αν αντέξει αυτός ο τρελός που είναι τώρα στο τιμόνι και για κάποιον ανεξήγητο επιχειρηματικά λόγο, αποφάσισε να βάλει το κεφάλι του μέσα στα σκατά, θα αναλάβει μία ΚΑΕ που θα έχει 2,7 εκατομμύρια χρέος στον Σαββίδη που όλοι ξέρουμε πως ακόμα και μία δεκαετή άτοκη ρύθμιση να του ζητήσεις θα σου την κάνει (εξάλλου τώρα τα έχει παγωμένα) και μία ομάδα που συμφωνα με τον Χατζόπουλο πάντα έχει αυτή τη στιγμή την δυνατότητα να κάνει μπάτζετ λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο (γιατί άλλο ένα δίνει τώρα στις ρυθμίσεις). Με ένα εκατομμύριο αγωνιστικό μπάτζετ στην Ελλάδα σήμερα είσαι στην τετράδα. Με δύο εκατομμύρια είσαι σίγουρα τρίτος και διεκδικητής φάιναλ φορ στην Ευρωπαική διοργάνωση που συμμετέχεις το CL. Τα δύο εκατομμύρια έσοδα είναι εύκολος στόχος για έναν ΠΑΟΚ καθαρό από χρέη, με πιο δυνατό μάρκετινγκ και μεγαλύτερη προβολή. Ε νομίζω πως ένας επιχειρηματίας ειδικά αν έχει το μικρόβιο του ΠΑΟΚ θα βρεί το πρότζεκτ ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή για να έχεις μία εικόνα (με τηλεοπτικά και χορηγία επιπέδου ευρωλίγκας) ο βάζελος είχε μπάτζετ 7,75 εκατομμύρια.
Με δυο λόγια, στο καλύτερο ιδανικό σενάριο, σε αυτό που ο Χατζόπουλος καθαρίζει τα χρέη σε 3 χρόνια από τώρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα εκατομμύριο μπάτζετ. Οργανικά θα αρχίσει να πηγαίνει καλύτερα σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό ίσως ζεστάνει τον κόσμο και οι 1500 που λες γίνουν 3000-4000 και κατά συνέπεια θα αυξηθούν τα έσοδα της ΚΑΕ (μπουτίκ, χορηγοί, εισητήρια) και ίσως σε άλλα 3 χρόνια μετά από αυτό καταφέρει να φτάσει το μπάτζετ του σε επίπεδα... Προμηθέα, Κολοσσού ή ΑΕΚ.

Αυτό είναι το ταβάνι που θα μπορούσαμε να πιάσουμε σε 6-7 χρόνια από σήμερα! Άντε και το φτάνουμε, θα έβλεπες το μπάσκετ που έβλεπες άλλες δεκαετίες από την ομάδα; Θα μπορούσες να πάρεις κάποιο πρωτάθλημα; Θα μπορούσες να φέρεις 2-3 μεγάλα ονόματα ώστε να τρέχει ο κόσμος να τους δει κάθε σαββατοκύριακο;

Η απάντηση είναι πως όχι.

Και γι' αυτό έγραψα, ότι είναι πιο εύκολο ο ΠΑΟΚτσής να βάλει 100 ευρώ αν μπορέσεις να του δώσεις σαν όραμα το πρωτάθλημα (κι ας καταλήξεις τρίτος) παρά 10 ευρώ για να δει την ομάδα του να γίνεται Προμηθέας σε 7 χρόνια από τώρα.

Ιάσονας έγραψε: Ο αθλητισμός είναι σίγουρα πάνω απ όλα θέαμα. Υπάρχουν όμως και δύο κομμάτια μέσα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και μέσα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης που αυτό που τους προσφέρει το ποδόσφαιρο δεν τους καλύπτει, αυτός που δεν θέλει να ακούει για τις μάνες κανενός στο γήπεδο, αυτός που θέλει Σάββατο απόγευμα να πάρει το παιδάκι του και να πάει σε έναν αθλητικό χώρο να δει ένα άθλημα, αυτός που απλά αγαπάει το άθλημα γενικότερα και θέλει να παρακολουθήσει μία ομάδα χωρίς να είναι φανατικός οπαδός. Είναι το 1%? Αυτό το 1% είναι 15000 κόσμος στην Θεσσαλονίκη 1,5 εκατ. είναι , 25000 στην γύρω από τη Θεσσαλονίκη Μακεδονία. Αυτό το target group ένας υγιής ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, με μία αξιοπρεπή ομάδα το προσεγγίζει άνετα. Η δυναμική που θα αποκτήσει η ομάδα προσεγγίζοντας το 20% αυτού που σου περιέγραψα συν τους 1500 οπαδούς που ασχολούνται και τώρα, είναι μεγαλύτερη από τη δυναμική του βάζελου στο μπασκετ σήμερα. Καταλαβαίνω πως αυτό ακούγεται ουτοπικό αλλά ειλικρινά αυτό πιστεύω.
Τα νούμερα που παραθέτεις είναι απλά εκτός πραγματικότητας. Αν ήταν έτσι, θα ήταν το παλατάκι (και κάθε άλλο γήπεδο, οποιασδήποτε ομάδας) γεμάτο κάθε εβδομάδα.

