Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
Κουρασε αυτη η ιστορια με τον Χαραλαμποπουλο.Το σιριαλ του καλοκαιριου.Στο μεταξυ διαβαζω οτι εχει παει πισω το θεμα του γκαρντ εξαιτιας του.Οτι να ναι,θα περιμενουμε να τα βρει ο Τρακης με τον Δελημπαλταδακη για να παρουμε τον 5ο αμερικανο.Και αν αυτοι θελουν καναν μηνα να τα βρουν,τι γινεται..
- Μπαρκαρούτσος
Είδα στον ύπνο μου ότι πρώτη αγωνιστική πήραμε 2πλό στο σεφ...
ΑΡΓΕΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΡΓΕΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και μιας και λέγαμε για το δίδυμο στο back court (dillard με παίκτη τύπου Boynton), διάβαζα την είδηση της έλευσης του norris cole στη maccabi, η οποία πλέον στο 1-2 έχει jackson-kane-di bartolomeo και cole (όλοι combo εκτός από τον bartolomeo Που είναι καθαρός ποιντ). δλδ. πήρε 2 παίκτες (jackson-cole) εκπληκτικούς σκόρερ να τους βάλει να παίξουν μαζί (?). Και θυμήθηκα μετά μια συνέντευξη του weems κάπου τον νοέμβρη πέρυσι που έλεγε οτι η μακάμπι δεν έχει ταβάνι και σύντομα κανείς δεν μπορεί να την νικήσει (θυμίζω η μακάμπι των σιλευ, γκαουντλοκ και γουιμς στην περιφέρεια). Το αποτέλεσμα? μάλλον η χειρότερη μακάμπι όλων των εποχών! Και μιλάμε για την μακάμπι τελ αβίβ, μία εκ των 3-4 μεγαλύτερων ομάδων στην ευρώπη... άτιμο recruiting.
Παικτης του ΠΑΟΚ και επισημα ο Χαραλαμποπουλος.
Δανεικος λογικα και χωρις οψιον.
Δανεικος λογικα και χωρις οψιον.
palok έγραψε:και μιας και λέγαμε για το δίδυμο στο back court (dillard με παίκτη τύπου Boynton), διάβαζα την είδηση της έλευσης του norris cole στη maccabi, η οποία πλέον στο 1-2 έχει jackson-kane-di bartolomeo και cole (όλοι combo εκτός από τον bartolomeo Που είναι καθαρός ποιντ). δλδ. πήρε 2 παίκτες (jackson-cole) εκπληκτικούς σκόρερ να τους βάλει να παίξουν μαζί (?). Και θυμήθηκα μετά μια συνέντευξη του weems κάπου τον νοέμβρη πέρυσι που έλεγε οτι η μακάμπι δεν έχει ταβάνι και σύντομα κανείς δεν μπορεί να την νικήσει (θυμίζω η μακάμπι των σιλευ, γκαουντλοκ και γουιμς στην περιφέρεια). Το αποτέλεσμα? μάλλον η χειρότερη μακάμπι όλων των εποχών! Και μιλάμε για την μακάμπι τελ αβίβ, μία εκ των 3-4 μεγαλύτερων ομάδων στην ευρώπη... άτιμο recruiting.
Εδω που τα λεμε πολυξεριδη δε βρισκεις και ευκολα καθαρο ποιντ αμερικανο στα λεφτα που προσφερουμε εμεις και να ειναι και καλος,εναν ντι τζει φεραμε και τον μνημονευουμε ακομα,ο οποιος δε κανει και καμια ιδιαιτερη καριερα.
Γενικα δεν υπαρχουν μεγαλοι αμερικανοι παιχτες στην ευρωπη σε αυτη τη θεση.
- PAOK_Antarctica
Μας τα πρηξατε για τον δανεισμο του Χαραλαμποπουλου.
