Dorian Leveque
- Παλαιολόγος
Re: 6. Dorian Leveque
για τι κοστος συμβολαιου μιλαμε; να μεινει ,αλλα να πληρωνεται με τις αγωνιστικες
να πω ειναι μεροκαματιαρης υπαλληλος ,εκει λες ο ανθρωπος κριμα ειναι
αυτοι οι τυποι παμπλουτοι ειναι
δεν ειναι δυνατον να παιρνεις τοσα λεφτα και να μην παιζεις καν,αν μπορεσει γεια σαν,ο Θεος μαζι του,αλλα εδω πηγαμε τελη οκτωβρη και δεν βγαινει ακρη.Μακαρι να βγει δηλαδη παιχτης μας ειναι.
Αλλα μεχρι τοτε να μας εξηγησουν στην ΠΑΕ πως περασε τις εξετασεις ο συγκεκριμενος αθλητης!
να πω ειναι μεροκαματιαρης υπαλληλος ,εκει λες ο ανθρωπος κριμα ειναι
αυτοι οι τυποι παμπλουτοι ειναι
δεν ειναι δυνατον να παιρνεις τοσα λεφτα και να μην παιζεις καν,αν μπορεσει γεια σαν,ο Θεος μαζι του,αλλα εδω πηγαμε τελη οκτωβρη και δεν βγαινει ακρη.Μακαρι να βγει δηλαδη παιχτης μας ειναι.
Αλλα μεχρι τοτε να μας εξηγησουν στην ΠΑΕ πως περασε τις εξετασεις ο συγκεκριμενος αθλητης!
ΑΔΕΡΦΕ Παλαιολόγε μόνο και μόνο από το βιογραφικό του δεν χρειαζόταν καν να περάσει ιατρικές... Τι να λέμε τώρα... Μακάρι να γίνει καλά και να παίξει μπάλα αλλά αυτός φτερνίζεται και παθαίνει θλάση...
- john4serres
Αποστόλη, ωραία η επιθυμία σου αλλά από Αύγουστος έγινε Σεπτέμβριος, έπειτα Οκτώβριος και τώρα βλέπω καλό Νοέμβριο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην τους ακούς Ντοριάν! Μόνο εμείς οι δύο ξέρουμε ότι η δύσκολη εποχή σου τελειώνει μέσα στον Νοέμβριο. Μετά, το μέλλον είναι δικό μας...
Από το 2018 θα είναι έτοιμος
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ακολουθούν ο Δεκέμβριος, ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος και ο Απρίλιος. Τον Μάιο πάντως θα είμαστε καλά.john4serres έγραψε:Αποστόλη, ωραία η επιθυμία σου αλλά από Αύγουστος έγινε Σεπτέμβριος, έπειτα Οκτώβριος και τώρα βλέπω καλό Νοέμβριο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην τους ακούς Ντοριάν! Μόνο εμείς οι δύο ξέρουμε ότι η δύσκολη εποχή σου τελειώνει μέσα στον Νοέμβριο. Μετά, το μέλλον είναι δικό μας...
με τόσες αναρρωτικές που έχει πάρει αυτόν θα τον διώχνανε ακόμα και από το Ελληνικό δημόσιο
- Kostomanolis
Λιγα για το ελληνικο δημοσιο. Ακομα και υπεξαιρεση να κανεις δεν σε διωχνουν...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Δυστυχώς για κάποιους αθλητές το σώμα ᾽παραδίδεται᾽ πολύ νωρίς. Μιλάμε για αντοχές σε συνεχόμενη άθληση και προπονήσεις, συνήθως μετά τα 35, άντε 40 αρχίζουν και βγαίνουν μυικοί τραυματισμοί, πόνοι στις αρθρώσεις, γόνατα κλπ κλπ. Οπότε ο αθλητής ξέρει ότι έχει φτάσει στο τέλος.
Ο Ντοριάν ανήκει σε αυτούς που το σώμα δεν μπορεί πριν κλείσει ο αθλητής τα 30... Αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο και μάλλον ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο παίκτης περίμεναν ότι θα μπορούσε να επανέλθει (λογικό θα έλεγα) αλλά δυστυχώς φαίνεται τελειωμένος. Ακόμα και εάν παίξει 2 συνεχόμενα μάτς φαντάζομαι ότι κάποιο νέο πρόβλημα θα εμφανιστεί και θα τον αφήσει εκτός για 2 μήνες κ.ο.κ. Αυτός ούτε συνεχόμενες προπονήσεις δεν βγάζει... Νομίζω στην καλύτερη περίπτωση, θα παίξει λίγα συνεχόμενα μάτς κάπου στη μέση της περιόδου. Στην καλύτερη περίπτωση.
Ο Ντοριάν ανήκει σε αυτούς που το σώμα δεν μπορεί πριν κλείσει ο αθλητής τα 30... Αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο και μάλλον ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο παίκτης περίμεναν ότι θα μπορούσε να επανέλθει (λογικό θα έλεγα) αλλά δυστυχώς φαίνεται τελειωμένος. Ακόμα και εάν παίξει 2 συνεχόμενα μάτς φαντάζομαι ότι κάποιο νέο πρόβλημα θα εμφανιστεί και θα τον αφήσει εκτός για 2 μήνες κ.ο.κ. Αυτός ούτε συνεχόμενες προπονήσεις δεν βγάζει... Νομίζω στην καλύτερη περίπτωση, θα παίξει λίγα συνεχόμενα μάτς κάπου στη μέση της περιόδου. Στην καλύτερη περίπτωση.
- buffalobill4
Εχοντας συμμετασχει σε 1 απο τα 12 μεχρι τωρα ματς και λαμβανοντας υποψιν οτι:
α) το συμβολαιο του (συμφωνα με τους αρδ παντα) ειναι 450 χιλ
β) η χρονια φετος θα εχει γυρω στα 45 παιχνιδια
Βγαίνουν τα εξης συμπερασματα.
Στατιστικα παει για 4 συμμετοχες και καθε ματς του θα μας στοιχισει 112.5 χιλ ευρω.
α) το συμβολαιο του (συμφωνα με τους αρδ παντα) ειναι 450 χιλ
β) η χρονια φετος θα εχει γυρω στα 45 παιχνιδια
Βγαίνουν τα εξης συμπερασματα.
Στατιστικα παει για 4 συμμετοχες και καθε ματς του θα μας στοιχισει 112.5 χιλ ευρω.
- sourmenetes
- Moderator
- buffalobill4
Οχι να την κάνει αλλα να παρει το μπουλο.
Οταν ειμαι στη δουλεια κ σκεφτομαι το λεβεκ θελω να σκοτωσω άνθρωπο.
Καποτε ο σορλεν, αυτος ο παικταρας, εφυγε επειδη μπηκαν διαρρηκτες στο σπιτι του. Just thinking
Οταν ειμαι στη δουλεια κ σκεφτομαι το λεβεκ θελω να σκοτωσω άνθρωπο.
Καποτε ο σορλεν, αυτος ο παικταρας, εφυγε επειδη μπηκαν διαρρηκτες στο σπιτι του. Just thinking
Να ' ξερες πόσο δίκιο έχεις ρε Buffalo... Εσύ πάλι καλά στην δουλειά, εγώ που έρχεται στιγμές και εκεί που είμαι με την γυναίκα περνάει από το μυαλό μου ο συγκεκριμένος και αρχίζω και κοκκινίζω και ουρλιάζω άντε να την αποδείξω μετά πως η Σταυρούπολη δεν είναι κοντά...
- ΑποστόληςΑ