Τον πούλησαν στον Άγιαξlaska4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/mohamed-d ... ler/574385seaman έγραψε:Με την Κοπεγχάγη θα διαπιστώσουμε και τι ρόλο βαράει ο τερματοφύλακας που μας προξένευαν (Γκράμπαρα)
μαλλον αυτος ειναι ο παιχταρας τους
Ευρώπη 2021-22
Re: Ευρώπη 2021-22
-
- Επικοινωνία:
Ο οποίος πήγε Αγιαξ με 11 χαρτιάlaska4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/mohamed-d ... ler/574385seaman έγραψε:Με την Κοπεγχάγη θα διαπιστώσουμε και τι ρόλο βαράει ο τερματοφύλακας που μας προξένευαν (Γκράμπαρα)
μαλλον αυτος ειναι ο παιχταρας τους
Δεν λεω ότι είναι όλα καθαρά αλλά αν πέσουμε με ομάδα που έχουμε ξαναπαίξει = στημένοchri5ti9 έγραψε:Και γαμω τις κληρώσεις. Κάθε χρόνο πως γίνεται να έχουμε ομάδα που αποκλείστηκε από ελληνική; πόσο στημένοι είναι ρε γαμωτο;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχει αποκλειστεί από άλλη ελληνική ομάδα = στημένο
Αν έχει αποκλείσει άλλη ελληνική ομάδα=στημένο
Αν είναι δυσκολη κλήρωση = στημένο
Αν είναι ευκολη κλήρωση θα βρουμε κάτι που δεν μας αρέσει = στημένο.
Κ ουτω καθεξής
Πωπώ καλά δεν θα έχω μυαλό αλλού σήμερα. Σπάνια ευκαιρία αλλά δεν ξέρω αν το ρόστερ θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε Ευρώπη και πρωταθλητιαμό.
Πάντως αν πρέπει να διαλέξουμε φέτος εγώ ψηφίζω ΕΥΡΩΠΗ (χωρίς να τα παρατήσουμε βέβαια και στο πρωτάθλημα).
Πάντως αν πρέπει να διαλέξουμε φέτος εγώ ψηφίζω ΕΥΡΩΠΗ (χωρίς να τα παρατήσουμε βέβαια και στο πρωτάθλημα).
-
- Επικοινωνία:
Αυτός απ'οτι θυμάμαι είναι μεγάλος γκαφατζηςseaman έγραψε:Με την Κοπεγχάγη θα διαπιστώσουμε και τι ρόλο βαράει ο τερματοφύλακας που μας προξένευαν (Γκράμπαρα)
-
- john4serres
Ο Wind ειναι το μεγαλο τους αστερι,πολυ επικινδυνος παιχτης.Απο τις παλιοσειρες ο Ρασμους Φαλκ στα χαφ, που εχει αρχισει να χανει την θεση του βασικου.Γενικα ειναι σε μεταβατικη φαση σαν ομαδα γιατι εχουν χασει το μονοκουκι τα τελευταια χρονια απο Μιντιλαντ και Μπροντμπι
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Καλή κλήρωση. Η Κοπεγχάγη δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων. Σοβαρή και καλή ομάδα αλλά ως εκεί. Εμείς είμαστε το φαβορί και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Επιβάλλεται η σοβαρότητα που θα μας φέρει την πρώτη θέση και τους πολύτιμους ευρωπαϊκούς βαθμούς.
Πολύ καλή κλήρωση, το ελάχιστο είναι η δεύτερη θέση με βαθμούς ανάλογους με τη χρονιά που χάνεται.

Μπορούμε να πιάσουμε 5 νίκες στον όμιλο ώστε να τελειώνουμε με τη βαθμολογία!
ΟΜΩΣ τα κοζια με το Κόνφερενς έχουν αλλάξει και σίγουρα θα ανέβουν οι βαθμολογίες γύρω μας, καθώς δύσκολα πλέον μια ομάδα μένει εκτός Ευρώπης.
Οπότε οι βαθμολογίες θα αυξηθούν κατά μέσο όρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΜΩΣ τα κοζια με το Κόνφερενς έχουν αλλάξει και σίγουρα θα ανέβουν οι βαθμολογίες γύρω μας, καθώς δύσκολα πλέον μια ομάδα μένει εκτός Ευρώπης.
Οπότε οι βαθμολογίες θα αυξηθούν κατά μέσο όρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιβραλτάρ δεν έχω πάει ακόμη.
Μακάρι να επιτραπεί μετακίνηση.
Η κλήρωση μου φάνηκε καλή.
Κοπεγχάγη έχει και 2 Έλληνες, τον Οικονόμου και τον ελληνοποιημένο Ζέκα (του βάζελου).
Πήραν έναν βασικό αμυντικό από Σαχτάρ και επίθεση πούλησαν στον Άγιαξ ένα καλό εξτρέμ.
Σλόβαν δεν την είδα καθόλου με γαύρο, αλλά θυμάμαι τους δύσκολους αγώνες που είχαμε παλιά μαζί τους.
Από τους Ομίλους περνάνε οι πρώτοι δύο, ή ισχύει κάτι άλλο;
Μακάρι να επιτραπεί μετακίνηση.
Η κλήρωση μου φάνηκε καλή.
Κοπεγχάγη έχει και 2 Έλληνες, τον Οικονόμου και τον ελληνοποιημένο Ζέκα (του βάζελου).
Πήραν έναν βασικό αμυντικό από Σαχτάρ και επίθεση πούλησαν στον Άγιαξ ένα καλό εξτρέμ.
Σλόβαν δεν την είδα καθόλου με γαύρο, αλλά θυμάμαι τους δύσκολους αγώνες που είχαμε παλιά μαζί τους.
Από τους Ομίλους περνάνε οι πρώτοι δύο, ή ισχύει κάτι άλλο;
- rade paprica
Θα είμαι λίγι πιο συγκρατημένος και θα πω ότι στόχος πρέπει να είναι η πρωτιά στον όμιλο
Από κει και πέρα και ανάλογα με το πως θα είναι η ομάδα το Γενάρη, κινούμαστε κατάλληλα και πάμε για ότι καλύτερο
Από κει και πέρα και ανάλογα με το πως θα είναι η ομάδα το Γενάρη, κινούμαστε κατάλληλα και πάμε για ότι καλύτερο