7.Eyal Golasa
Re: 7.Eyal Golasa
Άχρωμος,άγευστος και άοσμος πέρυσι..Θα θυμάμαι την ενέργεια του στην Φλωρεντία που έφερε το 0-1 και τίποτα άλλο.
-
τσιριγώτης
το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει μπαλίτσα
θεωρώ ότι τον έφαγε το ότι ούτε ωχτάρι μπορεί να παίξει (επειδή δε μαρκάρει),
ούτε δεκάρι με αξιώσεις
έχει ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί η καριέρα του
θεωρώ ότι τον έφαγε το ότι ούτε ωχτάρι μπορεί να παίξει (επειδή δε μαρκάρει),
ούτε δεκάρι με αξιώσεις
έχει ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί η καριέρα του
- pisakaipoupoula
Είναι και Εβραίος...
Στα σοβαρά εγώ νομίζω ο Τούντορ ποντάρει πολύ στον Χαρίση για 8άρι, και καλά κάνει, οπότε Γκολάσα γιοκ
Στα σοβαρά εγώ νομίζω ο Τούντορ ποντάρει πολύ στον Χαρίση για 8άρι, και καλά κάνει, οπότε Γκολάσα γιοκ
Τωρα θυμηθηκα τον μπαρλοου που μου ελεγε οτι ο Γκολασα ειναι χαλαρα καλυτερος του Στοχ σε μια κουβεντα που ειχαμε γιατι γκρινιαζα για τον ισραηλιτη.
Τελικα κεν αποδειχτηκε πολυ μεγαλυτερος τουριστας και απο τον Στοχ,απο ταλεντο δε λεω τιποτα γιατι θα πεσει φωτια να μας καψει
Υ.Γ Προς αποφυγη παρεξηγησεων ξεραμε και οι δυο οτι δεν παιζουν στην ιδια θεση.
Τελικα κεν αποδειχτηκε πολυ μεγαλυτερος τουριστας και απο τον Στοχ,απο ταλεντο δε λεω τιποτα γιατι θα πεσει φωτια να μας καψει
Υ.Γ Προς αποφυγη παρεξηγησεων ξεραμε και οι δυο οτι δεν παιζουν στην ιδια θεση.
Παίκτης χωρίς εξακριβωμένη θέση στο κέντρο και χωρίς γκολ δεν χωράει στον ΠΑΟΚ. Μπαλίτσα ξέρει αλλά δυστυχως για να παίξεις σήμερα σ᾽ αυτό το επίπεδο στο σύστημα που προσπαθεί να περάσει ο Τούντορ χρειάζονται χαρακτηριστικά που δεν τα έχει ο Γκολάσα. Βασικά πολλοί από τους νέους παίκτες που βλέπουμε φέτος (ακόμα και ο Μυστακίδης, και δεν θα πω για τους προφανείς Πέλκα, Χαρίση) έχουν πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά...
Εδειξε κατα διαστηματα κατι αλλα η αληθεια ειναι πως το ταβανι του ειναι χαμηλο.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
nothu έγραψε:Διάβασα οτι φεύγει και θυμήθηκα παιζει σε μας...
Το αυτο......αντε γιααααα
Κριμα, γιατι ειχα προσδοκιες απ αυτον, οταν τον πηραμε. Φαινεται ομως ξεκαθαρα πως δεν μπορει ν ανταγωνιστει Χαριση και Πελκα για μια θεση στο ροστερ.
- back in black
Και εγώ , όπως και αρκετοί φίλοι, περίμενα αρκετά πράγματα απο τον συγκεκριμένο, δυστυχώς μέσα σε μια ολόκληρη αγωνιστική χρονιά δεν έδειξε παρά ελάχιστα. Μπαλίτσα φαίνεται να ξέρει αλλά αυτό δεν αρκεί. Δεν θα μας λείψει ούτε αυτός.
Ηθικό δίδαγμα : Τα βιντεάκια στο youtube δεν σε κάνουν παικταρά.
Ποτέ έως τώρα δεν έδειξε κάτι εξαιρετικό, κάτι που να δικαιολογεί τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν.
Ίσως θα του έδινα μια ευκαιρία φέτος, μήπως και αντεπεξέλθει, αλλά...μάλλον δεν έχει νόημα.
Ποτέ έως τώρα δεν έδειξε κάτι εξαιρετικό, κάτι που να δικαιολογεί τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν.
Ίσως θα του έδινα μια ευκαιρία φέτος, μήπως και αντεπεξέλθει, αλλά...μάλλον δεν έχει νόημα.
- john4serres
Θα διαφωνήσω.
Δεν έπαιξε ποτέ στην θέση του, ούτε πήρε ευκαιρίες σε οργανωμένη ομάδα.
Έχει μεγάλες ευθύνες για την πορεία της καριέρας του μέχρι τώρα, αλλά και ελαφρυντικό το νεαρό της ηλικίας του.
Πιστεύω πως, σε ορίζοντα πέντε χρόνων, θα μας έχει βγάλει τα μάτια.
Ένα από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του Αναστασιάδη.
Δεν έπαιξε ποτέ στην θέση του, ούτε πήρε ευκαιρίες σε οργανωμένη ομάδα.
Έχει μεγάλες ευθύνες για την πορεία της καριέρας του μέχρι τώρα, αλλά και ελαφρυντικό το νεαρό της ηλικίας του.
Πιστεύω πως, σε ορίζοντα πέντε χρόνων, θα μας έχει βγάλει τα μάτια.
Ένα από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του Αναστασιάδη.