Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Δεδομένο πως ο ΙΣ δεν θα καθίσει αιώνια στον ΠΑΟΚ, ας απολαύσουμε την διαδρομή όσο κρατήσει κι ας ελπίσουμε ο επόμενος σε 5-10-15 χρόνια να έχει τις ίδιες ορέξεις και να κάνει τέτοιες ενδιαφέρουσες κινήσεις.
Σκεφτόμουν σήμερα πως και πέρυσι έριξε χρήμα αλλά σε δανεισμούς. ΠΟΛΥ χρήμα για τα δεδομένα της σουπαλίγκας και όποιος πρότεινε αυτό το δόγμα είναι για πολλές μπάτσες.
Αρχές Ιούνη με άπειρες αποχωρήσεις, με τη στάση Λούκας και τον τρελό να δείχνει πως είναι καρφωμένος στα οικονομικά δεδομένα 2003 με ΤζονΓου μας είχε πιάσει όλους ναυτία αλλά τελικά δείχνουν να έχουν ένα σχεδιο για το πως θα κινηθούν.
Μπορεί να μην πάρει τίποτα στο τέλος και να είμαστε οι αιώνιοι τριτοτέταρτοι αλλά έχουμε κάθε λόγο να αγαπήσουμε ξανά την ομάδα και να απολαύσουμε ξανά το ταξίδι...
Προσωπικά, νιώθω καλά με αυτά που βλέπω και μάλλον θα νιώσω καλύτερα με αυτά που θα δω στο χορτάρι.
Σκεφτόμουν σήμερα πως και πέρυσι έριξε χρήμα αλλά σε δανεισμούς. ΠΟΛΥ χρήμα για τα δεδομένα της σουπαλίγκας και όποιος πρότεινε αυτό το δόγμα είναι για πολλές μπάτσες.
Αρχές Ιούνη με άπειρες αποχωρήσεις, με τη στάση Λούκας και τον τρελό να δείχνει πως είναι καρφωμένος στα οικονομικά δεδομένα 2003 με ΤζονΓου μας είχε πιάσει όλους ναυτία αλλά τελικά δείχνουν να έχουν ένα σχεδιο για το πως θα κινηθούν.
Μπορεί να μην πάρει τίποτα στο τέλος και να είμαστε οι αιώνιοι τριτοτέταρτοι αλλά έχουμε κάθε λόγο να αγαπήσουμε ξανά την ομάδα και να απολαύσουμε ξανά το ταξίδι...
Προσωπικά, νιώθω καλά με αυτά που βλέπω και μάλλον θα νιώσω καλύτερα με αυτά που θα δω στο χορτάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Παρ 23 Ιαν 2015, 01:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
α μπανε δεν ξερω...
απλα καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ξεκινησε απο εκει....
μαλλον λαθος.
οκ. απο τουδε και στο εξης, θα τον φωναζω Ουκρανο. δεν εχουμε και αλλον, μια χαρα.

απλα καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ξεκινησε απο εκει....
μαλλον λαθος.

οκ. απο τουδε και στο εξης, θα τον φωναζω Ουκρανο. δεν εχουμε και αλλον, μια χαρα.

νομιζω εφοσων προαποφασιστηκε ο κατσε να εκτισει ποινη με νικη βολου ΠΡΙΝ ανακοινωθει οτι πεφτει η νικη τοτε δεν χανει το ματς
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιματε και ξυπναει πρωταθλητης.
Διαβουλευσεις επι διαβουλευσεων εγιναν ωρες ατελειωτες στο μακ παλας εφαγαν να μιλανε.
Ολα καλα θα πανε μη μασατε.
Τη στηριξη μας την εχει η ομαδα;
Αν την εχει πιστευει καποιος οτι μπορει να υπαρξει εμποδιο που δε μπορουμε να περασουμε;
Δε φοβατε ο ΠΑΟΚτσης μονο γκρινιαζει.
Διαβουλευσεις επι διαβουλευσεων εγιναν ωρες ατελειωτες στο μακ παλας εφαγαν να μιλανε.
Ολα καλα θα πανε μη μασατε.
Τη στηριξη μας την εχει η ομαδα;
Αν την εχει πιστευει καποιος οτι μπορει να υπαρξει εμποδιο που δε μπορουμε να περασουμε;
Δε φοβατε ο ΠΑΟΚτσης μονο γκρινιαζει.

