Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Χαίρομαι για την επιστροφή Γκόμεζ, ήταν η καλύτερη επιλογή αφού έφυγε ο Σεπέδα. Προσωπικά μου άρεσε λίγο περισσότερο ο Σεπέδα, έχω όμως την εντύπωση ότι ο Καλμαζίδης και ο Κουρνέτας θεωρούν καλύτερο τον Γκόμεζ, οπότε μάλλον έχω άδικο...

Ωραίες μεταγραφές ο Ολυμπιακός ως τώρα και μπράβο τους. Πάντως νομίζω ότι και πέρυσι και πρόπερσι το ρόστερ τους κόστισε περισσότερο από το δικό μας. Μιλάω για κόστος ρόστερ, όχι για κόστος συμμετοχής σε Champions League κτλ.

Από ότι καταλαβαίνω και φέτος θα έχουμε ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Μπορεί να το κατακτήσουμε, μπορεί και όχι, νομίζω όμως ότι θα έχουμε ομάδα που θα αξίζει να παρακολουθήσει κανείς. Λογικά θα κάνουμε και καλύτερες ευρωπαϊκές εμφανίσεις από πέρυσι, καθώς πέρυσι στον πρώτο γύρο δεν πατούσαμε καλά.

Όλα αυτά όμως είναι υποθέσεις, τα πάντα θα φανούν στο ταραφλέξ. Θεωρώ ότι ο πρόεδρος και ο προπονητής θα κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Η δική μας δουλειά είναι να στηρίξουμε αγοράζοντας διαρκείας τα οποία ελπίζω να βγουν σύντομα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με αυτά τα διαρκείας τι γίνεται; πάλι τα περσινά θα έχουμε ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειναι λογικο λογω της πολυ πρωιμης επαφης με το αθλημα πολλων συνοπαδων να μπαινει μια ποδοσφαιρικη κουλτουρα στα φετινα μεταγραφικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον μηδενισμο εδω μεσα σε χρονο ρεκορ (ο ΠΑΟΚ ειναι ουσιαστικα χωρις ροστερ και εμεις κανουμε προβλεψεις)...

το ροστερ μας συντομα θα γεμισει για να μπορεσουμε να δουμε λιγο που στεκομαστε σε σχεση με τον αντιπαλο και εχω ελπιδες οτι θα ειμαστε πολυ δυνατοι...δεν ξερω αλλα η ιδιως η αλλαγη πασαδορου προσωπικα μου φερνει μια αισιοδοξια οτι θα δουμε κατι πολυ καλο...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Λοιπον επειδη διαβαζω για συγκριση Σεπεδα-Γκομεζ θα ηθελα να πω 2-3 πραγματα που ειδα αυτα τα 2 χρονια.
Ο Γκομεζ ειναι μαστορας στο να παιρνει μπαλες απο χαλασμενες υποδοχες και να τις κανει ποντους.
Εχει πολυ καλυτερη τεχνικη απο τον Σεπεδα (μιλαω για το σημερα οχι για το τι θα γινει ο καθενας).
Ο Σεπεδα ειναι ενας παικτης που σιγα σιγα φτιαχνει προσωπικοτητα και μαλλον θα γινει καλυτερος παικτης απο τον Γκομεζ αλλα αυτην την στιγμη που μιλαμε ο Γκομεζ ειναι τερας και ισως η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσαμε να κανουμε μιας και ξερει την ομαδα...τον ηθελε πολυ ο Καλμα και τελικα του τον εφεραν.
Κατα την αποψη μου υστερει μονο στο μπλοκ απο τον Σεπεδα αλλα θα σας πω ενα πραγμα....οταν η μεταγραφικη βομβα που λενε οι γαυροι ηταν στον βαζελο μαζι με τον Γκομεζ μαντεψτε....ο Γκομεζ ηταν ο ΒΑΣΙΚΟΣ διαγωνιος και ο Αγκαμεζ επαιζε κεντρικος....(μετα τον τραυματισμο του προπερσυ στο γονατο ο παικτης εχει συνεχεια προβληματα τραυματισμων και χανει παρα πολλα παιχνιδια).
Ο Πασαδορος απ οτι ακουω θα ειναι παικτης ιδιου επιπεδου με τον Γκομεζ οποτε υπομονη.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

θεωρω το Σεπεδα θεαματικό παίκτη απο αυτούς που τραβάνε τον κόσμο στα γήπεδα, αλλά για μένα ο Γκομεζ ειναι πιο ουσιαστικός.