Αυτά μπορεί να συμβούν σε Αγγλικές ομάδες ποδοσφαίρου που η κουλτούρα είναι διαφορετική, αλλά όχι στην Ελλάδα, κανείς δεν βάζει προτεραιότητα το γήπεδο. Αυτοί που περιγράφεις, οι "υγιείς" φίλοι του αθλήματος και της ομάδας, είναι αυτοί οι 1500 που πάνε και τώρα στο γήπεδο. Αν η ομάδα ανέβαινε, θα πήγαιναν ακόμα 5.000 αλλά αυτοί οι 5.000 θα ήταν από αυτούς που δεν θέλεις. Και θα άκουγες να βρίζουν τη μάνα του οποιουδήποτε.

Το παλατάκι θα είναι κάθε μέρα γεμάτο, μόνο αν γίνει κάτι αντίστοιχο με την χρονιά του αντίστοιχου double στο ποδόσφαιρο. Ή με την αντίστοιχη πορεία της ομάδας βόλει.

Πρέπει πλέον να το αποδεχτούμε, ότι τόσο το γήπεδο του ΠΑΟΚ όσο και των άλλων ομάδων, γεμίζουν μόνο όταν οι ομάδες τρυπάνε το ταβάνι τους και δημιουργείται ένας υπέρμετρος ενθουσιασμός στον κόσμο. Όταν αυτός ξεθωριάσει, ο κόσμος ξανά απομακρύνεται.
Ιάσονας έγραψε: Να πω όμως και κάτι ακόμα. Εχει ΑΜΚ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ όχι η κάτω ραχούλα. Κάποιος που αποδεδειγμένα βάζει λεφτά για χρέη που δεν δημιούργησε, στο βαθμό που μπορεί, σε ομάδα που δεν είναι ιδιοκτήτης λέει, παιδιά ζορίζομαι πολύ, βάλτε όλοι από δέκα ευρώ, να κλείσω έναν προμηθευτή από το 16 και 1 ή 2 από τις εφτά δόσεις,στο βάζελο για να πάρεις διαρκείας στο ποδόσφαιρο σου παίρνουν νταηλίκι τριάντα για τον ερασιτέχνη, βοηθείστε.
Βγαίνεις την Κυριακή και πας σε μία ταβέρνα να χαλαρώσεις με γυναίκα και παιδιά όποιος έχει. Παίρνεις να φας και πίνεις τρεις μπύρες. Ε πιές μία και βάλε δεκά εύρω στην ΑΜΚ.
Πίνεις καφέ το πρωί στο σπίτι. Ε πιές τον σε μία κούπα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξι ευρώ κάνει και είναι γαμάτη. Πας στα γενέθλια από το βαφτιστήρι. Εστω είναι 3 εως 15 αγόρι ή κορίτσι. Παρτου μία φανέλα μπάσκετ του ΠΑΟΚ 35 ευρώ και μία σοκολάτα, αφού αυτά θα έδινες για δώρο, θα είσαι ο πιο γαματος νονός του κόσμου στα μάτια του, και αν σου φαίνονται πολλά πάρτου το σορτσάκι με 25. Η ποιότητα είναι τρομερή εγώ έχω δύο για να παίζω τένις.
Καταλαβαίνω δύσκολη εποχή, κανείς δεν είπε να μην βάλει κάποιος πετρέλαιο στο σπίτι του και να πάρει μετοχές, αλλά 10 ευρώ ρε πουστη μου σπαταλη την βδομάδα δεν έχουμε? Έμενα τσιγάρα και καφέδες στο χέρι κάθε μέρα είναι 10 ευρώ. Και πάλι δεν το θέλω να κατηγορήσω όποιον δεν βάζει, ούτε είναι υποχρεωμένος ούτε κουμάντο στην τσέπη και τα γούστα του άλλου έχω δικαίωμα να κάνω. Αυτό που μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω είναι πως το συναίσθημα που νιώθεις και μόνο που παίρνεις το απαντητικό μέιλ της ΚΑΕ που λέει

KAE ΠΑΟΚ [help-desk@paokbc.gr]

Καλησπέρα σας,
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη στήριξη και την έμπρακτη αγάπη σας προς την ομάδα.
Με το παρόν email, συνημμένα θα βρείτε τη βεβαίωση των μετοχών σας.