σε αυτα τα θεματα θα ρωτατε εμεναobanebane έγραψε:Ειναι και φουλ θρησκος ο ντεβιτς.![]()
Και δεν ειναι παρτιζανος κοφτε αυτες τις μαλακιες με τη παρτιζαν,ο τυπος ουτε καν θελει να ακουει για Σερβια.
[youtube]79O92knYlJQ[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Επειδη εχει γινει πολλη κουβεντα για το ποιος ειναι καλυτερος σαν σεντερ μπακ (Κοτσος ή Παυλος) βρηκα screenshot του Κοντρερας απο το FM στην ηλικια των 34 και ανεβαζω και το αναλογο φετινο του Κοστα απο το φετινο ακατανομαστο.
http://prntscr.com/5vu0lf
http://prntscr.com/5vu0xs
http://prntscr.com/5vu0lf
http://prntscr.com/5vu0xs
kataramene
φωναξε ΤΑΓΜΑ να μπει ρε..!
Τρια χρόνια τα περιμένει τα ΜΠΑΜ..
Κι επιτέλους θα δει μετά από καιρό κάποιον εκεί στα αριστερά να οργιάζει, οπως ολοι μας απο τοτε που εφυγε η καψούρα μας.
Τι Ρομπερτ φάγαμε... τι Νιμανι, τι Γεωργιαδη, τι Ολισε.. ε επιτελους φως !
φωναξε ΤΑΓΜΑ να μπει ρε..!
Τρια χρόνια τα περιμένει τα ΜΠΑΜ..
Κι επιτέλους θα δει μετά από καιρό κάποιον εκεί στα αριστερά να οργιάζει, οπως ολοι μας απο τοτε που εφυγε η καψούρα μας.
Τι Ρομπερτ φάγαμε... τι Νιμανι, τι Γεωργιαδη, τι Ολισε.. ε επιτελους φως !
κοιταξε μπανε
η κολοτουμπα δεν ειναι πολυ δυσκολη
φαντασου εγω τι ελεγα για ζηση, και εφερε ντεβιτς, και τωρα εγω πρεπει να κανω αγαλμα
(και ο σουρμε ηξερε και ολη η παρεα τον μοντ και χαιροντουσαν και με αφησαν, κα να σου πω την αληθεια το χα σκεφτει αλλα λεω να πα να γ@μηθει, αν ειναι να ερθει ο ντεβιτς τι σου ειναι ενα μικρο αγαλμα 2 εκατοστα)
φυσικα δεν εφερε ακομα τον αντρα της βασως οποτε δικαιουμαι να κραζω
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ μην ξεχνιομαστε
η κολοτουμπα δεν ειναι πολυ δυσκολη
φαντασου εγω τι ελεγα για ζηση, και εφερε ντεβιτς, και τωρα εγω πρεπει να κανω αγαλμα
(και ο σουρμε ηξερε και ολη η παρεα τον μοντ και χαιροντουσαν και με αφησαν, κα να σου πω την αληθεια το χα σκεφτει αλλα λεω να πα να γ@μηθει, αν ειναι να ερθει ο ντεβιτς τι σου ειναι ενα μικρο αγαλμα 2 εκατοστα)
φυσικα δεν εφερε ακομα τον αντρα της βασως οποτε δικαιουμαι να κραζω
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ μην ξεχνιομαστε
Καλά, αν γίνει και το κόλπο γκρόσο με Αντελίνο....
Τι να πω...
Μάλλον δεν θα έχω τι να πω.
Κρίμα που θα έχει ΜΟΝΟ 17 αγώνες ακόμη αυτό το πρωτάθλημα.
Τι να πω...
Μάλλον δεν θα έχω τι να πω.
Κρίμα που θα έχει ΜΟΝΟ 17 αγώνες ακόμη αυτό το πρωτάθλημα.
Ντέβιτς, έτοιμος για... αποθέωση!
Εκτελεστής και κολλημένος με τη μπάλα! Απο τη... σιωπή της Σερβίας στην υπόκλιση των Ουκρανών. Ο Ντέβιτς αποθεώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να... παθιαστεί με τον «δικέφαλο».
«Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του» τονίζει ο Μάρκο Ντέβιτς και η ατάκα του, μαζί με τον πανηγυρισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι «διαβατήριο» για να λατρευτεί στην Τούμπα! Εκτελεί και τρελαίνεται, χάνει ευκαιρίες και κλείνεται στον εαυτό του. Αισθάνεται ενοχές όταν δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά όταν τα καταφέρει θα...προκαλέσει «Οταν έχασα ένα πέναλτι με τον Ολυμπιακό αισθάνθηκα πολύ άσχημα, κατέρρευσε ο κόσμος μου.
Ομως στη συνέχεια σκόραρα και το πανηγύρισα έξαλλα, αισθάνομαι όμως ενοχές για το χαμένο πέναλτι» θα παραδεχθεί ο Ντέβιτς, ο οποίος αισθάνεται Ουκρανός παρά το γεγονός πως γεννήθηκε στη Γιουγκοσλαβία και έζησε τους βομβαρδισμούς. Η οικογενειακή του κατάσταση… δραματική, οι γονείς του ήταν κωφάλαλοι, χρήματα ούτε για δείγμα και μόνο βασικές ανάγκες εκπληρωνόντουσαν.
Η γιαγιά του, Νταρίνκα και ο θείος του Ντράγκαν ήταν οι άνθρωποι που τον κράτησαν όρθιο όταν ο κόσμος του κατέρρεε και ο ίδιος δεν τους ξεχνά ποτέ! Κολλημένος με τη μπάλα και η δήλωσή του προκαλεί σοκ «Περισσότερο από τη ζωή μου αγαπώ την μπάλα. Όπου πάω παθιάζομαι και θέλω να βγαίνω νικητής».
Ζβέζνταρα, Ζελέζνικ, Ραντνίτσκι, Βόζντοβατς, οι ομάδες του στη Σερβία, αλλά ακόμα και τώρα περνά απαρατήρητος. Ετσι, με ελάχιστους ανθρώπους να τον σπρώχνουν αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του. Ευκαιρία έψαχνε να την... κάνει από Σερβία και η Βόλιν Λουτσκ ήταν η ομάδα που του άνοιξε τον δρόμο! Μπορεί να ήταν μόνος, μπορεί να έκλαψε, μπορεί να βρέθηκε μια ανάσα από την επιστροφή, αλλά τα χρήματα τον «γλύκαναν». Άλλωστε, έφυγε από τη Σερβία γιατί δεν άντεχε τις δυσκολίες, να είναι πλανόδιος πωλητής και όλα τα λεφτά να πηγαίνουν στο σπίτι του!
Ο Μίρον Μάρκεβιτς ήταν ο άνθρωπος που τον τσέκαρε, τον πρόσεξε, τον πίστεψε και το 2006 του έκανε νεύμα να τον ακολουθήσει! Εκανε τα πάντα εκεί, σκόραρε 96 γκολ, στην Ουκρανία έχει τριψήφιο αριθμό τερμάτων, έχει αναδειχθεί καλύτερος παίκτης στη χώρας, αλλά ποτέ δεν έπαιξε στην Εθνική Σερβίας «Αισθάνομαι περισσότερο Ουκρανός. Εδώ με ξέρουν όλοι, νοιάζονται για μένα. Στη Σερβία με... αγνοούν» θα δηλώσει ο Ντέβιτς, ο οποίος και θα παίξει.
Αγαπά την Παρτιζάν, ερωτευμένος με την Μίλιτσα, η οποία σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Δηλώνει παιδι του Θεού και για την αγαπημένη του Μέταλιστ αρνήθηκε πολλά εκατομμύρια άλλων ομάδων. Ωστόσο, φοβήθηκε τον πόλεμο, δεν ήθελε να ανησυχεί άλλο για τη ζωή του και σίγουρα το 1.8 εκατ. ευρώ των Ρώσων δεν ήταν ο λόγος που προτίμησε τη Ρούμπιν.
