13. Lucas Taylor Maia Reis
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
τώρα με το συμπάθιο, αλλά θεωρώ πως μας τρολάρετε ορισμένοι.
Μπάλα δεν λέω πως γνωρίζω, αλλά παρακολουθώ χρόνια.
Μπορεί να μην γνωρίζω τεχνικά θέματα αλλά εγώ έως σήμερα από τον Τέιλορ έχω δει τα εξής:
Αμυντικά:
είναι μονίμως εκτός θέσης, τρέχει να καλύψει τον παίχτη του, μαρκάρει από μακριά, δεν κάνει τάκλιν στη μπάλα,
στο ένας-με-έναν ο αντίπαλος τον περνάει εύκολα ή βγάζει εύκολη σέντρα, ενώ και στα στημένα της άμυνάς μας είναι πάντα εκτός φάσης.
Επιθετικά:
όσο χώρο και να έχει μπροστά του (που του τον ανοίγει ο εξτρέμ που συγκλίνει προς τα μέσα), δεν κατεβαίνει με τη μπάλα.
Κοιτάζει πάντα να συγκλίνει προς τα μέσα, ενώ το 90% των πασών του είναι προς τα πίσω. Δεν μπορεί να συνδυαστεί σωστά με τον εξτρέμ ή το 10άρι, σε πάσες ένα-δύο, ενώ όσες φορές βρέθηκε σε θέση για σέντρα, έκανε τσαπατσουλιά.
Εγώ αυτά έχω δει έως σήμερα από τον Τέιλορ.
Μπορεί κάποιος που θεωρεί πως είναι πολύ καλός παίχτης, να μου καταγράψει τι είδε που τεκμηριώνουν την άποψή του;
Μπάλα δεν λέω πως γνωρίζω, αλλά παρακολουθώ χρόνια.
Μπορεί να μην γνωρίζω τεχνικά θέματα αλλά εγώ έως σήμερα από τον Τέιλορ έχω δει τα εξής:
Αμυντικά:
είναι μονίμως εκτός θέσης, τρέχει να καλύψει τον παίχτη του, μαρκάρει από μακριά, δεν κάνει τάκλιν στη μπάλα,
στο ένας-με-έναν ο αντίπαλος τον περνάει εύκολα ή βγάζει εύκολη σέντρα, ενώ και στα στημένα της άμυνάς μας είναι πάντα εκτός φάσης.
Επιθετικά:
όσο χώρο και να έχει μπροστά του (που του τον ανοίγει ο εξτρέμ που συγκλίνει προς τα μέσα), δεν κατεβαίνει με τη μπάλα.
Κοιτάζει πάντα να συγκλίνει προς τα μέσα, ενώ το 90% των πασών του είναι προς τα πίσω. Δεν μπορεί να συνδυαστεί σωστά με τον εξτρέμ ή το 10άρι, σε πάσες ένα-δύο, ενώ όσες φορές βρέθηκε σε θέση για σέντρα, έκανε τσαπατσουλιά.
Εγώ αυτά έχω δει έως σήμερα από τον Τέιλορ.
Μπορεί κάποιος που θεωρεί πως είναι πολύ καλός παίχτης, να μου καταγράψει τι είδε που τεκμηριώνουν την άποψή του;
- Sick Bastard
Μην ακούς τον αποπάνω Λουκά μου, συνέχισε το μοναχικό σου δρόμο για τη Χρυσή Μπάλα.
- ΑποστόληςΑ
Έχουμε 2 μήνες ακόμη.danirifle έγραψε:κι όμως κάποιος αετός εδώ μέσα είχε πει ότι σε 3 μήνες θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον μάτος
Σφιζει η γ εθνική από τέτοιου επιπέδου παιχτακια... Πραγματικά τέτοιο χεσιμο δεν έχω δει ούτε στον Αραμπατζή...
-
απο τις επαφες του με την μπαλα φαινεται το επιπεδο του παικτη...
ενταξει εχει μια εκρηκτικοτητα και καποιες καλες κινησεις επιθετικα αλλα ειναι φανερο οτι δεν ειναι αρκετα καλος για αυτο που επρεπε να εχουμε για δεξι μπακ...
ενταξει εχει μια εκρηκτικοτητα και καποιες καλες κινησεις επιθετικα αλλα ειναι φανερο οτι δεν ειναι αρκετα καλος για αυτο που επρεπε να εχουμε για δεξι μπακ...
- painkiller4
Ψάχνω να βρω στα χρονικά χειρότερο παικτη από τον Τέιλορ... Μάταια όμως
- thanos-xanthi
και αυτο το λαυρακι το φεραμε για βασικο δεξι μπακ
τι φορτωθηκαμε και δε θα μπορουμε και να τον ξεφορτωθουμε
τι φορτωθηκαμε και δε θα μπορουμε και να τον ξεφορτωθουμε
- theodorsalonika
Εσιτιpainkiller4 έγραψε:Ψάχνω να βρω στα χρονικά χειρότερο παικτη από τον Τέιλορ... Μάταια όμως
- ΑποστόληςΑ
-
-
Σιγουρα η κανονικη του θεση ειναι δεξι μπακ;
ΙΣΩΣ σαν δεξι εξτρεμ θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερα.
Το βεβαιο ειναι οτι σαν δεξι μπακ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
ΙΣΩΣ σαν δεξι εξτρεμ θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερα.
Το βεβαιο ειναι οτι σαν δεξι μπακ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
- bersekeros
Δεν έχεις άδικο.
Ο Μουργκ είναι τόσο τακτικά σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα και τόσο κακός ως εξτρέμ,
και το αντίθετο ακριβώς ο Τέιλορ,
που θα τους άλλαζα θέση σήμερα και θα έβαζα δεξί μπακ τον Μουργκ και εξτρέμ τον Τέιλορ. Λέμε τώρα.
Ο Μουργκ είναι τόσο τακτικά σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα και τόσο κακός ως εξτρέμ,
και το αντίθετο ακριβώς ο Τέιλορ,
που θα τους άλλαζα θέση σήμερα και θα έβαζα δεξί μπακ τον Μουργκ και εξτρέμ τον Τέιλορ. Λέμε τώρα.