Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Fake ειναι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Alastor έγραψε:μα δεν λεω οτι δεν ισχυει,απλα αυτα δεν λεγονται ουτε ανακοινωνονται,μιλαμε για οπαδικο πατο ακομα και για τα πολυ χαμηλα δεδομενα των γαυροσκωληξ
Σε αυτό θα συμφωνήσω.
Γυρνάμε σε εποχές σώκρατες. Πιπέτο στην Ευρώπη αλλά τη Κυριακή στην Ελλάδα μετράει η καρδιά του πρωταθλητή
Ποιού πρωταθλητή;
Πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να είναι.
Πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να είναι.
Διπλό ημίχρονο / ασσος τελικό το ματς κόκκινο αστέρι - κοκκινο τραβελι (με το Μαρτινς να ξεκουράζει ο,τι καλό έχει σε ποδοσφαιριστές, πρώτη φορά σε αγώνα τσουλου στην ιστορία τους κάτι αντιστοιχο, να αφήνουν εκτός τους 4 καλύτερους παίχτες......τον τερματά του αστέρα να βάζει αυτογκόλ λίγο πριν το ημίχρονο ...και προς το τέλος να τρώνε τα γκολ της ήττας χωρίς να πηδάνε καν στα κόρνερ οι αμυνόμενοι!!)
Λίγο νωρίτερα , διαβάζω, έγινε το ματς κόκκινο αστέρι - κόκκινο τραβελι για το youth champions league. Διπλό ημίχρονο -ασσος τελικό και αυτό!!! Προσφερόταν επίσης για στοιχηματισμο σε όλες τις ξένες εταιρίες.
Μπορεί να είναι και συμπτώσεις. Και θα ήταν πολύ πιθανό να ήταν τέτοιες αν δε μιλάγαμε για δύο αδερφοποιημενες ομάδες οπαδικα αλλά και διοικητικά (άριστες σχέσεις) και με τον ιδιοκτήτη της μίας να είναι πρώην πρόεδρος του...Ραούλ Μπράβο.
Πάντως αν δεν ήταν κάποιοι κάναν τρελη μπαζα σήμερα !!
Που ξέρεις μάλιστα....ίσως τα 500.000 μιας μπασκετικής ομάδας που έκαναν προχθές φτερά μέσα από το χρηματοκιβώτιο της, να κατέληξαν κι αυτά για στοιχηματισμο σε Μαλαισίες...............
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγο νωρίτερα , διαβάζω, έγινε το ματς κόκκινο αστέρι - κόκκινο τραβελι για το youth champions league. Διπλό ημίχρονο -ασσος τελικό και αυτό!!! Προσφερόταν επίσης για στοιχηματισμο σε όλες τις ξένες εταιρίες.
Μπορεί να είναι και συμπτώσεις. Και θα ήταν πολύ πιθανό να ήταν τέτοιες αν δε μιλάγαμε για δύο αδερφοποιημενες ομάδες οπαδικα αλλά και διοικητικά (άριστες σχέσεις) και με τον ιδιοκτήτη της μίας να είναι πρώην πρόεδρος του...Ραούλ Μπράβο.
Πάντως αν δεν ήταν κάποιοι κάναν τρελη μπαζα σήμερα !!
Που ξέρεις μάλιστα....ίσως τα 500.000 μιας μπασκετικής ομάδας που έκαναν προχθές φτερά μέσα από το χρηματοκιβώτιο της, να κατέληξαν κι αυτά για στοιχηματισμο σε Μαλαισίες...............
-
Μπαρκαρούτσος
Πάντως, μια υπολογίσιμη (σε ευρωπαίικο επίπεδο) μπασκετική ομάδα, είχε 500.000€ σε ρευστό;
Επίσης, μια υπολογίσιμη (σε ευρωπαίικο επίπεδο) μπασκετική ομάδα, δεν είχε πληρώσει για επαρκή ασφάλεια (συναγερμό, 24/7 security κτλ) στα γραφεία/ταμεία της;;
Παράξενα πράγματα ρε παιδί μου...