Τωρα σχετικά με την σύγκριση Γκομεζ - Αγκαμεζ εάν φερουμε πασαδόρο κλάσης η όποια διαφορά τους δεν θα φανεί ιδιαίτερα. Δεν θα πρέπει να μεινουμε σε ένα παίκτη. Εφόσον και οι άλλοι ξένοι είναι αντιστοιχης ποιότητας με τον Γκόμεζ δεν θα εχουμε πρόβλημα. Αρκεί να είναι...
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

:lol: :lol: :lol:

μολις μου ηρθε και δευτερη αναφορα και γελαω γιατι εχει και δευτερο τραυματισμο απ'οτι φαινεται που δεν τον ηξερα :lol: Το κανω κοπι πειστ οπως μου το εγραψε το παιδι
Hello Mariano, Agamez played very little this season mainly due to his shoulder injury. I think Oly made a wrong step by adding him, since his best is already in the past. :) Still, he can do some damage in the domestic league, but I think we will never see him performing the way he did at Arkas a couple of years ago.

Cheers.
το παιδι που το εγραψε αυτο γραφει προγνωστικα για το βολλει, ειναι απο την Τουρκια, οποτε αυτα που λεει δεν ειναι μπαρουφες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marianov6 την Δευ 16 Μάιος 2016, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δηλαδή ρε συ φίλε Μαριάνο, το παλικάρι λέει ότι :shock: πιάσανε κάποιοι "κώτσο" τον πουστόχοντρο;;; :o

Δεν τον λες να πάει να κρυφτεί πουθενά μην έχουμε τίποτα επαναλήψεις ατυχημάτων ή ασθενειών του στυλ όπως εκείνα των........................................................μαρτύρων του Νουρ;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχει πολλούς μήνες. Απολαύστε την κορυφή! ;)

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μαριανο για ακομη μια φορα σε ευχαριστουμε για την ενηνερωση..με αυτα λοιπον καλό ειναι να σταματησουμε τα μοιρολογια για αγκαμεζ κ την υπερομαδα που θα έχει ο γκει...χαχαχαχα...χαρειτε ρε το πρωταθλημα..εχουμε ακομα μεχρι του χρονου τετοια εποχή που θα πανηγυριζουμε και παλι το πρωταθλημα..
patkamps

Δημοσίευση από patkamps »

Παιδια,ειμαι νεος χρηστης και σας χαιρετω.Ειμαι κολλημενος με το βολει και θελω να γραψω καποια πραγματα προς αποκατασταση της ταξης και να μην ακουμε τα λογια υποτιθεμενων Τουρκων ειδικων για τον Αγκαμεζ και τον Γκομεζ.
Τα δεδομενα ειναι τα εξης:

O Aγκαμεζ ειναι 31 ετων και ο Γκομεζ 35.
Ο Αγκαμεζ τραυματιστηκε τον Νοεμβριο του 2014 και η κορεατικη ομαδα τον αποδεσμευσε λογω προβληματος στο γονατο.Δεν εκανε ποτε εγχειρηση στο γονατο οπως λανθασμενα ειπωθηκε απο καποιον εδω.Αντιθετα,ακολουθησε θεραπεια εδω στην Ελλαδα και επαιξε στους προκριματικους της Νοτιας Αμερικης τον Ιουνιο του 2015 οπου η Κολομβια αποκλειστηκε αλλα ο ιδιος ψηφιστηκε mvp.
Παμε τωρα στην θητεια του στην Γαλατα.Σε συνολο 26 αγωνων επαιξε μονο σε 17.Οι λογοι 2:

1)Προβληματα στην μεση και οχι στο γονατο η' στον ωμο οπως εγραψε ο Τουρκος ειδημων.Και ο Ογκουρτσακ του Ολυμπιακου εχασε φετος 8 ματς λογω λουμπαγκο.Ειναι συχνη παθηση των αθλητων του βολει.
2)Οικονομικα προβληματα και ασυνεπεια πληρωμων απο μερους της διοικησης και γι' αυτο οι περισσοτεροι παικτες σερνονταν.Κατεταγη 6η και ολη σχεδον η ομαδα κυμανθηκε σε μετρια επιπεδα.

