70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Γερασίμου

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gika έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Πιστεύω πως ο νεαρός θα πάρει τις ευκαιρίες του. Δεν νομίζω πως θα θελήσει να πάθει ότι έπαθε ο Τζόλης.
Τι έπαθε ο Τζόλης;

Έχει συμβόλαιο που στην τετραετία του δίνει πιο πολλά λεφτά από όσα πήρε ο Πέλκας σε 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Θα έχει να λέει πως αγωνίστηκε Premier League. Και ανά πάσα στιγμή ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα θα του έχουν ανοιχτές πόρτες. Γιατί ήταν στα τοπ ταλέντα της γενιάς του. Γιατί έδειξε πράγματα. Γιατί πήγε σε ομάδα της Premier League. Αύριο να γυρνούσε στον ΠΑΟΚ, θα γυρνούσε για βασικός και θα έπαιρνε τα διπλά από ότι όταν έφυγε.

Μια χαρά θα είναι ο Τζόλης και ο κάθε Τζόλης.
Αδελφέ, καλά τα χρήματα αλλά όταν είναι σε ομάδα-ασανσέρ, δεν παίρνει ούτε λεπτό συμμετοχής και παίζει και στην Κ23 της Norwich πέφτει η αξία του και αν έχει, που σίγουρα στην ηλικία του θα έχει βλέψεις για μεγαλύτερα club δεν πρόκειται να τα δει παρά μόνον στην τηλεόραση.
Του Χρήστου του πήρε τα μυαλά από πέρσι τον Μάρτιο το γραφείο των μάνατζερ που πήγε, φουσκώνοντάς τον μαζί και με δημοσιεύματα των αρδ, πως τον θέλουν Dortmund, ManU κλπ. Νομίζω πως αν έμενε τουλάχιστον για φέτος στην ομάδα και σε συνδυασμό με την καλή μας ευρωπαϊκή πορεία, θα ανέβαζε την αξία του και το ποδοσφαιρικό του status. Δεν λέω βέβαια, καλά και τα 11 χαρτιά που πήρε η ομάδα, αλλά...
Συγγνώμη για το off topic.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

george89 έγραψε:Αν ερθει καποια ξενη ομαδα να τον παρει αυτος θα πει οχι θελω να μεινω εδω να παιζω στον ΠΑΟΚ Β στην β Εθνική γιατι είναι παοκτσακι,συγνωμη αλλα και εγω να ήμουν στην θεση του ειχα χαιρετησει
Σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα θα πάει για να παίξει στην κ20 , πριμαβερα η β ομάδα … αν πάει σε μεσαία ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα δεν θα δει αποστολή για 1-2 χρόνια .. δεν βρίσκω νόημα να μην δεν ανανεώσει , θεωρώ λάθος του ειδικά στον ΠΑΟΚ που εδώ και 3 χρόνια τον πληρώνει πάνω από το 90% των συμβολαίων βασικών παικτών της λίγκας δείχνοντας ποσό τον πιστεύει .. θα είναι κρίμα πραγματικά ..
το παιδί θέλει χρόνο ώστε σε 2 χρόνια στα 19-20 να είναι βασικός πυλώνας ..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

george89 έγραψε:Αν ερθει καποια ξενη ομαδα να τον παρει αυτος θα πει οχι θελω να μεινω εδω να παιζω στον ΠΑΟΚ Β στην β Εθνική γιατι είναι παοκτσακι,συγνωμη αλλα και εγω να ήμουν στην θεση του ειχα χαιρετησει

