Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
Γιατί; Δεν πιστεύεις πως θα μπουρούσε να βοηθήσει;
Συγγνώμη δεν άντεξα.
Συγγνώμη δεν άντεξα.
Σε καμία περίπτωση δεν αξιζει να δώσουμε λεφτά από σφιχτά μπάτζετ για να αποκτήσουμε παίκτη τύπου μπουρούση. Ο μπουρούσης κολλάει τα τελευταία του ένσημα, παίζει με χαμηλό κίνητρο, δεν είναι αθλητικός που πρέπει να είναι πλέον προυπόθεση για κάθε παίκτη σε μπάσκετ ποδόσφαιρο βόλλευ χάντμπολ πλέον (εξαιρώ το πόλο γιατί δεν ξέρω).
Αν υπήρχε λόγος να κάναμε τέτοιου τύπου μεταγραφή (που δεν υπάρχει) χίλιες φορές να παίρναμε Βασιλειαδη ή Μαυροκεφαλίδη που τουλάχιστον είναι δικά μας παιδιά και όχι μπουρούση.
Και αν υπάρχει απόφαση να πάρουμε παίκτη αυτός πρέπει πλέον να είναι πλέι μείκερ (αν και φέτος ειδικά μετά την μεταγραφή κάρτερ και την μεταμόρφωση τέρνερ σαν γκαρντ αρχίζω να αναθεωρώ τα πάντα στο μπασκετ).
Αν υπήρχε λόγος να κάναμε τέτοιου τύπου μεταγραφή (που δεν υπάρχει) χίλιες φορές να παίρναμε Βασιλειαδη ή Μαυροκεφαλίδη που τουλάχιστον είναι δικά μας παιδιά και όχι μπουρούση.
Και αν υπάρχει απόφαση να πάρουμε παίκτη αυτός πρέπει πλέον να είναι πλέι μείκερ (αν και φέτος ειδικά μετά την μεταγραφή κάρτερ και την μεταμόρφωση τέρνερ σαν γκαρντ αρχίζω να αναθεωρώ τα πάντα στο μπασκετ).
- kataramenos5
- KalamarGiannis
Οκ, εμείς για κάποιο συναίσθηματικό λόγο το νομίζουμε, αυτός όχι...
Θεωρητική ερωτηση: βλέποντας Αθηναίου, Μαντζαρη , Τσαιρελη κλπ. Να μεταγραφονται εν μέσω σεζόν ,κι αν πούμε ότι με το σχεδόν 1 μυρριο αποφασιστεί να αποκτηθει ένας κοντός για 2 μηνες...κι αν πούμε ότι κρατάς τους 6 ξένους, ποιον Έλληνα θα θέλαμε?
Εννοώ εφικτή μεταγραφή όχι κάποιον που δεν στον δινουν...
Δε ξέρω κάποιον Γκικοειδές δεν έχει η Α2?
Έναν απλό οργανωτή σαν εκείνον το Στεφανίδης σε καμιά Σουηδία Κύπρο κτλ. Δεν έχει?
Θεωρητική ερωτηση: βλέποντας Αθηναίου, Μαντζαρη , Τσαιρελη κλπ. Να μεταγραφονται εν μέσω σεζόν ,κι αν πούμε ότι με το σχεδόν 1 μυρριο αποφασιστεί να αποκτηθει ένας κοντός για 2 μηνες...κι αν πούμε ότι κρατάς τους 6 ξένους, ποιον Έλληνα θα θέλαμε?
Έναν απλό οργανωτή σαν εκείνον το Στεφανίδης σε καμιά Σουηδία Κύπρο κτλ. Δεν έχει?
-
- Επικοινωνία:
KalamarGiannis έγραψε:Οκ, εμείς για κάποιο συναίσθηματικό λόγο το νομίζουμε, αυτός όχι...
Έναν 30χρονο Λιακοπουλο
Πιστευετε μπορουμε να προσεγγισουμε για του χρονου Χουγκαζ ή Καντερ ή θα καταληξουν σε κανα βαζελο και κουλα;
- Μπαρκαρούτσος
Χουγκάζ ναι αλλά Καντέρ δεν το βλέπω να παίζει καν Ελλάδα του χρόνου.
- john4serres
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Προτιμώ Enes Kanter.
Να κάνουμε ΑΜΚanter.

Για Kanter βάζω 100 λίρες.
Χουγκαζ-Λουντζη ξεχάστε τους. Ίσως πιο προσιτοι να είναι οι Κουζέλογλου, Μουράτος, Παπαδάκης, Τολιόπουλος, Σαλούστρος, Γιαννόπουλος.
- thomas Murg
john4serres έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Προτιμώ Enes Kanter.
Να κάνουμε ΑΜΚanter.
![]()
![]()
Για Kanter βάζω 100 λίρες.
100 Τουρκικές λίρες ισούνται με
11,19 Ευρώ
100 λίρες Αγγλίας ισούνται με
116,79 Ευρώ

Δεν βγαίνουν και στρογγυλεμένες οι μετοχές.
- thomas Murg
palok έγραψε:Χουγκαζ-Λουντζη ξεχάστε τους. Ίσως πιο προσιτοι να είναι οι Κουζέλογλου, Μουράτος, Παπαδάκης, Τολιόπουλος, Σαλούστρος, Γιαννόπουλος.
Δεν θα με χαλούσε πακέτο Σαλούστρου και Παπαδάκη (φοβερό τρίποντο).
Γιαννόπουλο βλέπω του χρόνου...
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ εκπλήσσομαι που δεν έχει έρθει ακόμα ο ΚωςΒας. Δεν θα χωρούσε στο φετινό ΠΑΟΚ, ή στον ΠΑΟΚ 2022 με ελαφρύτερα χρέη;;