Ολοι εσεις που στο γηπεδο τα τελυταια χρονια πηγατε 1 με 2 φορες.
Ολοι εσεις που λετε ποσο μικραινει ο ΠΑΟΚ.
Ολοι εσεις που φωναζεται γιατι ο Μπανε δεν δινει οραμα.
Ολοι εσεις που θελετε να βρει επιχειρηματια.
Πως θα ερθει ο αλλος να σπρωξει τα ωραια του Ευρωπουλα??
Εγω ειμαι επιχειρηματιας και θα παρω τον ΠΑΟΚ των 1000 εισητηριων Μ.Ο (και αν) ??
Να με κραξει ο κοσμος γιατι θα παρω τον MVP του πρωταθληματος Εφηβων (εστω δανεικο),
να φτιαξω ονομα στην Ελλαδα οτι προωθω τα Ελληνοπουλα και θα προτιμουν να διαλλεξουν
εμενα απ τον βαζελο-γαυρο-κουλα-ρουλη (και και και)???
Αυτος δεν θα ηταν Επενδυτης αλλα Θυμα.
Εγω ειμαι επιχειρηματιας και θα παρω τον ΠΑΟΚ των 1000 εισητηριων Μ.Ο (και αν) ??
Να με κραξει ο κοσμος γιατι θα παρω τον MVP του πρωταθληματος Εφηβων (εστω δανεικο),
να φτιαξω ονομα στην Ελλαδα οτι προωθω τα Ελληνοπουλα και θα προτιμουν να διαλλεξουν
Όσα + θέλεις ΚαρντάσηBigBaby έγραψε:Μας τα πρηξατε για τον δανεισμο του Χαραλαμποπουλου.

- kataramenos5
Διαρκειας και στο μπασκετ φετος
γιατι συντομα θ ακουγεται αυτο στο παλατακι.
[youtube]UC1wufW1eBo[/youtube]
ΥΓ Παρτε το πρεφα..
γιατι συντομα θ ακουγεται αυτο στο παλατακι.
[youtube]UC1wufW1eBo[/youtube]
ΥΓ Παρτε το πρεφα..
800 χιλιάρικα μπάτζετ και δανεικό τον Χαραλαμπό γιατί? αφού ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλοι.
- KalamarGiannis
Η ομάδα τελικά χρεώνεται μόνο με 40.000 για ένα παίκτη με πολλές δυνατότητες.
Το κυριότερο είναι ότι βγάζουμε προς τα έξω ότι με Παπαθεοδώρου θα είμαστε σχολείο για τους νέους και θα μας προτιμούν.
Α και μένει να βρούμε και Αμερικανό γκαρντ... άντε περιμένω ως το ΣΚ να τελειώνουμε...
η φετινή ομάδα στα χαρτιά είναι πολλά υποσχόμενη,
και ναι υπάρχουν πάντα στόχοι . Χτυπάμε 3αδα.
Το κυριότερο είναι ότι βγάζουμε προς τα έξω ότι με Παπαθεοδώρου θα είμαστε σχολείο για τους νέους και θα μας προτιμούν.
Α και μένει να βρούμε και Αμερικανό γκαρντ... άντε περιμένω ως το ΣΚ να τελειώνουμε...
η φετινή ομάδα στα χαρτιά είναι πολλά υποσχόμενη,
και ναι υπάρχουν πάντα στόχοι . Χτυπάμε 3αδα.
- Μπαρκαρούτσος
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=9&t=7149
Άνοιξε το topic για τα διαρκείας.
Ευχαριστώ τον Chuck που το άφησε σε εμένα (μάλλον γιατί ήταν μεγάλο το κείμενο και βαριόταν).
Έλα χλευάστε.
Άνοιξε το topic για τα διαρκείας.
Ευχαριστώ τον Chuck που το άφησε σε εμένα (μάλλον γιατί ήταν μεγάλο το κείμενο και βαριόταν).
Έλα χλευάστε.