Για δώσε μου ένα παράδειγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή,που ουσιαστικά δεν είχε συμμετοχές στην ομάδα του,έφυγε από αυτήν και μετά έκανε καριέρα;
Οι επιλογές μας,μας καθορίζουν στη ζωή.
Ο Τζολης ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ για 4 χρόνια, μπήκε, έπαιξε εκπληκτικά, πωλήθηκε, κέρδισε ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος εξασφάλισε οικονομικά το υπόλοιπο της Ζωής του ,από τα 19.
Το ίδιο και ο παίχτης του γαύρου που πήγε στην Λεβερκουζεν ,ξεχναω το ονομα του και τώρα κάνει μια συμπαθητική καριέρα.
Ο Κουτσιας είναι πολύ μικρός (ηλικιακά εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ) για να νιώθει αδικημένος από τον ΠΑΟΚ.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει, καλά να είμαστε για να σχολιάσουμε.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο ΠΑΟΚ ανεξαρτητα ποιον προπονητη ειχε, παντα εδειχνε οτι εδινε ευκαιριες σε παιδια που το αξιζαν. Και ο Τζολης επαιξε και ο Μιχαηλιδης επαιξε και ο Τσιγγαρας και ο Λυρατζης. Το να παρει ενας παικτης 20 λεπτα συμμετοχη δεξια και αριστερα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο. Το θεμα ειναι οταν ειναι ετοιμος να μπει κανονικα στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γερασίμου έγραψε:
gika έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Πιστεύω πως ο νεαρός θα πάρει τις ευκαιρίες του. Δεν νομίζω πως θα θελήσει να πάθει ότι έπαθε ο Τζόλης.
Τι έπαθε ο Τζόλης;

Έχει συμβόλαιο που στην τετραετία του δίνει πιο πολλά λεφτά από όσα πήρε ο Πέλκας σε 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Θα έχει να λέει πως αγωνίστηκε Premier League. Και ανά πάσα στιγμή ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα θα του έχουν ανοιχτές πόρτες. Γιατί ήταν στα τοπ ταλέντα της γενιάς του. Γιατί έδειξε πράγματα. Γιατί πήγε σε ομάδα της Premier League. Αύριο να γυρνούσε στον ΠΑΟΚ, θα γυρνούσε για βασικός και θα έπαιρνε τα διπλά από ότι όταν έφυγε.

Μια χαρά θα είναι ο Τζόλης και ο κάθε Τζόλης.
Αδελφέ, καλά τα χρήματα αλλά όταν είναι σε ομάδα-ασανσέρ, δεν παίρνει ούτε λεπτό συμμετοχής και παίζει και στην Κ23 της Norwich πέφτει η αξία του και αν έχει, που σίγουρα στην ηλικία του θα έχει βλέψεις για μεγαλύτερα club δεν πρόκειται να τα δει παρά μόνον στην τηλεόραση.
Του Χρήστου του πήρε τα μυαλά από πέρσι τον Μάρτιο το γραφείο των μάνατζερ που πήγε, φουσκώνοντάς τον μαζί και με δημοσιεύματα των αρδ, πως τον θέλουν Dortmund, ManU κλπ. Νομίζω πως αν έμενε τουλάχιστον για φέτος στην ομάδα και σε συνδυασμό με την καλή μας ευρωπαϊκή πορεία, θα ανέβαζε την αξία του και το ποδοσφαιρικό του status. Δεν λέω βέβαια, καλά και τα 11 χαρτιά που πήρε η ομάδα, αλλά...
Συγγνώμη για το off topic.
Μη ξεχνάς όμως φίλε μου ότι το καλοκαίρι ο Ράζβαν τον θεωρούσε ανέτοιμο. Κάτι σαν τον Λύρατζη. Ίσως αν έμενε και δούλευε στο δεύτερο μισό της χρονιάς να καθιερώνονταν όπως οι Τσιγγάρας και Λύρατζης. Αλλά ακόμα κι έτσι, πιστεύεις θα έκαναν ουρά οι 10 μεγαλύτερες ομάδες για να τον πάρουν;

Όταν σου έρχεται η ευκαιρία να πας στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, να τσεπώσει η ομάδα σου 10+ εκατομμύρια ευρώ και εσύ σχεδόν άλλα τόσα μέσα από ένα 5ετές συμβόλαιο, δεν λες όχι. Πας και όπου σε βγάλει. Δεν θεωρώ ότι ο Τζόλης θα είχε να κερδίσει εδώ κάτι παραπάνω.