«Στο πρόβλημα, θα δούμε ποιος από τους παίκτες είναι πραγματικά αφοσιωμένος στο κλαμπ μέχρι το τέλος και ποιος ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα» ήταν η ανακοίνωση των Ουκρανών, αλλά ο ίδιος ξέρει καλά πόσο αγάπησε τον σύλλογο! Εκτελεστής, εξαιρετικός χαρακτήρας, τρελός με την ομάδα, δουλευταράς και μαθημένος να παλεύει με τα θηρία. Τι άλλο να ζητήσει ένας προπονητής…
Εκτελεστής και κολλημένος με τη μπάλα! Απο τη... σιωπή της Σερβίας στην υπόκλιση των Ουκρανών. Ο Ντέβιτς αποθεώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να... παθιαστεί με τον «δικέφαλο».
«Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του» τονίζει ο Μάρκο Ντέβιτς και η ατάκα του, μαζί με τον πανηγυρισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι «διαβατήριο» για να λατρευτεί στην Τούμπα! Εκτελεί και τρελαίνεται, χάνει ευκαιρίες και κλείνεται στον εαυτό του. Αισθάνεται ενοχές όταν δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά όταν τα καταφέρει θα...προκαλέσει «Οταν έχασα ένα πέναλτι με τον Ολυμπιακό αισθάνθηκα πολύ άσχημα, κατέρρευσε ο κόσμος μου.
Ομως στη συνέχεια σκόραρα και το πανηγύρισα έξαλλα, αισθάνομαι όμως ενοχές για το χαμένο πέναλτι» θα παραδεχθεί ο Ντέβιτς, ο οποίος αισθάνεται Ουκρανός παρά το γεγονός πως γεννήθηκε στη Γιουγκοσλαβία και έζησε τους βομβαρδισμούς. Η οικογενειακή του κατάσταση… δραματική, οι γονείς του ήταν κωφάλαλοι, χρήματα ούτε για δείγμα και μόνο βασικές ανάγκες εκπληρωνόντουσαν.
Η γιαγιά του, Νταρίνκα και ο θείος του Ντράγκαν ήταν οι άνθρωποι που τον κράτησαν όρθιο όταν ο κόσμος του κατέρρεε και ο ίδιος δεν τους ξεχνά ποτέ! Κολλημένος με τη μπάλα και η δήλωσή του προκαλεί σοκ «Περισσότερο από τη ζωή μου αγαπώ την μπάλα. Όπου πάω παθιάζομαι και θέλω να βγαίνω νικητής».
Ζβέζνταρα, Ζελέζνικ, Ραντνίτσκι, Βόζντοβατς, οι ομάδες του στη Σερβία, αλλά ακόμα και τώρα περνά απαρατήρητος. Ετσι, με ελάχιστους ανθρώπους να τον σπρώχνουν αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του. Ευκαιρία έψαχνε να την... κάνει από Σερβία και η Βόλιν Λουτσκ ήταν η ομάδα που του άνοιξε τον δρόμο! Μπορεί να ήταν μόνος, μπορεί να έκλαψε, μπορεί να βρέθηκε μια ανάσα από την επιστροφή, αλλά τα χρήματα τον «γλύκαναν». Άλλωστε, έφυγε από τη Σερβία γιατί δεν άντεχε τις δυσκολίες, να είναι πλανόδιος πωλητής και όλα τα λεφτά να πηγαίνουν στο σπίτι του!
Ο Μίρον Μάρκεβιτς ήταν ο άνθρωπος που τον τσέκαρε, τον πρόσεξε, τον πίστεψε και το 2006 του έκανε νεύμα να τον ακολουθήσει! Εκανε τα πάντα εκεί, σκόραρε 96 γκολ, στην Ουκρανία έχει τριψήφιο αριθμό τερμάτων, έχει αναδειχθεί καλύτερος παίκτης στη χώρας, αλλά ποτέ δεν έπαιξε στην Εθνική Σερβίας «Αισθάνομαι περισσότερο Ουκρανός. Εδώ με ξέρουν όλοι, νοιάζονται για μένα. Στη Σερβία με... αγνοούν» θα δηλώσει ο Ντέβιτς, ο οποίος και θα παίξει.
Αγαπά την Παρτιζάν, ερωτευμένος με την Μίλιτσα, η οποία σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Δηλώνει παιδι του Θεού και για την αγαπημένη του Μέταλιστ αρνήθηκε πολλά εκατομμύρια άλλων ομάδων. Ωστόσο, φοβήθηκε τον πόλεμο, δεν ήθελε να ανησυχεί άλλο για τη ζωή του και σίγουρα το 1.8 εκατ. ευρώ των Ρώσων δεν ήταν ο λόγος που προτίμησε τη Ρούμπιν.
