5.Răzvan Dincă Raţ
- ΑποστόληςΑ
Re: 5.Răzvan Dincă Raţ
4ος παίκτης του ΠΑΟΚ σε χρόνο συμμετοχής με 3.099 αγωνιστικά λεπτά.
Στον πρώτο γύρο ήταν υπέροχος και σίγουρα, αν συνέχιζε έτσι, θα θεωρούσα ότι πληρώνεται λίγο στον ΠΑΟΚ. Με την αγωνιστική πτώση της ομάδας από τον Δεκέμβριο και μετά έπεσε και ο ίδιος.
Στον πρώτο γύρο ήταν υπέροχος και σίγουρα, αν συνέχιζε έτσι, θα θεωρούσα ότι πληρώνεται λίγο στον ΠΑΟΚ. Με την αγωνιστική πτώση της ομάδας από τον Δεκέμβριο και μετά έπεσε και ο ίδιος.
- PAOK_NORTH_ARMY
Επίθεση Ρατς σε Ιορντανέσκου!
Η μη χρησιμοποίησή του στον αγώνα του Μπέλφαστ, έκανε έξαλλο τον Ραζβάν Ρατ, ο οποίος ξέσπασε μετά τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία.
«Θεωρώ ότι ήταν μια θυσία εκ μέρους μου γιατί είχα έναν τραυματισμό και έκανα ό, τι μπορούσα να είμαι εδώ κοντά στην εθνική Δεν ξέρω αν αυτή η θυσία μου ήταν ευπρόσδεκτη. Σημαντικό είναι ότι ήμουν στο γήπεδο και αν υπήρχε κάποια υποτροπή θα μπορούσε να με κρατήσει μακριά από το γρασίδι τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες», εξήγησε ο Ρατς, που βρήκε αρκετούς συμπαίκτες
http://www.metrosport.gr/article/epithe ... rntaneskou
Άραγε τον κακομοίρη τον ΠΑΟΚ τον σκέφτεται κανείς? Άραγε ο συγκεκριμένος τύπος νιώθει ελάχιστη ντροπή για τη φετινή πορεία μας? Στο δηλώνει ξεκάθαρα ότι ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΌΣ ΑΓΩΝΩΝ. Θα έχανε δηλαδή όλη τη βασική προετοιμασία και τα προκριματικά.
Η μη χρησιμοποίησή του στον αγώνα του Μπέλφαστ, έκανε έξαλλο τον Ραζβάν Ρατ, ο οποίος ξέσπασε μετά τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία.
«Θεωρώ ότι ήταν μια θυσία εκ μέρους μου γιατί είχα έναν τραυματισμό και έκανα ό, τι μπορούσα να είμαι εδώ κοντά στην εθνική Δεν ξέρω αν αυτή η θυσία μου ήταν ευπρόσδεκτη. Σημαντικό είναι ότι ήμουν στο γήπεδο και αν υπήρχε κάποια υποτροπή θα μπορούσε να με κρατήσει μακριά από το γρασίδι τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες», εξήγησε ο Ρατς, που βρήκε αρκετούς συμπαίκτες
http://www.metrosport.gr/article/epithe ... rntaneskou
Άραγε τον κακομοίρη τον ΠΑΟΚ τον σκέφτεται κανείς? Άραγε ο συγκεκριμένος τύπος νιώθει ελάχιστη ντροπή για τη φετινή πορεία μας? Στο δηλώνει ξεκάθαρα ότι ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΌΣ ΑΓΩΝΩΝ. Θα έχανε δηλαδή όλη τη βασική προετοιμασία και τα προκριματικά.
Μήπως πρεπει να του θυμίσει κάποιος ποιος τον πληρώνει? Πολύ τον χαϊδέψαμε κι αυτόν!
-
Mηπως ο κυριος ρατς πρέπει να μας αποχαιρετησει?? Γιατί τις ίδιες μαλακιες έκανε και τον χειμώνα καθώς έτρεχε να προλάβει την εθνική και στον ΠΑΟΚ ήταν τραυματιας. Σαν πολύ δεν την ειδες ρε ρουμανε έχει και άλλου πορτοκαλιές εξάλλου 2.5 μήνες επαιξες μπαλιτσα μετά σερνοσουν
Μην αρχίζουμε τωρα τετοια παλι
Ολοι οι μεγάλοι παικτες θέλουν να παιζουν συνέχεια ειναι θα εγωισμού
Τωρα το γιατι σερνόταν ο ράτς όπως και όλη η ομαδα στο β γύρο ειναι μαλλον ξεκάθαρο πλεον
Ολοι οι μεγάλοι παικτες θέλουν να παιζουν συνέχεια ειναι θα εγωισμού
Τωρα το γιατι σερνόταν ο ράτς όπως και όλη η ομαδα στο β γύρο ειναι μαλλον ξεκάθαρο πλεον
- john4serres
+++++++++++KOSTAS54 έγραψε:Μήπως πρεπει να του θυμίσει κάποιος ποιος τον πληρώνει? Πολύ τον χαϊδέψαμε κι αυτόν!
stelyk έγραψε:Αυτος τωρα με την θλαση που εχει, παλι τυχαιως πριν απο ματς της εθνικης του, θα παει να παιξει???
αν το κανει στον αγυριστο....

