Game Of Thrones (TV series)

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάμε...σκέψεις για το επεισόδιο, scene-by-scene...

Κατ'αρχήν, απλώνω τις ποδάρες μου στον καναπέ, πατάω play και περιμένω να ακούσω τραγούδι και βλέπω γρασίδια...και λέω "όπα!".
Εν τέλει έδειξαν ότι ο Hound ζει, κάτι που κακώς ψιλοπεριμέναμε όσοι μπαίνουμε internet πάνω από 30' την ημέρα... :twisted: Ευχαριστώ, spoilerers! Τη τύχη του Trystane Martell να έχετε...άλλη μια major WTF σκηνή με γαμήθηκε.

Έπειτα ναι οκ, King's Landing, το μωρό μου παίζει θέατρο, τίποτα το ιδιαίτερο... Α, ο Σπουργίτης της λέει να πα να γαμηθεί με τον Tommen.. Δηλαδή τους πουλάει και τους αγοράζει ΟΛΟΥΣ η γυναικάρα μου! :D
Κάργα σεξιστικό (ουάου, τέτοιο πράγμα από θρησκόληπτο δεν περίμενα!) σχόλιο με ;) από τον Sparrow που λέει "Εντάξει μωρέ, για τους άντρες είναι επιθυμία, για εσένα είναι duty και θέμα υπομονής, κλείσε τα μάτια σου και σκέψου τον Ρουβά..." Μωρέ τι μας λες...

Η Cersei με την Olenna σε μια ακόμα σκηνή πιο βαρετή και από πρωινό στο Breaking Bad...γαμώ τις απανταχού πρωτεύουσες.

Επιτέλους λίγος Bronn, είδαμε και τους Freys να αποδεικνύουν πόσο χλεχλές Οίκος είναι...ούτε τον χαβαλέ τον Edmure μπορούν να σκοτώσουν και τους παίρνει στο ψιλό ο Jaime... Ο Blackfish μάλλον απλώς βαριέται να βγει να τους καθαρίσει όλους (όχι τα λιοντάρια).

Lyanna Mormont, είσαι γνήσια Βόρεια γυναίκα! Όταν αποκτήσεις το πρώτο σου αίμα, πάρε με στο 698******....
Αν ήμουν ο Jon, θα την πάντρευα με τον Rickon.

Ωραία η σκηνή με τον Jaime και τον Blackfish..να πω την αλήθεια, περίμενα ο Jaime να τον πετάξει τον άλλον κάτω..αλλά μάλλον είναι πιο έξυπνος από αυτό!

Sansa καλή μου, όταν στέλνουμε ραβασάκια σε άντρες που έχουμε φασωθεί, κρυφά μάλιστα από τον αδερφό μας, ε μάλλον αυτό δεν δείχνει κάτι πολύ αθώο...ε;;; :twisted: Όλες τα ίδια σκατά...

Περίμενα να δεχθεί η Arya επίθεση, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο!! Θα με πεις, οι Faceless Men τέτοιοι είναι, backstabbers και ψυχροί assasins, δεν περίμενα να της πετούσε και το γάντι...άντε να δούμε τώρα πώς θα τα βγάλει πέρα η Λύκαινα...

Και ο Sandor Clegane λέει "Oh fffuck this shit!" και παίρνει το τσεκούρι να μαμήσει καμιά μανούλα!

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ HOUND ΣΤΟ POLL ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ WILDLINGS!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Mīngus έγραψε:Έχει καθιερωθεί εδώ και μερικά χρόνια το GoT να το βλέπουμε Πέμπτη με την κοπέλα μου και τα spoilers καραδοκούν μέχρι τότε. Έκανα το λάθος να μπω στο topic. Δεν ξέρω ποια παρόρμηση με οδήγησε σ' αυτό, αλλά καταστράφηκε η ζωή μου με το poll.

:o :| Αδερφέ δεν το γνώριζα...μισώ λίγο τον εαυτό μου τώρα...μάλλον θα έπρεπε να προειδοποιήσω καλύτερα!
Αν και η ώρα ανοίγματος του topic είναι καθιερωμένη...δεν ξέρω τι περίμενες.. :(
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ φταίω, μην αισθάνεσαι τύψεις. Δεν άντεξα να μην τα διαβάσω ο μ@λακας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Για Hound λίγο πολύ το περιμέναμε. Αν δεν τον δεις να πεθαίνει τότε δεν είναι νεκρός. Τα hints υπήρχαν και στα βιβλία και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν οι θεωρίες. Ακόμα και για τον Στάννις, τον έναν και μοναδικό βασιλιά, έχω ακόμα τις ελπίδες μου :D

Η Άρυα θα ζήσει, μην αγχώνεστε. Αχρείαστη σκηνή αλλά λογικά την βάλαν για να κλείσει μια και καλή το κεφάλαιο του Μπράαβος τώρα που την έχουν για νεκρή.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στο Ρίβεραν και το αντάμωμα Μπρίεν - Τζέιμι.

