ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Με τέτοιο σωματότυπο για να επιβιώσεις στο ανδρικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να είσαι παικταροπαικτουρας.
Αυτός που είχε τεράστιο ταλέντο και ήταν σούπερ άτυχος ήταν ο Γαϊτάνιδης.
όντως που είναι ο Γαϊτα και δεν ακουγεται; είναι στην Β ομάδα;;renegade έγραψε:Με τέτοιο σωματότυπο για να επιβιώσεις στο ανδρικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να είσαι παικταροπαικτουρας.
- Σουριναμέζος
Ναι φαινόταν χθες στις φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση της Β ομάδαςtheo111 έγραψε:όντως που είναι ο Γαϊτα και δεν ακουγεται; είναι στην Β ομάδα;;renegade έγραψε:Με τέτοιο σωματότυπο για να επιβιώσεις στο ανδρικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να είσαι παικταροπαικτουρας.
-
dimitris88
Η φετινή χρονιά είναι σημαντική για 3 παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο αλλά για διαφορετικό λόγο ο καθένας δεν το έδειξαν σταθερά. Ο Χατζηστραβός, ο Γαϊτανίδης και ο Τσαούσης, είναι παίκτες εφάμιλλου ταλέντου με Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και ήταν στους καλούς παίκτες εκείνης της φουρνιάς. Ο Χατζηστραβός μετά την προπεσινή καλή του χρονιά στον Καραϊσκάκη, τον ζήτησε και τον πήρε ο προπονητής; (Πετράκης) που τον είχε στον Καραϊσκάκη και στη Λαμία και τον έβαζε στην αρχή. Μετά όμως που τον έδιωξαν ο καινούργιος προπονητής δεν τον έβαζε.
Τέλος πάντων, αυτοί οι τρεις βασικά, εάν φέτος με Πάμπλο και σε οικείο περιβάλλον δεν δείξουν πράγματα, φοβάμαι ότι θα το χάσουν το τραίνο...
Τέλος πάντων, αυτοί οι τρεις βασικά, εάν φέτος με Πάμπλο και σε οικείο περιβάλλον δεν δείξουν πράγματα, φοβάμαι ότι θα το χάσουν το τραίνο...
- john4serres
Ορφέας Ξάνθης και Σαντορίνη αποχώρησαν από τη Superleague 2.
Μεγάλη μας τιμή να παίζουμε στη καλύτερη κατηγορία του Γαλαξία!
Εκεί που τα σκουληκια και οι χάρτινοι είναι μαθημένοι.
Μεγάλη μας τιμή να παίζουμε στη καλύτερη κατηγορία του Γαλαξία!
Εκεί που τα σκουληκια και οι χάρτινοι είναι μαθημένοι.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Ο Χατζηστραβος ηταν μεγάλο διάστημα τραυματιαςdimitris88 έγραψε:Η φετινή χρονιά είναι σημαντική για 3 παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο αλλά για διαφορετικό λόγο ο καθένας δεν το έδειξαν σταθερά. Ο Χατζηστραβός, ο Γαϊτανίδης και ο Τσαούσης, είναι παίκτες εφάμιλλου ταλέντου με Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και ήταν στους καλούς παίκτες εκείνης της φουρνιάς. Ο Χατζηστραβός μετά την προπεσινή καλή του χρονιά στον Καραϊσκάκη, τον ζήτησε και τον πήρε ο προπονητής; (Πετράκης) που τον είχε στον Καραϊσκάκη και στη Λαμία και τον έβαζε στην αρχή. Μετά όμως που τον έδιωξαν ο καινούργιος προπονητής δεν τον έβαζε.
- bersekeros
Από τους "παλιούς" νέους, ο Αντώνης ο Γαϊτανίδης είναι αυτός που θέλω να δω να ανασταίνεται.
Επίσης μεγάλες ελπίδες για το μέλλον, έχω για Τάχατο, Γκορτεζιάνι, Γιαξή και εννοείται Κωνσταντέλια.
Ο Τσαούσης ακόμα μου είχε αρέσει πολύ πέρσι στα φιλικά προετοιμασίας.
Θα δούμε ποιό παιδί,
θα ξεπεταχτεί για τα καλά φέτος.
Θα δούμε και τις μεταγραφές Τζίμα και Ουεντραογκο επιπλέον.
Επίσης μεγάλες ελπίδες για το μέλλον, έχω για Τάχατο, Γκορτεζιάνι, Γιαξή και εννοείται Κωνσταντέλια.
Ο Τσαούσης ακόμα μου είχε αρέσει πολύ πέρσι στα φιλικά προετοιμασίας.
Θα δούμε ποιό παιδί,
θα ξεπεταχτεί για τα καλά φέτος.
Θα δούμε και τις μεταγραφές Τζίμα και Ουεντραογκο επιπλέον.
- john4serres
Ολη η περσινη Κ19 θα παει ΠΑΟΚ Β' ; Ειδα ονοματα στην Κ19 στο φιλικο με Δραμα και δεν ηξερα ουτε εναν.
- john4serres
Μπήκα στο Επίσημο Site της ΠΑΕ, και δεν υπάρχει καμία αναφορά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β'.
Που μπορούμε να το βρούμε;
Που μπορούμε να το βρούμε;
- john4serres
Όσο τον θυμάμαι τον Ντοναλντόνι, τον έχω στο μυαλό μου ως "κτήνος" σωματικά. Καμία σχέση με τη φιγούρα στη φωτογραφία. Δεν παίζει να λιάνεψε τόσο πολύ.
Επίσης νομίζω ότι ο Νοτοναλντόνι δεν εμφανίστηκε καν στα παιχνίδια της Κ19 μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ελπίζω να μην έχω χάσει κάποιο τεύχος
Επίσης νομίζω ότι ο Νοτοναλντόνι δεν εμφανίστηκε καν στα παιχνίδια της Κ19 μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ελπίζω να μην έχω χάσει κάποιο τεύχος
- john4serres
Τι να σου πω; Χάος.
Άλλα σάιτ δίνουν τον Collins γενιά 2003 και άλλα ως 2001.
πχ το fmdataba τον δίνει (12/11/2001) , ύψος 1,89 και θέση κεντρικό αμυντικό.
Άλλα σάιτ δίνουν τον Collins γενιά 2003 και άλλα ως 2001.
πχ το fmdataba τον δίνει (12/11/2001) , ύψος 1,89 και θέση κεντρικό αμυντικό.
Για δες παπουτσάκι. Με το 21 είναι o Collins σε προπόνηση των Κενυατών πριν 15 ημέρες (φωτ. από το insta της Ομάδας). Στα τελευταία τους δε παιχνίδια, ο βασικότατος Collins έχει εξαφανιστεί και από τις αποστολές.