θα δικαιωθει οτι ξεμπουκωσει ο κλαουςpilotos έγραψε:Ξυπνατζης, περιμένει στη γωνία να δικαιωθεί
SM-G935F
9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Ενω στην Ελλαδα που ηρθε στα καλυτερα ε; Μια τριχα απ τα φρυδια των τουρκων ειναι το πρωταθλημα μας.Dimg4 έγραψε:Τουρκια και ο Τζαβελλας παιζει. Ο Μπερμπα στα 35 δε γουσταρε να παει οπου ναναι. Ο επομενος μουρινιο απογειωσε την καριερα του στην τουρκια απορριπτωντας ισπανια γερμανια και αγγλια ε? Βροχη οι προτασεις μετα την μεγαλειωδη πορεια υποβιβασμου στον ΠΑΟΚnothu έγραψε:Τουρκια. Ο μπερμπα που ειναι;
- PAOK_Antarctica
Αυτήν την στιγμή μπορεί όχι, όταν έφυγε από μας σίγουρα είχε προτάσεις.obanebane έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Ότι δηλαδή ο Μπερμπάτοφ δεν παίζει πουθενά επειδή δεν τον ήθελε κανείς...
Ας μην υπερβάλλουμε.
Υπαρχει καποιος αγωνιστικος λογος για να θελει οποιαδηποτε επαγγελματικη ομαδα τον Μπερμπατοφ,αυτη τη στιγμη;
Ας ειμαστε λιγο σοβαροι κυριοι.
Αν δεν έπαιξε κάπου είναι επειδή το επέλεξε ο ίδιος.
-
και το οτι επελεξε ο ιδιος να μην παει πουθενα πως ακριβως αντικρουει το οτι ηταν συνταξιουχος? γιατι εμενα μου φαινεται να το ενισχυει....αν ειχε ορεξη για ποδοσφαιρο και δεν τον ενδιεφερε μονο ο μισθος του θα πηγαινε με τα χιλια σε ομαδα της πρεμιερ λιγκ αν ηθελε....
Μετα τα ποτακια που ηπια ας πω και την π@π@ρια μου....
"Προσκυνω την πρεμουρα φιλων που καιγονται να βγαλουν τον Πριγιοβιτς ραθυμο, παλτο, ναι μεν αλλα, ισως, ξερω γω και να βελτιωθει κλπ....". Πιο εξυπνακιας-ξερολας σταματας να αναπνεεις...
Ελπιζω το "προσκυνημα" μου να μην ...κουρασει ΠΑΛΙ παρηλλαγμενους mods μια και δεν τους κουρασε αλλο προσκυνημα διαρκειας που ...εκαταποθει προσφατως...
"Προσκυνω την πρεμουρα φιλων που καιγονται να βγαλουν τον Πριγιοβιτς ραθυμο, παλτο, ναι μεν αλλα, ισως, ξερω γω και να βελτιωθει κλπ....". Πιο εξυπνακιας-ξερολας σταματας να αναπνεεις...
Ελπιζω το "προσκυνημα" μου να μην ...κουρασει ΠΑΛΙ παρηλλαγμενους mods μια και δεν τους κουρασε αλλο προσκυνημα διαρκειας που ...εκαταποθει προσφατως...
- PAOK_Antarctica
Δεν αμφισβητώ αυτό που λες, τουναντίον συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι αποκλειστικά θέμα Τούντορ που δεν έπαιξε μπάλα στον ΠΑΟΚ ο Βούλγαρος, ευθύνεται και ο ίδιος σε πολύ μεγάλο βαθμό.Ksenitemenos4 έγραψε:και το οτι επελεξε ο ιδιος να μην παει πουθενα πως ακριβως αντικρουει το οτι ηταν συνταξιουχος? γιατι εμενα μου φαινεται να το ενισχυει....αν ειχε ορεξη για ποδοσφαιρο και δεν τον ενδιεφερε μονο ο μισθος του θα πηγαινε με τα χιλια σε ομαδα της πρεμιερ λιγκ αν ηθελε....
Απλά δεν είναι θέμα ικανοτήτων, και το "που είναι ο Μπέρμπα τώρα;" δεν αποδεικνύει κάτι.
