Νίκος Bεζυρτζής
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
Κοντευει να κανει τον Τουντορ και τον Γκαλιτσιο αγαπητους μετα τα χθεσινα ρεζιλικια και τις διαστημικες εμφανισεις των μπακ μας.
Παραφραζοντας μια γνωστη ρηση το τελευταιο καταφυφιο των ρεμαλιων ειναι το ΠΑΟΚτσηδικο DNA.
Παραφραζοντας μια γνωστη ρηση το τελευταιο καταφυφιο των ρεμαλιων ειναι το ΠΑΟΚτσηδικο DNA.
Υπομονή μέχρι τις 8 Φλεβάρη (ίσως χρειαστεί και λιγότερο), μετά πιστεύω (και ελπίζω και προσεύχομαι) ότι θα μας αφήσει στην (προηγούμενη απ τον ερχομό του) ησυχία μας...
Ο λάκκος που μόνος του άνοιξε (το ανάλογο post μου για τον "λάκκο" είναι γραμμένο στην σελίδα 25 του παρόντος topic από 8 Ιανουαρίου 2016) είναι ακόμα άδειος...Με τις γεμάτες ματαιοδοξία και εγωκεντρισμό δηλώσεις του πριν κανένα μήνα αλλά και με τις πρόσφατες "άστοχες" ενέργειες του νομίζω ότι "ξεπέρασε" και τον ίδιο τον Ιβάν που τον κοιτάζει πλέον "με το ασπράδι του ματιού" του...
Έτσι κι αλλιώς, αφού τον ρόλο του "αντικερατά" που είναι ο μόνος που του "ταίριαζε" δεν τον "παίζει", είναι εντελώς αχρείαστος στην ομάδα μας...
Αν τυχόν δεν είναι έτσι..."μαύρο φίδι που μας έφαγε" Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου...

Ο λάκκος που μόνος του άνοιξε (το ανάλογο post μου για τον "λάκκο" είναι γραμμένο στην σελίδα 25 του παρόντος topic από 8 Ιανουαρίου 2016) είναι ακόμα άδειος...Με τις γεμάτες ματαιοδοξία και εγωκεντρισμό δηλώσεις του πριν κανένα μήνα αλλά και με τις πρόσφατες "άστοχες" ενέργειες του νομίζω ότι "ξεπέρασε" και τον ίδιο τον Ιβάν που τον κοιτάζει πλέον "με το ασπράδι του ματιού" του...

Έτσι κι αλλιώς, αφού τον ρόλο του "αντικερατά" που είναι ο μόνος που του "ταίριαζε" δεν τον "παίζει", είναι εντελώς αχρείαστος στην ομάδα μας...

Αν τυχόν δεν είναι έτσι..."μαύρο φίδι που μας έφαγε" Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου...

- john4serres
ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ
ΠΑΛΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!
Μπραβο παντως σαν τις κατσαριδες εισαι...δεν τελειωνεις με τπτ!!!
ΠΑΛΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!
καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.
στον τίτλο του τοπικ πρέπει να αφαιρεθεί το αντί.
ελπίζω ότι η συνεργασία σου με τον φρανκ θα είναι ξεκάθαρη πλεον και με γνώμονα το καλό της ομάδας.
επειδή όμως δεν είμαι και σίγουρος θα περιμένω να δω
στον τίτλο του τοπικ πρέπει να αφαιρεθεί το αντί.
ελπίζω ότι η συνεργασία σου με τον φρανκ θα είναι ξεκάθαρη πλεον και με γνώμονα το καλό της ομάδας.
επειδή όμως δεν είμαι και σίγουρος θα περιμένω να δω
- desperando
- Επικοινωνία:
τελικα βλεπω οτι το paokmania ειχε μεγαλη συμμετοχη στην σημερινη συνελευση, δεν εξηγειται αλλιως η τοσησιγουρια με την οποια μιλανε καποιοι για ολους και για ολα
παραιτηθηκε η μεγαλυτερη γλαστρα προεδρος και καποιοι ειναι ετοιμοι να κανουν ακομα και επανασταση.
οι ιδιοι που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους για τον προπονητη ξεσκιζουν αυτον που εσωσε ολο τον συλλογο
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
παραιτηθηκε η μεγαλυτερη γλαστρα προεδρος και καποιοι ειναι ετοιμοι να κανουν ακομα και επανασταση.
οι ιδιοι που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους για τον προπονητη ξεσκιζουν αυτον που εσωσε ολο τον συλλογο
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
- ace79grpaok
mprabo ρε νβ ,τυφλα να εχει το game of thrones τους εφαγες λαχανο παλι
- Amon Tobin
K_geo έγραψε:one down. two (?) to go. keep walking.
paok87 έγραψε:Τεραστια προδοσια η σημερινη
Thanix έγραψε:ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ
ΠΑΛΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!
paok87 έγραψε:Ξεφτυλισμενε
Δεν με νοιαζει η ιστορια σου. Μπλακ λιστ.
- Chuck Norris
Ενώ από τότε που έχει έρθει ο ΝΒ έχουμε δει μεγάλα βήματα μπροστά ε? Εγώ ξέρω οτί η γλάστρα που λες και εσύ κατάφερε να φέρει για τεχνικό διευθυντή τον ΦΑ , αλλά τί λέω , τί ξέρει και αυτός ο μιζαδόρος να φύγει και αυτός εμείς θα παίξουμε μπάλα και θα γίνουμε μεγάλο ευρωπαικό κλαμπ με το σπουδαίο ΠΑΟΚτσήδικο DNA μαςdesperando έγραψε:τελικα βλεπω οτι το paokmania ειχε μεγαλη συμμετοχη στην σημερινη συνελευση, δεν εξηγειται αλλιως η τοσησιγουρια με την οποια μιλανε καποιοι για ολους και για ολα
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
- Chuck Norris
Ούτε μήνα δεν χρειάστηκε για να πάρει την προαγωγή μπράβο μπράβο
- desperando
- Επικοινωνία:
ο αρνεσεν ηταν επιλογη 100% ιβανChuck Norris έγραψε:Ενώ από τότε που έχει έρθει ο ΝΒ έχουμε δει μεγάλα βήματα μπροστά ε? Εγώ ξέρω οτί η γλάστρα που λες και εσύ κατάφερε να φέρει για τεχνικό διευθυντή τον ΦΑ , αλλά τί λέω , τί ξέρει και αυτός ο μιζαδόρος να φύγει και αυτός εμείς θα παίξουμε μπάλα και θα γίνουμε μεγάλο ευρωπαικό κλαμπ με το σπουδαίο ΠΑΟΚτσήδικο DNA μαςdesperando έγραψε:τελικα βλεπω οτι το paokmania ειχε μεγαλη συμμετοχη στην σημερινη συνελευση, δεν εξηγειται αλλιως η τοσησιγουρια με την οποια μιλανε καποιοι για ολους και για ολα
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ο ιβαν ηθελε να τον φερει πριν φερει τον τζακ,αλλα για τους χ ψ λογους τοτε ο αρνεσεν δεν ηρθε
απο κει και περα οταν καποιος ο οποιος δεν εχει ζησει τον ν.β οπως εσυ μιας και οπως δηλωσες εισαι νεαρος,απο που κι ως που καταφερεται με τετοια εμπαθεια?
και στο ρωταει καποιος ο οποιος και αυτος δεν γουσταρει τον νικολα
ο Άρνεσεν σε συνέντευξη του είπε ότι τον "κυνηγούσε" ο Αγγελίδης. παντως.