Έβαλε δύο-τρία εξαιρετικά γκολ στην Ευρώπη, έγραψε απίστευτα νούμερα στο πρώτο μισό της σεζόν, θες λόγω τύχης, θες λόγω ταλέντου, θες λόγω του ότι του κούμπωσε το σύστημα του ζωγράφου; Αυτό εξαργύρωσε και έφυγε. Θα ήταν απίθανο να το επαναλάβει και φέτος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gika διαφωνώ, αλλά ο διάλογος και η διαφωνία είναι απαραίτητα στη Δημοκρατία και με τον τρόπο αυτό αποκομίζουμε εμπειρίες και κέρδος.
Πιστεύω πως άσχετα με ότι είπε ο σκούφος, και το είπε μάλλον γιατί ο Χρήστος δεν γύριζε να μαρκάρει, θα έκανε καλύτερη και πιο μεστή χρονιά. Άποψή μου...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ο παίχτης είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ την άνοιξη, ποιος σκούφος. Ούτε ο Πάμπλο τον έβαζε στο τέλος, τελειωμένη υπόθεση ήταν η μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γερασίμου έγραψε:gika διαφωνώ, αλλά ο διάλογος και η διαφωνία είναι απαραίτητα στη Δημοκρατία και με τον τρόπο αυτό αποκομίζουμε εμπειρίες και κέρδος.
Πιστεύω πως άσχετα με ότι είπε ο σκούφος, και το είπε μάλλον γιατί ο Χρήστος δεν γύριζε να μαρκάρει, θα έκανε καλύτερη και πιο μεστή χρονιά. Άποψή μου...
Φυσικά η διαφωνία είναι υγεία.

Και η αλήθεια είναι ότι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για το πως θα ήταν τα πράγματα αν είχε μείνει εδώ.

Απλά για να συνοψίσω την άποψη μου, αν συγκρίνουμε την πορεία του Τζόλη, τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει και τις πόρτες που θα βρει ανοιχτές μπροστά του με τα αντίστοιχα όλων των άλλων ταλέντων που αποφάσισαν είτε να φύγουν από τον ΠΑΟΚ, είτε ακόμα και να μείνουν εδώ - θα δούμε ότι ο μικρός είναι στην κορυφή.

Τώρα στο υποθετικό σενάριο, πιστεύεις ότι αν πχ ο Πέλκας (το πιο πετυχημένο παιδί των ακαδημιών μας μάλλον), μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και στα 18 του να φύγει από τον ΠΑΟΚ για την ουραγό της Premier League φέρνοντας στον ΠΑΟΚ 10+ εκατομμύρια και παίρνοντας αυτός άλλα τόσα για συμβόλαιο 5ετίας, θα το έκανε ή θα επέλεγε να μείνει εδώ με τα πάνω (κύπελα, νταμπλ, περιβραχιώνιο αρχηγού) και τα κάτω (κράξιμο συνεχώς σε σαιτ, ραδιόφωνα, ακόμα και κατά πρόσωπο όταν κάτι στράβωνε) του μέχρι να φύγει στα 28 του με μεταγραφή στην Τουρκία;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι πολύ νέος ακόμη ο Κούτσιας για να πούμε ότι έχει αδικηθεί στον ΠΑΟΚ. Είναι 18 μηνών και 3 ετών. Τώρα ξεκινάει το μέλλον του. Φοβάμαι ότι πήραν τα μυαλά του αέρα όταν έπαιξε σε ένα φιλικό με την πρώτη ομάδα, στα 16 του και σκόραρε κιόλας (νομίζω με Ατρόμητο). Στην β΄ ομάδα όσες φορές τον είδα δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Απλά σκόραρε σε μερικούς αγώνες.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θα μπορούσε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα, ιδίως όταν παίζαμε μόνο με Akpom, αλλά ΟΚ δεν μπορούμε να πούμε ότι καταστράφηκε κιόλας.

