Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Miles

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Miles »

εδώ στις ειδήσεις από άλλα σάιτ:

Απο paok24.com: Έβαλε πάνω από όλα την ομάδα, στην πιο κρίσιμη στιγμή

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε μία τεράστια προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, έσφιξε τα δόντια κι έδωσε ό,τι μπορούσε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, ο Ισλανδός ρίσκαρε πολλά, με αποτελέσμα να τεθεί νοκ άουτ για περίπου τρεις μήνες, καθώς όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24 χθες, ο Ισλανδός στόπερ υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στο χόνδρο.

Το χειρουργείο έγινε στην Ιταλία, από τον γιατρό που είχε κάνει και την επέμβαση στον Ενέα Μιχάι και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ίνγκασον θα επιστρέψει και πάλι στη δράση σε περίπου τρεις μήνες.

Ο Ισλανδός έπαιξε για τελευταία φορά στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 29/4, ακολουθώντας μία συντηρητική αγωγή, ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια καθώς αποφασίστηκε πως θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Έχοντας να επιδείξει συνολικά συμμετοχές φέτος, με 6 γκολ και 2 ασίστ, ο Ίνγκασον παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου από μακριά κι είδε τους συμπαίκτες του να του στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης.

Πάλεψε και προσπάθησε να βοηθήσει μέχρι την τελευταία στιγμή την ομάδα, χωρίς να τον απασχολεί το οποιοδήποτε κόστος. Ο Ισλανδός έχει πλέον μπροστά του έναν μικρό... Γολγοθά, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Όλα καλά..
Ο Ιβάν ενεργοποιήθηκε
Ο Λουτσεσκου ξαναγύρισε
Μεταγραφές θα κάνουμε
Εσύ λαέ του ΠΑΟΚ πρέπει να ξαναγυρίσεις στην Τούμπα...ξέρω είναι δύσκολο αλλά τέτοιος ΠΑΟΚ χωρις κόσμο είναι φαγητό χωρίς αλάτι
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Στο metropolis είπαν ότι διαψεύστηκαν από ΠΑΕ όλα τα ονόματα τεχνικών διευθυντών που ακούστηκαν...κορνεεφ, του γερμανού και του ιταλου ...Εγώ λέω κάνα μιχελ προσπαθούμε να πείσουμε
Υ.γ ισχύει ότι λόγω Βιγιαρεάλ πάμε στο 3 προκριματικό??? Που σημαίνει παίζουμε Αύγουστο
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Luigi Vampa έγραψε:
Мир έγραψε:Το ανέκδοτο με τον 40χρονο Αργεντίνο επιθετικό Ροντρίγκο Παλάσιο το διαβάσατε;

https://www.metrosport.gr/gia-rontrigko ... aok-396290

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί ανέκδοτο;
Άμα αρχίσουμε να μιλάμε για ανέκδοτα πριν καν δούμε την ομάδα να προπονείται, πριν αντιληφθούμε το μοντέλο που έχει ο Λούτσε στο κεφάλι, πριν ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ τότε καλά κάστανα
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Athens έγραψε:Όλα καλά..
Ο Ιβάν ενεργοποιήθηκε
Ο Λουτσεσκου ξαναγύρισε
Μεταγραφές θα κάνουμε
Εσύ λαέ του ΠΑΟΚ πρέπει να ξαναγυρίσεις στην Τούμπα...ξέρω είναι δύσκολο αλλά τέτοιος ΠΑΟΚ χωρις κόσμο είναι φαγητό χωρίς αλάτι
Όλα καλά κι όλα σκατά
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Βλέπω Τσολακ τον Δεκέμβρη να γίνεται Πριγιοβιτς με τον Λουτσο.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

laska4 έγραψε:Στο metropolis είπαν ότι διαψεύστηκαν από ΠΑΕ όλα τα ονόματα τεχνικών διευθυντών που ακούστηκαν...κορνεεφ, του γερμανού και του ιταλου ...Εγώ λέω κάνα μιχελ προσπαθούμε να πείσουμε
Υ.γ ισχύει ότι λόγω Βιγιαρεάλ πάμε στο 3 προκριματικό??? Που σημαίνει παίζουμε Αύγουστο
Θα σκάσει όνομα που δεν ακούστηκε
Κλασικά.