Εκτός κι αν μιλάμε για τα γραφεία της ΚΑΕ Γαύρος-Αναπτυξιακή Ομάδα, οπότε είναι λογικό να μην μπορούσε να φυλάξει τέτοιο ποσό μια ομάδα Α2...
Επίσης, μια υπολογίσιμη (σε ευρωπαίικο επίπεδο) μπασκετική ομάδα, δεν είχε πληρώσει για επαρκή ασφάλεια (συναγερμό, 24/7 security κτλ) στα γραφεία/ταμεία της;;
Παράξενα πράγματα ρε παιδί μου...
Εκτός κι αν μιλάμε για τα γραφεία της ΚΑΕ Γαύρος-Αναπτυξιακή Ομάδα, οπότε είναι λογικό να μην μπορούσε να φυλάξει τέτοιο ποσό μια ομάδα Α2...
- NIKOS_PAOK04
Δεν ήταν καλός με τον ΠΑΟ λόγο κούρασης Οκ !
Ήταν ξεκούραστος αλλά ήταν καλός με την Λαμία ?
Ηταν το μη ροτέισον με ΠΑΟ το πρόβλημα ή το ροτέισον με Ε.Αστέρα ?(για την ομαδάρα με τις πολλές ενδεκάδες)
1 ματς με την Κράσνονταρ που νόμιζε ότι θα παίξει φουλ επίθεση και δεν είχε καθόλου άμυνα και μισό με τους περιπατητές της Τοτεναμ έχει να δείξει φέτος ο γαύρος άντε χαλάλι και το ματσάκι με πλζεν στο τηγάνι και ξαφνικά έγινε υπερομάδα να και λίγο το ρημάδι το VAR που έχασε τα πλάνα και πλέον στο πρωτάθλημα ψάχνουμε τον δεύτερο για τις στοιχηματικές λέω.
Για τους δικούς της λόγους η τύχη ήθελε τον γαύρο στο cl όπως ήθελε και τον Ερυθρό Αστέρα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως αυτές οι ομάδες απέφυγαν στα παιχνίδια πρόκρισης τον αποκλεισμό ?
Στο χθεσινό ματς ήταν μια ποδοσφαιρική έκδοση του «ηλίθιου και του πανηλίθιου» που έσπασε και τα κινηματογραφικά ταμεία.Διαγωνισμός ποιος θα παίξει χειρότερα σε ένα γήπεδο που οι φίλαθλοι ένιωθαν αδέρφια,αδερφές ή κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω αν κάποιος πουλάει παραμύθι αλλά αυτό με τον γαύρο που όλο είναι ομαδάρα αλλά αν δεν έχει Φορτούνη ή Βαλμπουενά με τον Γκιγιέρμε στο κέντρο αρχίζει και του λείπει ο Σισέ στα σέντερ μπακ και ο Ελ Αραμπί στην επίθεση βγάζει πολύ γέλιο με κερασάκι στην τούρτα τα ατελείωτα λεφτά που θα κάνει ο Λοβέρα ο Ραντζέλοβιτς και ο Τσιμίκας στον υπερπάντων αγώνα με τον «ο Α.Ρ.Η.Σ»
Αυτός ο γαύρος χωρίς τις γνωστές βοήθειες δεν βλέπω πως μπορεί να μας κοντράρει και να πάρει πρωτάθλημα.
Ήταν ξεκούραστος αλλά ήταν καλός με την Λαμία ?
