Κατ'αρχήν, απλώνω τις ποδάρες μου στον καναπέ, πατάω play και περιμένω να ακούσω τραγούδι και βλέπω γρασίδια...και λέω "όπα!".
Εν τέλει έδειξαν ότι ο Hound ζει, κάτι που κακώς ψιλοπεριμέναμε όσοι μπαίνουμε internet πάνω από 30' την ημέρα...
Έπειτα ναι οκ, King's Landing, το μωρό μου παίζει θέατρο, τίποτα το ιδιαίτερο... Α, ο Σπουργίτης της λέει να πα να γαμηθεί με τον Tommen.. Δηλαδή τους πουλάει και τους αγοράζει ΟΛΟΥΣ η γυναικάρα μου!
Κάργα σεξιστικό (ουάου, τέτοιο πράγμα από θρησκόληπτο δεν περίμενα!) σχόλιο με
Η Cersei με την Olenna σε μια ακόμα σκηνή πιο βαρετή και από πρωινό στο Breaking Bad...γαμώ τις απανταχού πρωτεύουσες.
Επιτέλους λίγος Bronn, είδαμε και τους Freys να αποδεικνύουν πόσο χλεχλές Οίκος είναι...ούτε τον χαβαλέ τον Edmure μπορούν να σκοτώσουν και τους παίρνει στο ψιλό ο Jaime... Ο Blackfish μάλλον απλώς βαριέται να βγει να τους καθαρίσει όλους (όχι τα λιοντάρια).
Lyanna Mormont, είσαι γνήσια Βόρεια γυναίκα! Όταν αποκτήσεις το πρώτο σου αίμα, πάρε με στο 698******....
Αν ήμουν ο Jon, θα την πάντρευα με τον Rickon.
Ωραία η σκηνή με τον Jaime και τον Blackfish..να πω την αλήθεια, περίμενα ο Jaime να τον πετάξει τον άλλον κάτω..αλλά μάλλον είναι πιο έξυπνος από αυτό!
Sansa καλή μου, όταν στέλνουμε ραβασάκια σε άντρες που έχουμε φασωθεί, κρυφά μάλιστα από τον αδερφό μας, ε μάλλον αυτό δεν δείχνει κάτι πολύ αθώο...ε;;;
Περίμενα να δεχθεί η Arya επίθεση, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο!! Θα με πεις, οι Faceless Men τέτοιοι είναι, backstabbers και ψυχροί assasins, δεν περίμενα να της πετούσε και το γάντι...άντε να δούμε τώρα πώς θα τα βγάλει πέρα η Λύκαινα...
Και ο Sandor Clegane λέει "Oh fffuck this shit!" και παίρνει το τσεκούρι να μαμήσει καμιά μανούλα!
ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ HOUND ΣΤΟ POLL ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ WILDLINGS!!