Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Αφού το έγραψε η μετροσπορτ λέγοντας ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του συμβολαίου του Bise θα το καλύψουν οι Κύπριοι.
θα χορτασουμε ελληνακια δηλαδη ε ;καλο και αυτο ..ας ειναιtsaousila έγραψε:τεχνικος διευθυντης Παμπλο Γκαρσια με βοηθο για email κλπ τον Ρεμπε. Αυτος ειναι ο πραγματικος τεχνικος διευθυντης μαζι με τον σναουτσερ. Ο Παμπλο...Αυτα που κανουμε τωρα δεν τα επεβαλλε οταν ηρθε ο βοηθος τεχνικου διευθυντη, Ρεμπε.
Νοικοκυρεμενα πραγματα .Αποχωρησεις σωστες που επρεπε να γινουν νωριτερα καποιες και δανεικοι για μη ξοδεμα.
Ακομα και για το περιβοητο χαφ μπορει να μην φερουν και ας γκρινιαζουμε εμεις ..
Όχι χάρη στον Ι. Σαββίδη.-Paoktzis έγραψε:Επειδη δεν εχω καταλαβει.. Ο ΠΑΟΚ εχει χρεη 122 εκατομμυρια ευρω;
Η ομάδα τόσα μπήκε μέσα τα τελευταία χρόνια, και ο Σαββίδης τσόνταρε από την τσέπη του αυτά τα χρήματα για να καλύψει όλες τις τρύπες. Εκεί έρχεται το FFP και σε περιορίζει, σου λέει δεν μπορείς να μπαίνεις μέσα πάνω από Χ κάθε τριετία, για να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Και κάπου εκεί τραβήξαμε φρένο.
Αυτό είναι η μία όψη του νομίσματος βέβαια.
Πέρυσι μπήκαμε μόλις 5 εκατομμύρια μέσα. Και φέτος πρέπει να είμαστε πολύ συν. Το PAOK TV άλλαξε στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό της ιστορίας μας, η εφορία μειώθηκε κατά 50%, πουλήθηκαν πολλοί παίκτες (Λημνιός, Πέλκας, Άκπομ, Μιχόγεβιτς, Στοχ), αντικαταστήθηκαν (ή ανανέωσαν με πολύ λιγότερα) παίκτες με μεγάλα συμβόλαια (Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μάτος, Βιειρίνια) από άλλους πιο οικoνομικούς (Σβαμπ, Περέιρα, Νινούα). Τώρα έρχονται οι πωλήσεις των Γιαννούλη, Σβιντέρσκι και οι εξοικωνόμηση από τα συμβόλαια Μπίσεσβαρ, Εσίτι. Μέχρι και προπονητή πουλήσαμε και πήραμε άλλον με 10% του μισθού του προηγούμενου.
Αυτό που δεν είπε ποτέ όμως το FFP είναι πως δεν πρέπει να είσαι μέσα στην τριετία. Αυτό είναι κατασκεύασμα των ΑΡΔ μας. Το FFP λέει ότι μπορείς να μπαίνεις μέσα μέχρι ενός ορίου. Εφ' όσον πέρσυ είμασταν 5 μέσα, φέτος θα μπορούσαμε να είμαστε άλλα 5-10 μέσα χωρίς να μας ενοχλήσει κανείς. Από του χρόνου που φεύγει και η χρονιά που είμασταν μέσα κατά πολύ, θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε μέσα πιο "άνετα". Υπό την προυπόθεση ότι ο Ιβάν θα θέλει να καλύψει τη χασούρα.
Το ότι προσπαθούμε φέτος να βγάλουμε τις ζημιές των προηγούμενων χρόνων, δεν είναι γιατί μας το επιβάλει το FFP. Είναι γιατί φαίνεται να υπάρχει πολιτική για έναν πιο αυτάρκη ΠΑΟΚ. Κοινώς ο Ιβάν που έβαλε 120+ χαρτιά, σου λέει ότι δεν σκοπεύει να βάλει άλλα τόσα τα επόμενα 5 χρόνια. Τώρα δεν θέλει, δεν αξίζει, τα κρατάει για το γήπεδο, φοβάται το εξωαγωνιστικό ρίσκο, θέλει να αποχωρήσει, ή ότι άλλο, θα το δείξει η ιστορία.
