Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obanebane έγραψε:Γιατί να πάρω τον Μεξικανο Γλυκο όταν έχω τον ίδιο;
Ίδιοι τερματαδες και πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Ε οχι και στο ιδιο επιπεδο ρε αδερφε ο Γλυκος με τον Οτσοα.
Απλα ο Οτσοα οπως ειπε και ενας αδερφος πιο πανω (νομιζω ο σιμπα)
δεν εχει εξοδους...αλλα ειναι 1 με 2 επιπεδα πανω απο τον Γλυκο
στα υπολοιπα.
Και μην ξεχναμε οτι στο τερμα εχουμε μια τεραστια ελπιδα και ταλεντο που ακουει στο ονομα Σιαμπανης..
προσωπικα θα ηθελα να δω γρηγορες κινησεις σε σεντερ μπακ, μεσο και ίσως αριστερό μπακ. σίγουρα θα χρειαστούμε και ενα καλό εξτρέμ, ακόμα, αλλά ειδικά το σεντερ μπακ και ο μέσος καλό θα ήταν να έρθουν πρώτοι πρώτοι ξερω να πουμε αφου...
Γνώμη μου είναι να δώσουμε λεφτά για παίκτες ποιότητα από μέση και μπροστά.
Η άμυνα θα δέσει αν μείνει η ίδια.
Μια προσθήκη ενός καλού σέντερ μπακ και είμαστε καλά.
Μπροστά τι κάνουμε όμως...
1. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό 8αρι ΠΑΙΚΤΑΡΑ που να σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του.
2. Έπειτα ένα εξτρέμ μπουκαδόρο που να κάνει εύκολα γκολ, όχι 3-4 γκολ την σεζόν.
3. Και έναν καλό επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Κλάους, ο οποίος πρέπει να αποχωρήσει.
στην καρτα του οτσοα στο τρανσφερμαρκτ λεει οτι ληγει το 17 ο δανεισμος του στη Γραναδα, λήγει το συμβόλαιο του το 17 με τη μαλαγα αλλά και επίσης λέει ότι η γρανάδα έχει επιλογή αγοράς. ή τοσο μαλακες ειναι δλδ εκεί στη γραναδα ή κατι δεν έχει γραφτεί..σωστα!
Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει κανονισμος της Ουεφα που σου απαγορευει να δανεισεις παικτη σου στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του...λογικα θα εχει γινει ανανεωση για μια ακομη χρονια και μετα πηγε δανεικος με οψιον αγορας απο την Γραναδα (που επεσε).
Ε οχι και στο ιδιο επιπεδο ρε αδερφε ο Γλυκος με τον Οτσοα.
Απλα ο Οτσοα οπως ειπε και ενας αδερφος πιο πανω (νομιζω ο σιμπα)
δεν εχει εξοδους...αλλα ειναι 1 με 2 επιπεδα πανω απο τον Γλυκο
στα υπολοιπα.
Ποια ειναι τα υπολοιπα;
Εχω την αισθηση οτι μου κανεις πλακα παντως.
Εχει καλυτερα αντακλαστικα απο τον Γλυκο ο Οτσοα
Εχει μεγαλυτερη εμπειρια απο δυσκολοτερα πρωταθληματα απο το δικο μας.
Ειναι βασικος εδω και χρονια στο Μεξικο (80 συμμετοχες )
Αν ειχε εξοδους ο Οτσοα θα επαιζε σε κορυφαια κλαμπ.
Διαφωνούμε,δεν είναι δύο επίπεδα επάνω με τίποτα,η ένσταση μου κυρίως έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Οτσοα είναι το ίδιο κακός με τον Γλυκο στις εξόδους,οπότε δώρο άδωρο η απόκτηση του.
Τα υπόλοιπα που γράφεις μια χαρά ικανοποιητικά τα έχει ο Γλυκος.
Πιστευω οτι εξτρεμ δεν χρειαζομαστε...είμαστε πλήρεις εκεί. Για μένα οι εξτρέμ δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά γκολ, αλλα να δημιουργούν φάσεις μέ όλους τους τρόπους, ξεκλειδώνοντας άμυνες. Κάμπος, ενρίκε, μπίσεσβαρ, πέλκας, ουάρντα (οι 3 τελευταιοι κατα συνθήκη) μπορούν να το κάνουν αυτό άνετα στην σουπαλίγδα. Αυτό που είναι κρίσιμο για μένα και λείπει στην ομάδα είναι γκολ απο τον άξονα. Αν δείτε τα τελευταια πρωταθλήματα που πήραν και διεκδίκησαν βάζελος και κουλα...αυτός που έκανε την διαφορά ήταν ο φόρ (που εμείς επιτέλους τον βρήκαμε) και μετά ο κατσουράνης που κουβαλούσε την ομάδα με κρίσιμα γκολ. Ο κατσουράνης είχε μ.ο. 10 γκολ την σεζόν. 1 με 2 τέτοιους παίκτες πρέπει να αγοράσουμε. Ενα 8αρι και ενα 10αροφορ (στυλ ματέους) που θα γεμίζουν το κουτί και θα κάνουν γκολ τις φάσεις που δημιουργούμε. Αν πάρουμε ως κριτήριο το πρωτάθλημα του βάζελου του πολυμετοχικού, θέλουμε του χρόνου ο πρίγιο να πιάσει τα 18+ γκολ (βλ. σισέ) και αυτοι οι δυο στον αξονα απο 8+ ο καθένας (βλ. κατσουράνη και σαλπιγίδη αντίστοιχα). Οι υπολοιποι ας μείνουν όσα έχουν φέτος. Επίσης θέλουμε ενα 6αρι μπακ-απ του κάνιας. Οπότε συνοψίζω. Κατα την αποψη μου οι μεταγραφές πρέπει να είναι:
Ξεχασες τον Λέτο που οργωνε από τα άκρα την χρονιά που μας έκλεψε το πρωτάθλημα ο βαζελος.
Χρειαζόμαστε παίχτες που να έχουν το γκολ,αλλά ταυτόχρονα και να μην είναι φυρα στους άλλους τομείς του παιχνιδιού.
Ας παίζουν σε όποια θέση να ναι.
obanebane έγραψε:Ξεχασες τον Λέτο που οργωνε από τα άκρα την χρονιά που μας έκλεψε το πρωτάθλημα ο βαζελος.
Χρειαζόμαστε παίχτες που να έχουν το γκολ,αλλά ταυτόχρονα και να μην είναι φυρα στους άλλους τομείς του παιχνιδιού.
Ας παίζουν σε όποια θέση να ναι.
Σε 'κεινη την χρονιά ο λέτο δεν είχε βάλει πολλα γκολ, ούτε πολλές ασιστ. Είχε βάλει 6 γκολ και έιχε δώσει 5 ασσιστ, δηλαδή όσες μπορεί να έχει και ο ενρίκε. Τα βαρόμετρα στα γκολ και στις νίκες ήταν ο σισέ, ο κατσουράνης και ο σαλπιγγίδης κατα σειρά.