Αν όντως η ρήτρα του έπεσε στα 2 μύρια από τα 4, λόγω μη συμμετοχών, είμαι περίεργος να δω ποιες ομάδες θα τα δώσουν για να τον αποκτήσουν.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Αποστόλη για 4,5 ετών καλός είναι.
:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Αν όντως η ρήτρα του έπεσε στα 2 εκατομμύρια τότε είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι μια μεγάλη ομάδα να τα δώσει.
Ειδικά για τα θηρία της πρέμιερ 2 εκατομύρια δεν είναι τίποτα.
Εκεί είναι που θα δείξει πόσο μυαλό έχει ο μικρός. Γιατί για την ομάδα που θα τον πάρει θα είναι ένα στοίχημα. Όπως λέμε εμείς να πάρουμε φθηνούς ξένους για την Β ομάδα και άμα κάτσει. Αν δεν κάτσει όμως τότε η καριέρα του θα έχει θέμα.
Τέλος πάντων νομίζω πολύ το τραβάμε το θέμα. Φέτος δεν νομίζω πως αδικήθηκε. Αν συνεχίσει να δουλεύει τις αδυναμίες του και πατάει στη γη τότε έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOK_Antarctica έγραψε:Αχ μωρέ το Κουτσιαλίνι μας δεν βλέπει προοπτική στον ΠΑΟΚ στα 17 του.
Να πάει εκεί που πήγαν όσοι άλλοι δεν έβλεπαν προοπτική να δούμε τι θα καταλάβει.

Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα αισθήματα του κάθε Κούτσια, και πως νιώθει ο κούτσιας που βλέπει αυτό, και τι σκέφτεται ο Κούτσιας που βλέπει το άλλο.

Στ΄αρχίδια μας κύριοι. ΠΑΟΚ είμαστε, όχι Κούτσιας.
Ε ναι ρε φιλε!
Οκ μαλακια να μην το χρησιμοποιούμε οταν δεν θελγουν οι αναπληρωματικοί του ροστερ, αλλα ως εκει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τωρα στα σοβαρα καθομαστε και συζηταμε αν εχει ξενερωσει ενα παιδι με τον ΠΑΟΚ στα.............18 του;;;;;;;;;;;;;;;;;
Στα σοβαρα τωρα;
Που αδικηθηκε και ποτε προλαβε να αδικηθει στα.....16,17,18;;
Ισα ισα μεσω του ΠΑΟΚ τον εμαθε ολη η Ελλαδα. Πειτε αλλον εναν 16χρονο (οταν εγινε γνωστος) ποδοσφαιριστη που ξερετε. Εστω ονομαστικα. Απο οποιαδηποτε ομαδα
Εγω στα 18 μου αν ημουν μελος της αντρικης ομαδας οχι απλα δεν θα ξενερωνα που δεν πηρα ακομα συμμετοχες αλλα δεν θα μου επεφτε ποτε. Ουτε στον υπνο μου...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Με 2εκ και κορδέλα.

Ούτε σέντερ φορ ούτε ακραίος.
Σαν κι αυτόν πέρασαν πολλοί.

Τι να πει κι ο Γκαργκαλατσιδης, που τον έφαγε το κεφάλι του.

Έλεος, πια μαυτον τον Κουτσια

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ξεμύτισαν πάλι οι κορδέλες

Και στο Τζόλη δεν είχε έρθει πρόταση πριν καν παίξει, με 1εκ;; (Α δεν κάνω λάθος)
Και κει σχόλιο υπήρχε με κορδέλα

1 εκ για παίκτη που δεν έπαιξε καν;
Κορδέλα!

Πολύ μπροστά!
Κρίμα που δεν έγινε το ντηλ...με κορδέλα κι ολας

Πριονοκορδέλα μας πάει το πόσο μπροστά βλέπουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”