Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πως πάμε κύριοι;;

Όλα καλά;;

Ούτε 24 ωρες δεν αντεξατε κάποιοι;;

Ηρεμήστε λίγο βρε..

Όλα θα βρουν το δρόμο τους..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Obdulio έγραψε:Μεταξύ Γκαρσία ή Λουτσέσκου θα έλεγα ότι ο Λουτσέσκου είναι χειρότερη λύση.
Με εξεπληξες θετικα ρε φιλαρακι..
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

γιατι πιστευετε οτι θα ειναι τοσο παραλογο να μην συνεχισουμε με γκαρσια?
ισα ισα αν αυτο συμβει θα σημαινει πως η διοικηση δεν εκρινε τον προπονητη μονο απο τα αποτελεσματα αλλα απο την συνολικη δουλεια και το κατα ποσο ειναι ο καταλληλος για να εξελιξει την ομαδα τα επομενα χρονια.
και εγω εδω που φτασαμε πιστευω πως το καλυτερο θα ειναι να του δοθει η ευκαιρια αλλα αυτο δεν σημαινει πως αν παμε σε κατι αλλο θα ειναι απαραιτητα μια κακη εξελιξη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Δευ 24 Μάιος 2021, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Obdulio έγραψε:Μεταξύ Γκαρσία ή Λουτσέσκου θα έλεγα ότι ο Λουτσέσκου είναι χειρότερη λύση.
Και ο Γιαννίκης καλύτερη. Και ο ζωγράφος η ιδανική.
Ή που τρολάρεις, ή που η μπάλα είναι τετράγωνη στα ματια σου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Norte έγραψε:γιατι πιστευετε οτι θα ειναι τοσο παραλογο να μην συνεχισουμε με γκαρσια?
ισα ισα αν αυτο συμβει θα σημαινει πως η διοικηση δεν εκρινε τον προπονητη μονο απο τα αποτελεσματα αλλα απο την συνολικη δουλεια και το κατα ποσο ειναι ο καταλληλος για να εξελιξει την ομαδα τα επομενα χρονια.
και εγω εδω που φτασαμε πιστευω πως το καλυτερο θα ειναι να του δοθει η ευκαιρια αλλα αν αυτο δεν σημαινει πως αν παμε σε κατι αλλο θα ειναι απαραιτητα μια κακη εξελιξη...
Σοβαρά τώρα;
Ποιος θα το κρίνει αυτό το πράγμα και με τι κριτήρια;
Ο Γιωργάκης; Ο Δούκας; Ο ΠΑΣΟΚος;
Δουλευόμαστε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

Sick Bastard έγραψε:Σοβαρά τώρα;
Ποιος θα το κρίνει αυτό το πράγμα και με τι κριτήρια;
Ο Γιωργάκης; Ο Δούκας; Ο ΠΑΣΟΚος;
Δουλευόμαστε μεταξύ μας.
ε αυτο ειναι το θεμα...
αν φυγει θα ειναι επειδη εκριναν πως δεν ειναι καταλληλος καθαρα ποδοσφαιρικα η επειδη καποιοι στην διοικηση δεν τον γουσταρουν?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Εμένα ρωτάς τώρα ή τον εαυτό σου;
Ειλικρινά δεν κατάλαβα
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

sourmenetes έγραψε:Πως πάμε κύριοι;;

Όλα καλά;;

Ούτε 24 ωρες δεν αντεξατε κάποιοι;;

Ηρεμήστε λίγο βρε..

Όλα θα βρουν το δρόμο τους..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαύρα χάλια αδερφέ.. δεν προλάβαμε να το χαρούμε.. Όλη μέρα να ανανεώνω το φόρουμ :lol: :lol: :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σικ πριν καμιά δεκαριά μέρες είχες γράψει εύστοχα ότι οποιαδήποτε κατάληξη στο κύπελλο και στα πλέι οφ είτε θετική είτε αρνητικη δεν θα πρέπει να επηρεάσει τις αποφάσεις στο αγωνιστικό.
Αν η όποια απόφαση για τον προπονητή βασίζεται στο ότι ο πασχαλάκης έβγαλε το σχεδόν αβγαλτο είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Το θέμα είναι ότι αν η οικογένεια σκοπεύει να χώσει χρήμα με σκοπό πρωτάθλημα τώρα... πιστεύω ότι η επιλογή Γκαρσία είναι ρίσκο. Αν τώρα σκοπεύουν να κάνουν πρώτα ομάδα μέσω τις οποίας θα εξελιχθεί όλο το ποδόσφαιρικο τμήμα από τους παίκτες έως το προπονητικό τιμ τότε θα πρέπει να συνεχίσει ο Γκαρσία γιατί το κέρδισε
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