αξίζει κάθε ευρώ που έβαλες στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι τίθεται οικονομικό θέμα. Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να μην μπορεί να διαθέσει 10 ευρώ τον χρόνο, για κάτι σαν την ΑΜΚ μιας ομάδας. Δεν χρειάζεται επιχειρήματα για καφέδες και τσιγάρα. Το ποσό είναι γελοίο.

Αυτοί που δεν δίνουν είναι γιατί δεν θέλουν να δώσουν. Το γιατί δεν θέλουν ή το γιατί δεν νοιάζονται την ομάδα μπάσκετ, είναι αυτό που προσπαθώ να ερμηνεύσω με το post μου.

Ας έπαιζες με τον Άρη έναν τελικό πρωταθλήματος, 5ο αγώνα της σειράς, στο παλατάκι αύριο - με τις δυο ομάδες να έχουν παικταράδες - και θα σου έλεγα αν το παιχνίδι θα ήταν sold out ακόμα κι αν τα εισητήρια ξεκινούσαν από 20 και 30 ευρώ.

Με παρακάλια του Χατζόπουλου δεν θα γίνει δουλειά ποτέ. Πρέπει να κάνεις τον οπαδό να σε παρακαλάει αυτός για μια φανέλα, για ένα εισητήριο. Να θέλει και να μη βρίσκει. Όχι να τον κυνηγάς για 10 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γκικα ισως να συμφωνουσα αν μιλουσες για "πελατες" που αναζητούν καποιο προιον(καλο μπασκετ, θεαμα κλπ) αλλα εμεις τα γραφουμε στο mania που απευθυνεται σε οπαδους. Αυτα τα 2 δεν εχουν καμια σχεση.Ας αποφασισουμε τελικα τι ειμαστε. Στα ευκολα οπαδοι και στα δυσκολα πελάτες ? Κοροιδευομαστε?
Περα απ την ΑΜΚ, το μπασκετ και το Χατζοπουλο υπαρχει και η ζωη εκει εξω κι αυτη η φιλοσοφια του "πελατη", αυτου που περιμενει πρωτα να παρει (πολλα) και μετα να δωσει κατι, μας εχει καταστησει αναπηρους σαν κοινωνια. Τιποτα δε κινειται, τιποτα δεν αλλαζει.
Τα λενε ωραια ο κομης και ο Γερος παραπανω
montekristo

"Οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει".-

Αλλα και

"Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν"!

ΝΤΟΥ ΒΡΕ ΝΤΟΥ
κι "οχι ολο μα και μου"!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

kataramenos5 έγραψε:Γκικα ισως να συμφωνουσα αν μιλουσες για "πελατες" που αναζητούν καποιο προιον(καλο μπασκετ, θεαμα κλπ) αλλα εμεις τα γραφουμε στο mania που απευθυνεται σε οπαδους. Αυτα τα 2 δεν εχουν καμια σχεση.Ας αποφασισουμε τελικα τι ειμαστε. Στα ευκολα οπαδοι και στα δυσκολα πελάτες ? Κοροιδευομαστε?
Περα απ την ΑΜΚ, το μπασκετ και το Χατζοπουλο υπαρχει και η ζωη εκει εξω κι αυτη η φιλοσοφια του "πελατη", αυτου που περιμενει πρωτα να παρει (πολλα) και μετα να δωσει κατι, μας εχει καταστησει αναπηρους σαν κοινωνια. Τιποτα δε κινειται, τιποτα δεν αλλαζει.
Τα λενε ωραια ο κομης και ο Γερος παραπανω
kat, δεν μιλάω για εμένα και εσένα, ούτε για το πως θα έπρεπε να είναι ο οπαδός. Μιλάω για την πραγματικότητα όπου τα τελευταία χρόνια είδε το παλατάκι γεμάτο μετρημένες στα δάχτυλα φορές: είτε για το βόλει τη χρονιά που σάρωνε, είτε για καμιά συναυλία.