Το κυριοτερο ειναι οτι ο μανατζερ του Αγκαμεζ ειναι ο Κωστας Μαργαριτης.Ο μανατζερ του Γκομεζ και ο οποιος φερνει τους Κουβανους στην ομαδα.Πιστευετε εσεις οτι θα διακινδυνευε την φημη του και μαλιστα απεναντι στον Μαρινακη;;Eδω διωξανε τον Γιορντανοφ για μικροτερης σοβαροτητας προβλημα και θα δεχθουν εναν αθλητη 250 χιλιαδων ο οποιος οπως μερικοι τον παρουσιαζετε ειναι κουτσος και κουλος;;Δεν θα του κανουν ενδελεχεις εξετασεις;;

Mην γινομαστε γραφικοι.Ολα στο γηπεδο θα φανουν.Μενω στον Αθηνα και εχω φιλους γαυρους και ο ακραιος που θα παρουν θα ειναι και αυτος δυνατο ονομα.Μιλανε για συμβολαιο 90-100 χιλιαδων.
Το σιγουρο ειναι οτι Γκομεζ και Αγκαμεζ ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και θα δουμε τρομερο βολει φετος και απο τους 2.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Σίγουρα την πραγματική αξία θα τη δούμε στο γήπεδο. Όμως αυτό με την Κορέα και την αποθεραπεια με κάνει καχυποπτο. Δηλαδή η γαυροεκδοχη ο παίκτης τραυματιστικε στην Κορέα και ήρθε για αποθεραπεια στην Ελλάδα. Η Κορέα είναι έτη φωτός μπροστά σε όλα σε σχέση με την Ελλάδα. Τέλος πάντων γνωρίζω ότι όλοι τα γραφετε καλοπροαιρετα μοιράζεστε αυτά που ξέρετε η μαθαίνετε.

Για τα μεταγραφικά ακούσατε τίποτα?
patkamps

Δημοσίευση από patkamps »

Suleymanoglu έγραψε:Σίγουρα την πραγματική αξία θα τη δούμε στο γήπεδο. Όμως αυτό με την Κορέα και την αποθεραπεια με κάνει καχυποπτο. Δηλαδή η γαυροεκδοχη ο παίκτης τραυματιστικε στην Κορέα και ήρθε για αποθεραπεια στην Ελλάδα. Η Κορέα είναι έτη φωτός μπροστά σε όλα σε σχέση με την Ελλάδα. Τέλος πάντων γνωρίζω ότι όλοι τα γραφετε καλοπροαιρετα μοιράζεστε αυτά που ξέρετε η μαθαίνετε.

Για τα μεταγραφικά ακούσατε τίποτα?

Mην σου προκαλει εντυπωση το γεγονος πως ηρθε Ελλαδα για αποθεραπεια.Εχει αγορασει σπιτι στην Ελλαδα απο τοτε που επαιζε στην ζελα και επισκεπτεται εναν ορθοπεδικο εδω στον οποιο εχει απολυτη εμπιστοσυνη.Ο μανατζερ του διαβεβαιωσε πως ειναι απολυτα υγιης.

Για τα μεταγραφικα,τιποτα ακομα.Ο Καλβο ειναι πολυ δυσκολη υποθεση λογω ηλικιας και αξιας.Μακαρι να ερθει γιατι ειναι παιχταρα!Ο Χιμενες φευγει και υποψηφιος ειναι ο Γκιμαραες αλλα τσεκαρονται και αλλες περιπτωσεις ακραιων που μπορουν να κανουν την διαφορα.
Να ξερετε παντως πως το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο ασχετως του τι κανει ο Ολυμπιακος.Εκεινοι δεν υπολογιζουν στο μπατζετ τους τα 250 του Αγκαμεζ γιατι τα εβαλε ο Μαρινακης.Βαζει λεφτα φετος και ο Χρυσοφακης και θα φτασουν τα 600 χιλιαρικα χωρις τα λεφτα του Κολομβιανου.Ακουσα οτι στις επομενες 2 ημερες θα ανακοινωσουν τον βασικο ακραιο τους που οπως λενε θα ειναι και αυτος μεγαλο ονομα.Θα δουμε.
Υπομονη για τις κινησεις μας και βλεπουμε.Θα τα πουμε στο ταραφλεξ μιας και φετος θα ξαναγινει το Σουπερ Καπ!
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Αδερφέ patcamps αν θες κατατοπισε και εμάς που δεν πολύ νιώθουμε τι εστί Γκιμαραες.

Sent from my S55 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ξερεις ποσα επαιρνε περσυ στη Γαλατα?
Γιατι δε βρηκε συμβολαιο οπως εκανε τα προηγουμενα χρονια?
Γιατι δεν το πηρα καποια ομαδα απο Ιταλια Ρωσσια?