Sick Bastard έγραψε:Εμένα ρωτάς τώρα ή τον εαυτό σου;
Ειλικρινά δεν κατάλαβα
γενικα ρωταω
για μενα οποια αποφαση παρθει πρεπει να βασιζεται καθαρα σε ποδοσφαιρικα κριτηρια και φυσικα να εποικοινωνηθει στον κοσμο για ποιο λογο τον κραταμε η τον διωχνουμε και οχι να εχουμε παλι ιστοριες οπως με ιβιτς και λουτσεσκου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Δευ 24 Μάιος 2021, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αυτος η αυτοι που μεταφερουν στον προεδρο τα πραγματα οπως τους συμφερει,πρεπει αμεσα να παρουν τον μπουλο, οποιος/οποιοι και να ειναι..κι οχι ο P.G.
Ο Γκαρσια μαλλον τους χαλασε την συρμαγια και θελουν να τον φυγουν..
Ο Ινδιανος ομως σιγουρα δεν ειναι γατακι..
Ιβιτς και Λουτσε κοιτουσαν την καριερα τους και καναν τουμπεκι..Ο Παμπλο ειναι ζεν και σκυλος..
Με την ελευση του προεδρου θα εχουμε αγρια γουστα..
Ο Παμπλο παντως μετα το κυπελλο που εφερε,βρισκει ανετα ομαδα..
Οι αλλοι που θα τους παρει η μπαλλα αν φυγει,για να δουμε που θα βρουν να πανε..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Μα με την ίδια λογική λες ειδικά για τον Πασχαλάκη ότι είναι ο καλύτερος τέρμας της λίγκας!
Ποιος τον πίστεψε περισσότερο από ότι ο Παμπλο, όταν όλοι είχαν πέσει (κυριολεκτικά) πάνω του;

Η όποια απόφαση της διοίκησης θα πρέπει να υπολογίσει ότι το -1 έγινε -26 και πως έγινε αυτό
αλλά τελικά κατέληξε με συσπειρωμένη ομάδα (εγώ δεν πιστεύω ότι είναι για ένα μόνο ματς), τίτλο (με τακτική αλλαγή που ουσιαστικά πρόσφερε τη λύση) και προσφορά τουλάχιστον 3 παιχτών που επί Πάμπλο ''ανδρώθηκαν''.

Στην τελική ανάλυση, να στο πω αλλιώς. Αν φέρουν άλλο, από αυτόν τον άλλο, εγώ απαιτώ το νταμπλ, γιατί έτσι πάει.
Οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία.

Εγώ το μόνο που ξαναλέω, είναι ότι ο Πάμπλο κέρδισε επάξια το δικαίωμα να αποτύχει ή να επιτύχει με τις ιδέες του.
Κι αυτό για μένα σημαίνει παραμονή του. Αν δεν τα καταφέρει θα φύγει κι αυτός, τι να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

gika έγραψε:
Και ο Γιαννίκης καλύτερη. Και ο ζωγράφος η ιδανική.
Ή που τρολάρεις, ή που η μπάλα είναι τετράγωνη στα ματια σου.
Εγώ λέω να θυμηθούμε τις μπαλαδοφατσες που επιτίθονταν επί μήνες στην ιδέα του να παίξει ο ΠΑΟΚ με τριάδα στα στόπερ.
Μπορείς να τους θυμηθείς;
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

Sick Bastard έγραψε:Εγώ το μόνο που ξαναλέω, είναι ότι ο Πάμπλο κέρδισε επάξια το δικαίωμα να αποτύχει ή να επιτύχει με τις ιδέες του.
Κι αυτό για μένα σημαίνει παραμονή του. Αν δεν τα καταφέρει θα φύγει κι αυτός, τι να κάνουμε.
αυτο ομως εχει ειδη συμβει
αποτυχε με τις ιδεες του με αποτελεσμα τους 2 τελευταιους μηνες να παιζει κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο που προσπαθουσε και δεν οδηγουσε πουθενα ωστε να ερθουν τα αποτελεσματα αφηνοντας στην ακρη την φιλοσοφια του
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Όλοι όσοι υποστηρίζουν να συνεχίσει ο Γκαρσία θα πρέπει πρώτα να απαντήσουν στο ερωτημα:
Θα πρέπει η διοίκηση να τον συνδράμει στελεχώνοντας την ομάδα με ότι καλύτερο μπορεί να βρει σε ΤΔ, γυμναστές, ειδικούς προπονητές, γιατρούς, διατροφολόγους κτλ.;

Στην περίπτωση που απαντήσουν θετικά στο παραπάνω ερώτημα, θα πρέπει μετά να αναρωτηθούν: Ο Γκαρσία θα το δέχονταν αυτό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”