Highlight όμως η μικρή Μορμόντενα που αναρωτιέμαι γιατί δεν την χώσαν κανά μπουνίδι στη μάπα να σταματήσει να κάνει την έξυπνη. Περιμένω spinoff The Chronicles of Lyana Mormont

Και φυσικά απλά περιμένουμε την μάχη των μπάσταρδων όπου σίγουρα θα γίνει της καραπουτ@ν@ρ@ς :opaokara:

ΥΓ Τρομερός ο Ian McShane. Τον χαραμήσανε σε ρόλο ενός επεισοδίου.
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Ψηφισα Άρυα στο πολλ γιατί διάβασα μία θεωρία σχετικά με αυτήν και το τι παίζει και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δω αν θα επαληθευτεί. Κατα τα άλλα ψιλοβαρετό το επεισόδιο για μένα, αλλά διάβασα πως τώρα στήνονται τα πιόνια έτσι ώστε να γίνει ο μεγάλος χαμός στα τελευταία, οπότε υπομονή. Όσο για την θεωρία (με την Άρυα) αν θέλετε και δεν υπάρχουν αντιρρήσεις μπορώ να τη μοιραστώ .
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

PAOK_Antarctica έγραψε:Ακόμα και για τον Στάννις, τον έναν και μοναδικό βασιλιά, έχω ακόμα τις ελπίδες μου :D

ΥΓ Τρομερός ο Ian McShane. Τον χαραμήσανε σε ρόλο ενός επεισοδίου.
Θα ήθελα κι εγώ τον Stannis πίσω, αλλά θα περιπλέκονταν τα πράγμα and the realm can't bleed any more... Να πεθάνει η Margaery τον Tommen στο κρεβάτι και απλά να πάρει ένα χέρι τον Stannis και να τον κάνει Βασιλιά!
Πάντως τον έχω για 100% νεκρό.

Συμφωνώ για τον ηθοποιό που έπαιζε τον ψευτοιερέα! Όντως πολύ καλός..

Keeper, αν είναι θεωρία και όχι spoil ή κομμάτι των βιβλίων, πες το..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πιο σιγουρος απο ποτε για την εμφανιση της Σκληροκαρδης,ειδικα μετα το ανταμωμα Μπριεν-Τζειμι και πολιορκια του Ριβεραν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Περισσότερες πληροφορίες για Stoneheart/Σκληρόκαρδη καλό είναι να μην ειπωθούν, καθώς είναι κομμάτι από τα βιβλία...προς το παρόν(?)..
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

RoMaN έγραψε:Keeper, αν είναι θεωρία και όχι spoil ή κομμάτι των βιβλίων, πες το..
Η θεωρία λόιπόν, λέει πως waif και Άρυα είναι το ίδιο πρόσωπο, οτι δηλαδή η Άρυα μάλλον εξαιτίας του νερού της πηγης στο ναό παθαίνει κάτι απο fight club, για αυτό και όταν η waif πλάκωνε την τυφλή άρυα στους δρόμους δεν έπαιρνε κανείς χαμπάρι (ενώ υπήρχε κόσμος τριγύρω) και στη συνέχεια η waif απλά εξαφανιζόταν. Στο τέλος της θεωριας η waif σκοτώνει την άρυα, επιστρέφει στο ναό λέει στον Τζάκεν την σκότωσα, την ρωτάει αυτός ποια είναι, αυτή βγάζει τη μάσκα της waif, βλέπουμε την άρυα και απαντάει noone.

Ρόμαν αν θεωρείς ότι είναι σπόιλ η κάτι άλλο ανεπιθύμητο σβήστο ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Τι ειπες τωρα?Κ@υλωσα μονο με την σκεψη αυτης της θεωριας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Χμ καλό!! Αν και αφήνει loopholes, όπως πχ πώς θα μπορούσε η Arya μην περνά απαρατήρητη από τους θεατρανθρώπους, ή όταν περπατούσε στα στενά (west side intensifies) με τα αίματα...

Αν θέλουν ας το σβήσουν τα άλλα παιδιά (Odi, K_geo)..από εμένα περνάει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Πωωω πολύ γαματο ! Τρελενομαι με κάποια από τα fan theories πράγματα !

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Μα λέμε ότι η waif είναι αυτή που περνά απαρατήρητη και όχι η άρυα. Αν θυμάμαι κάλα σε κάποια φάση όταν τις έτρωγε η άρυα την δείχνει για μια στιγμή να χτυπιέται μόνη της. Τέλος πάντων για θεωρία μιλάμε οπότε λογικό να έχει κενά και τρύπες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τώρα που λέμε για τρύπες...

Παίρνει η Lyanna Mormont στο North FM...
- Καλησπ...
- Τι καλησπέρα ρε φλώρε, βάλε ρε αυτό που θα σε πω, θέλω να κάνω μια αφιέρωση να 'ούμε!
- Παρακαλώ, ποιο τραγ...
- Το Δεν Χωράς Πουθενά, από Τρύπες!
- Σε ποιον το αφιερώνουμε;
- Στη γαματοσύνη μου! *κλείνει το τηλέφωνο*

(Παραλλαγή υπάρχοντος ανεκδότου)
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Αν ακούς το συγκεκριμένο τραγούδι και σκέφτεσαι τη λυάννα και τη γαματοσύνη της τότε μάλλον είσαι ο θήον γκρέυτζοϋ... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”