Και εκεί έρχεται το παράπονο όλων. Με τόσες πωλήσεις-αποχωρήσεις, ε μη λες πως κάνεις πρωταθλητισμό. Πες μας που στοχεύεις. Το ρόστερ μας για δεύτερη θέση, αν αυτός είναι ο στόχος, είναι εξαιρετικό. Για πρώτη θέση είναι ελλειπές μέχρι εκεί που δεν πάει.
Επικοινώνησε τι θες να κάνεις, να ξέρουμε κι εμείς να μην τρωγόμαστε εδώ μέσα.
Αμα παντως το βάλαμε σκοπό να γίνουμε...Βολος ας πάρουμε κατευθείαν και Γκαραβελη για το τέρμα και Ριενστρα για το κέντρο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σφίνα γράφει ότι αν δώσουμε τελικά τον Σφι, θα γίνει διπλή πρόταση στον Βόλο για Τάσο Δουβίκα και Franco Ferrari.
Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, μια χαρά παικτακια είναι και συμβατά για τους στόχους που (από ότι φαίνεται) θα έχει η ομάδα από δω και πέρα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κατάλαβαtsaousila έγραψε:τεχνικος διευθυντης Παμπλο Γκαρσια με βοηθο για email κλπ τον Ρεμπε. Αυτος ειναι ο πραγματικος τεχνικος διευθυντης μαζι με τον σναουτσερ. Ο Παμπλο...Αυτα που κανουμε τωρα δεν τα επεβαλλε οταν ηρθε ο βοηθος τεχνικου διευθυντη, Ρεμπε.
Νοικοκυρεμενα πραγματα .Αποχωρησεις σωστες που επρεπε να γινουν νωριτερα καποιες και δανεικοι για μη ξοδεμα.
Ακομα και για το περιβοητο χαφ μπορει να μην φερουν και ας γκρινιαζουμε εμεις ..
Να ξέρουμε λοιπόν τι μας περιμένει, μην έχουμε απαιτήσεις και ψευδαίσθησεις..
- pagotatzis
Από απορία είδα το βιντεάκι που ανέβασε η Νόριτς για το Γιαννούλη.. από τα χαιλαιτς μοιάζει με τον Bale..
Επίσης είδα χαιλαιτς από Σβιντερφσκι.. μοιάζει με κράμα Ματζουκιτς με Λεβαντοφσκι..
Και λίγα τους πήραμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης είδα χαιλαιτς από Σβιντερφσκι.. μοιάζει με κράμα Ματζουκιτς με Λεβαντοφσκι..
Και λίγα τους πήραμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
dragon έγραψε:Sourmenetes ποια ήταν τελικά η πληροφορια του chri5ti9
Tα εχουμε πει.Ο Γιαννουλης στα μεσοδιαστηματα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ,ισως εκ των κορυφαιων στο ειδος στην Ευρωπη οπως ελεγε και ο ζωγραφος.Αντιστοιχα ο Σφιντερφσκι εχει γραψει 30 γκολ.Ειναι η χαρα του μονταζ και οι 2... 
- sourmenetes
- Moderator
Έστειλε σε μένα.dragon έγραψε:Τελικά θα μάθουμε;;;chri5ti9 έγραψε:Έχω μια πληροφορία παρακαλώ. Που μπορώ να στείλω ένα email για επιβεβαίωση;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως κάτι παίξει μεταξύ τσιμι και τσολακ.
Αυτό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο φετινος γεναρης μεταγραφικα θυμιζει πολυ τον αντιστοιχο του 2019...
τοτε που μετα την πωληση πριγιοβιτς πηραμε μισιτς,ολιβειρα,σβιντερσκι,ινγκασον
πιστευω πως και τωρα οταν τελειωσουν οι μεταγραφες θα εχουμε παρει αριστερο μπακ,χαφ και φορ...
τοτε που μετα την πωληση πριγιοβιτς πηραμε μισιτς,ολιβειρα,σβιντερσκι,ινγκασον
πιστευω πως και τωρα οταν τελειωσουν οι μεταγραφες θα εχουμε παρει αριστερο μπακ,χαφ και φορ...
- sourmenetes
- Moderator
Όσο. Μπορείτε μένετε οντοπικ!!!
Μπαίνουν κάποιοι να ενημερωθούν!!
Δε γίνεται να διαβάζουν πόσα ποστ άσχετα.
Μπαίνουν κάποιοι να ενημερωθούν!!
Δε γίνεται να διαβάζουν πόσα ποστ άσχετα.