22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
Βίτολο / Βερόν
Έτσι απλά... Βερόν με 1.000! Ούτε καν συζήτηση.
Δεν νομίζω να υπάρχει ιδανικότερος ποδοσφαιριστής αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιησεις σαν δεύτερο εξάρι από τον Βερόν. Ούτε Σορλέν, ούτε Βιτόλο ούτε κλάιν μάιν ξέρωγω τρέχα γύρευε.
Γκαρσία - Βερόν... και στα αμυντικά χαφ είσαι ο μεγαλύτερος μαγκίτης στην Ελλάδα.
Δεν νομίζω να υπάρχει ιδανικότερος ποδοσφαιριστής αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιησεις σαν δεύτερο εξάρι από τον Βερόν. Ούτε Σορλέν, ούτε Βιτόλο ούτε κλάιν μάιν ξέρωγω τρέχα γύρευε.
Γκαρσία - Βερόν... και στα αμυντικά χαφ είσαι ο μεγαλύτερος μαγκίτης στην Ελλάδα.
- sidpanos
όπως και σε πολλά άλλα θέματα,έτσι και σε αυτό αναπαράγεται η μαλακία του ενός,και μας έχει κατακλύσει η ιδέα ότι ο βερόν μπορεί να φύγει....
Αν δεν κάνω λάθος ο γκίνας ο άσχετος την έβγαλε προς τα έξω γιατί δεν έχει θέματα να προωθήσει....
Αν δεν κάνω λάθος ο γκίνας ο άσχετος την έβγαλε προς τα έξω γιατί δεν έχει θέματα να προωθήσει....
Ναι. Ο ΠΑΟΚ μαλιστα ειχε προτεινει στον Τελη Γκαρσια και Βερον, αλλα ο Τελης προτιμουσε να παρει Ναστο.
Η αθλητικογραφια στα καλυτερα της...
Η αθλητικογραφια στα καλυτερα της...
Ο Βερόν δεν θα παίζει του χρόνου βασικός....Λίγος για ΠΑΟΚ είναι...paokpool έγραψε:Βίτολο / Βερόν

Ενας Γυρος, ενα δενδρο.
ΥΓ:Το σωστο ειναι, βλεπετε το δενδρο και οχι το δασος.
ΥΓ:Το σωστο ειναι, βλεπετε το δενδρο και οχι το δασος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Παρ 19 Ιουν 2009, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορείς να το πεις και ανάποδα άμα θες....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Παρ 19 Ιουν 2009, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει ρε συ αδελφέ γνώμες είναι,δεν σε είπαμε τπτ...γνώμες εκφράζουμε....christ4 έγραψε:Προτιμαω Βερον και ας πειτε οτι θελετε!!!!![]()

Θα φανεί φέτος αν πραγματικά ο βερόν μπορεί το κάτι παραπάνω.
Πέρσι δέν είχε συναγωνισμό και έπαιζε 1 μάτς τη βδομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Απο τους βασικότερους αλλά πτώμα στο τέλος.
Του χρόνου που η θέση στην 11άδα θα θέλει αίμα και που αν δε πάει καλά θα δεί και κάνα μάτς απτον πάγκο, μακάρι να αποδειχτεί ακόμα καλύτερος!
ΒΕΡΟΝ ΨΥΧΑΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Πέρσι δέν είχε συναγωνισμό και έπαιζε 1 μάτς τη βδομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Απο τους βασικότερους αλλά πτώμα στο τέλος.
Του χρόνου που η θέση στην 11άδα θα θέλει αίμα και που αν δε πάει καλά θα δεί και κάνα μάτς απτον πάγκο, μακάρι να αποδειχτεί ακόμα καλύτερος!
ΒΕΡΟΝ ΨΥΧΑΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως είχε απότι θυμάμαι τις καλύτερες στατιστικές στο πρωτάθλημα στην θέση εξάρι (αν και κλάταρε προς το τέλος της σεζόν)Photis έγραψε: Ο Βερόν δεν θα παίζει του χρόνου βασικός....Λίγος για ΠΑΟΚ είναι...
....και πως καλά που είχες και Βερόν, για να μοιράσει καμία (κυριολεκτικά) πάρε-βάλε στον Μούσλι, αλλιώς θα είχε φάει στάμπα ΠΑΛΤΟ το αλάνι.
Από την άλλην, αν ο Βερόν γίνει παγκίτης...
συνοδευόμενος με το σχόλειο: "είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ", τότε χέρομαι γιατί δεν γίνετε παρά να έχουμε του χρόνου μία ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα έτσι για την πλάκα.
- Protomastoras
Προσωπικα πιστευω ότι ήταν απ τους χρησιμοτερους παίχτες. στο τοπ 3 τον βάζω.έδωσε πολλά, αν και όντως προς το τέλος δν ήταν τόσο στάθερος όπως στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν αστέρι!θα τον γούσταρα βασικο αλλα το θέμα είναι to πως θα είναι είναι η όλη ομάδα στημένη απ τη νέα περίοδο και έτσι....
Ο Veron βοήθησε πολύ την ομάδα φέτος και ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες κατά τη γνώμη μου. Προς το τέλος φάνηκε η κούραση του και έπεσε η απόδοση του αλλά και πάλι το βρίσκω φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ποσες συμμετοχές είχε φέτος και πόσες τις προηγούμενες χρονιές.
Και επιτέλους έχω κουραστεί να ακούω εκφράσεις του στυλ ο τάδε πάιχτης είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ, ξεχνώντας πραγματικά το τι έχει προσφέρει αυτός ο παίκτης στην ομάδα και παραβλέποντας το τι είναι διατεθημένος να δώσει ακομά. Ας αφήσουμε τη διοίκηση και τον Santos να ξέρουν κατι παραπάνω..

Και επιτέλους έχω κουραστεί να ακούω εκφράσεις του στυλ ο τάδε πάιχτης είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ, ξεχνώντας πραγματικά το τι έχει προσφέρει αυτός ο παίκτης στην ομάδα και παραβλέποντας το τι είναι διατεθημένος να δώσει ακομά. Ας αφήσουμε τη διοίκηση και τον Santos να ξέρουν κατι παραπάνω..