Η συμπεριφορα του Ρατς γενικως απ το χειμωνα και μετα νομιζω ειναι περιεργη και θεωρω πως ειναι απο τους κυριους αποδεκτες των μπηχτων του Κλαους.
Δε ξερω αν σπαστηκε με τα λεφυα, αν σπαστηκε με την ελευση Νομποα ή αν εγινε τπτ αλλο αλλα νομιζω η κατακορυφη πτωση στην αποδοση του επι πεντε μηνες δε μπορει να ειναι απλο ντεφορμαρισμα, ειδικα για παικτη της εμπειριας του.
Δε ξερω αν σπαστηκε με τα λεφυα, αν σπαστηκε με την ελευση Νομποα ή αν εγινε τπτ αλλο αλλα νομιζω η κατακορυφη πτωση στην αποδοση του επι πεντε μηνες δε μπορει να ειναι απλο ντεφορμαρισμα, ειδικα για παικτη της εμπειριας του.
Απλα ρειν κανεις δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο γύρο .. Αλλιως θα συμφωνούσα μαζι σου
Και μη ξεχνάμε οτι οι παικτες ειναι κακομαθημένα παιδάκια συνήθως και αν ειναι άτακτοι απείθαρχοι φταίνε οι αδιάφοροι η ανίκανοι γονείς
Και μη ξεχνάμε οτι οι παικτες ειναι κακομαθημένα παιδάκια συνήθως και αν ειναι άτακτοι απείθαρχοι φταίνε οι αδιάφοροι η ανίκανοι γονείς
Θα μπορουσε να θεωρηθει περιεργη η συμπεριφορα-αποδοση του,
αν δεν υπηρξε η λαιλαπα που περασε φετος και προετοιμασια-προπονηση-διαχειριση-ιατρικη αποκατασταση ηταν νορμαλ απο νορμαλ προπονητικο τιμ...
Αυτος (οπως η πλειονοτητα) απλα καηκε..

(το'χα ανεβασει κ το χειμωνα..)
Τωρα τι να πω, αν καταφερε να εκφυλιστει τετοιο υποδειγμα αρχηγου κ επαγγελματια οπως εδειξε τοσα χρονια με την πορεια του, και οντως ισχυσαν αυτα που ανεφερες,
τοτε πραγματικα κλαφτα..
αν δεν υπηρξε η λαιλαπα που περασε φετος και προετοιμασια-προπονηση-διαχειριση-ιατρικη αποκατασταση ηταν νορμαλ απο νορμαλ προπονητικο τιμ...
Αυτος (οπως η πλειονοτητα) απλα καηκε..

(το'χα ανεβασει κ το χειμωνα..)
Τωρα τι να πω, αν καταφερε να εκφυλιστει τετοιο υποδειγμα αρχηγου κ επαγγελματια οπως εδειξε τοσα χρονια με την πορεια του, και οντως ισχυσαν αυτα που ανεφερες,
τοτε πραγματικα κλαφτα..
rainmaker έγραψε:Η συμπεριφορα του Ρατς γενικως απ το χειμωνα και μετα νομιζω ειναι περιεργη και θεωρω πως ειναι απο τους κυριους αποδεκτες των μπηχτων του Κλαους.
μπραβο συμφωνω 100% σε αυτο + οτι μου την εχει σπασει ο συγκεκριμενος γιατι εκτος απο τον πιο εμπειρο παιχτη, δεν γινετε πριν απο καθε ματς να ειναι στ "θα" αυτο "θα" εκεινο, στην ωρα των ματς αδιαφορια και μετα τα ματς μουγγα.
τες παντων αν βρεθει τροπος να φυγει θα χαρω πολυ με εχει ξενερωσει αφανταστα!
Νταξει ρε παιδια Ρουμάνος ειναι ο ανθρωπος πρεπει να τα περιμενουμε αυτα. Αλλωστε μην ξεχνάμε οτι το να εισαι Ρουμάνος ειναι επάγγελμα και οχι εθνικότητα!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Καλησπέρα παιδιά, παρακολουθώ το φόρουμ για χρόνια αλλά σήμερα πήρα απόφαση να γίνω μέλος.
Ο συγκεκριμένος παίχτης είναι το νούμερο ενα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Μακάρι να φύγει απο την ομάδα. Δέν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες αλλά ο rain το έχει ποιάσει το νόημα με τον συγκεκριμένο. Ακολουθεί ο Τζαβέλλας.
Ο συγκεκριμένος παίχτης είναι το νούμερο ενα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Μακάρι να φύγει απο την ομάδα. Δέν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες αλλά ο rain το έχει ποιάσει το νόημα με τον συγκεκριμένο. Ακολουθεί ο Τζαβέλλας.