Ηταν το μη ροτέισον με ΠΑΟ το πρόβλημα ή το ροτέισον με Ε.Αστέρα ?(για την ομαδάρα με τις πολλές ενδεκάδες)
1 ματς με την Κράσνονταρ που νόμιζε ότι θα παίξει φουλ επίθεση και δεν είχε καθόλου άμυνα και μισό με τους περιπατητές της Τοτεναμ έχει να δείξει φέτος ο γαύρος άντε χαλάλι και το ματσάκι με πλζεν στο τηγάνι και ξαφνικά έγινε υπερομάδα να και λίγο το ρημάδι το VAR που έχασε τα πλάνα και πλέον στο πρωτάθλημα ψάχνουμε τον δεύτερο για τις στοιχηματικές λέω.
Για τους δικούς της λόγους η τύχη ήθελε τον γαύρο στο cl όπως ήθελε και τον Ερυθρό Αστέρα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως αυτές οι ομάδες απέφυγαν στα παιχνίδια πρόκρισης τον αποκλεισμό ?
Στο χθεσινό ματς ήταν μια ποδοσφαιρική έκδοση του «ηλίθιου και του πανηλίθιου» που έσπασε και τα κινηματογραφικά ταμεία.Διαγωνισμός ποιος θα παίξει χειρότερα σε ένα γήπεδο που οι φίλαθλοι ένιωθαν αδέρφια,αδερφές ή κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω αν κάποιος πουλάει παραμύθι αλλά αυτό με τον γαύρο που όλο είναι ομαδάρα αλλά αν δεν έχει Φορτούνη ή Βαλμπουενά με τον Γκιγιέρμε στο κέντρο αρχίζει και του λείπει ο Σισέ στα σέντερ μπακ και ο Ελ Αραμπί στην επίθεση βγάζει πολύ γέλιο με κερασάκι στην τούρτα τα ατελείωτα λεφτά που θα κάνει ο Λοβέρα ο Ραντζέλοβιτς και ο Τσιμίκας στον υπερπάντων αγώνα με τον «ο Α.Ρ.Η.Σ»
Αυτός ο γαύρος χωρίς τις γνωστές βοήθειες δεν βλέπω πως μπορεί να μας κοντράρει και να πάρει πρωτάθλημα.
- Sick Bastard
Πόσο πιο φανερό να γίνει ότι ακολουθεί τη περυσινή λογική του ΠΑΟΚ όσον αφορά το πρωτάθλημα/Ευρώπη;
Θα παίξουν ότι κι ότι κι όπως όπως στο CL για να έχουν σε πρώτο πλάνο την SL1
Θα παίξουν ότι κι ότι κι όπως όπως στο CL για να έχουν σε πρώτο πλάνο την SL1
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο γαυρος εχει πολυ δύσκολο πρόγραμμα. Αναμεσα στα 2 ματς με Μπαγερν εχει να παίξει με αεκ,στην ξάνθη και μετα απο τον αγωνα της γερμανιας και με ατρόμητο.Επισης εχει να πάει και στην τοτεναμ πριν απο το ματαξυ μας. Μπορει να ειχαν στο μυαλο τους οτι θα αφησουν ευρωπη για το πρωταθλημα αλλα κινδυνευουν με διασυρμούς απο αυτη την μπαγερν, δεν νομιζω να τους παίρνει γιατι η ψυχολογία τους θα διαλυθεί..Θα αναγκαστούν να βάλουν βασικούς και θα εχουν απώλειες στο πρωταθλημα.
- Επισκέπτης
Επειδή διαβάζω για διασυρμό του γαύρου με την Μπάγερν.