Αντε να κλείνει και αυτό το θέμα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Και μπάτζετ 20εκατομμ. λένε στο ιδιο μέσο σαν πληροφορία...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Γουστααα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Σέντερ μπακ έχουμε. Με τα καλα τους και τα κακά τους είμαστε Οκ νομιζω. Θεωρώ ότι προέχουν τα χάφ τα μπακ και η επίθεση για ενίσχυση. 2 χαφαρούς θέλω ένα Σέντερ φορ ( προϋπόθεση να μείνει ένας από αυτούς που έχουμε) και δυο μπακ. Αν φύγει ο Τζιόλης και έναν εκεί.

Αλλά ότι κιαν λέμε μένει να δούμε τον σχεδιασμό. Πχ αν έρθει ο Πριγιο η κάποιος τέτοιος θέλεις εξτρέμ του ασβέστη να τον ταΐζεις. Αν έρθει λάμας τύπου Ακμπομ θέλεις παίκτες στα άκρα που παίζουν ποιο κεντρικά.

Για Ινγκι τώρα. Ο τύπος είναι παικταράς και έβγαλε και φέτος αρχηγιληκι και το αρνούμαι να χάσω. Αυτός με στημένα Λουτσε 10 γκολ θα βγάλει φέτος. Δεν θα βρούμε άλλον τέτοιο εύκολα.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

συν 4 χρονακια στην πλατη των παικτων που απεμειναν απο την ομαδα του νταμπλ...δηλ μπορει να επαναλαβει το ιδιο εργο? μακαρι αλλα μοιαζει απιθανο, ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον κοσμο που διωχνει 2 προπονητες με τιτλους....καποιοι νιωθουν ανασφαλεια , ουαρντα τσιγγαρας μιχαηλιδης μιχαι , κωνταντελιας λυρατζης, ροντριγκο και μπαμπα ισως..... ο ρουμανος πηρε διαβεβαιωση για πολυ χρημα στις μεταγραφες ( 15 απο τζολη και 8 απο γιανουλη) σε πρωτη φαση αλλα ....αν κατι στραβωσει οπως και στραβωσε με τον φερρειρα τοτε τι θα κανεις?? θα φερεις Γκαρσια..... δηλ Με την πλατη στο τοιχο παιζει ο ρουμανος πλεον και δεν ειναι καλο αυτο.....
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

με την πλατη στον τοιχο παιζαμε και την χρονιά μετα το χαρτινο ..πιστευω ο λουτσε ζει για τετοιες καταστασεις , να δουλευει δηλαδη κατω απο πιεση και θα τα παμε πολυ καλα , ειδικα αν εχει μεγαλο μπατζετ για μεταγραφες ...
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

laska4 έγραψε:Και μπάτζετ 20εκατομμ. λένε στο ιδιο μέσο σαν πληροφορία...
20 ειχαμε φετος ....οποτε δεν παιζει ...η δεν καταλαβες ακριβως τι ειπανε η ειπανε φελλαδα...το δευτερο πιο πιθανο..γενικα ενταξει θα πεταν τωρα οτι βλακεια τους ερχεται και απο μεταγραφολογια θα λενε καθε μερα αλλο ονομα αλλα εφοσον ξερουμε οτι τους παικτες θα τους επιλεξει ο λουτσεσκου χωρις να πλεκονται στα ποδια του εγω ειμαι ηρεμος
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

kosths BXL έγραψε:
laska4 έγραψε:Και μπάτζετ 20εκατομμ. λένε στο ιδιο μέσο σαν πληροφορία...
20 ειχαμε φετος ....οποτε δεν παιζει ...η δεν καταλαβες ακριβως τι ειπανε η ειπανε φελλαδα...το δευτερο πιο πιθανο..γενικα ενταξει θα πεταν τωρα οτι βλακεια τους ερχεται και απο μεταγραφολογια θα λενε καθε μερα αλλο ονομα αλλα εφοσον ξερουμε οτι τους παικτες θα τους επιλεξει ο λουτσεσκου χωρις να πλεκονται στα ποδια του εγω ειμαι ηρεμος
Μπάτζετ 20 μύρια για μεταγραφές
Που αν ισχύει θα ειναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ο Ιβάν
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

20μυρια.....ωρε παρτι που θα γινει.....δωσε και μενα μπαρμπα :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”