Μακαρι ο γαυρος να παει για 2 κεντρικους ξενους και να πορευθει με εναν ακραιο ξενο Φραγκο και Κοκκινακη
Μπουρδελο θα τους κανει παλι ο Μενελαος το μεταγραφικο σχεδιασμο και δε θα παιζει κιολλας...
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

@patkamps, δεν εχω κανεναν λογο να αμφισβητησω ουτε αυτα που λες οπως επισης δεν εχω κανεναν λογο να αμφισβητησω αυτα που το λεει το παιδι απο την Τουρκια το οποιο ξερω απο τις αναλυσεις που κανει οτι γνωριζει το βολλει στην χωρα του. Αν μη τι αλλο, ενας ντοπιος λογικα γνωριζει παραπανω πραγματα απο εναν ξενο. Απο εκει και περα, επειδη το "shoulder" μου εκανε εντυπωση, του εστειλα ξανα ενα pm ρωτωντας τον μηπως ηθελε να γραψει "knee" και το μπερδεψε. Το οτι ηρθε στην Ελλαδα για την θεραπεια του το γνωριζω, απλα δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο. Συνηθως ενας αθλητης του επιπεδου του παει ειτε σε πιο αναπτυγμενη χωρα ειτε στην χωρα του την ιδια για να ειναι και υπο την εποπτια του ομοσπονδιακου μιας και ειναι μελος της εθνικης. Δεν αντιλεγω οτι οι αθλητες πανε εκει που νιωθουν καλυτερα, συμβαινει και αυτο. Για την εγχειρηση ομολογω οτι το εψαξα και μονος μου και στα Ισπανικα και στα Αγγλικα, αλλα δεν βρηκα κατι. Το δευτερο παιδι ομως που μου απαντησε το εμπιστευομαι.

Για το τουρνουα που λες, υποθετω αναφερεσαι στα προκριματικα του παγκοσμιου που εγιναν τον Μαιο για το CSV, ναι? Η Κολομβια γενικα ειναι υπολογισιμη δυναμη στην Νοτια Αμερικη, δεν ειναι του κωλου δηλαδη, αλλα στο συγκεκριμενο τουρνουα και σε συνολο 5 παιχνιδιων καταφερε να παρει μονο ενα σετ ολο και ολο. Το σετ το πηρανε στο δευτερο παιχνιδι του ομιλου κοντρα στην Βενεζουελα, και μετα την ληξη του παιχνιδιου ο Αγκαμεζ ειχε πει οτι ειχε εντονες ενοχλησεις στο γονατο. Εαν τραυματιστηκε τον Νοεμβριο και επαιξε τον Μαιο, υποθετω χωρις να ξερω οτι τρια σεναρια συμβαινουν: α) η θεραπεια δεν ηταν πετυχημενη, β) το προβλημα ηταν πιο σοβαρο απ'οτι περιμεναν και, γ) γυρισε πιο νωρις στην δραση πραγμα που ηταν και μεγαλο λαθος. Το οτι βγηκε MVP δεν μου λεει και πολλα. Τραυματιας παιχτης που η ομαδα του κατεληξε τελευταια με μονο ενα σετ υπερ της και που στα παιχνιδια του ομιλου γνωρισε και δυο συντριβες μπροστα στο κοινο της, ειναι σαν να λεμε οτι θα παρει η Αθλετικο το τσαμπιονς λιγκ και MVP θα βγει ο Φορτουνης :lol: Πιο πολυ μου λεει το οτι το Τουρνουα εγινε στην Κολομβια και γι'αυτο ψηφιστηκε.

Οπως και να'χει, ειτε θελεις γονατο ειτε μεση ειτε κατι αλλο, ο παιχτης φαινεται οτι εχει προβλημα. Δυο παιδια μου ειπαν το ιδιο πραγμα, σχολια που διαβασα σε διαφορα σαιτ ηταν το ιδιο και αυτα (λεγανε για συχνους τραυματισμους), επιβεβαιωσες και εσυ οτι εχει προβλημα. Περιμενω μια δευτερη γνωμη του δευτερου παιδιου που απαντησε και οταν ερθει ο καιρος θα ρωτησω και καποιον μεσα στην ομαδα που ξερω να μου πει την γνωμη του και μεχρι εκει. Οπως προειπα, ουτε αγχωνομαι ουτε τιποτα μεχρι στιγμης. Η αληθεια θα φανει στο παρκε και σε κανενα ποστ ετσι και αλλιως. Σαν ανθρωπος που λατρευει το αθλημα, μακαρι το επιπεδο του πρωταθληματος να εκτοξευθει για να ευχαριστηθω βολλει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”