Και εμείς σαν κλαμπ αποτύχαμε να τον εμπνεύσουμε να αποδώσει όσα μπορούσε.
-
εννοειται οτι ηταν συνδυασμος πραγματων, πρεπει να εισαι κολλημενος για να ριχνεις το φταιξιμο μονο στον μπερμπα η στον τουντορ...και κυριως ομως να καταλαβουμε επιτελους οτι πρεπει οι παικτες να ειναι και επιλογες η με τη συμφωνη γνωμη του προπονητη...γιατι πολλοι νομιζουν οτι ο μπερμπα με τον ιβιτς θα εκανε τριαντα γκολ, αλλα εγω πιστευω οτι ο ιβιτς δεν θα ασχολουταν ποτε να τον φερει....για να μεινω και ον τοπικ, εμενα μου αρκει που μιχελ/ιβιτς ηθελαν τον πριγιο, στοιχεια εχει φοβερα, μακαρι να συνεχισει μαμιωντας....
Καμία μα καμία σχέση ο 26 πριγιοβιτς με τον 35 μπερμπα....... Να έλεγες 32-33 έστω μπερμπα ναι αλλά με τον βετεράνο 35αρι ούτε για πλάκα
PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτήν την στιγμή μπορεί όχι, όταν έφυγε από μας σίγουρα είχε προτάσεις.obanebane έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Ότι δηλαδή ο Μπερμπάτοφ δεν παίζει πουθενά επειδή δεν τον ήθελε κανείς...
Ας μην υπερβάλλουμε.
Υπαρχει καποιος αγωνιστικος λογος για να θελει οποιαδηποτε επαγγελματικη ομαδα τον Μπερμπατοφ,αυτη τη στιγμη;
Ας ειμαστε λιγο σοβαροι κυριοι.
Αν δεν έπαιξε κάπου είναι επειδή το επέλεξε ο ίδιος.
Ρε συ Ανταρκτικα,ρε φιλε καλε,παλι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας,οποιαδηποτε ομαδα που σεβεται τον εαυτο της, ο μονος λογος που θα ηθελε τον Παλαιμαχο σταρ ειναι εμπορικος.
Κακως τη κανουμε αυτη την κουβεντα,ο καθενας εχει την αποψη του,αλλα ρε παιδια το γηπεδο ειναι καθρεφτης,το παλικαρι δε μπορουσε να παρει τα ποδια του.
-
- Mr Ξερόλας 2019
++Ksenitemenos4 έγραψε:εννοειται οτι ηταν συνδυασμος πραγματων, πρεπει να εισαι κολλημενος για να ριχνεις το φταιξιμο μονο στον μπερμπα η στον τουντορ...και κυριως ομως να καταλαβουμε επιτελους οτι πρεπει οι παικτες να ειναι και επιλογες η με τη συμφωνη γνωμη του προπονητη...γιατι πολλοι νομιζουν οτι ο μπερμπα με τον ιβιτς θα εκανε τριαντα γκολ, αλλα εγω πιστευω οτι ο ιβιτς δεν θα ασχολουταν ποτε να τον φερει....για να μεινω και ον τοπικ, εμενα μου αρκει που μιχελ/ιβιτς ηθελαν τον πριγιο, στοιχεια εχει φοβερα, μακαρι να συνεχισει μαμιωντας....
Ετσι ακριβως.
- desperando
- Επικοινωνία:
Εντάξει και ο ιμπρα στα 35 του κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.eorptol1 έγραψε:Καμία μα καμία σχέση ο 26 πριγιοβιτς με τον 35 μπερμπα....... Να έλεγες 32-33 έστω μπερμπα ναι αλλά με τον βετεράνο 35αρι ούτε για πλάκα
Το θέμα δεν είναι ότι ο μπερμπατοφ ήταν παλαίμαχος αλλά το πως μας έβλεπε
- navigator11
Δεν πρόκειται αφενός. Αφετέρου είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μπορεί έστω να έχει αρχίσει να αμφιβάλλει ...mpafos4 έγραψε:Θα ηθελα πολυ να μαθω πως νοιωθει ο ανθρωπος που τον ειπε Σερβο Παπαζογλου....