Είδα και τα δύο παιχνίδια των βαβαρων. Με τον ερυθρό αστέρα δεν μπορούσαν να διασπάσουν την μαζική άμυνα του αστέρα και μάλιστα φάγαν και 2 αντεπιθέσεις. Με την Τότεναμ εκμεταλευτήταν την αφέλεια των Άγγλων για φουλ επίθεση και τους γ@μησαν στο τραζισιον (που λένε και στο χωριό μου
)
Άρα άμα ο γαύρος κλειστεί θα γράψει λίγο το κοντέρ και με την κωλοφαρδια τους μπορεί να κάνουν καμία αντεπίθεση. Μην περιμένετε να σπάσουν το ρεκόρ τους με την γιουβε (που δεν θα με χαλαγε
)
Είδα και τα δύο παιχνίδια των βαβαρων. Με τον ερυθρό αστέρα δεν μπορούσαν να διασπάσουν την μαζική άμυνα του αστέρα και μάλιστα φάγαν και 2 αντεπιθέσεις. Με την Τότεναμ εκμεταλευτήταν την αφέλεια των Άγγλων για φουλ επίθεση και τους γ@μησαν στο τραζισιον (που λένε και στο χωριό μου
Άρα άμα ο γαύρος κλειστεί θα γράψει λίγο το κοντέρ και με την κωλοφαρδια τους μπορεί να κάνουν καμία αντεπίθεση. Μην περιμένετε να σπάσουν το ρεκόρ τους με την γιουβε (που δεν θα με χαλαγε
Α στη Γερμανια κατεβάσει 11αδα σαν τη χθεσινή , κρατώντας δυνάμεις για το πρωταθλημα, βλέπω να σπάει το ρεκόρ του Τορίνο. Οι Γερμανοί δεν τραβάνε χειρόφρενο, είναι στη νοοτροπία τους αν σε βρουν μποσικο να σε ξεφτυλισουν. (Ναι, εγώ το περιμένω
)))))) ο Ερυθρός ήταν τυχερός γιατί μέχρι το 80+ έχανε 1-0 οπότε δεν ανοίχτηκε. Μετά το 80 που βγήκαν μπροστά για το Χ άρχισε το πάρτυ....
Με 11αδα σαν τη χθεσινή - ξαναλέω - ακόμα κ ταμπούρι να παίξουν στο 25' θα είναι 2-0 . Μετά θέλοντας κ μη θα ανοιχτούν κάπως.....κ μετά κλαφτα.
Πάντως , όσο μίλησα σήμερα με λάιτ οπαδους τους που είδαν το ματς, κάπως περίεργα τους έκατσαν κι αυτούς η ξεκούραση βασικών αλλά και τα δύο γκολ στο τέλος.
Για την ώρα απλά κράζουν μπουχαλακηδες και μαρτινς...
Με 11αδα σαν τη χθεσινή - ξαναλέω - ακόμα κ ταμπούρι να παίξουν στο 25' θα είναι 2-0 . Μετά θέλοντας κ μη θα ανοιχτούν κάπως.....κ μετά κλαφτα.
Πάντως , όσο μίλησα σήμερα με λάιτ οπαδους τους που είδαν το ματς, κάπως περίεργα τους έκατσαν κι αυτούς η ξεκούραση βασικών αλλά και τα δύο γκολ στο τέλος.
Για την ώρα απλά κράζουν μπουχαλακηδες και μαρτινς...
Η απόλυτη αποτύπωση, σε εικόνα, του χθεσινού σκηνικού, μεταξύ των ερυθρόπουστων....

Η εικόνα δεν αποτυπώνει απόλυτα το αιμομικτικό στοιχείο της υπόθεσης..
Η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε την ακόλουθη απόφαση: κηρύσσει τον κ. Κώστα Καραπαπά, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλει ποινή δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4α και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 1-9-2019.
πηγή: https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=49315&NewsType=21
Του έκαναν τη μούρη κρέας. Δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί το βράδυ. Λογικά είναι για τότε που φώναζε στο διαιτητή στο VAR πως είναι και πολύ offside και δεν χρειάζεται να το δει καν;
πηγή: https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=49315&NewsType=21
Του έκαναν τη μούρη κρέας. Δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί το βράδυ. Λογικά είναι για τότε που φώναζε στο διαιτητή στο VAR πως είναι και πολύ offside και δεν χρειάζεται να το δει καν;
απο δω και περα ολοι κοσμιες μπουκες.γελαει ο κοσμος με την αιλλινικη αθηναιζικη ανεξάρτητη
δικαιοσύνη