«Στο πρόβλημα, θα δούμε ποιος από τους παίκτες είναι πραγματικά αφοσιωμένος στο κλαμπ μέχρι το τέλος και ποιος ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα» ήταν η ανακοίνωση των Ουκρανών, αλλά ο ίδιος ξέρει καλά πόσο αγάπησε τον σύλλογο! Εκτελεστής, εξαιρετικός χαρακτήρας, τρελός με την ομάδα, δουλευταράς και μαθημένος να παλεύει με τα θηρία. Τι άλλο να ζητήσει ένας προπονητής…
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ο Ivan τόσες επιχειρήσεις έχει με τζίρους πολλών ......€,τί και αν πετάξει μερικά ....€στη χειρότερη περίπτωση,και φέρει τον αντρέ,μετά πρωθυπουργό θα τον εκάνουμε χωρίς προεκλογική Εκστρατεία!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Παρ 23 Ιαν 2015, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε να. καλα ελεγα τελικα!. Παρτιζανος ειναι.
μπορει να μη φορεσε φανελα τελικα, αλλα Παρτιζανος ειναι. δεν εχουμε και αλλον. τελικα ετσι θα τον λεω. το ξανα-αποφασισα.
υγ: κατσε βασικα να υπογραψει πρωτα ημν γινουμε και ρεζιλ.

υγ: κατσε βασικα να υπογραψει πρωτα ημν γινουμε και ρεζιλ.
- kataramenos5
Κοιτα ο τρελος(το γραφω χαρη συντομίας συνήθως) ειναι ειδικών συνθηκών προπονητής,Δε λεει οχι σε παικταράδες αλλα εφοσον ματωνουν στο γηπεδο και κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ οτι τους πει(πχ Ρατς).Τωρα το τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα για να ρολαρει οπως τη θελει αυτός ,το ξερει μονο ο ιδιος και μπορεί να απέχει πολυ απ αυτό που θέλουμε - νομίζουμε εμείς.Αυτο που ήθελε πάντως διακαώς δεν εγινε .Τωρα αν εσυ θελεις ενα απλο γαλλικο κλειδί για να κανεις τη δουλεια σου και σου φέρουν ενα δραπανοκατσάβιδο με διαμαντενια γρανάζια εχεις λογους να πανηγυρίζεις?Ξαναλεω μακάρι να βλεπω εφιάλτες εγω και να γιναν ολα με τη σύμφωνη γνώμη του.K_geo έγραψε: τωρα για το αν δεν ηταν οι πρωτοι μας στοχοι ή δεν ειναι οι παιχτες που ακριβως θελαμε... τι να πω... δλδ ποιος προπονητης ΠΑΟΚ θα ελεγε οχι σε ενα Παρτιζανο παιχταρα και δη στο Ντεβιτς; ή σε ενα εγκεφαλικοτατο σεντερ μπακ οπως ο Κοτσος; ή σε ενα εξαιρετικο και συγχρονο μποξ του μποξ παιχτη οπως ο Νοβοας; ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω...
Ειναι αλήθεια.γ@μιεσαι κατ
δεν τα κανουν αυτα

Ekatnetworkltd έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ο Ivan τόσες επιχειρήσεις έχει με τζίρους πολλών ......€,τί και αν πετάξει μερικά ....€στη χειρότερη περίπτωση,και φέρει τον αντρέ,μετά πρωθηπουργό θα τον εκάνουμε χωρίς προεκλογική Εκστρατεία!
Αυτο δε σου λεει και εσενα οτι ισως δεν θελει ο Βιερινια να επιστρεψει,κατι που εχει γραφτει ηδη εδω μεσα.
Αν οχι τωρα (εγω λεω σιγουρα οχι) το καλοκαιρι θα φανουν οι προθεσεις Βιερινια.
Δεν ειναι μ@λ@κ@ς ο ρωσος να μην ξερει τι ανταποδωτικα ωφελη θα εχει η επιστροφη του πιο αγαπημενου παιδιου (μετα τον Κουδα) στην ιστορια του ΠΑΟΚ .