Για να μαζευτούν τα χρήματα που θέλει ο Χατζόπουλος δεν αρκούν οι 50 που γράφουν εδώ μέσα τακτικά. Χρειάζονται όλοι όσοι δηλώνουν ΠΑΟΚ και στο 2022 αυτοί όπως και οι "οπαδοί" οποιασδήποτε άλλης ομάδας πιο πολύ σε πελάτες φέρνουν, απλά όταν δεν τους αρέσει το προιόν, αντί να πηγαίνουν στον ανταγωνιστή, απομακρύνονται γενικότερα από το άθλημα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το θέμα, νομίζω είναι, ότι δεν υπάρχουν στόχοι στο μπάσκετ. Γιατί έτσι όπως είναι δομημένο το άθλημα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν μπορείς να κανείς τίποτα. Απλά δεν σε αφήνουν.
Επι Γουμενου και με τον Αναστασιαδη προπονητή πηγαίναμε να μπούμε champions league με μεταγραφές εκείνο το καλοκαίρι Σκαρμούτσο, Ανδραλα και Λουκά, αν θυμάμαι καλά. Δεν ζήτησε ο Παοκτσης παικταράδες, ούτε πορείες. Έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια όραμα τρώγαμε, και άντε λίγο ακόμα και άντε να μπούμε στους χρυσοφόρους ομίλους, και να κάνουμε ομαδάρα κλπ.
Στο μπάσκετ ποιο είναι το όραμα; Να γίνεις Προμηθέας που λέει και ο γκικα; Και άντε γαμησε την Ελλάδα που υπάρχουν οι γνωστές αδικίες κλπ. Ευρώπη;; Μια από τα ίδια.
Εγώ τις μετοχές μου τις πήρα και τις έχω στον τοίχο (δίπλα στις ΠΑΕ) και δεν λεω ότι δεν πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, απλά προσπαθώ να εξηγήσω με το φτωχό μου το μυαλό γιατί δεν υπάρχει μαζική υποστήριξη. Οπαδοί είμαστε όχι πελάτες.
montekristo

Σωστο το σκεπτικο αλλα εχει αλλα topics
για να αναπτυχθουν ολες αυτες οι αιτιες.-
Το ιδιο εχω κανει και εγω στο παρελθον!

Εδω ομως λεει νετα σκετα και διχως στροφιλικια:
"ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022"
Εδω μπαινουμε για να δηλωσουμε οτι καναμε
το καθηκον μας κι εχουμε ησυχη τη συνειδηση
μας η για να συμπαρασυραμε και καναν αλλον
να μην ξεχναει τι ειναι οπαδος κανοντας το ιδιο!

ΥΓ. Οποιος δηλωνει ΠΑΟΚ και δεν βαζει 10€
στην ΑΜΚ της ΚΑΕ (εφ οσον δεν ειναι κανενας
αστεγος η αναξιοπαθουντας) πελατης ειναι και
μαλιστα απο κεινους που ψωνιζουν μονο απο
outlet η/και προσφορες και μετα πανε στους
κολλητους να κανουν τα γυφτικα σκεπαρνια.-
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Βάλε βρε το παοκομετρο μέσα να πούμε
montekristo

Γιατι βρε να πουμε;
Παρεξηγηθηκες;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Ναι
montekristo

Αν παρεξηγιεσαι με την
αληθεια δεν φταιω εγω.-
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Montrealiotis έγραψε: Εγώ τις μετοχές μου τις πήρα και τις έχω στον τοίχο (δίπλα στις ΠΑΕ) και δεν λεω ότι δεν πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, απλά προσπαθώ να εξηγήσω με το φτωχό μου το μυαλό γιατί δεν υπάρχει μαζική υποστήριξη. Οπαδοί είμαστε όχι πελάτες.
Αυτό ακριβώς, με εξαίρεση ότι δεν τις έχω κορνιζάρει. :D

montekristo, εδώ μιλάμε για την ΑΜΚ.
Όποιος είναι να βάλει τον οβολό του θα τον βάλει, ή καλύτερα θα τον είχε ήδη βάλει.
Εκτός αν πιστεύεις ότι ο κόσμος μαζεύει 0.50 ευρώ τη μέρα για να πάει να τα βάλει τελευταία μέρα.
Μόνο ο Μπαρκαρούτσος τα κάνει αυτά.

ΥΓ: Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου με τα outlet. Γιατί να πληρώσω κάτι 120 όταν μπορώ να πάρω κάτι σχεδόν ολόιδιο με τα μισά; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

montekristo έγραψε: ΥΓ. Οποιος δηλωνει ΠΑΟΚ και δεν βαζει 10€
στην ΑΜΚ της ΚΑΕ (εφ οσον δεν ειναι κανενας
αστεγος η αναξιοπαθουντας) πελατης ειναι και
μαλιστα απο κεινους που ψωνιζουν μονο απο
outlet η/και προσφορες και μετα πανε στους
κολλητους να κανουν τα γυφτικα σκεπαρνια.-
Αυτή η αηδία που έγραψες είναι η αλήθεια; Βρε βάλτο μέσα να πούμε!!!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Φιλε Μοντρεαλιωτη σε παρακαλω πες μου πως πηρες χαρτι με τις μετοχες της ΠΑΕ? Να τις βαλω διπλα στου μπασκετ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”