Συμφουρουμιτες βλεποντας τις εξελιξεις του καλοκαιριου θελω να εκφρασω και την δικια μου γνωμη καινθελω μετα να μου δωσετε και εσεις τις γνωμες και τα φωτα σας.καταρχας ειμαι για καποιο λογο πολυ αισιοδοξος για φετος αν και παντοτε ημουν σχετικα αισιοδοξο ατομο. περνοντας στην αναλυση πλεον του ροστερ οσο για αφιξεις τοσο για αποχωρησεις.
τερμα.γνωμη μου ειναι να δωθει δανεικος ο μελισσας ή ακομα και ως ελευθερος παντως το παιδι δεν θα παιξει ποτε σ εμας...λογικα βασικοι θα ειναι γλυκος/μπρικιτς και αναλογα με την αποδοση τους καποιος θα γινει βασικος.3ο θα ηθελα τον μαριο τον σιαμπανη και ας πηγαινει και σε ματς της κ20 ενω ο βελλιδης ως 3ος θα κατασρεωει την καριερα του.αλλα ας επιλεξει αυτος.
παμε τωρα στους αμυντικους. στα ακραια μαπκ απο αριστερα εχεις λεοβατς και γιαννουλη που για μενα και ειναι εξαιρετικοι(ο μαριν επιθετικα ο γιαννουλης αμυντικα) ενω και στα δεξια ο ματος μεχρι τωρα δειχνει πως θα αποτελεσει τον καλυτερο δεξι μπακ του πρωταθληματος μαζι με ομαρ.κιτσιου αξιοπιστος αμυντικα ενω φαινεται πως θα δωθει χρονος επανακαμψης για κωσταντινιδη.ο σκονδρας πιστευω θα λυσει το συμβολαιο του ή θα δοθει δανεικος.δυσκολα να πωληθει πιστευω.παμε στα σεντερ μπακ.εδω η ιδανικη πενατδα κατ'εμε ειναι συμφωνα με τα χαρακτηριστικα τους οι...βαρελα που μακαρι να απαοκτηθε(undersized με αλμα και καλη ταχυτητα και χειρισμο της μπαλας)τζαβελλας(εξαιρετικος στον χειρισμο της μπαλας) μαλεζας(βετερανος εμπειρος με καλο κεφαλι και καλος στις αερομαχιες) κρεσπο(ο απαραιτητος πολυθεσιτης με την ταχυτητα του και αυτο που θα αποτελουσε το κερασακι στην τουρτα ο νταγκλας της ντνιεπρ(τρομερα φυσικα προσοντα απιστευτος στις αερομαχιες σε ανεβαζει επιπεδο!) δανεικος ο χατζι για να αντικαταστησει τον μαλεζαν του χρονου οπως και δανεισμο πουγγουρα γτ φετος δεν προκειται να παιξει.στα χαφ τα μεσομυντικα εχουμε για 6αρια τζιολη (αργος αλλα αρτιος χειρισμος μπαλας με καλη πασα)κανιας(κοντυτερος του αλεξανδρου με πολυ καλη πασα και παραστασεις σε υψηλο επιπεδο).εχεις τον τσιμιροτ για 6-8αρι και 8αρι τον χαριση με αμυντικες αρετες και τον σακοφ που εχει πολλες επιθετικες αρετες. γνωμη μου ειναι πως εδω ειμαστε πληρεις.ακομα και με πωληση κατσε που θα φερει μαλιστα και ενα σημαντικο ποσον στα ταμεια της ομαδας για μεταγραφη.σαμπο μαλλον προς ισραηλ για δανεισμο.παμε τωρα στα εξτρεμ και επιτελικους.τωρα με την φυγη μακ(σε ευχαριστουμε ρομπερτ)που επαιζε και ως φορ μενουν οι εξης παικτες:γκαρυ,τζαλμα,μυστα,ζαιρο,κοροβεση,πελκα,μπισεσβαρ. επισης επιθετικους εχεις αλλους 3 τους κλαους περειρα και κουλουρη.εδω θα μπορουσαμε να εφαρμοσουμε διαφορετικα πλανα-σχεδια.πρωτα πουλας μακ με 3,5 μυρια μαλλον .επισης φαινεται πως θα δοθει στην στεαουα ο ζαιρο δανεικος.αν δεν δοθει δανεικος ο ζαιρο δεν πιστευω πως θα παμε για εξτρεμ και θα ηταν και αχρειαστο.αλλα επειδη φαινεται πως θα δοθει πας μαλλον ή για εξτρεμ αυτον τον βοσνιο της σαραγιεβο(που ειναι αριστεροποδαρος με καλα προσοντα) και κρατας μπισεσβαρ επιτελικο ή πας τον ντιεγκο στα εξτρεμ και παιρνεις σκαριονε για επιτελικο.και το 2 καλα σεναρια θα προτιμουσα το πρωτο ομως.στα σεντερ φορ πρεπει να αποκτησουμε εναν με ατομικη ενεργεια ο οποιος ταυχρονα θα αποτελει μαλλον και την πιο μεγαλη μετεγραφη για φετος απο αποψη ονοματος και χρηματων .γνωμη και επιθυμια μου ειναι η αποκτηση του μεγαλου λουκας ποντολσκι!το brand name σε συνδυασμο με τις εξελιξεις στην τουρκια και την μη εξοδο της γαλατα στο ch.l. καθιστα την περιπτωση αποκτησης του πιο εφικτη ενω δεν θεωρειται και παλαιμαχος(βλεπε μπερμπα)καθως νομμιζω πως ειναι 30-31 ! χρειαζεται βεβαια και χρημα το οποιο ομως θα πρεπει να δαπανηθει εστω και σε μια θεση φετος καθως θα παρεις αρκετα απο πωλησεις(κατσε λουκας μακ)δανεισμους αποδεσμευσεις και ενδεχομενη προκριση στα πλει οφ του ch.l. θα αποφερει νομιζω 3,5 μυρια.επισης τον καλους τον λατρευουμε απο παλια παιδι ΠΑΟΚ αλλα νομιζω πως πλεον πρεπει να φυγει καθως εχει ιδια χαρακτηριστικα με κουλουρη που εχει πολυ μεγαλυτερο μελλον και κρατας και φακ. κατα την γνωμη δλδ οι μετεγγραφες θα επρεπε να ειναι οι εξης:βαρελα ντουγκλας βοσνιος σαραγιεβο/σκαριονε ποντολσκι/ή αλλους εξτρεμοφορ (τυπου μακ δλδ)που να ειναι και η μεγαλη σου μεταγραφη.που απο αυτους πιστευω πως μονο ο βαρελα επειγει .οι αλλοι μακαρι να αποκτηθουν αν περασουμε αγιαξ.
Υ.Γ θελω γνωμες αδερφια !